icon

Životná situácia muža: Ako a kde nájsť milenku?

osviezovac
Dnes o 16:44

Skôr, ako ma ukameňujete, skúste sa poprechádzať v mojich topánkach.

Môj pohľad na vec, respektíve report z môjho života (muž,40r,dve deti, vzťah 15 rokov, priateľka je asexuálna. )

Pre muža s normálnym až nadpriemerným libidom je to ubíjajúce. Vedel som do čoho idem, ale myslel som si, že ju svojimi schopnosťami a proporciami zvediem na správnu cestu posteľných a iných radovánok a keď som si uvedomil, že človeka nezmeníš, tak už som sa nedokázal rozísť a potom prišli deti a rozísť sa už je nemysliteľné. Ale možno sa prejaví kríza stredného veku u mňa a svoj názor zrevidujem ,tak, ako som zmenil názor ,že mať milenku je zlé a amorálne.

Keď si muž a máš takéto podmienky a nemáš nikoho, kto Ti ten život spestrí, môže sa stať napríklad to, že keďže tvoj sexuálny život je iba masturbácia, tak v kombinácii s vekom, starosťami a stresom zistíš, že už Ti akosi nefunguje a začneš sa pýtať ,či je to natrvalo, alebo čo sa sakra stalo... Klasická kríza stredného veku u muža.

Kedysi som sa na ňu hneval, že je takáto a ja som sa hneval na seba, že som si toto sám sebe urobil výberom partnerky, ale od istého času prišlo vo mne ku stavu, že jej som odpustil, že je taká a nemôže byť iná a ja som si odpustil, že prípadná myšlienka na milenku / úlet je logické vyústenie mojej situácie, keďže okrem nehy a orgazmov si ešte potrebujem dokázať, že ako muž za niečo stojím...

Otázka znie, kde nájsť vhodnú adeptku .

Siete u mňa nefungujú. Neviem si predstaviť, že by som oslovoval ženy na FB či Insta...ani cudzie, ani svoje známe.

Pokec a iné zoznamovacie aplikácie nefungujú tiež, na pokeci dokopy nik nie je a bez fotky nemáš šancu ako muž zaujať žiadnym spôsobom (skúšal som rôzne)

V práci som šéfom. Je nemysliteľné tu si začínať.

Inak ženy nestretávam, pritom občas idem za zábavou do mesta, ale prihovárať sa ako zadaný otecko naozaj neviem, je to slizké.

Existuje napr. kategória mamičiek na ihrisku. Tu ešte skúsim popracovať 🙂

Naozaj neviem, ako zadaný so záväzkami mám baliť iné ženy ,keď viem, že drvivá väčšina žien ma odsúdi ako slizkého hada.

Ja budem naozaj vďačný za neodsúdenie - áno,presne si uvedomujem,čo môžem svojím konaním vykonať. A budem vďačný za rady, ak má niekto k tomu čo povedať.

Príde mi to tak, že jediné správne riešenie situácie je byť : úplne v pohode, uvoľnený, usmiaty, čo vlastne som a tak vlastne ani neviem vyhodnotiť, kedy prichádza k flirtu a kedy je to len bežná súčasť bežného rozhovoru, keďže som dobrý a sympatický spoločník a ženy so mnou komunikujú rady.

PS : prvý krát v živote som v ženskom kolektíve. Je to pre mňa veľmi príjemná zmena.
A nadôvažok mi najbližšia kolegyňa je nesmierne sympatická, nielen ako žena, ale aj ako človek. Práve ona spôsobila, že cítim, že by som ešte chcel niečo zažiť pred tým, ako budem beznádejne starý... Ale ona je vydatá a má deti...Ale je tam strašná chémia, ale môžem len dúfať ,že aj z jej strany, ale je to úplne jedno, ona je pre mňa zakázaná.

PS2 : samozrejme viem, že nezadané ženy sú pre mňa tabu.

Strana
z7
anonym_fde7b7
Dnes o 21:16
@viestta

@pr85 nie, nie si normalny chlap. Si sebec a dolezitejsie pre teba je to aby ta vajcia v trenkach netlacili ako cokolvek ine. Uvolnit tlak sa da aj inac, nemusis sa vytriast na zene, obzvlast ked ona to len mlcky pretrpi. Nie je vacsi hriech vynuteny sex (ano, vynutis si ho lebo ona ho nechce, len ho strpi z povinnosti) ako ked si bambus sam vylestis?
Ozaj, uz hodnu chvilu tu vypisujes, co robi zena a deti? Nemal by si radsej spravit nieco pre nich a pre rodinu niesto vyplakavanie o tvojich plnych vajciach na internete?

