Zlý pocit z nevydareného rande
Ahojte bola som dnes s jedným chalanom s ktorym si píšem vonku a nemám z toho dobre pocity možno si to len nahováram neviem trošku som čakala, že mi prinesie aspoň ružu, ale nič...celé zle pršalo nám, išli sme si sadnúť do reštiky už kuchyňa bola zatvorená, tak sme si nič nedali.. kávu sme si chceli dať ani tu nerobili..🤦🏼♀️ ale rozprávali sme sa dosť vôbec reč nestála...ale boli sme vonku asi len hodinu a pol a išiel ma odviesť..uvidím či sa ozve no, ale dosť sme sa nasmiali a mali sme si čo povedať..možno si tie zlé pocity len nahováram
@mircalla Lenze dnes uz je ina doba…bohuzial cely Tinder je len o sexe
@natalienka12 To je mozne🙂 toto bol pokec a dost davno
@natalienka12 tak keď to ty povieš tak to musí byt pravda
@bonboniera ja mam 40 rokov a som 15 rokov vydata
Mam v praci vydajachtivu kolegynu co chodi stale na tinder rande a pre kazdeho chlapa bola vraj tlsta…pritom mala max 70 kg a ked nasadila post 20/4 a schudla 15 kil tak zrazu ju kazdy chcel. Chlapi su povrchne hovada. Ti na zoznamke.
Autorka - nie, nic zle si nepovedala, ale fyzicky ho nepritahujes. Chlapi na zoznamke chcu len stihle prsnate krasavice. Ak taka nie si, tak mas odpoved.
@natalienka12 práveže som dosť chudá momentálne 52kg a ako sa povoe mám cici aj rici 🤣 každý mi povie, že mám aj peknú tvar dokonca aj kolegyňa v robote keď som nastúpila, že mám krásne črty hlavne oči 🤷🏼♀️ neviem kde robím chybu no..
@natalienka12 práveže som dosť chudá momentálne 52kg a ako sa povoe mám cici aj rici 🤣 každý mi povie, že mám aj peknú tvar dokonca aj kolegyňa v robote keď som nastúpila, že mám krásne črty hlavne oči 🤷🏼♀️ neviem kde robím chybu no..
@autor Tak mozno taras, vsak sa tak aj vyjadril...bez urazky, jedna vec je byt uprimna, druha prostoreka ci jednoducha..
@bonboniera ja mam 40 rokov a som 15 rokov vydata
@natalienka12 o to väčší bizar ze sa vyjadruješ o niečom na základe skúsenosti jednej kolegyne … už si na to dosť stará
Toto nie je dobry signal. Ak sa ti ani neozval a ak hej napisal hentu sarkasticku poznamku je to v keli. Mala si normalne ocakavania ako aj x ostatnych bab. No vidis, ze to je chuj. Kasli na neho. Keby ho zaujimas, neposle ta domov. Co tam po odvoze. Keby chcel byt s tebou ze si tak rozumiete, tak ta neposle domov. Vobec nech ti toho nie je luto, zbytocne takychto podivinou zivit
Toto nie je dobry signal. Ak sa ti ani neozval a ak hej napisal hentu sarkasticku poznamku je to v keli. Mala si normalne ocakavania ako aj x ostatnych bab. No vidis, ze to je chuj. Kasli na neho. Keby ho zaujimas, neposle ta domov. Co tam po odvoze. Keby chcel byt s tebou ze si tak rozumiete, tak ta neposle domov. Vobec nech ti toho nie je luto, zbytocne takychto podivinou zivit
@gerber58 on sa ma pýtal na niektoré veci a ja som mu odpovedala pravdivo dnes mi napísal, že sa mu nepáčili moje odpovede, lebo boli veľmi úprimne a že máme dosť odlišností..jeden odišiel, druhý príde svet sa nezrúti a máš úplnú pravdu 🙂
A ak to nie je tajné,čo sa ťa to opýtal,keď mu vadila tvoja úprimnosť ?🤨
A ak to nie je tajné,čo sa ťa to opýtal,keď mu vadila tvoja úprimnosť ?🤨
@zuzanita1609 asi to nebudem písať tu na MK verejne 😃 jednoducho mi povedal na moje odpovede, že on je iný človek ako ja a nepáčili sa mu nejaké veci v mojom živote o ktorých som mu povedala + že som dosť úprimny človek, ktorý povie veci na rovinu a to by mu niekedy vadilo
No tak,o nič si neprišla,nech pláva ďalej v tom jarku 😁.
@zuzanita1609 asi to nebudem písať tu na MK verejne 😃 jednoducho mi povedal na moje odpovede, že on je iný človek ako ja a nepáčili sa mu nejaké veci v mojom živote o ktorých som mu povedala + že som dosť úprimny človek, ktorý povie veci na rovinu a to by mu niekedy vadilo
@autor Dalsie ponaucenie, rozmyslim si, co vyklopim o sebe cudziemu cloveku na 1. rande....na prilis osobne otazky neodpovedam a zaroven nie je vhodne ich ani davat, nie sme na vysluchu. Pride mi aj z jeho strany nevhodne sa pytat na prilis osobne veci, skor to ma byt uvolnene, co koho bavi a pod
@autor Dalsie ponaucenie, rozmyslim si, co vyklopim o sebe cudziemu cloveku na 1. rande....na prilis osobne otazky neodpovedam a zaroven nie je vhodne ich ani davat, nie sme na vysluchu. Pride mi aj z jeho strany nevhodne sa pytat na prilis osobne veci, skor to ma byt uvolnene, co koho bavi a pod
@mircalla uplny suhlas, ziadne prilis osobne otazky na prve rande nepatria.
