icon

Život s otcom dvoch detí

fazulka21
13. máj 2025

Ženy, prišla som sa poradiť. Mám takmer polročný vzťah s rozvedeným mužom. Má dve deti v striedavke (nie po týždni ale po 2-3 dňoch si striedajú.) Ja mám dcéru.
Moja otázka je....je žena v takomto vzťahu VŽDY až na štvrtej kolaji? Jemu je jedno že som smutná, vždy rieši len dopad na deti. Boli situácie, nie vážne, dalo sa to rýchlo vyriešiť, ale jeho reakciami sa to vždy len predlžovalo. Nezaujíma ho čo cítim a ako sa cítim, vždy ide len a len o deti. Nechápte ma zle, deti sú prvoradé, veď aj pre mňa, ale to automaticky znamená, že mi majú byť partnerove pocity ukradnuté? Že jednoducho máme deti a už tým pádom ide iba o ne? Dala by som X príkladov, ale nechcem aby to bolo dlhé jak vyplatná páska. Ja som názoru že aj na mojich pocitoch by mu malo záležať, aj keď sme už obaja rodičia, či deťmi to končí?
Bežne ma partner ignoruje. Ja mu napíšem, napriklad že sa cítim ako jeho nejaká spoločníčka, nie partnerka, a on to odignoruje. Neodpíše. A mňa ignorácia strašne vyburcuje. A na druhý deň napíše len ,, dobré ránko, vyspinkaná?"
Neviem ako to mám sformulovať aby to nevyznelo že chcem aby kašľal na deti, to absolútne nie, venujeme sa im, chodíme na výlety, stále sa okolo nich točíme, hráme sa, ja mám rada tie jeho, on moju. Jeho syn ma zbožňuje, naše dcéry sa nevedia od seba odtrhnúť. Keď sme s deťmi, to je furt grilovačka, výlet, aktivity. Ale keď sa stane, že sme len ja a on, tak...pere, kosí, upratuje kôlňu, prechádza sa po záhrade aj 5x denne a pozerá čo ako rastie, vymyslí si všetky možné činnosti...Kino so mnou je strata času. Pre mňa, ako pre partnerku program takmer neexistuje, pokiaľ to nenaplanujem ja a aj to potom počúvam, ako jemu stojí doma robota. Mne snáď nie? Ja som na dcéru sama a mám z mesiaca asi len 5 dní ,, voľna" a tiež mám svoju domácnosť, auto, zvieratá, povinnosti, ale čas spolu je predsa dôležitý....
Ja mu poviem vetu typu: ,, Zlatko, ja mám pocit že ma ani nemáš rád, že pre teba existujú len deti, keď som smutná tak to neriešiš, odignoruješ, občas potrebujem od teba aby si bol aj môj partner, veď aj na nás záleží, nie len na deťoch a cítim sa smutno, neľúbená, nepochopená..."
Jeho reakcia je vždy iba- ,,Pre mňa je prvoradé, aby boli deti ok, ja sa s tebou hádať nebudem".
Poraďte. Komunikácia s ním je veľmi náročná....
Vybrali sme si predsa jeden druhého a aj na mojich pocitoch záleží, alebo pri deťoch na to nemám právo?

sandra49
21. máj 2025
@fazulka21

@huxy
@tamtamka26
@tamtamka26
Dievčatá postoj, snaha, nula. Vedela by som napísať viac, ale načo.... Bolo to divadlo, hrôzostrašné divadlo.

