icon

Život s muzikantom

11. apr 2025

Ahojte, napíšem skratkovito a veľmi poprosím o názor. Ďakujem baby 🙂
Sme spolu takmer 3r, predtým nemal dlho vážny vzťah -10r len známosti.
Mám 38r, on tiež... Ja deti- nad 10r, on nemá
Je v známej kapele, takže veľa hrá víkendy, noci preč.
Samozrejme všetci pijú, berú ľahké drogy - to sa u neho pri mne zmiernilo.
Je naučený dlho spať denne, lebo nemusí vstávať.
Nebývame spolu - pre toto všetko.
Veeeľa známych, kamarátov, takže behá po obedoch, kávach.
Ľúbime sa dosť, nazvala by som to osudovou láskou, takže toto je bez debaty.
Máte niekto doma alebo poznáte rodinu muzikanta, kde to funguje?
Pre paaaana, ako?😅

Strana
z2
kiki68
11. apr 2025

Kamoska ma 15 rokov muza hudobnika, velmi znameho, nemaju deti ( nemozu), ona uz ma vyse 40 rokov. Povedala by som, ze tomu prisposobila cely zivot, chodi na tour s nimi, alebo ma taky job, ze je velmi flexibilna. Ale ona vzdy taka bola, maju pomerne otvoreny vztah. Ale viem, ze sa lubia a funguju spolu velmi dobre.

unicornlady
11. apr 2025

Alkohol a drogy? Čiže pri tebe sa to zmiernilo, ale neprestal.
Ako s ním žiť? Ja by som nebola. Neviem, tieto závislosti, to dosť zľahčuješ.
Ak si s tým v pohode, tak ok.

cialota
11. apr 2025

neviem no, keby to bola osudova laska, tak by si asi nemusela nieco taketo riesit, ci? 😀

barborachors
11. apr 2025

Cele zle. Tito muzi su promiskuitni a prestala som citat pri tom ako berie lahke drogy. Za mna ruky prec.

autor
11. apr 2025

@cialota niekedy láska nestačí...

autor
11. apr 2025

@barborachors toto je tiež len také... hovorí sa. Nie všetci sú 🙂
Skôr mi išlo o život s členom úspešnej kapely, ktorý sa dá prežiť 😃
Snáď majú aj oni rodinný život 🤔 či?

sova7
11. apr 2025

Keby si s tým v pohode nepotrebuješ počuť nás názor na vec. Podľa mňa toto nie je vážny vzťah len ďalšia jeho známosť. Osudova láska je to možno pre teba a jemu tie tvoje ružové okuliare zatiaľ vyhovuju. Mne by aj tá jeho zavislost vadila. Kedy ste spolu keď má toľko aktivít? Určite môže aj takýto vzťah fungovať kým ti k životu stačí chlap ktorý berie drogy pije a žije si svoj život kde si momentálne na návšteve

mischy00
11. apr 2025

Je na tebe ci spôsob života a obrátený biorytmus partnera je pre teba ôk.....ja nie som nočný vták, práve naopak, čiže mne by toto asi nebolo veľmi po vôli. Ci bude verný, to je na človeku, podvadzat ta môže aj robotník na stavbe.

domkakvet
11. apr 2025

Drogy tak to je stopka.

majlo1234
11. apr 2025

Musis byt so sebou brutalne vyrovnanana a mat vysoku sebahodnotu, a zaroven prisposobit lifestyle jeho zivotu. Mne by to nevyhovovalo

bonboniera
11. apr 2025

Sama musis vedieť co od toho vzťahu chceš - buď ti jeho životný štýl vyhovuje alebo nie. Určite by som nerozmyslala štýlom “veď časom to bude iné”, co bohuzial ženy často robia a potom zostanú oči pre plač.
A aj keď som zástancom toho aby boli slobodne matky stastne, mysli aj na to ako tento vzťah vplýva na deti a co si z neho teoreticky zoberú.

aurora33
11. apr 2025

Slovenska úspešná kapela?

