icon

Životná situácia muža: Ako a kde nájsť milenku?

osviezovac
29. mar 2026

Skôr, ako ma ukameňujete, skúste sa poprechádzať v mojich topánkach.

Môj pohľad na vec, respektíve report z môjho života (muž,40r,dve deti, vzťah 15 rokov, priateľka je asexuálna. )

Pre muža s normálnym až nadpriemerným libidom je to ubíjajúce. Vedel som do čoho idem, ale myslel som si, že ju svojimi schopnosťami a proporciami zvediem na správnu cestu posteľných a iných radovánok a keď som si uvedomil, že človeka nezmeníš, tak už som sa nedokázal rozísť a potom prišli deti a rozísť sa už je nemysliteľné. Ale možno sa prejaví kríza stredného veku u mňa a svoj názor zrevidujem ,tak, ako som zmenil názor ,že mať milenku je zlé a amorálne.

Keď si muž a máš takéto podmienky a nemáš nikoho, kto Ti ten život spestrí, môže sa stať napríklad to, že keďže tvoj sexuálny život je iba masturbácia, tak v kombinácii s vekom, starosťami a stresom zistíš, že už Ti akosi nefunguje a začneš sa pýtať ,či je to natrvalo, alebo čo sa sakra stalo... Klasická kríza stredného veku u muža.

Kedysi som sa na ňu hneval, že je takáto a ja som sa hneval na seba, že som si toto sám sebe urobil výberom partnerky, ale od istého času prišlo vo mne ku stavu, že jej som odpustil, že je taká a nemôže byť iná a ja som si odpustil, že prípadná myšlienka na milenku / úlet je logické vyústenie mojej situácie, keďže okrem nehy a orgazmov si ešte potrebujem dokázať, že ako muž za niečo stojím...

Otázka znie, kde nájsť vhodnú adeptku .

Siete u mňa nefungujú. Neviem si predstaviť, že by som oslovoval ženy na FB či Insta...ani cudzie, ani svoje známe.

Pokec a iné zoznamovacie aplikácie nefungujú tiež, na pokeci dokopy nik nie je a bez fotky nemáš šancu ako muž zaujať žiadnym spôsobom (skúšal som rôzne)

V práci som šéfom. Je nemysliteľné tu si začínať.

Inak ženy nestretávam, pritom občas idem za zábavou do mesta, ale prihovárať sa ako zadaný otecko naozaj neviem, je to slizké.

Existuje napr. kategória mamičiek na ihrisku. Tu ešte skúsim popracovať 🙂

Naozaj neviem, ako zadaný so záväzkami mám baliť iné ženy ,keď viem, že drvivá väčšina žien ma odsúdi ako slizkého hada.

Ja budem naozaj vďačný za neodsúdenie - áno,presne si uvedomujem,čo môžem svojím konaním vykonať. A budem vďačný za rady, ak má niekto k tomu čo povedať.

Príde mi to tak, že jediné správne riešenie situácie je byť : úplne v pohode, uvoľnený, usmiaty, čo vlastne som a tak vlastne ani neviem vyhodnotiť, kedy prichádza k flirtu a kedy je to len bežná súčasť bežného rozhovoru, keďže som dobrý a sympatický spoločník a ženy so mnou komunikujú rady.

PS : prvý krát v živote som v ženskom kolektíve. Je to pre mňa veľmi príjemná zmena.
A nadôvažok mi najbližšia kolegyňa je nesmierne sympatická, nielen ako žena, ale aj ako človek. Práve ona spôsobila, že cítim, že by som ešte chcel niečo zažiť pred tým, ako budem beznádejne starý... Ale ona je vydatá a má deti...Ale je tam strašná chémia, ale môžem len dúfať ,že aj z jej strany, ale je to úplne jedno, ona je pre mňa zakázaná.

PS2 : samozrejme viem, že nezadané ženy sú pre mňa tabu.

any_soj
30. mar 2026
@anonym_898cf2

@zazka666 mne môj známy, ortodoxný veriaci, už 60tník povedal, že takto spovedať sa nemusí. Tam je všeobecná formulka, ktorá sa má použiť a nie dristať podrobnosti o sexe. Nemám vedomosť, aby sa moje staré rodinné príslušníčky, keď boli mladé, spovedali z manželského sexu. Potom píšu manželia, že ženy nechcú sexovať. Ani sa im nedivím, toto vykladať farárovi. 😆

@anonym_898cf2 veď ale z manželského milovania sa netreba spovedať, to je úplná hlúposť.

mmia96
30. mar 2026
@pr85

@anonym_08e480 To sme nikdy nerobili. Jej (aj mne) sa to hnusi.