@fazulka21 držím ti palce aby si sa z toho čím skôr dostala a bola v plnej sile❤️😘 myslím, že si urobila správne rozhodnutie. A ako to prebiehalo? Prečo píšeš, že hrôzostrašné divadlo? Nejak nerozumiem.. ved si o ňom písala, že je kľudný človek..myslím, že všetky tu zainteresované, ktoré sme to prežívali s tebou prahneme po opise situacie😅🙈 ale neboj...toto bola len jedna z mnohých skúšok a naučila ta niečo.. bude dobre..a viem, že ty si časom 100% nájdeš muža, ktorý ocení všetky tvoje prednosti a budeš veľmi, veľmi šťastná aj s dcérkou a budete krásna rodinka❤️😘

katrin21
21. máj 2025
@fazulka21

@barka1 on je inak skvelý, starostlivý. Ale akonáhle sa s ním chcem baviť na emočnej rovine, konec, ignorácia. On to berie ako hádku. Raz sme sa rozišli. Ja som si prišla k nemu pre veci, on skladal prádlo. Ani slovo. Len vyzeral strhano. Tak som mu povedala že či ako vážne mi ani nič nepovie, nepokúsi sa o niečo.
,, sú tu deti, nekrič, nechcem aby niečo počuli ".
Nešlo mu o mňa, ani chvíľku. Len aby deti nemali preboha doživotnú traumu že dospelí sa občas aj rozprávajú a udobria sa a ide sa ďalej. A nie, nehulákala som, ale krivda, sklamanie mi zvyšili hlas. A to že mu je jedno čo je so mnou...

@fazulka21 nezmeni sa..ak ti to vadi, co chapen, odid z kratsej cesty..vzdy budu prve deti ..ani moj muz neni na rozhovory a vytaca ma to takze ta chapem.

tamtamka26
21. máj 2025
@enmery

@fazulka21 Prečo divadlo?Chlap, ktorého si tu opisovala, by neurobil divadlo, max by zdôraznil, ako je problém v Tebe a deti sú jediné a priorita a dovi.

@fazulka21 ach, no, hlavne, že to máš za sebou... Teraz si už len vyčisti hlavu, zameraj sa na všetko iné, nech čím skôr zabudneš, aj keď ho budeš mávať pred očami...😒 to chce len čas a určite príde aj niečo lepšie.
@enmery určite niečo v tom štýle, ako ona straaašne veľa toho od neho chcela, aká bola hysterka a že ho chcela mať len pre seba...🤐

tamtamka26
21. máj 2025
@sandra49

@fazulka21 držím ti palce aby si sa z toho čím skôr dostala a bola v plnej sile❤️😘 myslím, že si urobila správne rozhodnutie. A ako to prebiehalo? Prečo píšeš, že hrôzostrašné divadlo? Nejak nerozumiem.. ved si o ňom písala, že je kľudný človek..myslím, že všetky tu zainteresované, ktoré sme to prežívali s tebou prahneme po opise situacie😅🙈 ale neboj...toto bola len jedna z mnohých skúšok a naučila ta niečo.. bude dobre..a viem, že ty si časom 100% nájdeš muža, ktorý ocení všetky tvoje prednosti a budeš veľmi, veľmi šťastná aj s dcérkou a budete krásna rodinka❤️😘

@sandra49 máš pravdu - prahneme 😀 , ale asi sa jej v tom nechce vŕtať...

fazulka21
autor
21. máj 2025
@enmery

@fazulka21 Prečo divadlo?Chlap, ktorého si tu opisovala, by neurobil divadlo, max by zdôraznil, ako je problém v Tebe a deti sú jediné a priorita a dovi.

