Životná situácia muža: Ako a kde nájsť milenku?
Skôr, ako ma ukameňujete, skúste sa poprechádzať v mojich topánkach.
Môj pohľad na vec, respektíve report z môjho života (muž,40r,dve deti, vzťah 15 rokov, priateľka je asexuálna. )
Pre muža s normálnym až nadpriemerným libidom je to ubíjajúce. Vedel som do čoho idem, ale myslel som si, že ju svojimi schopnosťami a proporciami zvediem na správnu cestu posteľných a iných radovánok a keď som si uvedomil, že človeka nezmeníš, tak už som sa nedokázal rozísť a potom prišli deti a rozísť sa už je nemysliteľné. Ale možno sa prejaví kríza stredného veku u mňa a svoj názor zrevidujem ,tak, ako som zmenil názor ,že mať milenku je zlé a amorálne.
Keď si muž a máš takéto podmienky a nemáš nikoho, kto Ti ten život spestrí, môže sa stať napríklad to, že keďže tvoj sexuálny život je iba masturbácia, tak v kombinácii s vekom, starosťami a stresom zistíš, že už Ti akosi nefunguje a začneš sa pýtať ,či je to natrvalo, alebo čo sa sakra stalo... Klasická kríza stredného veku u muža.
Kedysi som sa na ňu hneval, že je takáto a ja som sa hneval na seba, že som si toto sám sebe urobil výberom partnerky, ale od istého času prišlo vo mne ku stavu, že jej som odpustil, že je taká a nemôže byť iná a ja som si odpustil, že prípadná myšlienka na milenku / úlet je logické vyústenie mojej situácie, keďže okrem nehy a orgazmov si ešte potrebujem dokázať, že ako muž za niečo stojím...
Otázka znie, kde nájsť vhodnú adeptku .
Siete u mňa nefungujú. Neviem si predstaviť, že by som oslovoval ženy na FB či Insta...ani cudzie, ani svoje známe.
Pokec a iné zoznamovacie aplikácie nefungujú tiež, na pokeci dokopy nik nie je a bez fotky nemáš šancu ako muž zaujať žiadnym spôsobom (skúšal som rôzne)
V práci som šéfom. Je nemysliteľné tu si začínať.
Inak ženy nestretávam, pritom občas idem za zábavou do mesta, ale prihovárať sa ako zadaný otecko naozaj neviem, je to slizké.
Existuje napr. kategória mamičiek na ihrisku. Tu ešte skúsim popracovať 🙂
Naozaj neviem, ako zadaný so záväzkami mám baliť iné ženy ,keď viem, že drvivá väčšina žien ma odsúdi ako slizkého hada.
Ja budem naozaj vďačný za neodsúdenie - áno,presne si uvedomujem,čo môžem svojím konaním vykonať. A budem vďačný za rady, ak má niekto k tomu čo povedať.
Príde mi to tak, že jediné správne riešenie situácie je byť : úplne v pohode, uvoľnený, usmiaty, čo vlastne som a tak vlastne ani neviem vyhodnotiť, kedy prichádza k flirtu a kedy je to len bežná súčasť bežného rozhovoru, keďže som dobrý a sympatický spoločník a ženy so mnou komunikujú rady.
PS : prvý krát v živote som v ženskom kolektíve. Je to pre mňa veľmi príjemná zmena.
A nadôvažok mi najbližšia kolegyňa je nesmierne sympatická, nielen ako žena, ale aj ako človek. Práve ona spôsobila, že cítim, že by som ešte chcel niečo zažiť pred tým, ako budem beznádejne starý... Ale ona je vydatá a má deti...Ale je tam strašná chémia, ale môžem len dúfať ,že aj z jej strany, ale je to úplne jedno, ona je pre mňa zakázaná.
PS2 : samozrejme viem, že nezadané ženy sú pre mňa tabu.
