Zlý pocit z nevydareného rande
Ahojte bola som dnes s jedným chalanom s ktorym si píšem vonku a nemám z toho dobre pocity možno si to len nahováram neviem trošku som čakala, že mi prinesie aspoň ružu, ale nič...celé zle pršalo nám, išli sme si sadnúť do reštiky už kuchyňa bola zatvorená, tak sme si nič nedali.. kávu sme si chceli dať ani tu nerobili..🤦🏼♀️ ale rozprávali sme sa dosť vôbec reč nestála...ale boli sme vonku asi len hodinu a pol a išiel ma odviesť..uvidím či sa ozve no, ale dosť sme sa nasmiali a mali sme si čo povedať..možno si tie zlé pocity len nahováram
Kolko mate rokov? Ja by som nic necakala na prvom rande, ani tu ruzu... islo o to, ci ty si sa s nim dobre citila a ci mali ste sa o com rozpravat.. chapem, ze prvy dojem a bla bla... to je sice pravda , ze mohol nejaku pozornost priniest ale ja by som sa za to neurazila ani nic..
Kolko mate rokov? Ja by som nic necakala na prvom rande, ani tu ruzu... islo o to, ci ty si sa s nim dobre citila a ci mali ste sa o com rozpravat.. chapem, ze prvy dojem a bla bla... to je sice pravda , ze mohol nejaku pozornost priniest ale ja by som sa za to neurazila ani nic..
@sweet20 neozval sa mi a to prišiel cca pred pol hod domov..takže tak 😃 ja 23 on 28
ako vieš,že prišiel pred pol hodinou domov? A čo akože čakáš,že sa ti bude hlásiť,že už je doma?
Sak sa ozve.. alebo mu napis zajtra, ze dakujes za dnesny den, ze ci si to zopakujetw najblizsie abo daco take
Píšeš, že reč nestala, rozprávali ste sa, smiali ste sa... Aký máš pocit z rozhovoru, a aký máš z neho dojem? Lebo co si opísala, že restika neponúkala už jedlo, ani kávu, to je smola, a nijako neovplyvní čas dvoch do budúcna.
To ze nedoniesol ružu, čokoládu nemusí nič znamenať. Napr ja som tiež očakávala od chlapov (brala som to ako +) , aj skoro každý mi doniesol na prvé stretnutie, no môj manžel napr vôbec. Získal ma s inými vlastnosťami.
A zase, sk ti donesie bonbonieru ci ružu, tiež nič neznamená. Koniec koncov môže to byt súčasť love bombingu, čo je u narcisov, zo začiatku ta chcú získať, očariť, ohúriť.... Takže radšej: tichá voda brehy myje.
Tak ja by som dala šancu ďalšiemu stretnutiu, ak toto nebolo vyslovene zle.
Mne za cely zivot nikto nedoniesol na rande ruzu, to vacsina muzov naozaj nenosi, ak ide len o to.
Píšeš, že reč nestala, rozprávali ste sa, smiali ste sa... Aký máš pocit z rozhovoru, a aký máš z neho dojem? Lebo co si opísala, že restika neponúkala už jedlo, ani kávu, to je smola, a nijako neovplyvní čas dvoch do budúcna.
To ze nedoniesol ružu, čokoládu nemusí nič znamenať. Napr ja som tiež očakávala od chlapov (brala som to ako +) , aj skoro každý mi doniesol na prvé stretnutie, no môj manžel napr vôbec. Získal ma s inými vlastnosťami.
A zase, sk ti donesie bonbonieru ci ružu, tiež nič neznamená. Koniec koncov môže to byt súčasť love bombingu, čo je u narcisov, zo začiatku ta chcú získať, očariť, ohúriť.... Takže radšej: tichá voda brehy myje.
Tak ja by som dala šancu ďalšiemu stretnutiu, ak toto nebolo vyslovene zle.
@bolarazjedna Z neho mám veľmi dobrý pocit aj z rozhovoru, ale po hodine a pol ma odviezol domov, tak neviem či sa mu páčilo, alebo nie keďže sa po stretnutí vôbec neozval
A preco ste boli tak kratko? Ako ti to vysvetlil? Dohodli ste sa kedy budete koncit? Nejak nerozumiem
A preco ste boli tak kratko? Ako ti to vysvetlil? Dohodli ste sa kedy budete koncit? Nejak nerozumiem
@sweet20 Najprv sme boli v reštaurácii asi pol hodinu a potom sme si išli sadnúť len tak do auta, počúvali sme hudbu a rozprávali sa..celý čas pršalo, tak sa nedalo ani nič iné rozbiť 🤦🏼♀️
No ved potom to dopadlo dobre... tak nechapem vobec co tym autor povedat 😃😃
No ved potom to dopadlo dobre... tak nechapem vobec co tym autor povedat 😃😃
@sweet20 neozval sa mi vôbec po stretnutí, takže tak a určite mu ja prvá písať nebudem 🙂
No tak sa ozve možno zajtra, pozajtra.... Prečo sa na ozvať do hodiny od rande?
