icon

Životná situácia muža: Ako a kde nájsť milenku?

osviezovac
Dnes o 16:44

Skôr, ako ma ukameňujete, skúste sa poprechádzať v mojich topánkach.

Môj pohľad na vec, respektíve report z môjho života (muž,40r,dve deti, vzťah 15 rokov, priateľka je asexuálna. )

Pre muža s normálnym až nadpriemerným libidom je to ubíjajúce. Vedel som do čoho idem, ale myslel som si, že ju svojimi schopnosťami a proporciami zvediem na správnu cestu posteľných a iných radovánok a keď som si uvedomil, že človeka nezmeníš, tak už som sa nedokázal rozísť a potom prišli deti a rozísť sa už je nemysliteľné. Ale možno sa prejaví kríza stredného veku u mňa a svoj názor zrevidujem ,tak, ako som zmenil názor ,že mať milenku je zlé a amorálne.

Keď si muž a máš takéto podmienky a nemáš nikoho, kto Ti ten život spestrí, môže sa stať napríklad to, že keďže tvoj sexuálny život je iba masturbácia, tak v kombinácii s vekom, starosťami a stresom zistíš, že už Ti akosi nefunguje a začneš sa pýtať ,či je to natrvalo, alebo čo sa sakra stalo... Klasická kríza stredného veku u muža.

Kedysi som sa na ňu hneval, že je takáto a ja som sa hneval na seba, že som si toto sám sebe urobil výberom partnerky, ale od istého času prišlo vo mne ku stavu, že jej som odpustil, že je taká a nemôže byť iná a ja som si odpustil, že prípadná myšlienka na milenku / úlet je logické vyústenie mojej situácie, keďže okrem nehy a orgazmov si ešte potrebujem dokázať, že ako muž za niečo stojím...

Otázka znie, kde nájsť vhodnú adeptku .

Siete u mňa nefungujú. Neviem si predstaviť, že by som oslovoval ženy na FB či Insta...ani cudzie, ani svoje známe.

Pokec a iné zoznamovacie aplikácie nefungujú tiež, na pokeci dokopy nik nie je a bez fotky nemáš šancu ako muž zaujať žiadnym spôsobom (skúšal som rôzne)

V práci som šéfom. Je nemysliteľné tu si začínať.

Inak ženy nestretávam, pritom občas idem za zábavou do mesta, ale prihovárať sa ako zadaný otecko naozaj neviem, je to slizké.

Existuje napr. kategória mamičiek na ihrisku. Tu ešte skúsim popracovať 🙂

Naozaj neviem, ako zadaný so záväzkami mám baliť iné ženy ,keď viem, že drvivá väčšina žien ma odsúdi ako slizkého hada.

Ja budem naozaj vďačný za neodsúdenie - áno,presne si uvedomujem,čo môžem svojím konaním vykonať. A budem vďačný za rady, ak má niekto k tomu čo povedať.

Príde mi to tak, že jediné správne riešenie situácie je byť : úplne v pohode, uvoľnený, usmiaty, čo vlastne som a tak vlastne ani neviem vyhodnotiť, kedy prichádza k flirtu a kedy je to len bežná súčasť bežného rozhovoru, keďže som dobrý a sympatický spoločník a ženy so mnou komunikujú rady.

PS : prvý krát v živote som v ženskom kolektíve. Je to pre mňa veľmi príjemná zmena.
A nadôvažok mi najbližšia kolegyňa je nesmierne sympatická, nielen ako žena, ale aj ako človek. Práve ona spôsobila, že cítim, že by som ešte chcel niečo zažiť pred tým, ako budem beznádejne starý... Ale ona je vydatá a má deti...Ale je tam strašná chémia, ale môžem len dúfať ,že aj z jej strany, ale je to úplne jedno, ona je pre mňa zakázaná.

PS2 : samozrejme viem, že nezadané ženy sú pre mňa tabu.

viestta
Dnes o 19:07
@osviezovac

@ljmmm kludne...ale musela by byť len pre mňa dotyčná...vieš,pohlavné choroby atd...