@pr85 aha takže sa vám to hnusí, tak načo ti 10x robila oral cez gumu?? Či ty si ju donútil a ona aby mala pokoj to spravila? Pane bože, už som kadečo videla, čítala, ale ako zarytý katolík sa ozaj nesprávaš. Inak, aj ohováranie je hriech a ty svoju manželku teda kvalitne ohováraš na MK. Takže najbližšie pri spovedi treba aj toto spomenúť. A nechápem ťa, TY chceš pravidelný, poriadny sex, ale praktizuješ len 1 polohu trojminútovú a oral sa ti hnusí a manželka len leží ako mŕtvy chrobák a čaká kým prejdú 3 minúty. Takto nečakaj, že sa dobrého sexu dočkáš.

zazka666
30. mar 2026
@anonym_85414c

@anonym_7f018f Podla mna to nie je vtip. Ved pisal, ze hlada zadanu mamicku s detmi. Bude skusat aj na ihrisku. Ale kde je tych mamiciek najviac? Predsa tu. Tak caka, ze sa mu taka, ktora by mala zaujem o nezavazny sex.

@anonym_85414c Tak nech sa už mu ozve taká, čo popri práci, domácnosti, deťoch, fyzickej a mentálej práci, organizovaní lekárov, dovolenky, žehlení a praní, čítaní deťom, povinnom sexu so svojím zákonitým si nájde 10 minút medzi bdením a spánkom na vášnivý sex s cudzincom vyschnutým - sexu chtivým. 🙂

mmia96
30. mar 2026
@iwesska

Nebud zbabely,rozid sa so zenou a zacni si so zenou podla svojich predstav. Ona je sice asexualna,ale to si vedel. Lenze ty si srab,ze v manzelstve ostavas,aby sa o teba a deti starala,a ty zatial budes obrabat inu. Sorry,ale slizky si uz teraz,prave tymto postojom a je jedno,ci na zoznamke,ihrisku,v praci. Bud chlap,nelutuj sa a povedz jej to narovinu!

@iwesska žena podľa jeho predstáv?? Takú nenájde, aby mu orál robila cez gumu, on jej vôbec, veď jemu sa to hnusí a poloha len misionár

tiezjedna
30. mar 2026
@mmia96

@iwesska žena podľa jeho predstáv?? Takú nenájde, aby mu orál robila cez gumu, on jej vôbec, veď jemu sa to hnusí a poloha len misionár

@mmia96 ja myslím, že ten komentár bol na autora témy, nie na nášho katolíckeho Cassanovu😉

zazka666
30. mar 2026
@mmia96

@pr85 aha takže sa vám to hnusí, tak načo ti 10x robila oral cez gumu?? Či ty si ju donútil a ona aby mala pokoj to spravila? Pane bože, už som kadečo videla, čítala, ale ako zarytý katolík sa ozaj nesprávaš. Inak, aj ohováranie je hriech a ty svoju manželku teda kvalitne ohováraš na MK. Takže najbližšie pri spovedi treba aj toto spomenúť. A nechápem ťa, TY chceš pravidelný, poriadny sex, ale praktizuješ len 1 polohu trojminútovú a oral sa ti hnusí a manželka len leží ako mŕtvy chrobák a čaká kým prejdú 3 minúty. Takto nečakaj, že sa dobrého sexu dočkáš.

@mmia96 Čítal jej medzitým biblu, a ona chudina, aby mala už od neho pokoj, tak dokázala vycucnúť ptáka cez gumu. Čo žena neurobí pre pokoj v rodine! Mali by ju vyhlásiť za najobetavejšiu manželku na koni.

mmia96
30. mar 2026
@tiezjedna

@mmia96 ja myslím, že ten komentár bol na autora témy, nie na nášho katolíckeho Cassanovu😉

@tiezjedna aha, zabudla som aj na autora témy 😅😅 pri čítaní čo písal katolík som sa normálne až rozčertila

demodun
30. mar 2026

@osviezovac no ako, ozvala sa nejaká? 🤔
Úloha splnená?

anonym_a906dc
30. mar 2026
@mmia96

@tiezjedna aha, zabudla som aj na autora témy 😅😅 pri čítaní čo písal katolík som sa normálne až rozčertila

