Život s otcom dvoch detí
Ženy, prišla som sa poradiť. Mám takmer polročný vzťah s rozvedeným mužom. Má dve deti v striedavke (nie po týždni ale po 2-3 dňoch si striedajú.) Ja mám dcéru.
Moja otázka je....je žena v takomto vzťahu VŽDY až na štvrtej kolaji? Jemu je jedno že som smutná, vždy rieši len dopad na deti. Boli situácie, nie vážne, dalo sa to rýchlo vyriešiť, ale jeho reakciami sa to vždy len predlžovalo. Nezaujíma ho čo cítim a ako sa cítim, vždy ide len a len o deti. Nechápte ma zle, deti sú prvoradé, veď aj pre mňa, ale to automaticky znamená, že mi majú byť partnerove pocity ukradnuté? Že jednoducho máme deti a už tým pádom ide iba o ne? Dala by som X príkladov, ale nechcem aby to bolo dlhé jak vyplatná páska. Ja som názoru že aj na mojich pocitoch by mu malo záležať, aj keď sme už obaja rodičia, či deťmi to končí?
Bežne ma partner ignoruje. Ja mu napíšem, napriklad že sa cítim ako jeho nejaká spoločníčka, nie partnerka, a on to odignoruje. Neodpíše. A mňa ignorácia strašne vyburcuje. A na druhý deň napíše len ,, dobré ránko, vyspinkaná?"
Neviem ako to mám sformulovať aby to nevyznelo že chcem aby kašľal na deti, to absolútne nie, venujeme sa im, chodíme na výlety, stále sa okolo nich točíme, hráme sa, ja mám rada tie jeho, on moju. Jeho syn ma zbožňuje, naše dcéry sa nevedia od seba odtrhnúť. Keď sme s deťmi, to je furt grilovačka, výlet, aktivity. Ale keď sa stane, že sme len ja a on, tak...pere, kosí, upratuje kôlňu, prechádza sa po záhrade aj 5x denne a pozerá čo ako rastie, vymyslí si všetky možné činnosti...Kino so mnou je strata času. Pre mňa, ako pre partnerku program takmer neexistuje, pokiaľ to nenaplanujem ja a aj to potom počúvam, ako jemu stojí doma robota. Mne snáď nie? Ja som na dcéru sama a mám z mesiaca asi len 5 dní ,, voľna" a tiež mám svoju domácnosť, auto, zvieratá, povinnosti, ale čas spolu je predsa dôležitý....
Ja mu poviem vetu typu: ,, Zlatko, ja mám pocit že ma ani nemáš rád, že pre teba existujú len deti, keď som smutná tak to neriešiš, odignoruješ, občas potrebujem od teba aby si bol aj môj partner, veď aj na nás záleží, nie len na deťoch a cítim sa smutno, neľúbená, nepochopená..."
Jeho reakcia je vždy iba- ,,Pre mňa je prvoradé, aby boli deti ok, ja sa s tebou hádať nebudem".
Poraďte. Komunikácia s ním je veľmi náročná....
Vybrali sme si predsa jeden druhého a aj na mojich pocitoch záleží, alebo pri deťoch na to nemám právo?
@luccija deti môžu byt priorita, ale aj novy vztah si zaslúži pozornosť a opateru. Ona im otca neberie, nevie si nájsť na ňu čas ani vtedy, keď môžu byť sami.
Lebo nechce, keď sú tam deti, tak sú priorita oni a keď sú tam není, zas záhrada a stromčeky....no ozaj skvelý partner toto. Autorka zbiera len nejaké omrvinky čo zostali
@mk22 ja si myslím, že sa dá oboje.To, že ona hlasnejšie rozprávala a on jej povedal, že nechce pred deťmi scénu je normálne.Mozno on je kľudný ona temperamentná on nerieši ona rieši až príliš a hneď.Nikto nevie čo si deti doma zažili a možno jej dal hranice, že mu nebude robiť scény a vypočúvania kto vie?