@enmery plakal tak, ako som nikdy nevidela nikoho plakať. Ale takým štýlom že to je moja vina, a také tie emocionálny humus:
-Tie krásne chvíle si budem pamätať do konca života, tie mi nikto nezoberie
- Prepáč že nie som taký a taký
...ja som mu hovorila že šak keby si sa snažil, mohlo by to byť ok, ale nie, on to inak nevie, úplne sa zosypal... riešiť čokoľvek to nie, ale to divadlo, to áno. Jaaaa....neviem...on hovoril len o sebe, ako na neho všetko zle vplýva, že v ňom sa to ukladá....proste zo seba urobil úplnú obeť všetkého, úplne zbytočne som mu vysvetľovala že ignoraciou sa veci neriešia, on len stále že sa nechce hádať, že on sa inak správať nevie atď.
Ja by som mohla napísať knihu.
Lebo po 8 dňoch totálneho ticha keď sme sa akože išli porozprávať tak on dostal zo seba iba: ,,neni to dobré ".
No ďakujem že si si všimol 🤷🏻‍♀️ ale opäť.... nič nič absolútne nič čoho by som sa mohla chytiť.
On je psychocky úplne rozbitý, zľakaný, ale to som ešte nezažila. A hej, v podstate určitými vetičkami mi dal najavo, že je to kvôli mne, lebo mne veci vadia.
Aj keby som ako chcela, a akokoľvek ho ľúbila, ja by som pri ňom vnútorne zoschla, lebo nie len chodiť okolo detí po špičkách, ale hlavne okolo neho, lebo šak malá výčitka, alebo čokoľvek a on ide do kolien....

sova7
21. máj 2025
@fazulka21

@enmery plakal tak, ako som nikdy nevidela nikoho plakať. Ale takým štýlom že to je moja vina, a také tie emocionálny humus:
...ja som mu hovorila že šak keby si sa snažil, mohlo by to byť ok, ale nie, on to inak nevie, úplne sa zosypal... riešiť čokoľvek to nie, ale to divadlo, to áno. Jaaaa....neviem...on hovoril len o sebe, ako na neho všetko zle vplýva, že v ňom sa to ukladá....proste zo seba urobil úplnú obeť všetkého, úplne zbytočne som mu vysvetľovala že ignoraciou sa veci neriešia, on len stále že sa nechce hádať, že on sa inak správať nevie atď.
Lebo po 8 dňoch totálneho ticha keď sme sa akože išli porozprávať tak on dostal zo seba iba: ,,neni to dobré ".
No ďakujem že si si všimol 🤷🏻‍♀️ ale opäť.... nič nič absolútne nič čoho by som sa mohla chytiť.
On je psychocky úplne rozbitý, zľakaný, ale to som ešte nezažila. A hej, v podstate určitými vetičkami mi dal najavo, že je to kvôli mne, lebo mne veci vadia.
Aj keby som ako chcela, a akokoľvek ho ľúbila, ja by som pri ňom vnútorne zoschla, lebo nie len chodiť okolo detí po špičkách, ale hlavne okolo neho, lebo šak malá výčitka, alebo čokoľvek a on ide do kolien....

@fazulka21 to je taky chlap ako ja som astronaut 🤣všetci za všetko môžu a on je takýto ber alebo nechaj tak. To je výhra v živote také veľké decko čo so sebou ani pohnúť nechce veď ľahšie je hodiť vinu na druhého. Myslím si že ak niekomu na tom druhom a vzťahu záleží a vie čo nerobí dobrotu tak by mal mať snahu niečo s tým urobiť ak nie aj to je odpoveď

fazulka21
autor
21. máj 2025
@katrin21

@fazulka21 nezmeni sa..ak ti to vadi, co chapen, odid z kratsej cesty..vzdy budu prve deti ..ani moj muz neni na rozhovory a vytaca ma to takze ta chapem.

