Životná situácia muža: Ako a kde nájsť milenku?
Skôr, ako ma ukameňujete, skúste sa poprechádzať v mojich topánkach.
Môj pohľad na vec, respektíve report z môjho života (muž,40r,dve deti, vzťah 15 rokov, priateľka je asexuálna. )
Pre muža s normálnym až nadpriemerným libidom je to ubíjajúce. Vedel som do čoho idem, ale myslel som si, že ju svojimi schopnosťami a proporciami zvediem na správnu cestu posteľných a iných radovánok a keď som si uvedomil, že človeka nezmeníš, tak už som sa nedokázal rozísť a potom prišli deti a rozísť sa už je nemysliteľné. Ale možno sa prejaví kríza stredného veku u mňa a svoj názor zrevidujem ,tak, ako som zmenil názor ,že mať milenku je zlé a amorálne.
Keď si muž a máš takéto podmienky a nemáš nikoho, kto Ti ten život spestrí, môže sa stať napríklad to, že keďže tvoj sexuálny život je iba masturbácia, tak v kombinácii s vekom, starosťami a stresom zistíš, že už Ti akosi nefunguje a začneš sa pýtať ,či je to natrvalo, alebo čo sa sakra stalo... Klasická kríza stredného veku u muža.
Kedysi som sa na ňu hneval, že je takáto a ja som sa hneval na seba, že som si toto sám sebe urobil výberom partnerky, ale od istého času prišlo vo mne ku stavu, že jej som odpustil, že je taká a nemôže byť iná a ja som si odpustil, že prípadná myšlienka na milenku / úlet je logické vyústenie mojej situácie, keďže okrem nehy a orgazmov si ešte potrebujem dokázať, že ako muž za niečo stojím...
Otázka znie, kde nájsť vhodnú adeptku .
Siete u mňa nefungujú. Neviem si predstaviť, že by som oslovoval ženy na FB či Insta...ani cudzie, ani svoje známe.
Pokec a iné zoznamovacie aplikácie nefungujú tiež, na pokeci dokopy nik nie je a bez fotky nemáš šancu ako muž zaujať žiadnym spôsobom (skúšal som rôzne)
V práci som šéfom. Je nemysliteľné tu si začínať.
Inak ženy nestretávam, pritom občas idem za zábavou do mesta, ale prihovárať sa ako zadaný otecko naozaj neviem, je to slizké.
Existuje napr. kategória mamičiek na ihrisku. Tu ešte skúsim popracovať 🙂
Naozaj neviem, ako zadaný so záväzkami mám baliť iné ženy ,keď viem, že drvivá väčšina žien ma odsúdi ako slizkého hada.
Ja budem naozaj vďačný za neodsúdenie - áno,presne si uvedomujem,čo môžem svojím konaním vykonať. A budem vďačný za rady, ak má niekto k tomu čo povedať.
Príde mi to tak, že jediné správne riešenie situácie je byť : úplne v pohode, uvoľnený, usmiaty, čo vlastne som a tak vlastne ani neviem vyhodnotiť, kedy prichádza k flirtu a kedy je to len bežná súčasť bežného rozhovoru, keďže som dobrý a sympatický spoločník a ženy so mnou komunikujú rady.
PS : prvý krát v živote som v ženskom kolektíve. Je to pre mňa veľmi príjemná zmena.
A nadôvažok mi najbližšia kolegyňa je nesmierne sympatická, nielen ako žena, ale aj ako človek. Práve ona spôsobila, že cítim, že by som ešte chcel niečo zažiť pred tým, ako budem beznádejne starý... Ale ona je vydatá a má deti...Ale je tam strašná chémia, ale môžem len dúfať ,že aj z jej strany, ale je to úplne jedno, ona je pre mňa zakázaná.
PS2 : samozrejme viem, že nezadané ženy sú pre mňa tabu.
A nie je zbytocne byt v takomto vzťahu?
Nebolo by lepšie ,rozísť sa ,odsťahovať sa a žiť ďalej
@pr85 dovolim si pripomenut ti, ze tvoja zena nie je ani pol roka po porode, ak dojci, tak hormony tlmia jej sexualny apetit radikalne. Ona ti este aj podrzi. Tak ta lubi, ze ti podrzi. (verim, ze ti podrzi z lasky, nie kvoli tomu aby bol doma klud) Ty si sa inde stazoival, ze ta taky sex nebavi. A myslis, ze ju to bavi? Podrzi ti, lebo niekto jej nabulikal, ze je to jej manzelska povinnost. Ked to takto bude este pokracovat, tak sa celkom kludne moze stat, ze sa jej ten sex uplne a celkom zhnusi. Na vzdy. Co tak trosku ubrat so svojich narokov, co tak prejavit trosku viac empatie? Co tak miesto trtkacky (lebo ked si na nej len vytrasies vajcia, kym ona pocita muchy na strope, nie je to nic ine ako bahapusta trtkacka) by ste si len uzili blizkost a nehu? Ked to sexom neskonci, nic sa nedeje, pomozes si v kupelni... Ja ju fakt zacinam lutovat.