Rande ukončil on? A navrhol, že ťa odvezie domov? Bol aspoň gentleman a nenechal ťa ísť večer samú a po daždi. Počkaj kým sa ti ozve on. Určite mu nepíš prvá. Vydrž to a hlavu si zatiaľ zamestnaj niečím iným.
Rande ukončil on? A navrhol, že ťa odvezie domov? Bol aspoň gentleman a nenechal ťa ísť večer samú a po daždi. Počkaj kým sa ti ozve on. Určite mu nepíš prvá. Vydrž to a hlavu si zatiaľ zamestnaj niečím iným.
@sovica áno on ukoncil rande, lebo sme sedeli len v aute, rozprávali sa a celý čas pršalo.. ale príjemne sme si pokecali..aspoň mohol napísať či prišiel v poriadku domov
Podla mna mas trosku klapky na ociach, chlap ti urcite po prvom rande nebude pisat ci prisiel domov. Za dalsie, ked sa neozve, je to ok, nema zaujem a ty to ber tak ako to je. Vacsinou ludia chodia na viacere rande a potom vyberaju😬. Ked nebudes nic od nikoho ocakavat, nebudes sklamana.
Podla mna mas trosku klapky na ociach, chlap ti urcite po prvom rande nebude pisat ci prisiel domov. Za dalsie, ked sa neozve, je to ok, nema zaujem a ty to ber tak ako to je. Vacsinou ludia chodia na viacere rande a potom vyberaju😬. Ked nebudes nic od nikoho ocakavat, nebudes sklamana.
@kattrin5 keď niekomu napíšeš či prišiel domov a on ti napíše v jarku som zatopeny, tak to je charakter...
To ti od odpisal? 😬
To ti od odpisal? 😬
@kattrin5 áno ja som mu zo slušnosti napísala či prišiel v poriadku, lebo tu dosť lialo a on ze; V jarku som tatopený...ale pri tom bol ku mne milý, rozprávali sme sa naozaj veľa, nechápem...
Mne sa zdá že si na neho moc namotaná a chceš aby robil ako by sa to tebe páčilo, doniesol kvet, napísal keď príde. Chalan zjavne na to nie je a možno si ho nezaujala, nechaj to tak a nepíš mu. Ak má záujem pozve ťa znova. Keď nie, tak nie.
To akoze autom zbehol do jarku? Nechapem, Ci nejaky sarkazmus?
Budem úprimná , mala som veľa krát rande a veľa krát sme si s daným človekom nesadli a je to úplne bežná vec... Ale ak niekto po hodine už chce ísť domov a ešte ťa hentak odpinka že je v jarku ( ak to bol sarkazmus) tak z jeho strany to záujem teda neni. Chápem že si namotaná a mala si zrejme očakávania nejaké, ale .... Je to klišé ale si mladá, ten pravý určite príde a keby aj nie tak máš samú seba. Nemaj nikdy veľké očakávania od rande. Lebo to že si s niekým píšeš a píše sa ti s ním skvele je jedna vec a naživo rande je druhá. Každopádne sa nič nedeje. Veeeeeeľa krát sa mi stalo to čo teraz tebe. Veľa krát sa to stalo naopak že ja som sa viac neozvala, možno rande neber úplne ako rande. Skôr že ideš pokecať s novým človekom Bez očakávania. Dávaj si ale veľký pozor na to s kým ideš von ak ideš von s niekým zo zoznamky... Lebo keď som bola mlada som si skoro nevedomovala že som mohla naraziť aj na psychopata. Dnes keď už som stará a miesto Kardashianiek pozerám televízne noviny tak si to už uvedomujem. Takže veľa šťastia na ďalšom rande a hlavu hore
Prepáč, ale máš dosť nereálne očakávania od prvého rande. Dnešní mladí muži nenosia kvety na prvé rande, to skôr nejaké staršie ročníky, tak 40+ možno.
