Život s muzikantom
Ahojte, napíšem skratkovito a veľmi poprosím o názor. Ďakujem baby 🙂
Sme spolu takmer 3r, predtým nemal dlho vážny vzťah -10r len známosti.
Mám 38r, on tiež... Ja deti- nad 10r, on nemá
Je v známej kapele, takže veľa hrá víkendy, noci preč.
Samozrejme všetci pijú, berú ľahké drogy - to sa u neho pri mne zmiernilo.
Je naučený dlho spať denne, lebo nemusí vstávať.
Nebývame spolu - pre toto všetko.
Veeeľa známych, kamarátov, takže behá po obedoch, kávach.
Ľúbime sa dosť, nazvala by som to osudovou láskou, takže toto je bez debaty.
Máte niekto doma alebo poznáte rodinu muzikanta, kde to funguje?
Pre paaaana, ako?😅
No dobre keď chceš odpovede k životnému štýlu, v živote by som nebola s niekym, kto berie drogy. A je mi jedno že sú to ,,ľahké drogy, a že sa to pri vzťahu so mnou zmiernilo” nebuď naivná. U takýchto ľudí bude vždy hudba, koncerty alkohol drogy na prvom mieste. Vždy. A áno osobne poznám rodinu, ktorá takto žije. Žena je na deti sama. Musí byť, lebo muž hrá a keď nehrá tak má skúšky, alebo dospáva koncerty.
jedine, to môžeš dávať tak, že si jeho priorita a on sám má zaujem ťa vidiet a neodsúva ťa bokom, a ty si nájdeš svoj svet, kde nebudeš na ňom závislá a zároveň tu trochu voĺného času, čo on má, budete intenzívne prežívať...inak to nejde..on nezruši turne kvôli priateĺke, velka tolerancia z tvojej strany
ja som hravala na klaviri, čiže viem, tam treba cvičiť denne niekoĺko hodín a tu trochu času čo máte, nepremarniť...idealne ked mate spoločne zaujmy a ked on ta prioritizuje...ak to nerobi, tak tvoj život bude chatrný a mizerný s ním
Alkohol, drogy... pre mna by viac nebolo o com.
Samozrejme, debil môže byť hocikto. Len muzikanti majú podstatne viac príležitostí, ponúk... Je to Tvoja vec, Tvoj život. Ale píšeš, že aj drogy... Tvoja voľba...
ked nechceš aby ti doma chlap zavadzal tak ideálne a ked lúbiš tráviť čas osamote.Mne by to vyhovovalo celkom.Ale drogy a fanynky a že ho kadekto pozná už pomenej.Teda tie drogy by som vôbec netolerovala.Nakoniec by som ho poslala nech si hladá len medzi svojimi nejakú spevačku alebo herečku a bolo by vymalovane šak oni sa tam podla mňa aj tak medzi sebou už skoro všetci vystriedali a poznajú sa.Nikdy som o nich nemala dobrú mienku😀 na tomto by to stroskotalo keby som v takomto vzťahu ja

ja mam kamarata oddaneho telom a dušou muzike, ma 3 kapely, hra odmalička, a byt s nim vo vztahu by znamenalo - pride z prace, ide cvičit kazdy den, v sobotu skuška, potom.niekde hraju cez vikendy, všetok svoj volny čas venuje skuškam, hram, alebo koncertom...a to ani neberie drogy, ale ego mu dviha počet ludi na koncerte, ktorych stale počíta..fotky, recenzie
..kupodivu na mňa si našiel stale čas ist von alebo niekam, vo vztahu s nim by som byt nechcela, viem, že je busy nonstop a on neodloži koncert kvôli rodine, hudba bude vždy č.1* a teda obdivujem, ked sa niekto da na tuto cestu, neviem si to s dieťaťom ani predstavit...a ked ma už konečne voĺno, tak časopisy a dokumenty o hudbe čita a pozera, toto mu ide hlavou deň a noc..a určite nepojde byvat do ineho štatu..podla mňa to ma viac nevýhod ako výhod, dovolenky len podla toho, kedy ma koncert