@mischy00 áno, veď píšem ona potrebuje chlapa čo bude pre neho mega priorita bez záväzkov celý iba pre ňu.Bez deti, dvora, zahrady...nemá nerealne očakávania?niekto by si povedal, že fajn chlap, s deťmi si rozumieme, plánujeme čas spolu.Raz majú obaja záväzky svoje povinnosti....každý hovorí inou rečou možno potrebuje kvetnaté reči ako ju miluje je rád, že je s ňou, vínko atď....niekto to nevie tak vyjadriť.Ked jej píše evidentne záujem má.Moze si nájsť iného a tomu bude vadiť, že chce ísť do kina, na lavičke vyznávať lásku a ona má dieťa a nemá čas😉lebo dieťa je priorita.
@luccija ked som sa rozisla s ex a nasla som si noveho priatela, musela som veru casto lavirovat medzi nim a dcerou, bola sice mojou prioritou, no musela som si dobre rozmysliet, komu venovat cas a venovat ho aj novemu partnerovi, inak by sa na mna pochopitelne vyprdol.
@mandzula no vidíš a oni majú deti 3 to musí byť sakra ťažké nájsť čas na romantiku ako požaduje.Aapon si myslím, že problém je ten, že sa cíti málo lubena, málo pozornosti.ale, keď to je už po 4 m takto, že jej to extrémne vadi nemá to vyznam
@mischy00 urcite áno. Ale niekoho koho som pár krát za 4 mesiace videla nepovažujem za partnera
@sova7 no napríklad my s mojím mužom sme sa zasnúbili po 2 mesiacoch a svadba bola po 6 mesiacoch vzťahu a sme spolu 16 rokov veľmi šťastní a kamoška chodila so svojím 10 rokov, zobrali sa a po 2 rokoch rozviedli. Takže nikdy nevieš, ako to dopadne.
@mk22 ja si myslím, že sa dá oboje.To, že ona hlasnejšie rozprávala a on jej povedal, že nechce pred deťmi scénu je normálne.Mozno on je kľudný ona temperamentná on nerieši ona rieši až príliš a hneď.Nikto nevie čo si deti doma zažili a možno jej dal hranice, že mu nebude robiť scény a vypočúvania kto vie?
@mischy00 áno, veď píšem ona potrebuje chlapa čo bude pre neho mega priorita bez záväzkov celý iba pre ňu.Bez deti, dvora, zahrady...nemá nerealne očakávania?niekto by si povedal, že fajn chlap, s deťmi si rozumieme, plánujeme čas spolu.Raz majú obaja záväzky svoje povinnosti....každý hovorí inou rečou možno potrebuje kvetnaté reči ako ju miluje je rád, že je s ňou, vínko atď....niekto to nevie tak vyjadriť.Ked jej píše evidentne záujem má.Moze si nájsť iného a tomu bude vadiť, že chce ísť do kina, na lavičke vyznávať lásku a ona má dieťa a nemá čas😉lebo dieťa je priorita.
@luccija áno dá sa oboje, len si musia sadnúť, povahovo.. Vyhovovať si po každej stránke, rozumieť si nie len keď svieti slniečko.
A tu autorka ma úplne iné predstavy. Chce iného muža, s iným správaním, ako je aktuálny frajer.
@luccija nemyslím si ze potrebuje teatralne gestá, skôr pocit, že je niekto. Nie nejaký doplnok a podla nálady sa ti budem ci nebudem venovať. Ak je toto prejav jeho lásky, že mu prekážajú city a dat ich najavo, nech si nájde rovnako chladnú ženu, rovno mrazak a môžu spolu šťastne nazivat. S mužom sme spolu 25 rokov ale toto som nikdy nezažila.
