icon

Život s narcistickým partnerom

26. sep 2025

Ahojte, chcem sa podelit so skusenostou.
Je to pomaly rok, co si nasiel milenku a odisiel a nase zivoty sa rozdelili, ostal len obcasny odvoz deti do skoly.
Dnes rano otvorim oci a vidim ho stat v spalni pri mojej posteli s tym, ze co sa deje, co nejde dcera do skoly,. ”ze on caka na parkovisku a ona nikde,..zaspali sme ,..o par hodin mu pisem , ze nabuduce staci zavolat , ze sa chcem vyhnut trapnej situacii pri mojej posteli,..a zase to bolo o tom, ze ho len kritizujem a som nevdacna,..tak som si povedala, nad narcisom nevyhras,..

Strana
z2
anonym_af6459
26. sep 2025
@anonym_autor

Tak osobne si neviem ani len predstavit, ze by som sa mu rano objavila pri posteli v jeho byte ,..
Hranice sa snazim nastavovat pomaly rok, no viac menej bezuspesne,..on moze vsetko, ja nie,.

@anonym_autor tak toto okamžite zastav! Do bytu by viac nevkročil v momente ako sa odprasil k milenke! Nabudúce mu povedz, že by sa to priateľovi nemuselo páčiť, keby vám vpálil do spálne a nech okamžite odovzdá kľúče

reanda
26. sep 2025
@ukgirls

@reanda aka slusnost? on sa kludne do domu moze nastahovat a vyuzivat ho rovnako ako ona .. kedze je aj jeho ... predpokladam,ze ten "narcis" tiez splaca dom a prispieva kym sa nevyrovnaju ... tebe by sa pacilo keby ta muz vykopol zo spolocneho domu a povedal,ze uz donho nemozes vstupit ? ona moze byt rada,ze sa vystahovala nechal ju tam kym sa to nedoriesi .. nechce ho mat doma? -nech ho vyplati.. jednoduche riesenie.. a slusnost? predpokladam,ze pri ich hadkach si nebola,,,nevies aky narcis je autorka..kolko viny ma ona na sebe a kolko on .. never jednej strane kym nepoznas nazor aj tej druhej ...

@ukgirls mne by byvaly muz nemusel zakazovat vstupit do domu, z ktoreho som sa odstahovala (za frajerom) a on tam stale zije.. brala by som to ako jeho momentalne sukromie a normalne by som zvonila, klopala, ci prezvonila telefonom, ci mozem vojst.. a to uz len do vchodovych dveri, nieto do spalne.. bez ohladu na to, aky je narcis ci kolko ma akej viny.. na sukromie a zakladne ohlady ma pravo kazdy.. jedine, ze by v tom dome prevadzkoval nieco, co mne alebo detom, s ktorymi tam zije, skodi a preto ma by ma nechcel vpustit.. ale isto nie pri takej prilezitosti, ako opisuje autorka

reanda
26. sep 2025
@letfenixa

@bielasovicka nikdy nenechavame kľúče v zámku zvnútra a pritom nikoho nečakame.

@letfenixa ja ani nezamykam.. mame zvonka gulu, takze len vytiahnem kluce, ak su v zamku

mira0611
26. sep 2025

@anonym_autor ahoj autorka, aj ja vytahujem kluc zo zamku.
My sme sa rozviedli pred 5 rokmi, on zostal v byte, ja som si postavila dom.
8 mesiacov sme ani nevedeli, ci zije max.len az alimentov, rozisiel sa s priatelkou a napochodoval sem ako keby mu to u mna patrilo.
Zacal syna (17rokov) navstevovat u mna doma (aj ked som doma nebola ... raz mi potom nastekal, ze co je ani kavu mi nespravis...tak ma nasral vyhodila som ho, odvtedy ani do ulice sa neopovazi.

minenkaa
26. sep 2025
@anonym_af6459

@anonym_autor tak toto okamžite zastav! Do bytu by viac nevkročil v momente ako sa odprasil k milenke! Nabudúce mu povedz, že by sa to priateľovi nemuselo páčiť, keby vám vpálil do spálne a nech okamžite odovzdá kľúče

@anonym_af6459 dom je aj jeho

autor
26. sep 2025
@ukgirls

preco hned narcis? byt je ako tvoj tak aj jeho .. kym ho nevysporiuadate .. predpokladam,ze za rozchodom nebola len ta milenka ale aj kopa inych nezhod medzi vami a rovnako ako ty si povies ze nevyhras nad narcisom si on moze povedat ze nevyhra nad napriklad furiou(neviem - nepoznam ta .. ) kadopadne rozchod nieje o vyhre ci prehre,ale vediet sa dohodnut na pravidlach tak aby netrpeli deti ... ano mohlas i mu podakovat a v klude sa dohodnut, nabuduce aby volal, alebo nevchadzal do izby bez klopania etc .. vsetko sa da riesit kludom a taktne a nie utocne