@viestta to on ja fakt takýto pako,ja že len fanatik
A nie je zbytocne byt v takomto vzťahu?
Nebolo by lepšie ,rozísť sa ,odsťahovať sa a žiť ďalej
@minenkaa mám deti. Uprimne,to už radšej sa zmierim so svojim zlým rozhodnutím,ako im pripraviť otca o kompletnú rodinu . Za to si nestojím.
@fil1p21 Vieš mi sme katolíci (hoci je žena nepraktizuje vieru tak, ako ja), a tak to toto sme nechceli. Išlo by to proti našim pravidlám.
@pr85 Vieš, nikto ti to tu nežerie.Je ok, ak sa potrebuješ z toho vykecať.Ale, darmo sa odvolávaš na vieru a strach z pohl.chorôb. Keby sa ti nečakane ponúkla nejaká náruživá ovečka z kostola, pretiahol by si ju hoc aj v za organom a ani gumu by si v tom vzrušení neriešil.A nie že nie. 😜
@minenkaa mám deti. Uprimne,to už radšej sa zmierim so svojim zlým rozhodnutím,ako im pripraviť otca o kompletnú rodinu . Za to si nestojím.
@osviezovac a čo keď sú deti ,rodicia môžte byt spolu stále,vsak chod bývať i ulicu ďalej a je
Rodina sú ľudia,čo chcú byt s spolu lebo chcú a nie musia
@pr85 dovolim si pripomenut ti, ze tvoja zena nie je ani pol roka po porode, ak dojci, tak hormony tlmia jej sexualny apetit radikalne. Ona ti este aj podrzi. Tak ta lubi, ze ti podrzi. (verim, ze ti podrzi z lasky, nie kvoli tomu aby bol doma klud) Ty si sa inde stazoival, ze ta taky sex nebavi. A myslis, ze ju to bavi? Podrzi ti, lebo niekto jej nabulikal, ze je to jej manzelska povinnost. Ked to takto bude este pokracovat, tak sa celkom kludne moze stat, ze sa jej ten sex uplne a celkom zhnusi. Na vzdy. Co tak trosku ubrat so svojich narokov, co tak prejavit trosku viac empatie? Co tak miesto trtkacky (lebo ked si na nej len vytrasies vajcia, kym ona pocita muchy na strope, nie je to nic ine ako bahapusta trtkacka) by ste si len uzili blizkost a nehu? Ked to sexom neskonci, nic sa nedeje, pomozes si v kupelni... Ja ju fakt zacinam lutovat.
@viestta Ja viem, máš v tomto pravdu. Je doma na materskej s dvoma deťmi. A je to na mozog, lebo tá 2,5 ročná je už v období vzdoru a malý plače a stále vypluva dudel. Len mne ten sex fakt chýba. Som aj normalny chlap.
@osviezovac a čo keď sú deti ,rodicia môžte byt spolu stále,vsak chod bývať i ulicu ďalej a je
Rodina sú ľudia,čo chcú byt s spolu lebo chcú a nie musia
@minenkaa proste som takto nastavený,ako som. 🙂
@viestta jemu darmo dačo vysvetľovať 😃 On by sa mal prv pozrieť ako vyzerajú a ako fungujú šťastné manželstva a možno potom by to pochopil alebo asi nie keď čítame tie jeho komentáre
@pr85 Vieš, nikto ti to tu nežerie.Je ok, ak sa potrebuješ z toho vykecať.Ale, darmo sa odvolávaš na vieru a strach z pohl.chorôb. Keby sa ti nečakane ponúkla nejaká náruživá ovečka z kostola, pretiahol by si ju hoc aj v za organom a ani gumu by si v tom vzrušení neriešil.A nie že nie. 😜
@anonym_29fd8f nie. Mám svoje morálne zásady.
@pr85 bože, mali ste sa spoznať v intímnej oblasti ešte pred manželstvom a až potom riešiť manželstvo 🤦♂️ prvé roky to bolo ok ? Veď ty si mal párkrát orál a to aj tak s kondómom. Šťastné manželstva vyzerajú inak
@fil1p21 môj manžel nemal nikdy orál, a...? Tým sa meria kvalita vzťahu a radosť zo života?
@minenkaa proste som takto nastavený,ako som. 🙂
@osviezovac uplne zbytočne si obaja komplikujete život
@pr85 preto lebo sa spravas k žene ako sa spravas ,koľko hodín do dňa si s deťmi a koľko noci,dufam,že každý voľný deň si s tým starším deckom prec cely deň
@minenkaa Po robote sa venujem dcére, žena si ide skôr ľahnúť so synom. A spíme oddelené, ja s dcérou a žena so synom, aby ma v noci nebudil.
@tiezjedna keď žena o inej žene hovorí ako o predmete, o tovare, tak to je fakt gól...
