icon

Životná situácia muža: Ako a kde nájsť milenku?

osviezovac
Dnes o 16:44

Skôr, ako ma ukameňujete, skúste sa poprechádzať v mojich topánkach.

Môj pohľad na vec, respektíve report z môjho života (muž,40r,dve deti, vzťah 15 rokov, priateľka je asexuálna. )

Pre muža s normálnym až nadpriemerným libidom je to ubíjajúce. Vedel som do čoho idem, ale myslel som si, že ju svojimi schopnosťami a proporciami zvediem na správnu cestu posteľných a iných radovánok a keď som si uvedomil, že človeka nezmeníš, tak už som sa nedokázal rozísť a potom prišli deti a rozísť sa už je nemysliteľné. Ale možno sa prejaví kríza stredného veku u mňa a svoj názor zrevidujem ,tak, ako som zmenil názor ,že mať milenku je zlé a amorálne.

Keď si muž a máš takéto podmienky a nemáš nikoho, kto Ti ten život spestrí, môže sa stať napríklad to, že keďže tvoj sexuálny život je iba masturbácia, tak v kombinácii s vekom, starosťami a stresom zistíš, že už Ti akosi nefunguje a začneš sa pýtať ,či je to natrvalo, alebo čo sa sakra stalo... Klasická kríza stredného veku u muža.

Kedysi som sa na ňu hneval, že je takáto a ja som sa hneval na seba, že som si toto sám sebe urobil výberom partnerky, ale od istého času prišlo vo mne ku stavu, že jej som odpustil, že je taká a nemôže byť iná a ja som si odpustil, že prípadná myšlienka na milenku / úlet je logické vyústenie mojej situácie, keďže okrem nehy a orgazmov si ešte potrebujem dokázať, že ako muž za niečo stojím...

Otázka znie, kde nájsť vhodnú adeptku .

Siete u mňa nefungujú. Neviem si predstaviť, že by som oslovoval ženy na FB či Insta...ani cudzie, ani svoje známe.

Pokec a iné zoznamovacie aplikácie nefungujú tiež, na pokeci dokopy nik nie je a bez fotky nemáš šancu ako muž zaujať žiadnym spôsobom (skúšal som rôzne)

V práci som šéfom. Je nemysliteľné tu si začínať.

Inak ženy nestretávam, pritom občas idem za zábavou do mesta, ale prihovárať sa ako zadaný otecko naozaj neviem, je to slizké.

Existuje napr. kategória mamičiek na ihrisku. Tu ešte skúsim popracovať 🙂

Naozaj neviem, ako zadaný so záväzkami mám baliť iné ženy ,keď viem, že drvivá väčšina žien ma odsúdi ako slizkého hada.

Ja budem naozaj vďačný za neodsúdenie - áno,presne si uvedomujem,čo môžem svojím konaním vykonať. A budem vďačný za rady, ak má niekto k tomu čo povedať.

Príde mi to tak, že jediné správne riešenie situácie je byť : úplne v pohode, uvoľnený, usmiaty, čo vlastne som a tak vlastne ani neviem vyhodnotiť, kedy prichádza k flirtu a kedy je to len bežná súčasť bežného rozhovoru, keďže som dobrý a sympatický spoločník a ženy so mnou komunikujú rady.

PS : prvý krát v živote som v ženskom kolektíve. Je to pre mňa veľmi príjemná zmena.
A nadôvažok mi najbližšia kolegyňa je nesmierne sympatická, nielen ako žena, ale aj ako človek. Práve ona spôsobila, že cítim, že by som ešte chcel niečo zažiť pred tým, ako budem beznádejne starý... Ale ona je vydatá a má deti...Ale je tam strašná chémia, ale môžem len dúfať ,že aj z jej strany, ale je to úplne jedno, ona je pre mňa zakázaná.