@osviezovac pocuvaj, tebe tie nevyburene hormony uz aj logiku vypinaju. Zadana predsa nebude len pre teba, ci myslis, ze doma bude susit chachanu, mastit ju budes len ty? Ci budes este aj na jej zakoniteho ziarlit?

osviezovac
autor
Dnes o 19:07
@anonym_2b0b2c

@osviezovac Mrzí ma Tvoja situácia. Keďže je sexuálna stránka pre teba dôležitá a s partnerkou sa Ti nedá rozumne dohodnúť, nie je ochotná spraviť čo i len nejaký kompromis, tak by si sa s ňou mal rozísť. Že s ňou máš deti predsa neznamená, že kvôli tomu musíš svoj život zahodiť. Ona nenapĺňa tvoje potreby a ty si muž v dobrom veku a stále môžeš mať fajn život, nový, ale podvádzanie nie je správna vec. Rozíď sa s ňou, buď rád, že s ňou nie si v manželstve, aspoň ťa nebude môcť ožebračiť o majetky a na deťoch sa buď dohodnite alebo to porieši za vás súd. Nová žena ako partnerka po tvojom boku je tá najlepšia voľba v tejto zapeklitej situácií. Skúšať môžeš ďalej cez zoznamky, ja mám odtiaľ môjho manžela, s ktorým som doteraz a kľudne môžeš skúsiť aj v meste osloviť nejaké ženy.. Držím palce, snáď sa Ti podarí tvoj život zmeniť k lepšiemu.

@anonym_2b0b2c lenže...je tu jedna vec...a uvedomujem si,že asi som ´´na hlavu´´ A to je to,že po tých rokoch s nej spravím ženu pred 40tkou,ktorá príde o celoživotného partnera. A je mi to strašne lúto,že svojou nerozhodnosťou ju mám pripraviť o partnera,ktorý o 5 rokov stejne bude mať problém s erekciou...Neviem,či mi je dobre rozumieť...

osviezovac
autor
Dnes o 19:08
@viestta

@osviezovac pocuvaj, tebe tie nevyburene hormony uz aj logiku vypinaju. Zadana predsa nebude len pre teba, ci myslis, ze doma bude susit chachanu, mastit ju budes len ty? Ci budes este aj na jej zakoniteho ziarlit?

@viestta bez invektív a osočovaní Ti kludne poviem,že máš pravdu.

marca12
Dnes o 19:09
@osviezovac

je mi priatelka,môžeme sa maximálne rozísť...Ale potom čo? Čo s detmi,atd?
A áno,plne rozumiem scenáru,ktorý mi popisuješ. Ďakujem,

@osviezovac Tak jej navrhni rozchod. O deti sa bat nemusis. Otcom si navzdy. Radsej sa slusne rozist ako rozist,ked sa dozvie,ze ju podvadzal. Potom klesnes aj v ociach deti.

svetlonos
Dnes o 19:09
@anonym_29fd8f

@pr85 Ak aj máš smolu na asexuálnu ženu, mala by to ako tvoja zákonitá manželka brať ako manželské povinnosti. Už keď to k životu nepotrebuje. Na začiatok zaviesť pravidelnosť.Dajme tomu každú druhú sobotu.Bude na to psychicky pripravená. Nech sa o tom porozráva pri spovedi s farárom.Máš právo sa toho dožadovať.

@anonym_29fd8f
Tak toto je masaker! A čo je žena chodiaci sex objekt?? Že právo ty kokos... Keď nechce z akéhokoľvek dôvodu, nech idú od seba ale dožadovať sa sexu ako pravá? Vy máte fakt tie mozgy vytreté. A ešte aj žena to má pri spovedi riešiť 🫣, kúska zdravého rozumu nemáte. Aké hlavne že to je právo!! Lebo to nejaký chitrilinvdo biblie napísal, hmm. Že ťa žena sa cíti byť nútená je vám jedno. A mať sex pomaly z donútenia, zo už je len paráda! Veď keď vám to nepasuje, treba ísť od seba a je vystarane - pre oboch! Ona bude mať kľud a on si môže potom nájsť kompatibilní partnerku.
A nie. Nie som asexualna aké tieto bludy sú hrozne.

viestta
Dnes o 19:11
@osviezovac

@viestta bez invektív a osočovaní Ti kludne poviem,že máš pravdu.