@mmia96 smiešno mi ako každá téma skončí pri @pr85 😂😂😂
Už je to asi 3 téma kde sa zabudlo na autora a skončilo to pri tomu Farizejovi 😂

anonym_e2c2d9
30. mar 2026

@osviezovac prosimta preco si v skupinách novembrovky a februarovky😂 ak si tam dával nejaku ponuku tak ma odvezú 😂

mmia96
30. mar 2026
@anonym_a906dc

@mmia96 smiešno mi ako každá téma skončí pri @pr85 😂😂😂
Už je to asi 3 téma kde sa zabudlo na autora a skončilo to pri tomu Farizejovi 😂

@anonym_a906dc lebo ten tu hviezdi s tým čo píše, mne dokázal až pulz zvýšiť 😅

anonym_a906dc
30. mar 2026
@mmia96

@mmia96 hej 😂😂 to všetkým normálnym zvýši pulz

anonym_e2c2d9
30. mar 2026
@mmia96

@mmia96 mozno si vsetko vymýšľa a honi si nad reakciami. Aj takých uchylov je tu dost. Mne sa to uz nezdá, v každej téme je a píše podrobnosti. Bud je zúfalý a potrebuje pomoc alebo je to uchyl a potrebuje pomoc

anonym_67497b
30. mar 2026
@osviezovac

@viestta akože,predstaviť si to viem. Ale predstava,že som v daný deň tretí,či ôsmy,to je pre mňa totálna stopka.

@osviezovac tiež sa prikláňam k profesionálke, skočiš raz za mesiac napríklad a ušetríš kopec času hľadaním nejakej adeptky, na ktorú keď ti manželka príde prídeš o všetko.
S každou ženou pojde neskor o city, zbytočne to skomplikuje život, so spoločníčkou je to jednoduchšie, keďze okrem svojho bimbasa neponúkaš nič, tak od normálnej ženy ani nič nedostaneš, keď ani fešák nie si.
Amatérky atď

tiezjedna
30. mar 2026
@mmia96

@mmia96 ... úspešne strhol pozornosť na seba😂

karolinakr
30. mar 2026

všetky cesty idúdo Ríma a každä téma skonči pri pr85 😀

tiezjedna
30. mar 2026
@karolinakr

@karolinakr možno kandiduje na admina a toto je záverečná skúška 😂

enmery
30. mar 2026
@karolinakr

@karolinakr Každá sexuálna téma a téma verzus som silne veriaci, ale pohŕdavo poodsudzujem pár ľudí. 😇

viestta
30. mar 2026
@pr85

@viestta Žiadne zdravotné problémy, ktoré by vyžadovali použitie kondómu, som nemal. Tak tu prosím nefabuluj. Ten sme použili len počas oralu.

@pr85 ty sam si pisal

lenkasarka
30. mar 2026
@viestta

@pr85 ty sam si pisal

@viestta jezisu čo je toto 🙈 normálne prečítam celu diskusiu

viestta
30. mar 2026
@lenkasarka

@viestta jezisu čo je toto 🙈 normálne prečítam celu diskusiu

@lenkasarka zacina to byt lepsie ako Hore kopcom, dole kopcom, zakruta. Tu je aspon sranda

zazka666
30. mar 2026
@viestta

@lenkasarka zacina to byt lepsie ako Hore kopcom, dole kopcom, zakruta. Tu je aspon sranda

@viestta Ved to...Dokelu a ja som chcela zápisnicu napísať. No nič, zajtra to hodím do copilota...

viestta
30. mar 2026
@zazka666

@viestta Ved to...Dokelu a ja som chcela zápisnicu napísať. No nič, zajtra to hodím do copilota...

@zazka666 ja som myslela, ze v nedelu dopletiem ponozku pomedzi tancovacky na Markize. No dalo sa? A vidim, ze dnes to s nou tiez bude biedne

osviezovac
autor
30. mar 2026

ono sa to tu zvrhlo na niečo celkom iné,čo som chcel, skúsim písať podľa toho,čo mi utkvelo v pamäti.

- Niekoľko krát som sa o jej asexualite rozprával,vždy som dostal odpoved,že asexualita sa nedá liečiť. Vždy som dostal na výber,že môžem sa rozísť,alebo sa zmieriť so situáciou. 2x to vyzeralo na rozchod, ale nedokázal som sa rozísť pri lámaní chleba, lebo napriek všetkému som ju ľúbil . Neporadím si so sebou. City sú sviňa. A tiež v mojom prípade hrá úlohu aj to, že strašne zle znášam,ked niekoho sklamem. Asi dôsledok výchovy, alebo tak nejak.