PS2 : samozrejme viem, že nezadané ženy sú pre mňa tabu.

anonym_e2c2d9
Dnes o 19:45
@minenkaa

@anonym_e2c2d9 a o desať dvadsať rokov nebude sexuálne aktívny,ľudia majú sex aj v osemdesiatke a nie to päťdesiat-šesťdesiat roční

@minenkaa to ja neviem. Ja som mladá nastastie neviem ako sexuju starší ludia😂

osviezovac
autor
Dnes o 19:45
@anonym_e2c2d9

@viestta podla mna nechce zostarnúť sam. Teraz kym je este sexuálne aktívny chce milenku a o 10-20 rokov uz v pokoji zostarnúť po boku manželky. Aspon tak mi to pride z odpovedi

@anonym_e2c2d9 presne tak. Lebo moja priatelka je žena do života. Len do postele nie.

anonym_e2c2d9
Dnes o 19:46
@osviezovac

@anonym_e2c2d9 presne tak. Lebo moja priatelka je žena do života. Len do postele nie.

@osviezovac preco si si ju nevzal ked je to žena do života? Iba zo zaujímavosti

minenkaa
Dnes o 19:46
@anonym_e2c2d9

@minenkaa to ja neviem. Ja som mladá nastastie neviem ako sexuju starší ludia😂

@anonym_e2c2d9 tak už vies že sexuju aj ľudia stari ,nie len mladi
Sexuju presne tak isto ako mladi

bjnr
Dnes o 19:47

To, čo popisujete, nie je len „sexuálny problém“. Je to dlhodobý vnútorný konflikt medzi tým, kým ste sa rozhodli byť (partner, otec, lojálny muž) a tým, čo reálne cítite a potrebujete (dotyk, túžba, potvrdenie vlastnej hodnoty). Ten vzorec je jasný: roky potláčate jednu časť seba, racionalizujete to („vedel som do čoho idem“, „nedá sa odísť“) a teraz si myseľ hľadá únikovú cestu, ktorá vám zároveň dovolí necítiť vinu. Preto sa téma milenky javí ako „logické vyústenie“, nie ako voľba. V skutočnosti je to skôr dôsledok dlhodobého ignorovania vlastných potrieb než riešenie. Aféra vám nevyrieši to, čo si myslíte, že vám chýba. Krátkodobo Vám dá validáciu a vzrušenie. Váš príbeh je klasickou ukážkou vzorca, kedy človek vstupuje do vzťahu s presvedčením, že svojou láskou, výkonom alebo „proporciami“ zmení podstatu toho druhého. Dlhodobo však ešte viac roztriešti vašu integritu, budete žiť v dvoch realitách naraz. To, čo Vám chýba najviac, nie je sex samotný, ale pocit, že ste videný, chcený a živý. To, že vám telo prestáva fungovať pri masturbácii, nie je kríza stredného veku, ale psychosomatická reakcia na to, že žijete v hlbokom rozpore so svojimi hodnotami. Vaše telo odmieta spolupracovať na „udržiavacom režime“ života, ktorý vás vnútorne zabíja. Toto sa dá riešiť, ale nie obchádzkou. Máte tri reálne cesty, nie jednu:
- otvoriť túto tému doma úplne úprimne (bez obviňovania, ale aj bez zjemňovania reality), vrátane možností ako kompromis, terapia alebo redefinícia vzťahu;
- prijať vedome cenu rozhodnutia zostať tak, ako to je (ale bez tajných únikov);
- prehodnotiť celý vzťah, aj keď je to nepríjemné.
To, že „neviete baliť ženy“, nie je váš problém. Váš problém je, že sa snažíte nájsť technické riešenie na emocionálne a hodnotové napätie. Ak by ste mali žiť ďalších 10 rokov presne takto, bez zmeny, bez milenky, bez úniku, čo by vás bolelo viac, že ste zostali, alebo že ste si nikdy úprimne nepriznali, čo naozaj chcete a podľa toho nekonali?

osviezovac
autor
Dnes o 19:47
@anonym_e2c2d9

@osviezovac preco si si ju nevzal ked je to žena do života? Iba zo zaujímavosti

@anonym_e2c2d9 obaja sme sa na tom zhodli,že zo skuseností z našeho okolia nám papier nič neznamená.