@pr85 Ty niekedy aj rozmyslas nad tym co je pravda? Ona chce vylucne jednu polohu, ona nechce oralny sex, jej staci 3 minuty, ona len podrzi a neuziva si to 😀🤦♀️. Vsak ona suhlasi so vsetkym co chces TY, aby mala pokoj. Vsak nikdy si nezacal inu polohu, lebo nechces TY. Vsak vas sexualny zivot ona ani nechce, pisal si TY, ze podrzi obcas. Ziadna vasen u vas nic. Vy to mate ako v tych filmoch starych. Zena takmer spi, muz na nu lahne, vytrasie sa za 3 minuty, zena si pomysli mam pokoj a lahnu si spat 😀.
@anonym_08e480 mne este napadlo, ze žena nechce ďalšie dieta a on sa robi iba do nej lebo iné je hriech. Tak mozno aj preto nechce
@osviezovac len stoji ten sex za rozbitie rodiny tvojej a potom asi aj tej milenkovej? Povacsinou to konci tak ze sa jeden alebo druhy alebo obaja zahladia opustia svoju rodinu a potom zistia o co prisli zas ked najdes slobodnu bude chciet deti alebo jej nebude stacit byt len milenka
@minenkaa Po robote sa venujem dcére, žena si ide skôr ľahnúť so synom. A spíme oddelené, ja s dcérou a žena so synom, aby ma v noci nebudil.
@pr85 moj muz spaval vzdy s nami v spalni, od porodu. Jemu bolo prednejsie byt so mnou, ako sa poriadne vyspat. Ja som po porode a kym som kojila, rok a pol som mala nechut na sex. Potom sa to vzdy upravilo. Je to docasne a su to hormony. Bud k nej chapavy a laskavy, cim viac budes ku nej dobry, tym skor sa jej chut vrati a bude si ta vazit. A teraz je este aj vycerpana.
@osviezovac “že super žena do života, len do postele nie”
Riadna vychcanost z tvojej strany.
A že asexualna?
No možno stojíš za hovno..tak je je asexualna. Možno pri druhom by bola aj do života, aj do postele.
@osviezovac “že super žena do života, len do postele nie”
Riadna vychcanost z tvojej strany.
A že asexualna?
No možno stojíš za hovno..tak je je asexualna. Možno pri druhom by bola aj do života, aj do postele.
@dennissa16 A z jej strany je to co? Preco isla do vztahu s muzom, o ktorom vedela, ze ma podstatne vyssie naroky na sex? Rovnako si mohla vybrat muza, ktoremu by sex stacil na splodenie deti.
Mohla mat chlapa pre zivot a bez postele.
@osviezovac vidíš ako sa ten škaredý osud zahráva s ľuďmi....ja s mužom chceme sex, túžime po sebe, no pre nekonečné zápaly sa nedá.... toľko čo vyriešim problém a samozrejme aj on, príde ďalší a kvôli tomu vlastne spolu nespíme. Kondóm mi tiež spôsobuje problémy...je to taká situácia, ktorá veru neviem či vôbec má riešenie, tak ako tvoja....so ženou keď si doteraz nepohol tak skús jej naznačiť tú milenku možno sa začne snažiť 🤷♀️
@dennissa16 A z jej strany je to co? Preco isla do vztahu s muzom, o ktorom vedela, ze ma podstatne vyssie naroky na sex? Rovnako si mohla vybrat muza, ktoremu by sex stacil na splodenie deti.
Mohla mat chlapa pre zivot a bez postele.
@mandzula z jej strany? Neviem sa vyjadriť, poznám len jeho verziu …
A ženu ma asi takú, že všetko vyrieši, zariadi, postará sa, doma porobi, len na sex by chcel inu, tak je to mega vychcanost. Preto ju nechce nepáchat.
Len sem tam si vrznuz inde.
Veď nech si hľadá takú, co splní všetko… a nevyhovára sa na deti.