@katrin21 nejde o deti ako také, ani to že ich má na prvom mieste, aj s tým by som vedela pracovať a aj oceniť, ale že má v prdeli mňa, s tým sa urobiť nič nedá. Darmo mu ja vysvetľujem že ako jeho partnerka by mal v prvom rade so mnou prebrať že chce ísť na týždeň preč. Nie. S ex, lebo šak s ňou sa musí dohodnúť, môj názor je poslednoradý. Tých vecí je veľa, ťažko sa o nich píše a opisuje, musela by som napísať fakt litánie. Viem že som v práve sa hnevať ale čo z toho? Mám z toho boľavú dušu akurát tak. A bude to sakra náročné, keď ho bude furt stretávať. Naše dcéry budú furt o sebe rozprávať. Ja od tej mojej počúvam o nich v podstate nonstop.
Keď už bolo po všetkom a ja som šla domov, ešte som mu zavolala že nech vyriešime veci, jeho a asi aj ešte nejaké moje. Že to počká, že jemu to neponáhľa, že keď ich bude potrebovať sa ozve. To som mu povedala že nie, že čím skôr tým lepšie, nech sa to nenaťahuje, že nech si myslí čo chce, ale pre mňa je to tiež bolestivé a nechcem mať v hlave ,,že šak mozno... ešte veci... príležitosť, možno niečo povie..."
A zrazu hľa! Dnes mi písal že zajtra doriešime veci. O vzťahu sa rozprávať zbiera gule doteraz ale keď som povedala že veci treba vyriešiť tak to nemá problém....
Nahnevaná som, sklamaná strašne. Ale strašne.

mischy00
21. máj 2025
@fazulka21

@fazulka21 čiže celý čas ľutoval iba a iba seba. On nevie, on to tak má, on to tak cíti, na neho to zle vplýva....a kde si bola v tom rozhovore ty.?
Jaj vlastne ty za to môžeš čo som vyššie spomenula. Ved keby nebolo teba, on je vlastne šťastný človek 😀😀.. ..kokos to je traged 🫣🫣

fazulka21
autor
21. máj 2025
@sova7

@fazulka21 to je taky chlap ako ja som astronaut 🤣všetci za všetko môžu a on je takýto ber alebo nechaj tak. To je výhra v živote také veľké decko čo so sebou ani pohnúť nechce veď ľahšie je hodiť vinu na druhého. Myslím si že ak niekomu na tom druhom a vzťahu záleží a vie čo nerobí dobrotu tak by mal mať snahu niečo s tým urobiť ak nie aj to je odpoveď

@sova7 mne išlo hlavne o tú snahu.
Ľúbim jeho, aj deti, ale ja takto nemôžem.... Nemám sa čoho chytiť...a ja o chlapa rozhodne bojovať nebudem. Robila som to, ale už nie, keď som mu chúďatku tak ublížila tým, že ma nasralo X jeho vyjadrení.
A to tu v tomto fóre sú spomenuté len niektoré a okrajovo.

mk22
21. máj 2025
@fazulka21

@katrin21 nejde o deti ako také, ani to že ich má na prvom mieste, aj s tým by som vedela pracovať a aj oceniť, ale že má v prdeli mňa, s tým sa urobiť nič nedá. Darmo mu ja vysvetľujem že ako jeho partnerka by mal v prvom rade so mnou prebrať že chce ísť na týždeň preč. Nie. S ex, lebo šak s ňou sa musí dohodnúť, môj názor je poslednoradý. Tých vecí je veľa, ťažko sa o nich píše a opisuje, musela by som napísať fakt litánie. Viem že som v práve sa hnevať ale čo z toho? Mám z toho boľavú dušu akurát tak. A bude to sakra náročné, keď ho bude furt stretávať. Naše dcéry budú furt o sebe rozprávať. Ja od tej mojej počúvam o nich v podstate nonstop.
Keď už bolo po všetkom a ja som šla domov, ešte som mu zavolala že nech vyriešime veci, jeho a asi aj ešte nejaké moje. Že to počká, že jemu to neponáhľa, že keď ich bude potrebovať sa ozve. To som mu povedala že nie, že čím skôr tým lepšie, nech sa to nenaťahuje, že nech si myslí čo chce, ale pre mňa je to tiež bolestivé a nechcem mať v hlave ,,že šak mozno... ešte veci... príležitosť, možno niečo povie..."
A zrazu hľa! Dnes mi písal že zajtra doriešime veci. O vzťahu sa rozprávať zbiera gule doteraz ale keď som povedala že veci treba vyriešiť tak to nemá problém....
Nahnevaná som, sklamaná strašne. Ale strašne.