anonym_e2c2d9
Dnes o 19:48
@minenkaa

@anonym_e2c2d9 tak už vies že sexuju aj ľudia stari ,nie len mladi
Sexuju presne tak isto ako mladi

@minenkaa samozrejme viem, ze sexuju aj starí. Ale si neviem predstavit, ze 70tnikovi sa chce sexovat

minenkaa
Dnes o 19:49
@anonym_e2c2d9

@minenkaa samozrejme viem, ze sexuju aj starí. Ale si neviem predstavit, ze 70tnikovi sa chce sexovat

@anonym_e2c2d9 a prečo by sa sedemdesiat ročnému človeku nemalo chcieť sexovat ,veď nie je mŕtvy

anonym_69fc60
Dnes o 19:49
@viestta

@osviezovac pocuvaj, tebe tie nevyburene hormony uz aj logiku vypinaju. Zadana predsa nebude len pre teba, ci myslis, ze doma bude susit chachanu, mastit ju budes len ty? Ci budes este aj na jej zakoniteho ziarlit?

@viestta ved hlada taku, co je na tom rovnako...kto iny by na to pristupil?takze bude jediny....

anonym_e2c2d9
Dnes o 19:50
@minenkaa

@anonym_e2c2d9 a prečo by sa sedemdesiat ročnému človeku nemalo chcieť sexovat ,veď nie je mŕtvy

@minenkaa 😂ved raz sa dozviem

osviezovac
autor
Dnes o 19:58
@bjnr

To, čo popisujete, nie je len „sexuálny problém“. Je to dlhodobý vnútorný konflikt medzi tým, kým ste sa rozhodli byť (partner, otec, lojálny muž) a tým, čo reálne cítite a potrebujete (dotyk, túžba, potvrdenie vlastnej hodnoty). Ten vzorec je jasný: roky potláčate jednu časť seba, racionalizujete to („vedel som do čoho idem“, „nedá sa odísť“) a teraz si myseľ hľadá únikovú cestu, ktorá vám zároveň dovolí necítiť vinu. Preto sa téma milenky javí ako „logické vyústenie“, nie ako voľba. V skutočnosti je to skôr dôsledok dlhodobého ignorovania vlastných potrieb než riešenie. Aféra vám nevyrieši to, čo si myslíte, že vám chýba. Krátkodobo Vám dá validáciu a vzrušenie. Váš príbeh je klasickou ukážkou vzorca, kedy človek vstupuje do vzťahu s presvedčením, že svojou láskou, výkonom alebo „proporciami“ zmení podstatu toho druhého. Dlhodobo však ešte viac roztriešti vašu integritu, budete žiť v dvoch realitách naraz. To, čo Vám chýba najviac, nie je sex samotný, ale pocit, že ste videný, chcený a živý. To, že vám telo prestáva fungovať pri masturbácii, nie je kríza stredného veku, ale psychosomatická reakcia na to, že žijete v hlbokom rozpore so svojimi hodnotami. Vaše telo odmieta spolupracovať na „udržiavacom režime“ života, ktorý vás vnútorne zabíja. Toto sa dá riešiť, ale nie obchádzkou. Máte tri reálne cesty, nie jednu:
- otvoriť túto tému doma úplne úprimne (bez obviňovania, ale aj bez zjemňovania reality), vrátane možností ako kompromis, terapia alebo redefinícia vzťahu;
- prijať vedome cenu rozhodnutia zostať tak, ako to je (ale bez tajných únikov);
- prehodnotiť celý vzťah, aj keď je to nepríjemné.
To, že „neviete baliť ženy“, nie je váš problém. Váš problém je, že sa snažíte nájsť technické riešenie na emocionálne a hodnotové napätie. Ak by ste mali žiť ďalších 10 rokov presne takto, bez zmeny, bez milenky, bez úniku, čo by vás bolelo viac, že ste zostali, alebo že ste si nikdy úprimne nepriznali, čo naozaj chcete a podľa toho nekonali?

