icon

Život vo dvojici je fajn

mateo37
26. apr 2025

Ahojte.Ako tak čítam,veľa ľudí sa cíti opustene,a veľa ľuďom chyba partner.Ja som jeden z nich.Tak ma napadlo,založiť tu nejakú tému ohľadne zoznámenia sa.🙂.Neviem,kde si mám hľadať moju spriaznenú dušu.Ak by sa tu našiel čo i len jeden pár,budem rád,že som niečo takéto založil.Takže,kto sa chce zapojiť,kľudne sem napíšte niečo o sebe,a komu sa to zapači nech dotyčnú osobu kontaktuje.
Takže,ja mám 37 rokov.Rozvedený.Pochadzam zo zap.Slovenska.Pracujuci otecko, ktorý by pre rodinu urobil všetko.Bohuzial som stretol tu nesprávnu,ale svoje deti milujem nadovšetko.Mam 180 Cm,85 kg,modré oči,hnedé vlasy.Medzi moje záľuby patrí hlavne príroda.Na vzhľade partnerky mi až tak nezáleží,hlavne nech je už vybujačena a rodinné založená.Nehladam ženskú,ktorá potrebuje každý víkend tráviť čas s kamoškami vonku ale ženu,ktorá sa venuje rodine,je verná a úprimná.
Ak by téma prekážala,zmažem ju.Držim všetkým opusteným ľuďom palce,snáď si tu niekto nájde partnera.😊

Strana
z2
dzulli1980
26. apr 2025

Tak napíš, prečo si sa rozviedol ... podľa toho opisu mi to príde tak, že si partnerku chcel mať len pre seba ... no tak to nefunguje, každý potrebuje vo vzťahu kúsok slobody - nemyslím neveru, proste čas sama pre seba ... áno aj s kamoškami, svojimi koníčkami atď.

domkakvet
26. apr 2025

@mateo37 ze vybujacenu 😂

dominikamacakova
26. apr 2025
@dzulli1980

Tak napíš, prečo si sa rozviedol ... podľa toho opisu mi to príde tak, že si partnerku chcel mať len pre seba ... no tak to nefunguje, každý potrebuje vo vzťahu kúsok slobody - nemyslím neveru, proste čas sama pre seba ... áno aj s kamoškami, svojimi koníčkami atď.

@dzulli1980 on napísal každý víkend a to je trochu rozdiel...

zuzanita1609
26. apr 2025

Čiže keďže nevybujačenú,tak nejakú poslušnú puťku domácu, ktorá musí zrušiť všetky kamarátstva,aby nechodila na kafé s kamoškami? 😏

mateo37
autor
26. apr 2025
@dzulli1980

@dzulli1980 ja som sa sem neprišiel spovedať ale nemám s tým problém.Mala slobodu,nikdy som jej nezakázal ísť von,len problém nastal,keď som zistil,že nechodí za kamoškami ako vravela,ale chrápat s novým frajerom.Takze áno,hľadám vybujačenu ženskú.(To samozrejme neznamená,že nemôže mať čas aj pre seba)

21barborka21
26. apr 2025

@mateo37 Ahoj. Ja mám 31, rozvádzam sa, dieťa 10 mesiacov, z BA, ale momentálne na Záhorí, tiež som natrafila na nesprávneho. Ak máš záujem, kľudne napíš. 🙂

mateo37
autor
26. apr 2025
@zuzanita1609

Čiže keďže nevybujačenú,tak nejakú poslušnú puťku domácu, ktorá musí zrušiť všetky kamarátstva,aby nechodila na kafé s kamoškami? 😏

@zuzanita1609 To som nikde nenapísal.Len to kafe nemusí byť 3x do týždňa.Tu zas riešite blbosti a chytáte sa každého slovíčka..

yelena159
26. apr 2025

No ešte mi chlap bude hovoriť čo mám a nemám robiť. Mám rada voľnosť, čiže toto by bola red flag u teba. Ak chcem ísť s kamoškou 3x do týždňa na kafíčko, tak pôjdem na kafíčko.

mateo37
autor
26. apr 2025
@yelena159

No ešte mi chlap bude hovoriť čo mám a nemám robiť. Mám rada voľnosť, čiže toto by bola red flag u teba. Ak chcem ísť s kamoškou 3x do týždňa na kafíčko, tak pôjdem na kafíčko.