@viestta a čudujes sa, že zena nechce sex, keď on uznáva len prírodne metódy ochrany. Veď sa chudera boji, že bude za chvíľu zas nabuchana.

anonym_fde7b7
Autor odpoveď zmazal
anonym_1a7188
Dnes o 21:19
@anonym_f403fe

@osviezovac a mozno nebudes mat problem s erekciou ani o 15 rokov. Chlapi po 50, aj po 55 este vedu normalny sexualny zivot (poznam takych). Ty si v najlepsich rokoch. Prepac za uprimnost, ale si hlupak, ze sa nechavas dobrovolne tak tryznit. Bud si isty, ze to raz budes lutovat. Na jednej strane vynucovat si sex od zeny je strasne, na druhej, nedopriat chlapovi sex 3 roky a cakat, ze chlapovi z toho nehrabne, je dvojnasobne strasne. Mas moj obdiv, ze si tak dlho vydrzal. Bez ironie. Iny by po par mesiacoch v nedobrovolnom celibate uz obrabal susedu, kolegynu, mamicku z ihriska, predavacku z vecierky vo vchode, kohokolvek. Som zena a neviem si predstavit nemat sex mesiac a nie 3 roky.

@anonym_f403fe vcera tu nejaka pani pisala, ze s muzom nespala 3 roky, ciste sialenstvo

fil1p21
Dnes o 21:19
@catherin4

No nebudeš to mať ľahké, ženy, keď s niekym spávajú väčšinou k tomu potrebujú city a ty už na začiatku im povieš, že nič také nehrozí, že ju potrebuješ len na zásun. Máloktorá do toho bude chcieť ísť. A ešte keď slobodné nechceš, výber sa ti ešte zúži. Môžeš skúsiť hľadať na zoznamke kde napíšeš čo presne hľadáš a ponúkaš, ale pochybujem, že sa ti nejaká ozve.

@catherin4 podľa mňa ani tie slobodné by sa neozvali ženatému chlapovi s 2 deťmi. Ženy inak vnímajú sex, musia mať city a chcú od chlapa niečo viac a nie len to žeby sa s nimi vyspal a tým by to haslo. Keď na začiatku im povie že chce len sex lebo doma má ženu ktorá je asexualna tak si vieš predstaviť ako sa o neho budú biť 😃

anonym_8ebf96
Dnes o 21:24

Takže takto. Som žena, mám manžela a dieťa máme pekný a spokojný život a poviem to tak, že ak by bol muž asexuálny, bez výčitiek by som mu dala ultimátum. Buď začne riešiť sexuológa alebo si nájdem milenca. A to že žena potrebuje na pomer city určite neplatí u všetkých žien. Ver tomu, že ak so svojím sexuálnym životom nezačneš niečo robiť, budeš to strašne ľutovať a je možné že pre to aj znenavidíš svoju partnerku. Takže buď jej to oznám a daj čas na riešenie, alebo si jednoducho nájdi bokovku. Alebo choďte úplne od seba. A kľudne ma ukameňujte. 🤷‍♀️ Žijeme len raz a treba si ten život užiť. Ja som v spokojnom vyše 10 ročnom manželstve, no poviem pravdu, že som rada že to nie je moj prvý partner, ale niečo som si aj pred ním užila a tak nemám vôbec čo ľutovať a nad čím premýšľať že som si neužila. 😎😉

anonym_e2c2d9
Dnes o 21:28
@anonym_8ebf96

Takže takto. Som žena, mám manžela a dieťa máme pekný a spokojný život a poviem to tak, že ak by bol muž asexuálny, bez výčitiek by som mu dala ultimátum. Buď začne riešiť sexuológa alebo si nájdem milenca. A to že žena potrebuje na pomer city určite neplatí u všetkých žien. Ver tomu, že ak so svojím sexuálnym životom nezačneš niečo robiť, budeš to strašne ľutovať a je možné že pre to aj znenavidíš svoju partnerku. Takže buď jej to oznám a daj čas na riešenie, alebo si jednoducho nájdi bokovku. Alebo choďte úplne od seba. A kľudne ma ukameňujte. 🤷‍♀️ Žijeme len raz a treba si ten život užiť. Ja som v spokojnom vyše 10 ročnom manželstve, no poviem pravdu, že som rada že to nie je moj prvý partner, ale niečo som si aj pred ním užila a tak nemám vôbec čo ľutovať a nad čím premýšľať že som si neužila. 😎😉

@anonym_8ebf96 nas úplnú pravdu. Ja som môjho muža znenavidela kvoli jeho necinnosti a je to nanic pocit

minenkaa
Dnes o 21:30

Viete ,že keď je niekto asexual ,nedá sa to líecit ,to je ako líecit homosexualitu ,žiadny sexuolog ,poradňa a ani rozhovor nepomôžu
Človek proste taký je a koniec

loliki
Dnes o 21:45
@osviezovac

@anonym_e2c2d9 obaja sme sa na tom zhodli,že zo skuseností z našeho okolia nám papier nič neznamená.