@osviezovac v com mam pravdu? Ze doma nebude a bude len s tebou a ked si splni "manzelske povinnosti" ako tu uz bolo spomenute, tak budes ziarlit. Ak ano, tak potom zbohom aleluja. A ty potom doma uz nic nebudes riesit? Uz potom budes verny milenke a nezahnes jej so svojou zenou?

osviezovac
autor
Dnes o 19:12
@viestta

@osviezovac v com mam pravdu? Ze doma nebude a bude len s tebou a ked si splni "manzelske povinnosti" ako tu uz bolo spomenute, tak budes ziarlit. Ak ano, tak potom zbohom aleluja. A ty potom doma uz nic nebudes riesit? Uz potom budes verny milenke a nezahnes jej so svojou zenou?

@viestta ja som so svojou ženou ...a ani nikým iným nemal sex 3 roky. Občas,raz za štvrť roka mi dopraje´´inak´´ Akurát,to je na požiadanie a na xtí krát...a mňa to takto nebaví...Vás,ženy by bavilo,doprosovať sa?

viestta
Dnes o 19:14
@osviezovac

@viestta ja som so svojou ženou ...a ani nikým iným nemal sex 3 roky. Občas,raz za štvrť roka mi dopraje´´inak´´ Akurát,to je na požiadanie a na xtí krát...a mňa to takto nebaví...Vás,ženy by bavilo,doprosovať sa?

@osviezovac nie nebavilo by nas to, ale riesili by sme vztah ako taky (aspon ja)

enmery
Dnes o 19:17

Ty by si mal byť odstrašujúci príklad pre jedného plačka, má 33 či koľko a 40ročnú frajerku, ktorá s ním nikdy nesexuje ani nič intímne a on furt dúfa, že sa to zmení, po svadbe, po deťoch. Takto končia ľudia a bohužiaľ väčšina svojou vlastnou hlúposťou.

anonym_e2c2d9
Dnes o 19:25
@anonym_29fd8f

@anonym_e2c2d9 Žeby nádejná adeptka?

@anonym_29fd8f Trenčín mam daleko. A neviem ci by som zvládla sex bez citov. skor to vidim na rozvod ked vyrastú deti a ja sa vrátim do práce a nájdem si muža, co zo mna dušu vyprasi

svetlonos
Dnes o 19:26
@osviezovac

@osviezovac
Nebavilo, našla by som si milenca, za trest 🤪. Aspom akože 😁 Aké mm som kedysi dávno len blbý vtip povedala a behom sekundy som mala odpoveď. Že by sa zbalil a v živote by som ho už nenašla 😁.
A teraz vážne, nie nebavilo by ma roprosovat sa. Ale é tiež by som nežila s asexualom a ešte aj pri vedomí aký je. Ty si bol proste blbý v tomto, sorry. Toto v človeku nezmeniš ani čo sa pototo!
Ženy sa opýtaj či to chce zmeniť, ak nie rozvedcsa a potom hľadaj. Ale takto si hľadať bokovku, to je bezcharakterne.

anonym_29fd8f
Dnes o 19:26
@anonym_e2c2d9

@anonym_29fd8f Trenčín mam daleko. A neviem ci by som zvládla sex bez citov. skor to vidim na rozvod ked vyrastú deti a ja sa vrátim do práce a nájdem si muža, co zo mna dušu vyprasi

@anonym_e2c2d9 Nech ti to vyjde ❤️

tiezjedna
Dnes o 19:27
@osviezovac

@osviezovac tri roky?? A nemá ona milenca len tak náhodou???

anonym_a2bfe0
Dnes o 19:27

Učiť ženatého muža ako ma flirtovat a hľadať si milenku? Haloo. Rozved sa a potom si rob čo chceš. Dopraj svojej žene voľnosť nech si nájde muža ktorý si ju bude vážiť aj takú.

osviezovac
autor
Dnes o 19:29
@tiezjedna

@osviezovac tri roky?? A nemá ona milenca len tak náhodou???

tiezjedna
Dnes o 19:29
@anonym_a2bfe0

Učiť ženatého muža ako ma flirtovat a hľadať si milenku? Haloo. Rozved sa a potom si rob čo chceš. Dopraj svojej žene voľnosť nech si nájde muža ktorý si ju bude vážiť aj takú.

nie je ženatý a ak si tri roky doma nevrzol, tak sa asi nedivím, že premýšľa...

anonym_e2c2d9
Dnes o 19:30
@anonym_29fd8f

@anonym_e2c2d9 Nech ti to vyjde ❤️

@anonym_29fd8f dakujem snad ano 🙂

tiezjedna
Dnes o 19:30
@osviezovac

@osviezovac si si na 100 % istý? Pretože ja by som fakt premýšľala. Alebo ešte inak - neprešiel si ty nejakou zásadnou fyzickou zmenou k horšiemu?