@fazulka21 moc si na jeho vkus riešila, čakala, chcela.. On chcel nech všetko plynie,ako ide, nech sa hupe ako taká bojka v mori.. Neriesit nič, ani len ten kľúčik vo dverách.
Nevadi, hlavu hore.
Ber to ako skúsenosť.
Pozri neriešite majetky, deti.. Bol to frajer, sú ženy kt opúšťajú dom po 20r s 2 deťmi od nuly do garsónky, dve práce..

sova7
21. máj 2025
@fazulka21

@sova7 mne išlo hlavne o tú snahu.
Ľúbim jeho, aj deti, ale ja takto nemôžem.... Nemám sa čoho chytiť...a ja o chlapa rozhodne bojovať nebudem. Robila som to, ale už nie, keď som mu chúďatku tak ublížila tým, že ma nasralo X jeho vyjadrení.
A to tu v tomto fóre sú spomenuté len niektoré a okrajovo.

@fazulka21 tu fakt nie je o co stáť ani bojovat stratený prípad ten chlapec

fazulka21
autor
21. máj 2025
@mischy00

@fazulka21 čiže celý čas ľutoval iba a iba seba. On nevie, on to tak má, on to tak cíti, na neho to zle vplýva....a kde si bola v tom rozhovore ty.?
Jaj vlastne ty za to môžeš čo som vyššie spomenula. Ved keby nebolo teba, on je vlastne šťastný človek 😀😀.. ..kokos to je traged 🫣🫣

@mischy00 hovorila som mu, že nech si uvedomí, koľko ja mám času bez dcéry. Pár dní v mesiaci. Na tie dni by mal čakať ako na spasenie a mali by sme vymýšľať kam pôjdeme, čo, ako strávime ten čas. Nie. On kosí! Upratuje kolňu! Lebo on býva na dome a samé sa to neporobí. Ani tých pár dní v mesiaci, jednu poonďatú sobotu nemohol. Kosiť môžeme aj s deťmi! Aj kôlňu upratovať,ile rada som mu so všetkým pomohla! To sa nedá odložiť kosenie o jeden deň? Či v soboty chodí inšpekcia travníka?!
Ja ti poviem, takú krivdu cítim jak nikdy.
On mi v podstate hovoril akeeeee to mám ja všetko jednoduché. On ake je chudatko.

fazulka21
autor
21. máj 2025
@mk22

@fazulka21 moc si na jeho vkus riešila, čakala, chcela.. On chcel nech všetko plynie,ako ide, nech sa hupe ako taká bojka v mori.. Neriesit nič, ani len ten kľúčik vo dverách.
Nevadi, hlavu hore.
Ber to ako skúsenosť.
Pozri neriešite majetky, deti.. Bol to frajer, sú ženy kt opúšťajú dom po 20r s 2 deťmi od nuly do garsónky, dve práce..

@mk22 no hej, na jeho vkus bude moc riešiť každá. Neexistuje vzťah bez rozhovorov. Kým sa dvaja ľudia a tri deti ustália, je potrebné to nastaviť.
On nemal záujem. Buď budem len behať ako on uzná za vhodné alebo sa sype jak domček z kariet. Riešila som bežné veci.

mk22
21. máj 2025
@fazulka21

@mk22 no hej, na jeho vkus bude moc riešiť každá. Neexistuje vzťah bez rozhovorov. Kým sa dvaja ľudia a tri deti ustália, je potrebné to nastaviť.
On nemal záujem. Buď budem len behať ako on uzná za vhodné alebo sa sype jak domček z kariet. Riešila som bežné veci.