@ukgirls tak on tu diagnozu ma potvrdenu dvoma psychologmi, a je podstatne, ze tuto poruchu osobnosti ma a nekona ako ,,zdravy,, empaticky clovek

autor
26. sep 2025
@ukgirls

preco hned narcis? byt je ako tvoj tak aj jeho .. kym ho nevysporiuadate .. predpokladam,ze za rozchodom nebola len ta milenka ale aj kopa inych nezhod medzi vami a rovnako ako ty si povies ze nevyhras nad narcisom si on moze povedat ze nevyhra nad napriklad furiou(neviem - nepoznam ta .. ) kadopadne rozchod nieje o vyhre ci prehre,ale vediet sa dohodnut na pravidlach tak aby netrpeli deti ... ano mohlas i mu podakovat a v klude sa dohodnut, nabuduce aby volal, alebo nevchadzal do izby bez klopania etc .. vsetko sa da riesit kludom a taktne a nie utocne

@ukgirls a hypoteku celu platim za dom ja , nakolko on odmieta platit co i len euro

autor
26. sep 2025
@anonym_bfa9dd

Zase dalsi narcista na konovi.😁Ti si mu stanovila diagnozu?Tu je tusim kazdy narcista.To iste moze aj on o tebe povedat.Mozno je to len blbec, egoista ktory chce mat vsetko podla seba.Vies kolko je takych dominantnych ludi, ci blbcov a predsa nie sú narcisti.Ked sa niekto nespráva tak ako chcete je to automatika narcis.Ake popularne.A narci crty ma kazdy clovek a nie je narcista.

@anonym_bfa9dd pisala som vyssie , ze to ma stanovene dvoma psychologmi,..dakujem za komentar

autor
26. sep 2025
@ukgirls

@reanda aka slusnost? on sa kludne do domu moze nastahovat a vyuzivat ho rovnako ako ona .. kedze je aj jeho ... predpokladam,ze ten "narcis" tiez splaca dom a prispieva kym sa nevyrovnaju ... tebe by sa pacilo keby ta muz vykopol zo spolocneho domu a povedal,ze uz donho nemozes vstupit ? ona moze byt rada,ze sa vystahovala nechal ju tam kym sa to nedoriesi .. nechce ho mat doma? -nech ho vyplati.. jednoduche riesenie.. a slusnost? predpokladam,ze pri ich hadkach si nebola,,,nevies aky narcis je autorka..kolko viny ma ona na sebe a kolko on .. never jednej strane kym nepoznas nazor aj tej druhej ...

@ukgirls budem reagovat, moj este manzel, narcis potvrdeny psychologmi, rovno dvoma, mi na hypoteku neplati ani euro, celu hypoteku, konkretne 570e platim sama,..ledva sme sa dohodli na vyzivnom na deti,..a mna by v zivote nenapadlo vpochodovat do jeho bytu, odomknut si a postavit sa vedl postele, kde spi s milenkou, asi tolko k tomu

marca12
26. sep 2025
@huxy

@bielasovicka výstižné. Prečo by niekto normálny po zamknutí večer, vyberal kľúč?

@huxy Robim to aj ja. Je to divny zvyk,ale vyberam kluc z dveri.

anonym_bfa9dd
Autor odpoveď zmazal
marca12
26. sep 2025
@anonym_autor

@doriiis praveze sa snazim, uz ano, ale stale mam pocit, ze taham sa kratsi koniec

@anonym_autor Pri narcisovi vzdy budes mat tento pocit. Keby si aj urobila podla jeho predstav aj tak to obrati proti tebe. Casom sa naucis odosobnit od jeho urazok a nepripustat si ich. Este si pod jeho vplyvom tym,ze nemate vysporiadane majetky. Az potom sa ti ulavi.

anonym_bfa9dd
26. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_bfa9dd pisala som vyssie , ze to ma stanovene dvoma psychologmi,..dakujem za komentar

@anonym_autor Vyssie si nic nepisala, že ma diagnozu Npo potvrdenu dvomi psychologmi, az teraz to pises.

anonym_881957
26. sep 2025
@anonym_bfa9dd

@anonym_autor Vyssie si nic nepisala, že ma diagnozu Npo potvrdenu dvomi psychologmi, az teraz to pises.