@bjnr ďakujem velmi pekne. Suhlasím so všetkým. Neviem,čo by ma o 10 rokov bolelo viac. Necítim /už/ nejakú sebalútosť. Iba Lútosť za tým,že čas sa pomaly míňa a neužil som si mladosť tým spôsobom,ako som chcel. A moja prítomnosť je minulosť v budúcnosti...a teraz je posledný správny čas,ako cítiť naozajsnú blízkosť cez sexuálne spojenie...pritom,nejde mi o sex samotný,mne viac ako sex,resp. orgazmus,ktorý technicky viem mať aj sám chýba pocit,že žene dokážem spôsobiť rozkoš...alebo,blízkosť cez maznanie a blízkosť. Vo vzťahu blízkosť nemám. Vzťah je aj o intímnostiach. Asi sa to dosť ťažko popisuje. Plus teraz sa tu pridal strach,že ako muž prestávam fungovať,ale nečudujem sa svojej psychike. Ako popisujete,je tu istá psychosomatika a vzorce fungovania sexuality,kedže najvačší sexuálny orgán je náš mozog,ktorý spokojnosť určite necíti.

A toto všetko mi vyustilo do otázky - čo s tým?

anonym_69fc60
Dnes o 20:07
@osviezovac

@bjnr ďakujem velmi pekne. Suhlasím so všetkým. Neviem,čo by ma o 10 rokov bolelo viac. Necítim /už/ nejakú sebalútosť. Iba Lútosť za tým,že čas sa pomaly míňa a neužil som si mladosť tým spôsobom,ako som chcel. A moja prítomnosť je minulosť v budúcnosti...a teraz je posledný správny čas,ako cítiť naozajsnú blízkosť cez sexuálne spojenie...pritom,nejde mi o sex samotný,mne viac ako sex,resp. orgazmus,ktorý technicky viem mať aj sám chýba pocit,že žene dokážem spôsobiť rozkoš...alebo,blízkosť cez maznanie a blízkosť. Vo vzťahu blízkosť nemám. Vzťah je aj o intímnostiach. Asi sa to dosť ťažko popisuje. Plus teraz sa tu pridal strach,že ako muž prestávam fungovať,ale nečudujem sa svojej psychike. Ako popisujete,je tu istá psychosomatika a vzorce fungovania sexuality,kedže najvačší sexuálny orgán je náš mozog,ktorý spokojnosť určite necíti.

@osviezovac Presne ...clovek potrebuje pocit, ze po nom niekto tuzi, ze je re neho pritazlivy, ze niekomu dokaze sposobit najvacsiu rozkos...zial, su aj jedinci, technici, ktorým toto netreba...budu robit vsetko, napecu, navaria, vybavia, privezu, ale intimita im nechyba...myslsim, ze to prameni v detstve, kde sa nieco pokazilo

anonym_456ace
Dnes o 20:08
@osviezovac

@osviezovac “vo vztahu blizkost nemam” takze tvoj problem nie je len sex, problem je intimita vo vztahu vratane tej fyzickej. Asi tvoja nespokojnost vo vztahu nie je len o chybajucej fyzickej blizkosti, ze?

fil1p21
Dnes o 20:10
@januska12323

@anonym_29fd8f vyspovedá sa predsa a všetko vybavené. Väčší úchyl na sexuálne témy tu ešte nebol, v každej je strčený ako správny kresťan. Keby o tom čo píše vedela žena už by mal sex len na veľké sviatky.

@januska12323 veď aj teraz má sex len na veľké sviatky 😂

osviezovac
autor
Dnes o 20:15
@anonym_456ace

@osviezovac “vo vztahu blizkost nemam” takze tvoj problem nie je len sex, problem je intimita vo vztahu vratane tej fyzickej. Asi tvoja nespokojnost vo vztahu nie je len o chybajucej fyzickej blizkosti, ze?