@fazulka21 potrebuješ takého chlapa?
A vieš, s 2 deťmi to bude mať iba horšie a ťažšie, ale to nie je tvoja starosť.
V podstate mohol byť rád, že sa našla nejaká, ktorá mu ochotne pomôže s deťmi.. Ktorej 2 cudzie deti nevadia.
Ver, že aj pre teba by to bolo únavné, náročné, len taka puberta.. Co teraz skolkarka, to je nič..

sandra49
21. máj 2025
@fazulka21

@fazulka21 coooooo🤣🙈🙈🙈 tak toto som teda vôbec nečakala, ze on takto bude reagovať.. fuha...a stále len ja, ja, ja...aj v tejto chvíli keď vzťah stojí na dvoch..tak ani vtedy si ho vlastne nezaujímala.. hrozne toto...krásne ti ukázal svoju pravú tvár a povahu, že na svete je len on a deti..bud rada..vazne..z kratšej cesty si zišla chvalabohu..mne osobne by sa z tohto chcelo grcat🙈 ani sa nečudujem, že sa v tebe miešajú pocity hnevu, frustrácie a sklamania..máš na to právo.. neboj, časom sa to v tebe všetko uloží a pozrieš sa na to s nadhľadom..bude to ťažké len kvôli dcerke, ale aj to možno časom ochladne, nie všetky skolkarske kamarátstva trvajú dlho..drz sa dievča! Posielam ti veľké objatie! 😘

lamar11
21. máj 2025
@fazulka21

@fazulka21 Na tu nastvanosť nech ti pomáha vedomie že ani jeden z vás nie je vinný,jednoducho ste mali každý z vás iné predstavy o vzťahu. Vzťahy nemajú bolieť. Vo fungujúcich je všetko priehľadné,jasné a harmonické. Ked nie sú naplnené pocity hneď na začiatku ani neskôr nebudú. Tiež som za komunikáciu lebo to je základ a veľa veci ozrejmia,a človek má jasno. Dospelými sme zvlášť preto lebo nebudem zastierat a zahmlievať aby niečo naoko fungovalo ale mám iné predstavy a nechávam si v zálohe človeka veď ho na niečo možno budem potrebovať. Ľudia si urobia čas na všetko na čo naozaj čas chcú mať. A keď mi na niekom záleží urobím maximum. Ten tvoj pán má priority niekde úplne inde,ale buď mu vďačná uvoľnil miesto pre niekoho súcejšieho.

fazulka21
autor
21. máj 2025
@mk22

@fazulka21 potrebuješ takého chlapa?
A vieš, s 2 deťmi to bude mať iba horšie a ťažšie, ale to nie je tvoja starosť.
V podstate mohol byť rád, že sa našla nejaká, ktorá mu ochotne pomôže s deťmi.. Ktorej 2 cudzie deti nevadia.
Ver, že aj pre teba by to bolo únavné, náročné, len taka puberta.. Co teraz skolkarka, to je nič..

@mk22 má aj pubertiaka. Zbožňoval ma.
Ja som to brala tak, že sme si vybrali jeden druhého, s deťmi.
Ale škoda reči. Ja sama nerozumiem. A to prosím pekne mi včera doniesol darček. Akože k rozchodu? Nechápem. Vrátila som mu to do schránky ešte včera...a teraz mi rozhorčený písal že darované sa vracia?! Tak som sa mu pekne snažila vysvetliť že situácia nie je vhodná....

apolka77
21. máj 2025
@fazulka21

@mk22 má aj pubertiaka. Zbožňoval ma.
Ja som to brala tak, že sme si vybrali jeden druhého, s deťmi.
Ale škoda reči. Ja sama nerozumiem. A to prosím pekne mi včera doniesol darček. Akože k rozchodu? Nechápem. Vrátila som mu to do schránky ešte včera...a teraz mi rozhorčený písal že darované sa vracia?! Tak som sa mu pekne snažila vysvetliť že situácia nie je vhodná....

@fazulka21 on je nejak psychicky labilny či ako?

fazulka21
autor
21. máj 2025
@apolka77

@fazulka21 on je nejak psychicky labilny či ako?