A ženu ma asi takú, že všetko vyrieši, zariadi, postará sa, doma porobi, len na sex by chcel inu, tak je to mega vychcanost. Preto ju nechce nepáchat.
@dennissa16 Nevies sa vyjadrit, no mas predstavy, ako to u nich funguje, zaujimave. A, mimochodom, precitaj si, ze ja nikde nepisem, ze suhlasim s tym, ako to chce riesit, vyjadrujem sa len k tomu, ze vychcany nie je len on, ale vinni su obaja.
@dennissa16 a možno sa jeho žena zabudla v úlohe matky a zabudla byť aj partnerkou. Veď píše, že sex nemali tri roky a chýba aj intimita. Obidvaja na tom majú svoj podiel viny
@dennissa16 Nevies sa vyjadrit, no mas predstavy, ako to u nich funguje, zaujimave. A, mimochodom, precitaj si, ze ja nikde nepisem, ze suhlasim s tym, ako to chce riesit, vyjadrujem sa len k tomu, ze vychcany nie je len on, ale vinni su obaja.
@mandzula no je vychcany, chce mať aj full servis doma od ženy, aj vajcia vyprázdňovat inde.
Proste nevyhovuje mu žena, nech si hľadá inu, úplne jednoduché a správne riešenie.
@dennissa16 a možno sa jeho žena zabudla v úlohe matky a zabudla byť aj partnerkou. Veď píše, že sex nemali tri roky a chýba aj intimita. Obidvaja na tom majú svoj podiel viny
@demodun a?
Cize ma tento problém vyriešiť 2 ženami? Podľa teba
@mandzula no je vychcany, chce mať aj full servis doma od ženy, aj vajcia vyprázdňovat inde.
Proste nevyhovuje mu žena, nech si hľadá inu, úplne jednoduché a správne riešenie.
@dennissa16 Nechapes, o com pisem. Zena, rovnako ako on, nesu zodpovednost za vzniknutu situaciu, lebo obaja vedeli, do coho idu. Pre nu ako tu, co ma nizku, ba az ziadnu potrebu sexu, je to jednoduche, uziva si vyhody vztahu bez toho, aby naplnala partnerove potreby, hoci svoje ma naplnene, a ak si ideme domyslat, mozno si vychcane uziva, ze je o nu postarane bez toho, aby ona vo vsetkych smeroch postarala o partnera. Kedze vsak ona o inom rieseni rozmyslat nemusi, lebo vari nebude rozmyslat o "nevere" s muzom, s ktorym si len tak bez sexu posedia na posteli, pre ostatnych je ten vychcany on, lebo si uziva komfort vztahu a rozmysla o sexe. Aby bola upokojena aj potreba tych, ktori jeho zmyslanie povazuju za nemoralne, ano, je to tak, nema to riesit milenkou, ale ukoncenim vztahu, ktory mu nevyhovuje.
@dennissa16 podla mna su vsetci tak trochu egoisti. A ked tri roky nemáš sex uz mas urcite aj trochu zastretý úsudok. Mozno by to videl inak, keby sa ich intímny život aspon trochu obnovi. Kazdy sa pozera v prvom rade na seba, aj ked by to tak nemalo byt
@dennissa16 Nechapes, o com pisem. Zena, rovnako ako on, nesu zodpovednost za vzniknutu situaciu, lebo obaja vedeli, do coho idu. Pre nu ako tu, co ma nizku, ba az ziadnu potrebu sexu, je to jednoduche, uziva si vyhody vztahu bez toho, aby naplnala partnerove potreby, hoci svoje ma naplnene, a ak si ideme domyslat, mozno si vychcane uziva, ze je o nu postarane bez toho, aby ona vo vsetkych smeroch postarala o partnera. Kedze vsak ona o inom rieseni rozmyslat nemusi, lebo vari nebude rozmyslat o "nevere" s muzom, s ktorym si len tak bez sexu posedia na posteli, pre ostatnych je ten vychcany on, lebo si uziva komfort vztahu a rozmysla o sexe. Aby bola upokojena aj potreba tych, ktori jeho zmyslanie povazuju za nemoralne, ano, je to tak, nema to riesit milenkou, ale ukoncenim vztahu, ktory mu nevyhovuje.