@anonym_bfa9dd samozrejme ze to pise az teraz ked nie kazdy suhlasi s tym co napisala a nie kazdy ju ude lutovat ... vzdy ed sa to otoci proti autorke ta vyrukuje s podobnou obhajobou .. v kazdej siskusii ..ale pravdu nenapise nikto ..alebo len tu svoju ...

reanda
26. sep 2025
@anonym_autor

@ukgirls tak on tu diagnozu ma potvrdenu dvoma psychologmi, a je podstatne, ze tuto poruchu osobnosti ma a nekona ako ,,zdravy,, empaticky clovek

@anonym_autor ako sa dostal narcis k psychologovi? to je podivne 😀

autor
26. sep 2025
@anonym_881957

@anonym_bfa9dd samozrejme ze to pise az teraz ked nie kazdy suhlasi s tym co napisala a nie kazdy ju ude lutovat ... vzdy ed sa to otoci proti autorke ta vyrukuje s podobnou obhajobou .. v kazdej siskusii ..ale pravdu nenapise nikto ..alebo len tu svoju ...

@anonym_881957 nie, lebo mna ani nenapadlo, ze sa tu bude utocit na to, ci moj manzel je alebo nie je narcis,..mne slo o pohlad a komentare ludi, ktori maju s touto poruchou osobnosti docinenia

autor
26. sep 2025
@reanda

@reanda chodili sme k dvom terapeutkam, spolu, na moj podnet

autor
26. sep 2025
@reanda

@anonym_autor
@reanda a samozrejme ze naskor zhejtil jednu a potom druhu, ked prisli pomaly na to, kde je problem a odmietal tam dalej chodit

reanda
26. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor
@reanda a samozrejme ze naskor zhejtil jednu a potom druhu, ked prisli pomaly na to, kde je problem a odmietal tam dalej chodit

@anonym_autor jasne, bol presvedceny, ze problem najdu v tebe 😀

autor
26. sep 2025
@reanda

@anonym_autor jasne, bol presvedceny, ze problem najdu v tebe 😀

@reanda ano, to mi povedal, ze tam ide iba kvoli tomu, aby mu potvrdili, ze je vo mne problem,..

anonym_5afc09
26. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor

@anonym_af6459 ste normálne?on neprišiel za ňou, ale kvôli dieťaťu.Naco teraz rozmýšľaš čo si mala spraviť.Asi si sa zľakla tiež by som mu nedakovala.O čo ti teraz ide?Narcis by k psychológovi ani nešiel.Jednoducho si našiel frajerku.Ak by bol narcis nici teba.Dnes je to strašne moderné každý muž manipulátor a každý si lieči zranenia rodičov z detstva.Hranice si mu mala určovať pocas manželstva.Diagnozy určuje psychiater po dlhšej diagnostike.
@anonym_autor

autor
26. sep 2025
@marca12

@anonym_autor Pri narcisovi vzdy budes mat tento pocit. Keby si aj urobila podla jeho predstav aj tak to obrati proti tebe. Casom sa naucis odosobnit od jeho urazok a nepripustat si ich. Este si pod jeho vplyvom tym,ze nemate vysporiadane majetky. Az potom sa ti ulavi.

@marca12 ano, na to som uz prisla, ze hocico som mohla robit tak ako on chcel, vzdy to bolo malo,..preto aj dnes nevedela som , ci mu mam dakovat za to, ze nas zobudil, áebo mu rovno nastavit hranice, ze je to cez ciaru, aby sa zakradal do domu

autor
26. sep 2025
@anonym_5afc09

@anonym_af6459 ste normálne?on neprišiel za ňou, ale kvôli dieťaťu.Naco teraz rozmýšľaš čo si mala spraviť.Asi si sa zľakla tiež by som mu nedakovala.O čo ti teraz ide?Narcis by k psychológovi ani nešiel.Jednoducho si našiel frajerku.Ak by bol narcis nici teba.Dnes je to strašne moderné každý muž manipulátor a každý si lieči zranenia rodičov z detstva.Hranice si mu mala určovať pocas manželstva.Diagnozy určuje psychiater po dlhšej diagnostike.
@anonym_autor

@anonym_5afc09 urcite ano, ale narcisticke crty spravania vidi aj psycholog a nie ,,hocijaky,, este ked sa aj venuje toxickym vztahom,..nevadi, ja sa nemam potrebu s vami dotahovat, vy nepoznate mna, ani moj zivot, ani to , ake peklo robil mne a detom,..pekny vecer

gelifil
Autor odpoveď zmazal
gelifil
Autor odpoveď zmazal
anonym_5afc09
27. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_5afc09 urcite ano, ale narcisticke crty spravania vidi aj psycholog a nie ,,hocijaky,, este ked sa aj venuje toxickym vztahom,..nevadi, ja sa nemam potrebu s vami dotahovat, vy nepoznate mna, ani moj zivot, ani to , ake peklo robil mne a detom,..pekny vecer

@anonym_autor terapie u psychológa potrebuješ ty, aby si vedela ako s ním komunikovať.Aj deti môžu prevziať jeho vzorce

Strana
z2