@mandzula no vidíš a oni majú deti 3 to musí byť sakra ťažké nájsť čas na romantiku ako požaduje.Aapon si myslím, že problém je ten, že sa cíti málo lubena, málo pozornosti.ale, keď to je už po 4 m takto, že jej to extrémne vadi nemá to vyznam
@luccija kde je vola, tam je cesta.🙂
Vedela som, ze ak si ho chcem udrzat, cas si proste musim najst.
@luccija nemyslím si ze potrebuje teatralne gestá, skôr pocit, že je niekto. Nie nejaký doplnok a podla nálady sa ti budem ci nebudem venovať. Ak je toto prejav jeho lásky, že mu prekážajú city a dat ich najavo, nech si nájde rovnako chladnú ženu, rovno mrazak a môžu spolu šťastne nazivat. S mužom sme spolu 25 rokov ale toto som nikdy nezažila.
@mischy00 tak to ona vie aké má priority a čo je pre ňu dôležité.Su tu vypichnute veci, ktoré jej vadia každý vždy do príspevku napíše len čo mu vadí.
"" Bežne ma partner ignoruje. Ja mu napíšem, napriklad že sa cítim ako jeho nejaká spoločníčka, nie partnerka, a on to odignoruje. Neodpíše. A mňa ignorácia strašne vyburcuje. A na druhý deň napíše len ,, dobré ránko, vyspinkaná?"""
Pre mňa je toto vydobijanie si pozornosti čo píše.
Ak sa necíti pri ňom lubena a dôležitá nie je o com
Autorka pripadáš mi ako precitlivená, komplikovaná osobnosť, cítim úzkosť len z čítania tvojich príspevkov.
" keď sa s ním chcem baviť na emočnej rovine, koniec ignorácia "
" je mu jedno ako sa cítim pri prkotinách " .... na takéto emočné rozhovory potrebuješ psychológa a nie partnera s ktorým si vo fáze spoznávania, stará sa o dve deti, prácu... on nevie ako reagovať, poznáte sa len pár mesiacov.
Mňa by takéto rozhovory na každodennej báze emočne vyčerpávali, oberali o energiu, mám rada pozitívnych a veselých ľudí okolo seba.
Skús ubrať na negatívnych emóciách inak váš vzťah nebude fungovať, možno prejaví viac emócií on k tebe keď budeš pozitívnejšia 🙂
@luccija ale ja nevyžadujem extra pozornosť do prčic. Mám aj svoj život. Ale keď ti poviem že ma partner ani raz nikam nepozval? (Nie nemusí platiť za mňa, to nie je pointa) Že keď mame obaja voľno tak sme doma? Akože to je extra pozornosť keď si predstavujem že aspoň teda na zaciatku vzťahu by to malo byť že poďme tam, poďme hentam, čo robíš v sobotu? To je extra? Áno chodíme sa voziť na aute, obaja radi jazdíme, ale už je to menej a menej.
@fazulka21 odvčera pomenil priority s city sa ohriali? Načo sa si ideš vynucovať rozhovor a miesto v niekoho živote, kto on nestojí? Hm?
@laila22 ja som napísala možno, nie že za ním bežím aby sme sa rozprávali. Písal mi dnes 2x a ja som neodpísala. Nemám chuť sa s ním baviť. Tiež mám toho handrkovania dosť.
Autorka pripadáš mi ako precitlivená, komplikovaná osobnosť, cítim úzkosť len z čítania tvojich príspevkov.
" je mu jedno ako sa cítim pri prkotinách " .... na takéto emočné rozhovory potrebuješ psychológa a nie partnera s ktorým si vo fáze spoznávania, stará sa o dve deti, prácu... on nevie ako reagovať, poznáte sa len pár mesiacov.
Mňa by takéto rozhovory na každodennej báze emočne vyčerpávali, oberali o energiu, mám rada pozitívnych a veselých ľudí okolo seba.