@anonym_456ace samozrejme. Ani ja nedokážem byť ideálny partner,ked podmienky,ktoré už zdaleka nemám silu riešiť sú maximálne neideálne. Pritom,minimálne ako otec som dobrý. Len,keď som flustrovaný tak,že sa zaoberám takýmito temámi mi berie čas a náladu,už ani ako ote nestojím za veľa.

Asi by som to videl na posledný vážny rozhovor a spýtam sa,či bude ok mať bokovku. A podla odpovede sa rozhodnem. Ale môže to bolieť.

procrastique
Dnes o 20:23

Podľa mňa môžeš svojím sexuálnym výkonom ohúriť nejakú sex.pracovníčku a časom ju zlanáriť na tie tvoje skvelé počiny, že nech ste bff :D

anonym_7371c5
Dnes o 20:26

Najdi si o dost starsiu od seba. Nehrozi otehotnenie, nema nadej, ze Ta preberie mladsej manzelke a vacsinou si uz nechcu viazat chlapa na krk, len si este obcas uzit a nemusiet nikomu prat jeho spinave ponozky.

anonym_7371c5
Dnes o 20:27

Najdi si o dost starsiu od seba. Neotehotnie, nebude si robit nadej, ze Ta preberie mladsej atraktivnejsej manzelke a vacsinou uz ani nema zaujem, tiez si chce len trosku zatrtkat a nikomu neprat spinave ponozky.

anonym_353bf2
Dnes o 20:30
@fil1p21

@pr85 presne tak to vyzerá ak sa dvaja nekompatibilný ľudia zoberú.

@fil1p21 Oni nemali ako zistiť, či sú kompatibilni, lebo isto sex bol až po svadbe. 🤷

anonym_f403fe
Dnes o 20:30
@osviezovac

@anonym_2b0b2c lenže...je tu jedna vec...a uvedomujem si,že asi som ´´na hlavu´´ A to je to,že po tých rokoch s nej spravím ženu pred 40tkou,ktorá príde o celoživotného partnera. A je mi to strašne lúto,že svojou nerozhodnosťou ju mám pripraviť o partnera,ktorý o 5 rokov stejne bude mať problém s erekciou...Neviem,či mi je dobre rozumieť...

@osviezovac a mozno nebudes mat problem s erekciou ani o 15 rokov. Chlapi po 50, aj po 55 este vedu normalny sexualny zivot (poznam takych). Ty si v najlepsich rokoch. Prepac za uprimnost, ale si hlupak, ze sa nechavas dobrovolne tak tryznit. Bud si isty, ze to raz budes lutovat. Na jednej strane vynucovat si sex od zeny je strasne, na druhej, nedopriat chlapovi sex 3 roky a cakat, ze chlapovi z toho nehrabne, je dvojnasobne strasne. Mas moj obdiv, ze si tak dlho vydrzal. Bez ironie. Iny by po par mesiacoch v nedobrovolnom celibate uz obrabal susedu, kolegynu, mamicku z ihriska, predavacku z vecierky vo vchode, kohokolvek. Som zena a neviem si predstavit nemat sex mesiac a nie 3 roky.

marci9
Dnes o 20:32
@pr85

@fil1p21 My sme mali sex až po manzelstve. A prvé roky to bolo celkom OK. A s postupujúcim časom sa to začalo zhoršovať a po narodení druhého syna som na bode mrazu.

@pr85 V jednej diskusii si tu písal, že máte sex stále len v jednej polohe /misionár/, že ty inú polohu nechceš. Tak sa jej potom nečuduj, že s tebou nechce sexovať. Pravdepodobne z takého sexu ani nič nemá. Mala vôbec niekedy orgazmus s tebou? Pochybujem.

karolinakr
Dnes o 20:33
@enmery

Ty by si mal byť odstrašujúci príklad pre jedného plačka, má 33 či koľko a 40ročnú frajerku, ktorá s ním nikdy nesexuje ani nič intímne a on furt dúfa, že sa to zmení, po svadbe, po deťoch. Takto končia ľudia a bohužiaľ väčšina svojou vlastnou hlúposťou.

