icon

Život bez vzťahu: Prečo som spokojná sama?

Dnes o 16:50

Dobrý večer. Často sa tu čudujete nad rôznymi vecami ohľadom vzťahov. Ale každý funguje tak, ako mu to vyhovuje. Ja napríklad žijem sama. Cez deň som pomerne aktívna, ale keď príde noc, alebo takýto večer, začne na mňa doliehať samota. A vtedy vždy pozriem do mobilu, či tam nie je napísané to staré známe."Ahoj, nemáš chuť prísť na noc?"
Mám kamaráta v mojom veku, s ktorým sme už skúšali aj vzťah, ale neklapalo to. Napriek tomu ma vždy poteší, keď toto napíše, a ja rada odpíšem, že áno. Dokonca sa priznám, že často mám už vopred pripravené veci a čakám, či sa ozve. Aj keď dobre viem, že tam takto chodia aj iné jeho kamarátky. Vlastne o skoro všetkých viem akétaké detailné veci, s ktorou sex áno, s ktorou nie, a kedy tam bola ktorá. Ale nevadí mi to. Ja dostanem to, čo potrebujem, aby som nebola sama a mala sa s kým porozprávať. A on zase dostane to svoje. Predsalen je to niečo úplne iné , byť sama doma a byť tam a cítiť, že ťa večer niekto prikryje, keď si odkopaná. Predsa len už je vonku chladno. Prečo odsudzujete všetko čo je iné a jednoducho nechápete.

Strana
z2
domkakvet
•
Dnes o 16:56

@anonym_autor ked sa nakazis nejakou chorobou, tak potom mozno budes chapat aj ty.

anonym_5ba56f
•
Dnes o 16:56

Co ti brani niekedy napisat jemu prva a nie len cakat?

anonym_a1aced
•
Dnes o 16:58

@anonym_autor nám je to úprimne jedno. Tu platí staré známe, vrana k vrane sada, rovný rovného si hľadá. A sme aj celkom rady, že ste sa našli, taký trošku emocionálne poškodení, aj tak ľudia.

anonym_851ca3
•
Dnes o 16:58

Vieš prečo? Lebo ti ľudia sem píšu, sťažujú sa,pýtajú si rady, chcú počuť názor. Tak ho ostatní vyjadruju. A to, že nie je autorovi, tebe alebo niekomu inému po chuti, to je už nie je ich problém.

autor
•
Dnes o 16:59
@anonym_5ba56f

@anonym_5ba56f Lebo neviem či tam práve nieje iná pozvaná.

brendaa
•
Dnes o 17:00

Obaja ste zatiaľ nastavení na priateľasvo s výhodami.... otázka času kedy sa viac namotaš a začne ti to, že spáva s inými vadiť....
A vlastne čo si chcela od nás počuť, pointa?

anonym_5ba56f
•
Dnes o 17:02
@anonym_autor

@anonym_autor ved sa spytas a bud napise, ze je volny alebo nie o nic nejde. Neradim ti ist k nemu klopat na dvere, tak by to bol trapas kebyze prides a ma tam inu. Alebo najblizsie mu povedz, ze chcela by si castejsie a mozno si vyhradi na teba jednu-dve-tri noci v tyzdni. Ale ked nic nepovies tak on nevie co chces a urcite nechce byt dotieravy v tom a tlacit na teba. Mozno ak by si mu povedala, ze chces kazdu noc len sex (alebo aj menej casto keby vam obom vyhovovalo) tak by ine ani nemal.

anonym_481216
•
Dnes o 17:03

A si s tým tak v pohode a vyrovnaná, že o tom iba potrebuješ všetkých presvedčiť... alebo presviedčaš sama seba? ...to že niekto povie, že takýto vzťah by mu nevyhovoval, neznamená, že teba odsudzuje... samozrejme, občas sú tu extremy, ale povedala by som, že väčšinou tu panuje názor, že ak dvaja robia niečo dobrovoľne a obom to vyhovuje, tak nech si robia čo chcú

anonym_af6ec9
•
Dnes o 17:05
@anonym_5ba56f

@anonym_5ba56f presne toto som chcela napisat. Pride za nou ked ona napise Prid? @anonym_autor stat vo fronte na chlapa je riadne ponizujuce, ale ty stojis v rade a cakas kym na teba pride rad. Radsej ziadny ako nejaky zdielany.

januska12323
•
Dnes o 17:06

Rob ako ti vyhovuje aj keď nechápem prečo s ním musíš rovno spať.