- zo začiatku bola snaživejšia. Vedela potešiť inak a išlo jej to pomerne dobre. Lenže časom to prešlo a ja sa nebudem doprosovať ,je mi to proti srsti niekoho do niečoho prosiť, alebo nedajbože nútiť a podmieňovať

- budem skúšať situáciu riešiť rozhovorom a spýtam sa, ale čo najviac ohľaduplne ,kde sú jej hranice v tolerancii mojich potrieb. Ja mám také nejasné tušenie, že ona nebude ani proti milenke, pokiaľ to budem mať v hlave upratané,lenže...strašne ma mrzí sa jej také niečo spýtať,myslím si,že žiadna žena netúži takúto otázku od svojho partnera počuť. Viac krát v rámci nejakej srandy a podpichovania mi to odobrila,ale či to myslí naozaj vážne,to treba zistiť.

- nikto nikoho neživí,ani nedotuje,máme porovnatelné príjmi.

- viem,že veľa žien vo vzťahu k partnerovi a sexu vyhorí v tom zmysle,že muž málo pomahá s detmi,s domácnosťou,alebo že je nespolahlivý,taký,alebo onaký...snažim sa byť taký ako treba,nie vždy sa to darí...a poslednú dobu to ide so mnou dole kopcom,stres v práci,stres s detmi,stres so starnutím a stratou libida...a zanedbaný sex je niečo,čo mi vôbec,ale vôbec nepomáha.

- muž v kríze stredného veku si potrebuje dokázať,že stále za niečo stojí a že je schopný. Ale ženy,máte to tak isto,ako my muži.

- Inak celá tá vec o milenkách a milencoch...vačšina ludí chce aspoň načas a aspoň nakrátko zmenu v podobe iného sexuálneho partnera. Od prírody nie sme monogamní,naša sexualita je tak od praveku nastavená ,to len morálka posledných cca 2000 rokov nám určuje,že je správne mať jediného partnera,ale tie desiatky tisíc rokov vývoja sú stále v nás.

- milenku riešim preto, lebo moja frustrácia ma priviedla do stavu,že si uvedomujem,že bol by som ovela lepším partnerom a otcom,keby si nejakú nájdem a cítim sa viac v pohode,ako som teraz,keď vypisujem na MK (faceplam) Ale,aby mi zas nedal niekto do úst to ,čo som nepovedal. Robím to samozrejme kvôli sebe.

ZAVER : Idem formou úprimnosti k mojej partnerke a k sebe. Porozprávam sa,ked príde vhodný okamih a porozprávam sa bez hnevu. Analyticky. Spýtam sa ,či je v mojom prípade tolerovaná napr. tantra masáž. Alebo rovno milenka. Je to nepríjemná otázka. Chápem,že nik z nás by ju nechcel dostať.

Neviem v akom svete tú mnohé ženy žijete. MIlenky,bokovky atd atd má dnes každý druhý a to pri vzťahoch,ktoré sú ovela viac idylické,ako tie moje.

A ďakujem za pochopenie ostatným.

Už tu nebudem prispievať, ked tak pošli správu.

Svetový mier.

anonym_08e480
30. mar 2026
@osviezovac

ono sa to tu zvrhlo na niečo celkom iné,čo som chcel, skúsim písať podľa toho,čo mi utkvelo v pamäti.

- Niekoľko krát som sa o jej asexualite rozprával,vždy som dostal odpoved,že asexualita sa nedá liečiť. Vždy som dostal na výber,že môžem sa rozísť,alebo sa zmieriť so situáciou. 2x to vyzeralo na rozchod, ale nedokázal som sa rozísť pri lámaní chleba, lebo napriek všetkému som ju ľúbil . Neporadím si so sebou. City sú sviňa. A tiež v mojom prípade hrá úlohu aj to, že strašne zle znášam,ked niekoho sklamem. Asi dôsledok výchovy, alebo tak nejak.

- zo začiatku bola snaživejšia. Vedela potešiť inak a išlo jej to pomerne dobre. Lenže časom to prešlo a ja sa nebudem doprosovať ,je mi to proti srsti niekoho do niečoho prosiť, alebo nedajbože nútiť a podmieňovať

- budem skúšať situáciu riešiť rozhovorom a spýtam sa, ale čo najviac ohľaduplne ,kde sú jej hranice v tolerancii mojich potrieb. Ja mám také nejasné tušenie, že ona nebude ani proti milenke, pokiaľ to budem mať v hlave upratané,lenže...strašne ma mrzí sa jej také niečo spýtať,myslím si,že žiadna žena netúži takúto otázku od svojho partnera počuť. Viac krát v rámci nejakej srandy a podpichovania mi to odobrila,ale či to myslí naozaj vážne,to treba zistiť.