osviezovac
autor
Dnes o 19:34

Páni a Dámy...nemám pocit,žeby som vyplakával. Ani sa nesťažujem. Že som urobil chybu pred rokmi? Ano,urobil. Všetci robíme. Ja som sa len podľa možností slušne a inteligentne spýtal na neslušnú a neinteligentnú vec,ktorú som si spôsobil sám. Keby človek videl do budúcna,tak by som si ju samozrejme nevybral. Ale už ani rozchod si neviem predstaviť. Asi to všetko nejak vstrebem,ako vždy a uvidím,aké prekvapenie,alebo sterilitu mi život naservíruje a ako s tým naložím. Mier.

osviezovac
autor
Dnes o 19:35
@tiezjedna

@osviezovac si si na 100 % istý? Pretože ja by som fakt premýšľala. Alebo ešte inak - neprešiel si ty nejakou zásadnou fyzickou zmenou k horšiemu?

@tiezjedna vôbec,som relatívne sympaťák... milenca nemá🙂

anonym_a2fd69
Dnes o 19:37

Ahoj, mas dost blbu situaciu. Rozmyslam, co by som na tvojom mieste robila… asi najskor poriadne zabojuj o sexualny zivot so svojou zenou, daj tomu nejaky casovy limit a potom zvaz rozvod. Rodinu nerozbijes (len) ty, ale aj manzelkina neochota plnit si manzelske povinnosti. No ale naozaj zabojuj. Zacni sa o seba starat, ak uz to nerobis. Cvicenie, barber atd. Spravaj sa muzne a rozhodne. A vyloz karty, bud uprimny. Ona sa nemoze robit, ze sa jej tvoj (vas) problem netyka. Je tvoja zena predsa a ludia sa neberu na to, aby zili ako sestra a brat. Nemoze povedat, ze ale “ja to nepotrebujem a tym to pre mna hasne”. Ide o tvoju zakladnu potrebu, a s takou vaznostou by to mala brat. Ak ma problem ohladom sexuality, v com je problem? Nech ona vylozi karty na stol. Neexistuje, aby nedala nejaku postacujucu odpoved a aby ste nehladali riesenia… Mozno sa boji ti povedat, ze ju nepritahujes. Si pripraveny to pocut a spravit zmeny? Mozno potrebuje citit tvoju vasen, aby sa v nej zobudila ta jej. Skusal si vasnivo ju schytit, bozkavat? Mozno potrebuje viac predohry, aby sa rozvasnila, byval si s nou trpezlivy? Ak nie, moze byt, ze si mysli, ze je asexualka. Moznosti je milion a predtym, ako spravis velky krok do neznama, by som bojovala na tomto fronte…

minenkaa
Dnes o 19:37
@osviezovac

Páni a Dámy...nemám pocit,žeby som vyplakával. Ani sa nesťažujem. Že som urobil chybu pred rokmi? Ano,urobil. Všetci robíme. Ja som sa len podľa možností slušne a inteligentne spýtal na neslušnú a neinteligentnú vec,ktorú som si spôsobil sám. Keby človek videl do budúcna,tak by som si ju samozrejme nevybral. Ale už ani rozchod si neviem predstaviť. Asi to všetko nejak vstrebem,ako vždy a uvidím,aké prekvapenie,alebo sterilitu mi život naservíruje a ako s tým naložím. Mier.

@osviezovac spraviť chybu v živote nie je zle ,to spraví každý ,ale ďalej tu istú chybu robiť deň čo deň,to je zle

anonym_e2c2d9
Dnes o 19:38
@osviezovac

@osviezovac zajtra sa otvorene porozpravaj s manželkou. Povedz, ze ti sex k životu chyba a ci je ochotná tolerovať, ze si najdes milenku. Ak povie nie, opýtaj sa jej ako si predstavuje vase ďalšie fungovanie. Podla odpovedi sa zariadis.