Mimochodom, o tom, že ženám úplne bežne klesne po tehotenstvach libido, si nepočula?
@any_soj 1:0 pre mňa v tom prípade 😉 Nepočula. A keby to aj nastalo, tak to snáď nie je neriešiteľný problém. Viac som počula o ženách, ktoré si splnili svoju reprodukčnú "povinnosť" a tým to pre ne skončilo.
@osviezovac uplne zbytočne si obaja komplikujete život
@minenkaa ďakujem,možno máš úplne najviac správny názor so všetkých.
@osviezovac Riešila by som to profesionálkou.Samozrejme s ochranou a žiadne bozky na ústa. Minule tu spomínali stránku Amatérky. Ja som poznala jedného, čo tie služby využíval, trochu sa asi aj časom zaĺúbil, chodil k jednej obĺúbenej.Našla som mu raz pc zapnutý a tam vyfotená v prádle a cenník ,že fajka za 60, eur, sex bol asi za trochu viac.Bol to klient v zar.kde pracujem, nie frajer. 😁A môžeš mať požiadavku, že chceš byť prvý v ten deň.Dáte si ranné stretko a fajn. Vidím to ako najmenšie riziko.
som ochotný Ti to dokázať.
@osviezovac akože pošleš dickpic do správy? To nie je dôkaz
@osviezovac ty si riadne naivny, ked si myslis, ze deti skor ci neskor nezistia, ze medzi rodicmi to neklape tak ako ma. Deti nie su ani slepe, ani hlupe. A vies co je na takych vztahoch, ktore sa udrziavaju "kvoli detom" najhorsie? deti si od rodicov beru vzorce spravania do zivota, kedze v tom vyrastli, tak si myslia, ze tak to ma byt a budu to opakovat aj v dospelosti. A netyka sa to len zivota s nasilnikom. Kazdy jedna situacia v rodine formuje ich buducnost. Takze ten vas (ne)fungujuci vztah vytvara (ne)harmonicku rodinu. Lepsie je pre deti ak su im veci jasne, rodicia ostavaju rodicmi aj po rozchode a ostavaju nimi aj ked nebyvaju spolu alebo maju uz inych partnerov. Ak su rodicia mentalne a emocionalne vyzreti, dokazu vyriesit aj rozpad ich vztahu bez toho aby to detom ublizilo.
@viestta Ja viem, máš v tomto pravdu. Je doma na materskej s dvoma deťmi. A je to na mozog, lebo tá 2,5 ročná je už v období vzdoru a malý plače a stále vypluva dudel. Len mne ten sex fakt chýba. Som aj normalny chlap.
@pr85 Pocuj, ked sa tak lubite ako pises. Spominal si jej uz, ze dlhodobo opisujes vas sex zenam na modrom koniku? Lebo uz len toto opisovanie vasho sexu je naozaj divne.
@osviezovac ty si riadne naivny, ked si myslis, ze deti skor ci neskor nezistia, ze medzi rodicmi to neklape tak ako ma. Deti nie su ani slepe, ani hlupe. A vies co je na takych vztahoch, ktore sa udrziavaju "kvoli detom" najhorsie? deti si od rodicov beru vzorce spravania do zivota, kedze v tom vyrastli, tak si myslia, ze tak to ma byt a budu to opakovat aj v dospelosti. A netyka sa to len zivota s nasilnikom. Kazdy jedna situacia v rodine formuje ich buducnost. Takze ten vas (ne)fungujuci vztah vytvara (ne)harmonicku rodinu. Lepsie je pre deti ak su im veci jasne, rodicia ostavaju rodicmi aj po rozchode a ostavaju nimi aj ked nebyvaju spolu alebo maju uz inych partnerov. Ak su rodicia mentalne a emocionalne vyzreti, dokazu vyriesit aj rozpad ich vztahu bez toho aby to detom ublizilo.
@viestta jasné,ja si to uvedomujem,máš pravdu. Preto mi prišlo ako jedna z možností riešenia,nájsť si zadanu milenku,trocha sa vybujačiť a byť normálny,milujuci a prítomný a spokojný otec detí. Ale možno to všetko vidím naozaj zle.
@pr85 nie, nie si normalny chlap. Si sebec a dolezitejsie pre teba je to aby ta vajcia v trenkach netlacili ako cokolvek ine. Uvolnit tlak sa da aj inac, nemusis sa vytriast na zene, obzvlast ked ona to len mlcky pretrpi. Nie je vacsi hriech vynuteny sex (ano, vynutis si ho lebo ona ho nechce, len ho strpi z povinnosti) ako ked si bambus sam vylestis?
Ozaj, uz hodnu chvilu tu vypisujes, co robi zena a deti? Nemal by si radsej spravit nieco pre nich a pre rodinu niesto vyplakavanie o tvojich plnych vajciach na internete?

@fil1p21 My sme mali sex až po manzelstve. A prvé roky to bolo celkom OK. A s postupujúcim časom sa to začalo zhoršovať a po narodení druhého syna som na bode mrazu.