- nikto nikoho neživí,ani nedotuje,máme porovnatelné príjmi.

- viem,že veľa žien vo vzťahu k partnerovi a sexu vyhorí v tom zmysle,že muž málo pomahá s detmi,s domácnosťou,alebo že je nespolahlivý,taký,alebo onaký...snažim sa byť taký ako treba,nie vždy sa to darí...a poslednú dobu to ide so mnou dole kopcom,stres v práci,stres s detmi,stres so starnutím a stratou libida...a zanedbaný sex je niečo,čo mi vôbec,ale vôbec nepomáha.

- muž v kríze stredného veku si potrebuje dokázať,že stále za niečo stojí a že je schopný. Ale ženy,máte to tak isto,ako my muži.

- Inak celá tá vec o milenkách a milencoch...vačšina ludí chce aspoň načas a aspoň nakrátko zmenu v podobe iného sexuálneho partnera. Od prírody nie sme monogamní,naša sexualita je tak od praveku nastavená ,to len morálka posledných cca 2000 rokov nám určuje,že je správne mať jediného partnera,ale tie desiatky tisíc rokov vývoja sú stále v nás.

- milenku riešim preto, lebo moja frustrácia ma priviedla do stavu,že si uvedomujem,že bol by som ovela lepším partnerom a otcom,keby si nejakú nájdem a cítim sa viac v pohode,ako som teraz,keď vypisujem na MK (faceplam) Ale,aby mi zas nedal niekto do úst to ,čo som nepovedal. Robím to samozrejme kvôli sebe.

ZAVER : Idem formou úprimnosti k mojej partnerke a k sebe. Porozprávam sa,ked príde vhodný okamih a porozprávam sa bez hnevu. Analyticky. Spýtam sa ,či je v mojom prípade tolerovaná napr. tantra masáž. Alebo rovno milenka. Je to nepríjemná otázka. Chápem,že nik z nás by ju nechcel dostať.

Neviem v akom svete tú mnohé ženy žijete. MIlenky,bokovky atd atd má dnes každý druhý a to pri vzťahoch,ktoré sú ovela viac idylické,ako tie moje.

A ďakujem za pochopenie ostatným.

Už tu nebudem prispievať, ked tak pošli správu.

Svetový mier.

@osviezovac Dobre, nepis sem 😀. My tu mame srandovnu temu s pr85. Ten tvoj sloh tu uz nikto citat nebude 😀.

lenkasarka
30. mar 2026
@anonym_08e480

@osviezovac Dobre, nepis sem 😀. My tu mame srandovnu temu s pr85. Ten tvoj sloh tu uz nikto citat nebude 😀.

@anonym_08e480 ale bude. Napríklad ja som ho prečítala a držím mu palce.

anonym_08e480
30. mar 2026
@lenkasarka

@anonym_08e480 ale bude. Napríklad ja som ho prečítala a držím mu palce.

@lenkasarka Ja som len posledne 2 vety precitala, ze uz prispievat nebude. Tak nech neprispieva 😀.

viestta
30. mar 2026

@osviezovac "Neviem v akom svete tú mnohé ženy žijete. MIlenky,bokovky atd atd má dnes každý druhý a to pri vzťahoch,ktoré sú ovela viac idylické,ako tie moje."
Vies co mi napadlo? To co mi mama kedysi hovorila ked som bola "moc mudra". A ked Zuza skoci do studne skocis tiez? To, ze ostatni maju bokovky nie je ospravedlnenie pre tvoj vztah. Zohladni aj to. Ale inac ti drzim palce. Nejak to dopadne, sice urcite nie dobre, lebo tu niet dobreho riesenia k vseobecnej spokojnosti s vysledkom, tu su len riesenia, na ktore vzdy niekto doplati. Niekto viac, niekto menej.

viestta
Autor odpoveď zmazal
anonym_898cf2
30. mar 2026
@zazka666

@anonym_898cf2 OK. Nechám sa poučiť. Ja som ateistka, takže neviem, ako to tam chodí...mne to to tak za mladi kamošky hovorili, ako ich farárko slintal, a povzbudzoval mladé dievčatá, aby mu hovorili podrobnost... Ked to už tak neni, tak OK Progres musí byť, som rada, že aj v kostole 🙂

@zazka666 praveže teraz to tak je, veď tu je o Tom niekoľko diskusii.