anonym_a44aa9
•
Dnes o 17:10

@anonym_autor a potom sa vsetci pekne chytite za ruky a pojdete spolu na venerologiu 😃 hlavne nebyt vecet sama odkopana 😃

anonym_a44aa9
•
Dnes o 17:11
@anonym_5ba56f

@anonym_5ba56f no tak ale zase odtial potial, ved ma nejaku hrdost 😀

anonym_a1aced
•
Dnes o 17:16
@anonym_af6ec9

@anonym_5ba56f presne toto som chcela napisat. Pride za nou ked ona napise Prid? @anonym_autor stat vo fronte na chlapa je riadne ponizujuce, ale ty stojis v rade a cakas kym na teba pride rad. Radsej ziadny ako nejaky zdielany.

@anonym_af6ec9 a hlavne, čo všetko si navzájom zdieľajú. Ľúto mi je hlavne, keď sú v tom celom bordeli zapojení nič netušiaci partneri, žijúci v presvedčení, že žena je počestná, milujúca a namiesto toho si prenašajú všetci nejaké humusacke vytoky a nakoniec aj možno rakoviny. 🤮

morpheuss
•
Dnes o 17:18

Väčšina žien vidí kurevníka, ale realita je, že tento muž robí spoločnosti veľkú službu - vypočuje osamelé ženy, dobre ich vyšuká, postará sa o nich... Pravdepodobne sa pri ňom tie ženy cítia lepšie a výnimočnejšie ako sa väčšina žien na modrom koníku cíti doma pri svojom "úžasnom dokonalom" stálom partnerovi... bodaj by bolo viac takých mužov na svete ❤

anonym_a44aa9
•
Dnes o 17:22

@anonym_autor super premenovana tema, fakt nazov vystihol podstatu 😅

petronelag
•
Dnes o 17:23

@anonym_autor A to si nevieš nájsť normálneho perspektívneho muža, ženám takto zbytočne utekajú roky.

anonym_af6ec9
•
Dnes o 17:27
@morpheuss

Väčšina žien vidí kurevníka, ale realita je, že tento muž robí spoločnosti veľkú službu - vypočuje osamelé ženy, dobre ich vyšuká, postará sa o nich... Pravdepodobne sa pri ňom tie ženy cítia lepšie a výnimočnejšie ako sa väčšina žien na modrom koníku cíti doma pri svojom "úžasnom dokonalom" stálom partnerovi... bodaj by bolo viac takých mužov na svete ❤

@morpheuss och, este, ze tu mame spasitelov osamelych zien ako si ty. Co by ludstvo bez vas robilo?
Mozno by ti autorka mohla poslat na pana kontakt, mohli by ste si zalozit klub kde by ste zdielali skusenosti

janinah
•
Dnes o 17:32

Preco si tu napísala?pochvalit sa?posťažovať? Ak ti vyhovuje so zbalenou sexi kosielkou čakat v rade na hmm orgán,tak to je tvoja vec. Zrejme na viac nemaš,co už,aj pre takych slnko svieti. Len vies,v tom rade budú coraz mladšie. Celkom ma zaujima kde a s kym sa vidis v 50+ a neskór.

anonym_a1aced
•
Dnes o 17:33
@morpheuss

@morpheuss no vieš, to je síce fajn, ale pochybujem že si svoju teóriu domyslel dokonca. Ja ti ju v skratke predstavím. Síce ich kvalitne vyšuka a vypočuje, ale tie ženy sa do neho zamilujú a chcú sa rozviesť, rozísť, a tragédia je na svete. Žena zamilovaná, odhodlaná odísť od nehodného muža, muž sa vyhráža striedavkou, žena na nervy, deti v strese. A pán " šukač" chce vycúvať, zamilovaná žena tlačí, robí scény, nevie čo má robiť, k mužovi sa už vrátiť nemôže, ten už kurvu naspäť nechce, tak výsledok .... zničená rodina, plus nejakú ten suvenír, ktorý sa dá poriešiť na gynde ( snáď).