princkrason
11. apr 2025

to je inac paradny dotaz pe AI:
napis mi zoznam 38 rocnych bezdetnych menej znamych muzikantov slovenskych kapiel
🙂

aurora33
11. apr 2025

@princkrason 😃😃

princkrason
11. apr 2025

@aurora33 este to najde aj fotku autorky 😀

alenka58
11. apr 2025

moja bývalá kolegynka má manžela zo známej kapely, musela si zvyknúť na ten štýl žitia aj s fanynkami, majú spolu dieťa a stále sú spolu, nejak to všetko preklenuli, ale detí viac nechcela, netrúfla si

aurora33
11. apr 2025

@princkrason toto bude podla mňa ďalšia téma, kde sa už autorka neozve.

victoriab
11. apr 2025

Ja som mala kamosku, ktora so znamym muzikantom chodila. Ano, aj ona to brala tak, ze to bola osudova laska. Rozumeli su neskutocne, akoby uz v minulom zivote sa poznali. Zial, ina chcela od zivota viac ako omrvinky. On jej to nevedel (nechcel) dat. Takze aj ked to bolelo, dali si zbohom. Ty mas dieta, ty potrebujes nieco uplne ine. Ked bude syn dospely, kludne sa mu znova ozvi a nechaj si ho na uspokojenie potrieb 😃v tom veku ti to uz bude stacit 😉

rozculena
11. apr 2025

fíha,koľko známych úspešných muzikantov na koni😂

rozculena
11. apr 2025

@princkrason ona nepíše,že menej známy

barborachors
11. apr 2025

Vsak prezit sa da lecos. Ale ci sa ti chce robit kompromisy, velakrat zasadne, znasat nalady umelca, jeho vztah k lahkym drogam, to, ze si sem tam uleti, ty o tom ani vediet samozrejme nemusis. Poznam ich vela, tychto umelcov a sj hudobnikov a do nohy su to bohemi, milovnici zivota, vina a zien 😁 A este ti povedia ze vsak inspiracia.... mozem ti porozpravat kadejake pribehy a doma zena, partnerka, deti. Umelci a ich ego, haha. Ale ok, mas 38 tak ak neni nic lepsie, ber co sa nuka a uvidis sama. Mozno budes vynimka a vydrzis vsetko hore popisane.

mimi2018
11. apr 2025

Osudová láska to byť nemôže, keď tu pochybujes a pýtaš sa tu na názor. Myslím, že si dobre rozumiete sexuálne a to sa láskou nemôže nazývať.

karolinakr
12. apr 2025

pozri sa na Žbirku jak fungoval , 200 dni v roku preč, a manželstvo klapalo, ked sa druha manželka stala producentkou alebo manažerkou
a zrsjme chodila s ním

zooeynka
12. apr 2025

Tak toto bude vyzadovat veeeela tolerancie a sebazapretia z tvojej strany. Ak to mas v povahe tak smelo do toho. Plus bezna prevadzka domacnosti bude iba na tebe, ale kedze mas dieta tak to robis uz aj teraz. Ak dobre zarobi si ho nechaj. Ak je to priemer, ak je to ze si chlapec v 40 plni iba chlapcensky sen tak by som srala nanho...

aurora33
12. apr 2025

Mňa by strašne zaujímala ta známa kapela 😃😃

janulka1802
12. apr 2025

Ja by som si so žiadnym muzikantom nezačala. Som presvedčená, že sú riadne promiskuitní, česť výnimkám samozrejme. Moja kamoška sa s jedným muzikantom zaplietla. Zničila si tým celý život... a pán muzikant sa ku..í ďalej a už spieva do uška ďalšej naivnej: si moja jediná...🤢

autor
12. apr 2025

Ďakujem za odpovede 😃
Je úplne jedno, kto to je 😅
Ide o ten životny štýl... Nie sme spolu mesiac, zažila som už všeličo, predychala všeličo.
A je to jeden z tých mála verných 😃
Možno to zvládnem, uvidíme. Sama som zvedavá.

autor
12. apr 2025

@janulka1802 na toto mi nedá neodpovedať... Kamoška si nechala zničiť život sama. To, že to dovolila a to, že to bol zrovna muzikant je len zhoda náhod.
Debil môže byť aj učiteľ

autor
12. apr 2025

@karolinakr áno, napr. on to potom pochopil, že ak chce fungovať, jedine takto

autor
12. apr 2025

@princkrason sakra, mala som mu pridať rôčik 😅
A kde píšem, že slovenská? 🤔😅

Strana
z2