minenkaa
Dnes o 19:38
@anonym_a2fd69

Ahoj, mas dost blbu situaciu. Rozmyslam, co by som na tvojom mieste robila… asi najskor poriadne zabojuj o sexualny zivot so svojou zenou, daj tomu nejaky casovy limit a potom zvaz rozvod. Rodinu nerozbijes (len) ty, ale aj manzelkina neochota plnit si manzelske povinnosti. No ale naozaj zabojuj. Zacni sa o seba starat, ak uz to nerobis. Cvicenie, barber atd. Spravaj sa muzne a rozhodne. A vyloz karty, bud uprimny. Ona sa nemoze robit, ze sa jej tvoj (vas) problem netyka. Je tvoja zena predsa a ludia sa neberu na to, aby zili ako sestra a brat. Nemoze povedat, ze ale “ja to nepotrebujem a tym to pre mna hasne”. Ide o tvoju zakladnu potrebu, a s takou vaznostou by to mala brat. Ak ma problem ohladom sexuality, v com je problem? Nech ona vylozi karty na stol. Neexistuje, aby nedala nejaku postacujucu odpoved a aby ste nehladali riesenia… Mozno sa boji ti povedat, ze ju nepritahujes. Si pripraveny to pocut a spravit zmeny? Mozno potrebuje citit tvoju vasen, aby sa v nej zobudila ta jej. Skusal si vasnivo ju schytit, bozkavat? Mozno potrebuje viac predohry, aby sa rozvasnila, byval si s nou trpezlivy? Ak nie, moze byt, ze si mysli, ze je asexualka. Moznosti je milion a predtym, ako spravis velky krok do neznama, by som bojovala na tomto fronte…

@anonym_a2fd69 vies kto je to asexual?Tam nie je ako bojovať

viestta
Dnes o 19:39
@osviezovac

@osviezovac chyby robi kazdy, ale preco chces jednu veku chybu napravat este vacsou chybou? Toto je situacia, ktoru vystihuje ta veta z filmu Otec ma zderie tak ci tak. Konfortne riesenie neexistuje, ale bud charakter a neskryvaj sa za deti. Ries svoj nefunkcny vztah. Lebo vas vztah je nefunkcny. Nebud zbabelec a vyries to. Bude to boliet, ta tak byva. Mozno aj tvojej zene sa ulavi, ked nebude musiet trpiet pri predstave, ze raz za kvartal nieco "musi byt".

anonym_e2c2d9
Dnes o 19:41
@viestta

@osviezovac chyby robi kazdy, ale preco chces jednu veku chybu napravat este vacsou chybou? Toto je situacia, ktoru vystihuje ta veta z filmu Otec ma zderie tak ci tak. Konfortne riesenie neexistuje, ale bud charakter a neskryvaj sa za deti. Ries svoj nefunkcny vztah. Lebo vas vztah je nefunkcny. Nebud zbabelec a vyries to. Bude to boliet, ta tak byva. Mozno aj tvojej zene sa ulavi, ked nebude musiet trpiet pri predstave, ze raz za kvartal nieco "musi byt".

@viestta podla mna nechce zostarnúť sam. Teraz kym je este sexuálne aktívny chce milenku a o 10-20 rokov uz v pokoji zostarnúť po boku manželky. Aspon tak mi to pride z odpovedi

tiezjedna
Dnes o 19:42
@osviezovac

@osviezovac akože prepáč... mne si sympatický tým, že to vieš pomenovať, ale hrozne ma serie tvoj alibistický prístup, ktorý nikomu nič dobré neprinesie. Ver mi. Ak ste spolu tri roky nespali a ona ti len raz za štvrť roku dopraje "niečo", tak to je fakt o ničom. Otázka ešte je, či nemá ona nejaké vážne zdravotné problémy, o ktoré sa s tebou nechce podeliť, pretože môžu byť zdrojom jej "asexuality"...

viestta
Dnes o 19:44
@anonym_e2c2d9

@viestta podla mna nechce zostarnúť sam. Teraz kym je este sexuálne aktívny chce milenku a o 10-20 rokov uz v pokoji zostarnúť po boku manželky. Aspon tak mi to pride z odpovedi

@anonym_e2c2d9 mne sa zda, ze sa mu nechce opustat pohodlie, ktore si vybudovali spolu. Ale on sa musi rozhodnut co je pre neho dolezite.

osviezovac
autor
@anonym_a2fd69

@anonym_a2fd69 suhlasím,veľká vďaka

minenkaa
@anonym_e2c2d9

@anonym_e2c2d9 a o desať dvadsať rokov nebude sexuálne aktívny,ľudia majú sex aj v osemdesiatke a nie to päťdesiat-šesťdesiat roční