@janickacrazy mne môj priniesol na prvé rande kyticu a to mal v tom čase 27, akože vôbec som to nečakala
z cias randenia som tiez podostavala kvety, niekedy mi dotycny aj pvoedal, ci neviem o nejakom podniku kde bude otvorene a tak sa predislo tomu, ze zavrete a pod...A zaujem ten bolo vidno hned ked pri luceni, uz planovali kedy zase pridu...skor ja som to uhravala do stratena
To co je za za zapadakov, ze vecer kuchyna zavreta a nechcu urobit az ani kavu? Ak rande trvalo hodinu a pol, tak tvoj pocit je spravny....asi si ho nezaujala
Uz mi nepis, keby chcel, ozve sa sam
Kvety sa na 1. slepe randa nenosia, ale opis nasvedcuje tomu, ze z toho asi nic nebude
Budem úprimná , mala som veľa krát rande a veľa krát sme si s daným človekom nesadli a je to úplne bežná vec... Ale ak niekto po hodine už chce ísť domov a ešte ťa hentak odpinka že je v jarku ( ak to bol sarkazmus) tak z jeho strany to záujem teda neni. Chápem že si namotaná a mala si zrejme očakávania nejaké, ale .... Je to klišé ale si mladá, ten pravý určite príde a keby aj nie tak máš samú seba. Nemaj nikdy veľké očakávania od rande. Lebo to že si s niekým píšeš a píše sa ti s ním skvele je jedna vec a naživo rande je druhá. Každopádne sa nič nedeje. Veeeeeeľa krát sa mi stalo to čo teraz tebe. Veľa krát sa to stalo naopak že ja som sa viac neozvala, možno rande neber úplne ako rande. Skôr že ideš pokecať s novým človekom Bez očakávania. Dávaj si ale veľký pozor na to s kým ideš von ak ideš von s niekým zo zoznamky... Lebo keď som bola mlada som si skoro nevedomovala že som mohla naraziť aj na psychopata. Dnes keď už som stará a miesto Kardashianiek pozerám televízne noviny tak si to už uvedomujem. Takže veľa šťastia na ďalšom rande a hlavu hore
To co je za za zapadakov, ze vecer kuchyna zavreta a nechcu urobit az ani kavu? Ak rande trvalo hodinu a pol, tak tvoj pocit je spravny....asi si ho nezaujala
Uz mi nepis, keby chcel, ozve sa sam
Kvety sa na 1. slepe randa nenosia, ale opis nasvedcuje tomu, ze z toho asi nic nebude
@mircalla no len podla mna mohol mat aj on zly pocit z toho, ze restika nevysla a musia sediet v aute. Mozno sa mu to zdalo nepohodlne a nechcem ju tam viac natahovat. Mozno jej chcel dopriat viac, pozvat ju a toto proste nevyslo. Mne sa to cele nezda, ze kuchyna zatvarena, kavu nerobia... To isli na rande bud velmi neskoro, alebo to bola fakt nejaka diera. A mozno bol naozaj zatopeny v jarku 🙈
@mircalla no len podla mna mohol mat aj on zly pocit z toho, ze restika nevysla a musia sediet v aute. Mozno sa mu to zdalo nepohodlne a nechcem ju tam viac natahovat. Mozno jej chcel dopriat viac, pozvat ju a toto proste nevyslo. Mne sa to cele nezda, ze kuchyna zatvarena, kavu nerobia... To isli na rande bud velmi neskoro, alebo to bola fakt nejaka diera. A mozno bol naozaj zatopeny v jarku 🙈
@lindusss2016 išli sme o 21 až 😃 no uvidíme či sa ozve..neodpísala som mu na to "zatopenie v jarku nič" tak dúfam, že to bol sarkazmus 😅
To ste išli veľmi neskoro vonku. A sadať cudziemu chlapovi o desiatej večer do auta, to chce odvahu.
ja som mala vela rande, kde som vedela na prvu, ze z toho nic nebude. V komunikacii som dost obratna a viem mat temy aj s ludmi, ktori ma v podstate nezaujimaju. U mna to bolo vzdy o tom aby bol ten cas s nimi aspon trochu prijemny a znesiletny napriek faktu, ze som zaujem nemala. Zvacsa sa mi muzi ozvali hned a taktiez navrhovali dalsie stretnutie, to ale neznamena, ze ak to muz urobi inak hned nema zaujem, kazdy sme iny. Ale to ako reagoval na tvoju spravu.. poviem to takto mame urcite vzorce spravania a aj urcite ocakavania na zaklade zaziteho. Moj aktualny partner ma zvlastny humor a teda chvilku mi trvalo kym som si zvykla.. kym som pochopila. Nase prve rande bolo naozaj kratke a viezla som ho domov, lebo mal auto v servise .. chcela som aby ma navigoval a k tomu som dodala, ze nemam dobry orientacny zmysel. On na to odvetil, ze nevadi ajtak so mnou nema v plane cestovat. Ostala som ako obarena, bol to pre mna jasny znak, ze nema zaujem. Aj jeho odchod bol taky rychly proste treskol dvere a uz ho nebolo. Bola som si ista, ze z toho nic nebude. No a on sa ozval do 15 minut sice .. a uz sme spolu nejaky ten piatok a uz aj to cestovanie mame za sebou. Kazdopadne po case som mu to povedala a spytala sa co tym myslel a preco tak reagoval. A on, ze su to vobec neuvedomil, ze to bol for a bol v strese. A ani ho nenapadlo ako to ja budem hned negativne vyhodnocovat. Chcem len povedat, uvolni sa daj tomu cas, nehodnot hned kazde slovo, kazdy vyraz. Same sa to nejak vyvinie.

Prepáč, ale máš dosť nereálne očakávania od prvého rande. Dnešní mladí muži nenosia kvety na prvé rande, to skôr nejaké staršie ročníky, tak 40+ možno.