Skús ubrať na negatívnych emóciách inak váš vzťah nebude fungovať, možno prejaví viac emócií on k tebe keď budeš pozitívnejšia 🙂
@vakatko hmmm áno, vidím to sice ako prkotiny, ale potom keď to bude vážnejšie tak môžem čakať to isté.
@luccija ale ja nevyžadujem extra pozornosť do prčic. Mám aj svoj život. Ale keď ti poviem že ma partner ani raz nikam nepozval? (Nie nemusí platiť za mňa, to nie je pointa) Že keď mame obaja voľno tak sme doma? Akože to je extra pozornosť keď si predstavujem že aspoň teda na zaciatku vzťahu by to malo byť že poďme tam, poďme hentam, čo robíš v sobotu? To je extra? Áno chodíme sa voziť na aute, obaja radi jazdíme, ale už je to menej a menej.
@fazulka21
za tie 4 mesiace čo ste spolu len " randili" ťa nikam nepozval? a vtedy ti to nevadilo? čo ste teda robili? sedeli na lavičke? 🙈
@fazulka21 to si nepísala, že ťa nikdy nikam nepozval.Ok, rozid sa s ním čo chces iné počuť?Po 4 m by ste mali byť zaľúbení a chcieť travit čas spolu a nie sa rozchádzať, neodpisovat atd...Ukonci to on má iné priority.
@fazulka21 kde bol, keď meškal?to by mi vadilo, že mešká a nenapíše Asi sa nesprava fakt skvelo, keď ti na ňom vadí toľko veci😉pozri buď niektoré veci prekusnes, nebudeš riešiť, alebo to ukonči.Mne, keby po 4 m niekto rozprával čo mu vadí, nevadí, že nie som priorita a iba spoločníčka....to sú tvoje pocity a ty si ich spracuj podľa mňa ho emočne manipulujes nehnevaj sa vyžadujes pozornosť, slová, gestá atď pozri sa na každom ti bude niečo vadiť.Ked si bola chorá mala si ležať doma načo nakaziť ďalších ľudí a ešte dávať prať, aby mal na teba viac času.Pises, že sa postará, robíte si spoločny čas, rozumiete si, ale zároveň nerozumiete.
@mk22 v určitom veku sú pre každého deti priorita.
@luccija ešte raz. Ja by som meškanie prekusla, keby si vedel priznať chybu. Ale vždy, vždy pri čomkoľvek on ide do obrany a naozaj nikdy nerieši mňa. Nikdy. Ani jedinýkrát. Už som to písala. Tie situácie nie sú až taká katastrofa. Katastrofa je, ako sa k nim stavia. On všeeeeetko odignoruje, stiahne sa. Neodpovie. A keď áno tak také bludy len o ňom čo ma vždy naserú.
Čo to sakra je že on sa ma opýta ako bolo v práci, ako sa mám, ja mu odpíšem že v práci dobre, ale som trochu smutná a on odpíše že aj on sa má dobre v robote lebo mali dobrý obed! Jemu je voľneeeeeee ako sa cítim.
Áno zaujíma sa, píše. Ale čo z toho že píše a opýta sa keď je to prázdne?
@fazulka21 to si nepísala, že ťa nikdy nikam nepozval.Ok, rozid sa s ním čo chces iné počuť?Po 4 m by ste mali byť zaľúbení a chcieť travit čas spolu a nie sa rozchádzať, neodpisovat atd...Ukonci to on má iné priority.
@luccija áno. Detičky, detičky, iba detičky. Aby detičky iba boli v poriadku.
Zatiaľ sa nerozchadzam. Čuším. Čakám čo sa bude diať ďalej. S dcérou chodím na vylety, užívame si. Nemám naozaj zaujem niečo teraz riešiť, písať s ním, načo si kaziť dni. Ak sám navrhne rozhovor, popremýšľam.