@apolka77 hej. Úplne roztrieštený, on mi to sám omielal že ako je na tom zle, ako je emočne prázdny atď...
Nech si je s deťmi sám. Ja som sa ho pýtala že nechápem prečo plače, keď pre záchranu vzťahu nechce urobiť NIČ a on len o tom mlel ako on trpí, on sa trápi, ako ho to ničí atď.
O mne celý rozhovor nepadlo z jeho strany ani slovko. Ani jedno jediné. On nereval za mnou, ale reval nad sebou.

tamtamka26
21. máj 2025
@fazulka21

@apolka77 hej. Úplne roztrieštený, on mi to sám omielal že ako je na tom zle, ako je emočne prázdny atď...
Nech si je s deťmi sám. Ja som sa ho pýtala že nechápem prečo plače, keď pre záchranu vzťahu nechce urobiť NIČ a on len o tom mlel ako on trpí, on sa trápi, ako ho to ničí atď.
O mne celý rozhovor nepadlo z jeho strany ani slovko. Ani jedno jediné. On nereval za mnou, ale reval nad sebou.

@fazulka21 ja len že: nemám slov 🤐

koniarova
21. máj 2025
@fazulka21

@fazulka21 a treba ti takéhoto chlapa, čo sa len ľutuje?

modrykonik33
21. máj 2025
@fazulka21

@fazulka21 pekné napísané, že neplakal za tebou, ale nad sebou

janickacrazy
22. máj 2025
@fazulka21

@fazulka21 proste to nie je chlap, ale bábovka

fazulka21
autor
22. máj 2025
@janickacrazy

@fazulka21 proste to nie je chlap, ale bábovka

@janickacrazy bohužiaľ. Aj dnes mi písal ako sa strašne trápi. No chúďatko. Strašne klesol v mojich očiach ☹

janickacrazy
22. máj 2025
@fazulka21

@janickacrazy bohužiaľ. Aj dnes mi písal ako sa strašne trápi. No chúďatko. Strašne klesol v mojich očiach ☹

@fazulka21 aspoň sa ti bude ľahšie zabúdať

mk22
22. máj 2025
@fazulka21

@fazulka21 a co ho trápi? Alebo prečo sa trápi?

tairyx
22. máj 2025
@fazulka21

@fazulka21 títo tragédi, drama kings🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ poznám to tiež, ešte aj rok po rozchode mi chodia také správy... strašné ako vie jeden človek klesnúť, že si to neuvedomujú vôbec, aké je to detinské a trápne.
Ty sa hlavne nenechaj zlomiť, čítam diskusiu aj keď som prispela len na prvej strane, ale zažívala som podobné a to nie pol roka ako ty ale o dosť dlhšie, kým som sa odhodlala to ukončiť, a spätne keď sa pozriem mala som to urobiť oveľa oveľa skôr.. ale bola som slabá, nedokázala som to, musela som si prejsť až do štádia, kedy som zistila, že svojim správaním ma vlastne odohnal a ja som ho prestala ľúbiť. O to to máš ťažsie, keďže k nemu máš city, no zrejme sama vieš, že keby ste to dali dokopy znova, nič by sa nezmenilo (vlastná skúsenosť).

mischy00
22. máj 2025
@fazulka21

@fazulka21 a znova ON sa trápi, teba sa spýtal aspoň ako sa máš?

tairyx
22. máj 2025
@mk22

@fazulka21 a co ho trápi? Alebo prečo sa trápi?

@mk22 čo by ho trápilo, ani sám nevie, zrejme iba to, že je sám, to je najviac čo ho môže trápiť, v tom lepšom prípade, v horšom sú to iba také reči, bez ladu a skladu, bevýznamné výkriky do tmy. Skúša, či sa nezľutuje nad ním, ale zároveň on zmeniť nič nechce, čiže ... úplne zbytočné správy, lebo vie, že tým brnkne na citlivú strunu, keďže je si vedomý toho, že autorka k nemu prechováva city.

yeon_bouw
22. máj 2025
@fazulka21

@fazulka21 zrazu sa vie aj ozvať, keď ide o neho...