@dennissa16 prečítaj si
@mandzula úplne to podľa mňa vystihla, obidvaja majú svoj podiel viny. Akurát jej to vyhovuje, nemá potrebu riešiť, tak z toho vychádza obeť
Hej hej,ty si jej odpustil aby si si mohol zasunúť inde, že akože je to v poriadku
Pritom si slabý ukončiť vzťah,si s ňou len z vypocitavosti
A ďalšia ma rozťahovať, neschopakovi nohy,tak vzrušujúce
😅
@mandzula ale autor píše, že vzdy taká bola… on si už aj napriek tomu vybral. Len dúfal, že ju zmení. No a zistil že nie.
On je nespokojný, po rokoch. Nie ona. Akú ma mať ona teraz vinu? Keď mu nevyhovuje, nech ide kade ľahšie. Ale nie len trtosit.
@mandzula ale autor píše, že vzdy taká bola… on si už aj napriek tomu vybral. Len dúfal, že ju zmení. No a zistil že nie.
On je nespokojný, po rokoch. Nie ona. Akú ma mať ona teraz vinu? Keď mu nevyhovuje, nech ide kade ľahšie. Ale nie len trtosit.
@dennissa16 Ma taku vinu, ze si ho vybrala s vyssou potrebou sexu, ako ma ona sama a mozno dufala, ze sa to casom zmeni. Ta vina je uplne vyrovnana. Ak by si sme chceli trosku domyslat, ak s nim tri roky nespala, hoci jej musi byt jasne, ak nie je uplne hlucha a slepa, ze zdravy chlap to proste dlhodobo nevydrzi, mozno sa spolieha, ze je natolko zodpovedny, ze jej proste nezahne a uziva si vsetky ostatne vyhody partnerskeho zivota. Zopakujem, ano, ak chce trtosit, resp. zit ako clovek s beznymi potrebami, nech toto ukonci a ide inam. Ona zrazu bude mat pokoj od doterneho chlapa, akurat zrejme pride aj o ostatne vyhody partnerskeho zivota, ktore si ako mys cusiaca v diere doteraz uziva a dufa, ze to raz nebuchne. Ale to uz len konspirujem, co vyplyva z toho, ze ked sem napise chlap, je vo vacsine pripadov udupany do zeme bez hlbsieho zamyslenia sa nad problemom, co urcite nie je fer.
@anonym_a906dc co konkretne? Normalne dobry sex a trocha humoru do zivota. Nech to nie je iba "mechanicke". Samozrejme s respektom, ze z toho nebude nic viac.
@anonym_67c446 nehrozí že po čase budeš chcieť niečo viac ? Koľko máš rokov ? Rodinu asi tiež nechceš ak nehľadaš životného partnera
@dennissa16 Ma taku vinu, ze si ho vybrala s vyssou potrebou sexu, ako ma ona sama a mozno dufala, ze sa to casom zmeni. Ta vina je uplne vyrovnana. Ak by si sme chceli trosku domyslat, ak s nim tri roky nespala, hoci jej musi byt jasne, ak nie je uplne hlucha a slepa, ze zdravy chlap to proste dlhodobo nevydrzi, mozno sa spolieha, ze je natolko zodpovedny, ze jej proste nezahne a uziva si vsetky ostatne vyhody partnerskeho zivota. Zopakujem, ano, ak chce trtosit, resp. zit ako clovek s beznymi potrebami, nech toto ukonci a ide inam. Ona zrazu bude mat pokoj od doterneho chlapa, akurat zrejme pride aj o ostatne vyhody partnerskeho zivota, ktore si ako mys cusiaca v diere doteraz uziva a dufa, ze to raz nebuchne. Ale to uz len konspirujem, co vyplyva z toho, ze ked sem napise chlap, je vo vacsine pripadov udupany do zeme bez hlbsieho zamyslenia sa nad problemom, co urcite nie je fer.