anonym_3d2f36
•
Dnes o 17:36

Koľko máš rokov?A pán obšťastňovač?
Vies s pribúdajúcim vekom budes coraz viac frustrovanejsia keď dvere bude otvárať mladším kočkám a pre teba ostanú zavreté.A tebe ostanú oči pre plac.Ostaneš stará dievka a budes už zaujímavá len pre tie mačicky

anonym_267326
•
Dnes o 17:37
@morpheuss

@morpheuss Možno by si zaslúžil medailu 🙃

anonym_5ba56f
•
Dnes o 17:39
@morpheuss

@morpheuss riziko prenosu pohlavnych chorob si v tej svojej dokonalej teorii vynechal. Rovnako ako riziko ked sa nejaka zena na takeho muza citovo naviaze a zacne si mysliet aka je vynimocna, ako ho zmeni a budu zit stastne az do smrti a ak to tak nebude (co pri takych muzoch vacsinou nie je) psychicky ju to este viac rozlozi (a vyrozpravat sa moze ist maximalne tak ku psychologicke, co na Slovensku na poistovnu sa nacaka a ako samoplatkynu ju to bude stat peknu sumu penazi) nez keby si miesto nezavazneho sexu radsej hladala vhodnejsieho partnera.

obchod112
•
Dnes o 17:50
@morpheuss

@morpheuss O ženy tam prioritne nejde. Podstatnejšie je ego dotyčného pána. Nemiluje ani jednu, každá má niečo iné, čo vie ponúknuť. Jedna reprezentativnosť, druhá skvelý sex, tretia postavenie, štvrtá dobre varí, piata je bohatá, šiesta ho obdivuje.
Má ich všetky na poličke, vyberá si podľa toho, na ktorú má práve chuť a náladu. Situáciu kontroluje on a aj logistiku a plánovanie.
A ženy majú ilúziu vzťahu, a pritom sú samé. Čakajú na tú jednu , možno dve noci raz za dva týždne alebo raz za mesiac.

anonym_ad0c7d
•
Dnes o 17:53
@anonym_autor

@anonym_autor veď si dáte grupak

anonym_5cc762
•
Dnes o 17:58
@januska12323

Rob ako ti vyhovuje aj keď nechápem prečo s ním musíš rovno spať.

@januska12323 Lebo by inak uz nenapisal 😂😂

anonym_bae451
•
Dnes o 18:01

Niekedy mám pociť, že niektorí ľudia (ako autorka) sa snažia tak podobnými opisovačky strašne samých seba presvedčíť že im je dobre, až im to vôbec neverím 😀

anonym_5cc762
•
Dnes o 18:02

@anonym_autor Myslim, ze klames iba sama seba, ze si spokojna. Ak si najde taku, ktoru bude doma kazdy vecer zakryvat, tak ti bude smutno, ze uz viac nenapise.. viac sa ti paci predstava, ktoru si si vytvorila o nom, nez skutocnost. Preco si nenajdes takeho, ktory bude chciet byt s tebou kazdy jeden vecer a starat sa o tvoje studene nozicky?

patrike
•
Dnes o 18:10

Stale to hovorim, jeden taky samec obskoci aj 10 samic a ony este o sebe aj vedia a akceptuju to. 9 dalsich samcov potom fnuka, ze nic. To funguje od 15 do co ja viem 80 rokov.

anonym_cdb957
•
Dnes o 18:10

@anonym_autor Podla mna mu nenapises ako prva, lebo mas STRACH, ze tam niekoho ma a take odmietnutie by nepohladilo tvoju dusu tym spravnym sposobom. Tiez nechces byt otravna aby si ho nestratila. To su podla mna hlavne dva dovody. Nahovorila si si, ze nikoho nepotrebujes, ale podla toho co pises, by sa ti taky vecer vo dvoch, kino, vecere v dobryh restauraciach, delenie prace celkom pacilo. Podla mna musis prekonat strach a sebaklam a zacat hladat dalej. Vsak mozno najdes minimalne takeho co ma na teba viac casu. Podla mna to s nim neklapalo - lebo on nechcel. aby to klapalo. Takto to ma ovela lepsie. Moze si volat dievcata k sebe....pouvazuj nad tym...za novy vztah nic nedas, tak preco to nevyskusat. Nehovoriac, ze ak napises, ze chces len milenca na nejaku zoznamku mozes si vybrat z 100000 chlapov v tvojom okoli 🙂

anonym_cdb957
•
Dnes o 18:11
@patrike

Stale to hovorim, jeden taky samec obskoci aj 10 samic a ony este o sebe aj vedia a akceptuju to. 9 dalsich samcov potom fnuka, ze nic. To funguje od 15 do co ja viem 80 rokov.

@patrike citim z tvojich slov tak troska zavisti? xixixi nezavid, najdi si tiez

Strana
z2