@enmery to bol Peter244, najprv ho žena bijavala, teraz mu nechce dať sex, on ide z extremu do extremu a nedokazala sa rozisť ani s jednou

fil1p21
Dnes o 20:34
@anonym_353bf2

@fil1p21 Oni nemali ako zistiť, či sú kompatibilni, lebo isto sex bol až po svadbe. 🤷

@anonym_353bf2 tak potom prečo píše že je šťastný v manželstve ak není. Čakali asi na zázrak že im to bude v posteli klapať ale realita je iná. Čo už. Kupovať mačku vo vreci je naozaj ''úžasné manželstvo''. Veď práveže počas randenia mali všetko skúsiť či budú kompatibilný aj v intímnom živote a ak by im to klapalo tak potom mali riešiť manželstvo a nie naopak.

anonym_cd2db2
Dnes o 20:41

A to si myslíš, že o chlapa ktorý nemá gule odísť keď nemal so svojou partnerkou sex tri!! roky bude mať nejaká záujem? 😀 Na to aby si mal milenku potrebuješ byť aspoň alfa z wishu nie takýto naničhodník 🙂

fil1p21
Dnes o 20:42
@marci9

@pr85 V jednej diskusii si tu písal, že máte sex stále len v jednej polohe /misionár/, že ty inú polohu nechceš. Tak sa jej potom nečuduj, že s tebou nechce sexovať. Pravdepodobne z takého sexu ani nič nemá. Mala vôbec niekedy orgazmus s tebou? Pochybujem.

@marci9 bolo by to divné ak by mala orgazmus z takéto sexu a ešte @pr85 by jej dýchal do ucha. Veď ten sex trval 3-5 minút ako písal 😒 si vieš asi predstaviť aký ''úžasný'' sex musela zažívať 🙄 dúfajme že jej priamo do očí nepovedal že sa mu hnusi robiť žene orál lebo podľa jeho odpovedí bol schopný to povedať

simona20201309
Dnes o 20:46
@viestta

@osviezovac pocuvaj, tebe tie nevyburene hormony uz aj logiku vypinaju. Zadana predsa nebude len pre teba, ci myslis, ze doma bude susit chachanu, mastit ju budes len ty? Ci budes este aj na jej zakoniteho ziarlit?

@viestta 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 mastit chachanu😂😂😂
Umreeem
Myslím ze taka co podvádza svojho muža tak s nim väčšinou nespi. Viem ze su výnimky co aj doma aj mimo domu, ale skor je to problém ktory opisuje autor - nema doma, hľadá inde

viestta
Dnes o 20:55
@simona20201309

@viestta 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 mastit chachanu😂😂😂
Umreeem
Myslím ze taka co podvádza svojho muža tak s nim väčšinou nespi. Viem ze su výnimky co aj doma aj mimo domu, ale skor je to problém ktory opisuje autor - nema doma, hľadá inde

@simona20201309 ked ma doma takeho posteloveho "eskamotera" ako ten dalsi co sa tu stazoval, tak pre pokoj v dome obcas podrzi a "zazitky" bude hladat inde

anonym_507075
Dnes o 21:02

Keď sa vyspis s nejakou zenou a potom prídeš domov ,budeš sa vedieť pozrieť svojim deťom do očí ,že si poza chrbát ublížil ich mame ktorú určite nadovšetko milujú???

catherin4
Dnes o 21:11

No nebudeš to mať ľahké, ženy, keď s niekym spávajú väčšinou k tomu potrebujú city a ty už na začiatku im povieš, že nič také nehrozí, že ju potrebuješ len na zásun. Máloktorá do toho bude chcieť ísť. A ešte keď slobodné nechceš, výber sa ti ešte zúži. Môžeš skúsiť hľadať na zoznamke kde napíšeš čo presne hľadáš a ponúkaš, ale pochybujem, že sa ti nejaká ozve.

anonym_1a7188
Dnes o 21:14

opytaj sa partnerky mozno ti da tip na zoznamku