@osviezovac Možno tiež chce sex až po manželstve. 🙂 Možno sa tým papierom niečo zmení. A prsteň si jej kúpil? Ona asexuálna ti porodila 2 deti? Celé tom máš divne zorganizované. Vaše spolužitie nemá hlavu ani pätu. Viem, je takých viac.
Čo jej zvykneš po večeroch nalievať?

kristina2412
Autor odpoveď zmazal
anonym_898cf2
Dnes o 21:49
@pr85

@osviezovac Tak to sme skoro rovnako na Tom. Tiež mám 40, 2 deti, vzťah 9 rokov (z toho 5, 5 ako manželia), ale mňa by by takéto niečo ani nenapadlo. Vieš, som katolík a bral som si ju na vždy. Stále ma lubi. Radšej chcem s nou riešiť, ako jej pomôcť tým, aby sme spolu mohli začať žiť ako sa na manželov patrí.

@pr85 za 9 rokov ste este nezacali? Asi preto, ze sa nechce kazdy mesiac fararovi spovedat z poctu a sposobu suloze 🤣

demodun
Dnes o 22:15

@osviezovac porozprávajte sa najprv otvorene. Daj jasne najavo, že takto nechceš žiť ďalej. Daj alternatívy ako si to predstavuješ ty (otvorený vzťah, rozchod..) A trvaj na tom, aby ti žena jasné povedala čo chce ona, ako si to predstavuje ďalej.
Ste spolu dlho, takže keď si nájdeš milenku, zistí to. Už ťa pozná, musel by si byť veľmi dobrý herec 😉 Ale v tomto ťa chápem a máš môj obdiv, že si vydržal tak dlho. Nesudim ťa, na to sú tu iní.
A chápem aj prečo hľadáš zadanú ženu, myslíš si, že časom nebude chcieť viac. Podľa mňa to je možné, sú aj ženy, ktoré si dokážu užiť sex a mať pomer bez citov. A nie je ich málo.
Už sa tu kedysi riešil veľmi podobný prípad, tiež chýbala aj intimita, nielen sex. A tá žena si až do momentu, keď sa ten chlap odsťahoval myslela, že je to len kríza stredného veku. Že stačí počkať a on to vzdá, zmieri sa so situáciou. Stále bola v pohode a scény nastali až keď sa začal sťahovať preč ...

anonym_67c446
Dnes o 22:16

No je to tazke, najst si niekoho iba na sex a pritom, aby ti ten clovek bol aspon trochu sympaticky . Ja tiez hladam, ale napr. zadany je pre mna tabu, to , ze doma to nema , nehra ziadnu rolu. Proste so zadanym by som si nic nezacala.

anonym_a906dc
Dnes o 22:21
@anonym_67c446

No je to tazke, najst si niekoho iba na sex a pritom, aby ti ten clovek bol aspon trochu sympaticky . Ja tiez hladam, ale napr. zadany je pre mna tabu, to , ze doma to nema , nehra ziadnu rolu. Proste so zadanym by som si nic nezacala.

@anonym_67c446 čo konkrétne hľadáš u chlapa ? Celkom ma to zaujalo, žeby žena chcela chlapa iba na sex ? To mi niečo nesedí.

anonym_a906dc
Dnes o 22:26
@anonym_67c446

@anonym_67c446 city nič ? Spoločný čas ?

anonym_67c446
Dnes o 22:27
@anonym_a906dc

@anonym_67c446 čo konkrétne hľadáš u chlapa ? Celkom ma to zaujalo, žeby žena chcela chlapa iba na sex ? To mi niečo nesedí.

@anonym_a906dc co konkretne? Normalne dobry sex a trocha humoru do zivota. Nech to nie je iba "mechanicke". Samozrejme s respektom, ze z toho nebude nic viac.

anonym_67c446
Dnes o 22:27
@anonym_a906dc

@anonym_67c446 city nič ? Spoločný čas ?

@anonym_a906dc ja nehladam zivotneho partnera.

anonym_6b3089
Dnes o 22:59
@pr85

@osviezovac Tak to sme skoro rovnako na Tom. Tiež mám 40, 2 deti, vzťah 9 rokov (z toho 5, 5 ako manželia), ale mňa by by takéto niečo ani nenapadlo. Vieš, som katolík a bral som si ju na vždy. Stále ma lubi. Radšej chcem s nou riešiť, ako jej pomôcť tým, aby sme spolu mohli začať žiť ako sa na manželov patrí.

@pr85 to je krásne, správny chlap 💪🏻
A držím paľce nech to ide k lepšiemu, vždy sa nejako dá..nevzdávaj to

anonym_470771
Dnes o 23:03

Ahoj ja mám známeho s ktorým sa poznáme dlhé roky ešte keď sme boli mladí… cez spoločne hobby sme sa pred rokom znovu stretli a podebatili o našich životoch vlastne to zašlo tak ďaleko že sme o sebe postupne vedeli všetko až sa mi jedného dňa vyznal že mal vždy oči pre mna ale nejak sme sa v minulosti nemali možnosť spoznať bližšie.. ja som vydatá mame 1 dieťa a on je zatiaľ ženatý bez deti…proste sme si spolu sadli ale dohodli sme sa len na sexe nič viac 😆 obom nám to chýbalo v našich vzťahoch

Strana
z7