@yelena159 kľudne choď.Ale ak dokážeš niekoľkokrát do týždňa nechať doma plačúce deti za odchádzajúcov matkou,ktorá sa vráti až ráno a potom nezvláda fungovať v domácnosti s deťmi a všetko necháva na chlapa lebo ona je unavená tak tiež nemám s tebou o čom...

lindous
26. apr 2025
@mateo37

@zuzanita1609 To som nikde nenapísal.Len to kafe nemusí byť 3x do týždňa.Tu zas riešite blbosti a chytáte sa každého slovíčka..

@mateo37 a mne je zo všetkých pokusov o zoznámenie čo tu boli práve toto sympatické, takže aj keď som šťastne zadaná, držím prsty... podľa mňa super, že si napísal niečo o sebe, aj čo hľadáš a žena, ktorá to má nastavené podobne (lebo sú také a očakávajú to aj od partnera) sa môže ozvať... ostatné komenty fakt nechápem, príspevok je slušný, autor sa sem neprišiel pýtať čo "robí zle" ani pre hodnotenie svojej osoby, komu sa nepáči, nechce sa zoznámiť, nechce napísať niečo o sebe, môže v tomto prípade fakt scrollnúť ďalej

dzulli1980
26. apr 2025
@mateo37

Všetky "agresívne" komentáre si všímaš, no to, že Ti napísala kočka, čo má záujem si prehliadol ... zvláštne, či?
@mateo37

martinmmartin
26. apr 2025

Tak co mal ten sudruh nahradnik za ktoreho ta vymenila tvoja ex co ty nemas? Uprimne , lebo len tak ta nevymenila za horsie....

yelena159
26. apr 2025
@mateo37

@yelena159 kľudne choď.Ale ak dokážeš niekoľkokrát do týždňa nechať doma plačúce deti za odchádzajúcov matkou,ktorá sa vráti až ráno a potom nezvláda fungovať v domácnosti s deťmi a všetko necháva na chlapa lebo ona je unavená tak tiež nemám s tebou o čom...

@mateo37 Ja deti nemám a dúfam že ani mať nebudem. 🤪
Ale prečo až ráno? Hádam nebudem piť to kafé celú noc.

lindous
26. apr 2025

@dzulli1980 čo ty vieš, možno už si píšu v správach 🙂

21barborka21
26. apr 2025
@lindous

@dzulli1980
@lindous
Nepíšeme si dievčatá. Idem si teda radšej ľahnúť k mojej ratolesti. Dobrú noc všetkým. 🙂

zuzanita1609
26. apr 2025

No a je to 😆. Čiže asi bude nejaký zadrhel aj inde,nie len v kafé 😜

gelifil
27. apr 2025
@martinmmartin

Tak co mal ten sudruh nahradnik za ktoreho ta vymenila tvoja ex co ty nemas? Uprimne , lebo len tak ta nevymenila za horsie....

@martinmmartin tipujem vášeň

romino
27. apr 2025
@mateo37

@mateo37 stara klasika. Napises jasne "aby nechodila kazdy vikend dakde" ...ludia si to prelozia "ma na mysli aby nikde nikdy sama nechodila, a venovala sa len rodine" 🙂
Akoby neexistovalo nieco medzi.
Nic si z toho nerob. Vela stastia.

dankabg
27. apr 2025
@lindous

@lindous tiez mi unikla pointa tohto hejtu. Autor určite sa ti ti ozve kopa slobodných/ rozvedenych žien, tak držím palce 🙂

nilinka2345
27. apr 2025

Prečo tu píšete ti ktorý máte problém stým čo pán napísal , on ti urobil tu skupinu pre tých ktorý si hľadajú svoju polovičku keď že im to nevyšlo a to aké majú priority tak je to ich vec ,každý chce mať svojim spôsobom takého partnera a takého nie každý a každé chce to isté . Je to úplne normálne že sú ženy ktoré chcú mať voľnosť ako to niektorý beriete ale sú aj také ktoré sú rodine založený venujú sa doma s láskou svojej rodinke a jasne s kamoškou niekedy zájsť na kavu ale myslím ze každý týždeň na kávičku chodiť tak to zamna napríklad určite nie , týmto to nehovorím v zlom každý si žije iný život a každý má iný spôsob života, a preto to človek nemusí komentovať. Nepísala som tu z dôvodu hľadanie priateľa, Priateľa mam ,len som mala v sebe nejakú tendenciu toto napisat . PEKNY DEN PRAJEM .