@fazulka21 tomu sa hovorí jednostranný vzťah a takto to presne vyzerá , ked žena je zamilovaná a muž nie
@fazulka21
za tie 4 mesiace čo ste spolu len " randili" ťa nikam nepozval? a vtedy ti to nevadilo? čo ste teda robili? sedeli na lavičke? 🙈
@mondolina nie, väčšinou na aute sa vozili po horách, s deťmi chodili. Väčšinou sme sa večer stretávali keď už bol kľud a čas. Občas ja som zobrala foťák a statív, prechadzali sme sa, ja alebo on uvaril kávu do termosky a poďme kamkoľvek.
@luccija ešte raz. Ja by som meškanie prekusla, keby si vedel priznať chybu. Ale vždy, vždy pri čomkoľvek on ide do obrany a naozaj nikdy nerieši mňa. Nikdy. Ani jedinýkrát. Už som to písala. Tie situácie nie sú až taká katastrofa. Katastrofa je, ako sa k nim stavia. On všeeeeetko odignoruje, stiahne sa. Neodpovie. A keď áno tak také bludy len o ňom čo ma vždy naserú.
Čo to sakra je že on sa ma opýta ako bolo v práci, ako sa mám, ja mu odpíšem že v práci dobre, ale som trochu smutná a on odpíše že aj on sa má dobre v robote lebo mali dobrý obed! Jemu je voľneeeeeee ako sa cítim.
Áno zaujíma sa, píše. Ale čo z toho že píše a opýta sa keď je to prázdne?
@fazulka21
bože môj to tvoje stále " som smutná" aaaach, šlak by ma z teba trafil, fakt. prepáč.
@vakatko na akej každodennej báze? Chápem že tu to tak vyzerá evidentne že mu denne vyplakavam do správ asi, ale tie veci som sa ho pýtala párkrát. Väčšinou som to nechala tak keď som videla že to nikam neviedlo a žilo sa ďalej. Ale nazbieralo sa toho už nejaká kôpka. Áno som citlivejšia ale napíšem ti, on je omnoho viac citlivejší ako ja. Je viac ťuťu ňuňu, dokonca miluje film Titanic.
Ja som tá odolnejšia. Žiadna denná báza, vsimla som si ako reaguje a keď jeho odpoveď často bola: Mojou prioritou sú deti, tak ja som sa normálne spontanne opýtala že či aj na mne mu záleží, lebo nie som si istá či veci vidime rovnako alebo aspoň podobne. Bavíme sa o nás ale odpovede na nič nedostávam. On komunikuje strašne zvláštnym spôsobom. Ja mám dar reči. Ja mu poviem dlhšiu vetu a on odpovie iba na nejakú časť, ale odpovie tak, aby sa to týkalo iba jeho. Nikdy mi neodpovie priamo.
@fazulka21
bože môj to tvoje stále " som smutná" aaaach, šlak by ma z teba trafil, fakt. prepáč.
@mondolina tak sa netreba zapájať do diskusie. Áno, po hádke som smutná. Stalo sa to asi 3x. No bože.
Sorry ale ja nebudem konflikty riešiť štýlom že ignoracia a potom ,, dobré ranko, vyspinkaná?" Po hádke.
Neľúbi ťa, asi si sa mu páčila na začiatku, ale po čase keď ste sa viac spoznávali začína byť pasívny a si mu ukradnutá, teraz je nastavený, že je fajn mať pri sebe niekoho, ale nie je z teba paf....
@mondolina tak sa netreba zapájať do diskusie. Áno, po hádke som smutná. Stalo sa to asi 3x. No bože.
Sorry ale ja nebudem konflikty riešiť štýlom že ignoracia a potom ,, dobré ranko, vyspinkaná?" Po hádke.
@fazulka21
v príspevku " 19:14" si nepísala, že si smutná po hádke. som to nemala odkiaľ vedieť. skús veci riešiť konštruktívne nie, že ten druhý si má domyslieť.
@fazulka21
v príspevku " 19:14" si nepísala, že si smutná po hádke. som to nemala odkiaľ vedieť. skús veci riešiť konštruktívne nie, že ten druhý si má domyslieť.