@mandzula presne, ona začne robiť dusno, až keď sa on rozhodne odísť. Lebo veď doteraz to fungovalo aj bez objatí a sexu a teraz zrazu má krízu stredného veku a potrebuje to. Ona z toho vyjde ako ublížena, obeť a on bude ten sviniar.
@mandzula presne, ona začne robiť dusno, až keď sa on rozhodne odísť. Lebo veď doteraz to fungovalo aj bez objatí a sexu a teraz zrazu má krízu stredného veku a potrebuje to. Ona z toho vyjde ako ublížena, obeť a on bude ten sviniar.
@demodun Nejako takto to vidim aj ja. Na druhej strane je mi vsak jasne, ze sposob, akym sa to rozhodol riesit, spravny urcite nie je. V kazdom pripade z toho on vyjde ako ten najvacsi chrapun, ktory hladi len na svojho vtaka, a ona ako cnostna madona.
@demodun Nejako takto to vidim aj ja. Na druhej strane je mi vsak jasne, ze sposob, akym sa to rozhodol riesit, spravny urcite nie je. V kazdom pripade z toho on vyjde ako ten najvacsi chrapun, ktory hladi len na svojho vtaka, a ona ako cnostna madona.
@mandzula suhlasim s kazdym tebou napisanym slovom, vystihla si to do bodky. Chudera zena, lebo len on si uziva full servis v manzelstve. Ona si neuziva, ona v tom manzelstve urcite trpi. Pravdepodobne si ten full servis (min.financny) uziva ona, ved keby s nim ako manzelom nebola spokojna, uz mohla odist pokojne zo vztahu ona. Chore, chore a este raz chore, aby 40 rocny chlap bol 3 roky nedobrovolne bez sexu a este sa od neho ocakavalo, ze bude skvelym partnerom. Ved ten chlap musi byt taky frustrovany, sebavedomie z tolkeho odmietania musi mat tak ubite az hroza. U mna ma velky obdiv, ze ma taku trpezlivost. Potom preco chlapi maju milenky. Zena- v tehotenstve nie, po porode nie, ked dojci tak nie, potom je z batolata unavena tak nie, potom po RD nastupi do prace, tak je unavena, tak opat nie. Chlapi len nech tisko suchaju nozickami a trpezlivo cakaju, kedy konecne ta zena bude mat chut a ked ich cakanie prestane bavit a vrznu si inde, tak fuj fuj ake su to hovada, lebo len na sex myslia.
@anonym_67c446 nehrozí že po čase budeš chcieť niečo viac ? Koľko máš rokov ? Rodinu asi tiež nechceš ak nehľadaš životného partnera
@anonym_a906dc ja uz deti mam, partnera nehladam. Mozno niekedy, ked decka budu dospele. Teraz to tak necitim.ci sa nebojim, ze budem chciet viac? To co su za uvahy, ked to pride a vyjde to,tak fajn, ked to pride a nevyjde to, tak sa svet predsa nezruti😅 ci ako? 🙂 moja priorita je uzit si,zasmiat sa , vypnut mysel a nic neriesit, to je tak tazke pochopit?
@osviezovac vidíš...ty chceš, žena nechce....a ja žijem v manželstve kde chceme obaja, ale stále riešime po sexe zdravotné problémy... Preliečime všetko ok a po sexe bum zase problém...Nakoniec nás to tak znechutilo, že odmietame sex... Nevieme prísť na problém, i lekári sú bezradní.... 🤷♀️ A tu neviem čo sa dá robiť, čo s takým manželstvom kde sa dvaja milujú, ale po intímnej stránke nežijú....ako keby si sedel a chcel zjesť koláč, ktorý je pred tebou (máš na neho chuť, tečú ti sliny) ale nemôžeš lebo máš laktózovu intoleranciu. Keby si ho zjedol spôsobilo by ti to bolesť brucha, hnačky..tak radšej sa ho ani nedotknesš lebo ti to nestojí za to, aby si mal 3 dni rozhádzané črevá a pritom ti treba fungovať doma a v práci a nie len na WC🤷♀️
@anonym_6b3089 Ďakujem. Konečne nejaká normálna reakcia. Nielen ustipacne poznámky.