carter30
27. apr 2025

Držím palce Ti palce.... Nechápem hejtom.. Tiež to robil bývalý tak nenápadne,že by si zaslúžil nobelovu cenu. Už sú aj rozvedení.... chvíľa rozkoše, úniku od dieťaťa ho stála všetko. Skutočný život už nebol len o kavickach a wellnesse. Ja som našla práve na zoznamke, ktorú som tak opovrhovala, toho najlepšieho na život ♥️

dvanastka
27. apr 2025

@mateo37 ahoj. Ak chces, napíš mi. Keď nič iné, môžeme byť kamaráti.

misinka20
27. apr 2025

@mateo37 Ako dlho si sám? Už si vyliečený? Lebo ak nie, tak ešte počkaj s hladaním novej partnerky, nie len pre seba ale aj pre ňu 🙏🙏🙏

andrea2323
27. apr 2025

Uplne mi napadlo, ze keby tu chlap napisal ze chce ist 3x do tyzdna na pivo a co mu kto tu ma zakazovat, tak by tu vybuchol modry konik 🤣🤣 ale ked to napise zena tak jasneee, sloboda musi byt

betulinka1
27. apr 2025

@mateo37 som sice vydatá ale iba som ti chcela napisat, ze drzim palce. Myslim, ze tu najdes nejaku fajn slobodnú mamicku, co sa rada prida do rodinného zivota.

mateo37
autor
27. apr 2025
@betulinka1

@mateo37 som sice vydatá ale iba som ti chcela napisat, ze drzim palce. Myslim, ze tu najdes nejaku fajn slobodnú mamicku, co sa rada prida do rodinného zivota.

@betulinka1 ďakujem Vám všetkým,ktorý má tak nejak podporujú a držia mi palce.Jesnoducho mi vadí samota no čo už...

zuzanita1609
27. apr 2025
@mateo37

@betulinka1 ďakujem Vám všetkým,ktorý má tak nejak podporujú a držia mi palce.Jesnoducho mi vadí samota no čo už...

@mateo37 a už si odpísal žienkam,ktoré ťa oslovili? ☺️

mateo37
autor
27. apr 2025
@zuzanita1609

@mateo37 a už si odpísal žienkam,ktoré ťa oslovili? ☺️

@zuzanita1609 áno odpísal.ale iba jednej...nie som ten typ,čo bude vypisovať viacerým naraz a ťahať ich za nos😉

zuzanita1609
27. apr 2025
@mateo37

@zuzanita1609 áno odpísal.ale iba jednej...nie som ten typ,čo bude vypisovať viacerým naraz a ťahať ich za nos😉

@mateo37 fajn,tak veľa šťastia a nebola som vôbec k tebe zlá,len som bola sarkastická, keďže hľadáš a neodpíšeš im 😉.

madielilly
28. apr 2025

@mateo37 jaaaj clovece...na zle miesto si napisal...Tu akurat tak kvalitne pichnes prsty do osieho hniezda 😂 a pochopenie tvojej temy tu nenájdeš.Lebo ak aj nájdeš a ozve sa niekto normálny,tak aj toho druheho zvozia pod zem Tu sa niektorý ludia tvaria ako najdokonalejsi a chyby druhych tolerovane nie su a pritom pred vlastnym prahom pozametane nemajú a len sa pretvaruju.....Ale inak mam podobny vek jak ty.Bez deti.Rovnaku vasen prr prirodu.Po tolkych rokoch uz vybujacena,ale s horuciu krvou a mam milujuceho partnera, ktorého nevymenim za nic na svete ale žiaľ si zdravotnými problémami ktore uz obcas nezvladam a bemam sa komu vykecat a tak to len dusim v sebe

Strana
z2