@mondolina Áno chápem že tie situácie sa tu zlievajú ale väčšinou čo píšem je útržok z nich. Tých mojich masakrál ych otázok bolo len pár ale nevedel sa vykoktať. On si asi predstavoval že keď si najde druhú ženu po svojej ex, tak emócie mať nebude asi alebo čo, ja neviem. On sa naživo skutkami prejavuje. Ale pride na komunikáciu a bác. Konec.
@mondolina Áno chápem že tie situácie sa tu zlievajú ale väčšinou čo píšem je útržok z nich. Tých mojich masakrál ych otázok bolo len pár ale nevedel sa vykoktať. On si asi predstavoval že keď si najde druhú ženu po svojej ex, tak emócie mať nebude asi alebo čo, ja neviem. On sa naživo skutkami prejavuje. Ale pride na komunikáciu a bác. Konec.
@fazulka21
má iný jazyk lásky. Ber, alebo to ukonči.
@fazulka21 autorka prosim ta. Pozri sa na seba. Akoze s jednym dietatom si mozes vyberat, nemusis brat vsetko co ti prejavilo iba kusok pozornosti. Tak sa odpoj od tohto chlapa a hladaj si iny typ. Ty a on ste niekde uplne inde po tej emocionálnej stranke. Za mna je to uplne zbytocne ostavat co vztahu. On sa nikdy nezmeni, ta emočná stranka je prázdna, plus podla mna on nie je taky ochranárskych typ voci zene. Lebo teda z toho zážitku v noci, by bežal aj náhodný okoloidúci ti pomoct v rozrušení a nie to tvoj partner. Nech sa on venuje detom a ty sa zamysli, co ta tento chlap mal naučiť.
@fazulka21 ahoj 🙂 precitala som všetkých 9 strán, od včera to tu čítam 😅 a teda úplne ma tvoj príbeh vtiahol a striehnem kedy napíšeš a co je s vami nové. Ale k veci..môj názor..som dosť podobný typ ako ty..podľa mňa si sa zaľúbila nie do neho, ale do tej predstavy ako by to všetko malo byt, kopu spoločných známych, rodiny sa poznajú, deti vychádzajú, on bol prv v pohode, všetko super..ale prišla realita..a tvrdá.. to, čo si precila v aute muselo byt hrozne a on na to reagoval ako reagoval? Už týmto by u mňa skončil..ja pri sebe potrebujem ochrancu a muža činu..myslím si, že aj ty. Všetky tie ostatne veci co si popisala no niesu v poriadku.. nevravím, že on nieje alebo ty. Každý sme nejaký.. ale vy ste úplne nekompatibilní a toto dobre nebude nikdy..ta predstava, ilúzia, do ktorej si sa zamilovala práve praskla a vidíš ako by to fungovalo v realite. A ďakuj Bohu, alebo slnku alebo komukoľvek, ze takto skoro! Si podobná ako ja, podľa toho čo píšeš, tiež si emocna a veľa rozmýšľaš a máš rada komunikáciu aj hlbšiu.. stretla som podobných mužov v živote a tam to jednoducho nefungovalo..vždy bolo niečo co mi imponovalo, bud skvelý sex, alebo výzor alebo niečo..lenže to bolo stále málo pretože som hľadala komplet balík.. a každá mame veci, ktoré dokážeme na partnerovy tolerovať a ktoré rozhodne nie. Tu vidíš, čo nedokážeš tolerovať ty. Tak sa netráp prosím, uvoľní vo svojom živote miesto mužovi, ktorý bude na rovnakej vlne ako ty, pretože takí muži sú, a ktorému budeš vedieť tolerovať iné chybičky a nie takéto pre teba zásadne veci. Tento ti prišiel do života ako mnoho ďalších ludi, aby ta niečo naučil.. tak sa pouč, popremyslaj co to je, čo si sa pri ňom mala naučiť, podakuj a posli ho ďalej.. je dosť možné, že po nejakom čase budete perfektne fungovať ako kamaráti, susedia, tam sa nič meniť nemusí.. vies, láska vyzerá trosku inak..a je jedno ci sú tam deti, či nie..a k tej výchove ešte musím.. keď budeš mat partnera, tak vo vašej spoločnej domácnosti a pri deťoch budete musieť ťahať za jeden povraz, pretože budete rodina a je jedno koho budú deti..ak budete spolu žiť, budete rodina a takýto priepastny rozdiel vo výchove by vás možno časom rozdelil aj napriek tomu, že by tam neboli tieto problémy, ktoré sú teraz. Drz sa, posielam objatie😘❤️
@mondolina nie, väčšinou na aute sa vozili po horách, s deťmi chodili. Väčšinou sme sa večer stretávali keď už bol kľud a čas. Občas ja som zobrala foťák a statív, prechadzali sme sa, ja alebo on uvaril kávu do termosky a poďme kamkoľvek.