@pr85 a este som chcela napisat, ze my si v sexualnej oblasti vyborne rozumieme, ale po porodoch sa mi sex doslova bridil. Z lasky k manzelovi som sa vsak vzdy premohla. Nemalo to s nim nic spolocne, proste boli to hormony. Po mesiacoch to bolo postupne coraz lepsie.
@pr85 Ak aj máš smolu na asexuálnu ženu, mala by to ako tvoja zákonitá manželka brať ako manželské povinnosti. Už keď to k životu nepotrebuje. Na začiatok zaviesť pravidelnosť.Dajme tomu každú druhú sobotu.Bude na to psychicky pripravená. Nech sa o tom porozráva pri spovedi s farárom.Máš právo sa toho dožadovať.
@anonym_29fd8f nie, nikto nie je povinný mat sex proti jeho vôli. Ani manželstvo nedáva povinnost a právo na sex.
@anonym_29fd8f vynuteny sex je znasilnenie. Aj v manzelstve. A nic take ako manzelska povinnost neexistuje, to si vymyslaju len ti, ktori nie su schopni vyriesit problem vo vztahu inac
@osviezovac keby si svoju ženu miloval a naozaj miloval, tak by si takéto "riešenia" nikdy nechcel. Nie si zvieratko, aby si nevedel regulovať akýkoľvek svoj sexuálny apetít. Ak nedokážeš, tak to rieš s odborníkom, nie sú milenkou. Žena, ako aj muž, sa môže dostať do rôznych situácií, napr. aj depresia môže spôsobiť úplné utlmenie sexuálnej potreby, alebo sú rôzne úrazy, kedy k tomu dôjde a teraz muž akože čo? Bude zasúvať inde, lebo bez toho, chúďatko, zomrie?
@osviezovac keby si svoju ženu miloval a naozaj miloval, tak by si takéto "riešenia" nikdy nechcel. Nie si zvieratko, aby si nevedel regulovať akýkoľvek svoj sexuálny apetít. Ak nedokážeš, tak to rieš s odborníkom, nie sú milenkou. Žena, ako aj muž, sa môže dostať do rôznych situácií, napr. aj depresia môže spôsobiť úplné utlmenie sexuálnej potreby, alebo sú rôzne úrazy, kedy k tomu dôjde a teraz muž akože čo? Bude zasúvať inde, lebo bez toho, chúďatko, zomrie?
@anonym_a5e815 Preco neposles za odbornikom tu zenu?

Absolútne nerozumiem tomu, prečo by si si mal hľadať milenku. To je jediné riešenie? Prečo si radšej nezbehnes za plateným sexom a a hlavne preco si to neurobil už dávno? Je to lacné, rýchle, nikto sa o ničom nedozvie a obe strany si jasne uvedomujú svoje hranice. Mne nezadaní muži takmer nechodia, takmer 100 % mojich klientov má doma presne takéto partnerky či manželky. Inak všetko funguje, len sex nie. On si to vyrieši plateným sexom a všetci sú spokojní. Prečo v tom hľadať zložitosti a komplikovať to what? s mamičkami na ihrisku. 😀🫠
@eliska677 nie kazdemu je príjemne spat so stetkou co roztiahne nohy hocikomu za 10€ a riskovať pri tom xy chorôb 🙈 uz to písal, ze nechce spat so ženou s pocitom, ze je v ten den ôsmy. Stačí citat autorove odpovede nemusela by si sa čudovať