@fazulka21 ty si asi nepochopila moj prispevok. Ja netvrdim, ze si vyzadujes pozornost teda ano ale taku normalnu co by mal chlap zene poskytnut. On sa ta spyta ako bolo v praci iba preto, aby si sa ty spytala jeho ako sa mal ON! K tej chorobe sa nebudem vyjadrovat, to bol uz cisty vrchol! Ze osobne je super? No uzas, ked ti povie po sexe ze nevymkne deti - vies sa vobec pri tom sexe uvolnit? Moj chlap cisty antiromantik ma nenechal strachom prejst v noci samu 2 kroky k autu; co uznaj sama - je vysmech a ten tvoj chrapun ta pusti samu do lesa a este ked sa stane co sa stalo ti len povie musis si davat pozor? WTF ved ja bych sa viacej starala o susedovho psa!!!!! Hej to som trochu smutna je uz take ehm preafektovane to uznavam ale moj by sa aspon spytal jak to? Min by to neodignoroval a zacal by mne vypravat jak sa on ma skvele. A tie deti jek “chrani”. Moj 19r syn a ja sme duo sme kamarati. Sam moj chlap povedal, ze take nevidel nikdy aby matka a syn takto fungovali (nie je mamanek vie sa postarat sam o seba a ma priatelku, navari uprace aj spotrebice vie ovladat) a pr si nechranila som ho pred sklamaniami, zvysila som na neho aj hlas, a neofukovala a nehasila som mu stale “rit”. A bol a vzdy bude u mna priorita c 1 ale jak nejsom otrokom svojho chlapa tak nejsom otrokom ani svojho dietata…

@fazulka21 kde bol, keď meškal?to by mi vadilo, že mešká a nenapíše Asi sa nesprava fakt skvelo, keď ti na ňom vadí toľko veci😉pozri buď niektoré veci prekusnes, nebudeš riešiť, alebo to ukonči.Mne, keby po 4 m niekto rozprával čo mu vadí, nevadí, že nie som priorita a iba spoločníčka....to sú tvoje pocity a ty si ich spracuj podľa mňa ho emočne manipulujes nehnevaj sa vyžadujes pozornosť, slová, gestá atď pozri sa na každom ti bude niečo vadiť.Ked si bola chorá mala si ležať doma načo nakaziť ďalších ľudí a ešte dávať prať, aby mal na teba viac času.Pises, že sa postará, robíte si spoločny čas, rozumiete si, ale zároveň nerozumiete.
@mk22 v určitom veku sú pre každého deti priorita.
@luccija ked som sa rozisla s ex a nasla som si noveho priatela, musela som veru casto lavirovat medzi nim a dcerou, bola sice mojou prioritou, no musela som si dobre rozmysliet, komu venovat cas a venovat ho aj novemu partnerovi, inak by sa na mna pochopitelne vyprdol.