Suhlasim s @mircalla , na prvom rande sa pocas hodinoveho rozhovoru nema uprimne vyklopit na poziadanie vsetko zo svojho zivota. A ked sa ta pytal na uplne sukromne a intimne zalezitosti, tak to uz vobec. Posobi to fakt zle, musis sa naucit co kedy a ako povedat.
Tak kvety očakávať je take detinské. Bolo vám dobre aj napriek okolnostiam tak to je plus.
Potom ti odpísal niečo čomu si nechápala, prečo si sa neopytala že čo tým myslel? Však mohol mat nehodu a skončil v jarku. Neviem ja vy som sa zaujímala, jemu to teraz môže prísť take že sa nezaujímal o neho. Takze sa ti možno ani neozve.
Nič si z toho nerob. Z jeho strany nepreskočila voči tebe iskra. Buď aj naďalej úprimná. Podľa mňa sa málo snažil. Po jednom rande ukončiť stretávanie je trápne hlavne ak ste si dlhšie písali. To z písania nevidel že si úprimná? Nevedel ti to povedať? Ale zas lepšie skôr ako dlho to naťahovať. Nabudúce si nerob domnienky. Keď ti napíše blbosť obratom sa pýtaj čo tým presne myslí. A kľudne sa ozvi prvá ak sa on dlhšie neozyva. Niekedy môže totiž on uvažovať rovnako ako ty. Buď úprimná a autentická. Nepretvaruj sa. Nemusíš sa snažiť byť niekým, kým nie si, len aby si zapôsobila. Tvoja pravá osobnosť je to, čo bude dôležité dlhodobo. Keď to druhému vadí neviaž sa na neho aj keď sa ti páči nebud závislá na jeho názore. Ostaň slobodná. Pýtaj sa – ukáž záujem o jeho život, názory, záľuby. Rozprávaj aj o sebe – podel sa o svoje záujmy, názory, zážitky.
Vyhni sa extrémne osobným alebo ťažkým témam hneď na začiatku (napr. bývalé vzťahy, trauma, deti). Usmievaj sa, udržiavaj očný kontakt (ale nie nepríjemne intenzívny). Otvorená reč tela – žiadne prekrížené ruky, Mobil bokom – venuj pozornosť jemu, nie telefónu. Ak sa necitis dobre na rande, máš právo ho ukončiť ale buď slušná aj keď sa ti muž nepáči. Rande ber ako skúsenosť nie je to nič záväzné.
To že nepriniesol kvety je jeho mínus. Malá kytička je milé gesto. Ale nemaj očakávania. Od toho až tak vzťah budúci nezávisí.
A to ty si tá ktorá sa pýtala Kam ísť na prvé rande za daždivého počasia?
Nič si z toho nerob. Z jeho strany nepreskočila voči tebe iskra. Buď aj naďalej úprimná. Podľa mňa sa málo snažil. Po jednom rande ukončiť stretávanie je trápne hlavne ak ste si dlhšie písali. To z písania nevidel že si úprimná? Nevedel ti to povedať? Ale zas lepšie skôr ako dlho to naťahovať. Nabudúce si nerob domnienky. Keď ti napíše blbosť obratom sa pýtaj čo tým presne myslí. A kľudne sa ozvi prvá ak sa on dlhšie neozyva. Niekedy môže totiž on uvažovať rovnako ako ty. Buď úprimná a autentická. Nepretvaruj sa. Nemusíš sa snažiť byť niekým, kým nie si, len aby si zapôsobila. Tvoja pravá osobnosť je to, čo bude dôležité dlhodobo. Keď to druhému vadí neviaž sa na neho aj keď sa ti páči nebud závislá na jeho názore. Ostaň slobodná. Pýtaj sa – ukáž záujem o jeho život, názory, záľuby. Rozprávaj aj o sebe – podel sa o svoje záujmy, názory, zážitky.
Vyhni sa extrémne osobným alebo ťažkým témam hneď na začiatku (napr. bývalé vzťahy, trauma, deti). Usmievaj sa, udržiavaj očný kontakt (ale nie nepríjemne intenzívny). Otvorená reč tela – žiadne prekrížené ruky, Mobil bokom – venuj pozornosť jemu, nie telefónu. Ak sa necitis dobre na rande, máš právo ho ukončiť ale buď slušná aj keď sa ti muž nepáči. Rande ber ako skúsenosť nie je to nič záväzné.
To že nepriniesol kvety je jeho mínus. Malá kytička je milé gesto. Ale nemaj očakávania. Od toho až tak vzťah budúci nezávisí.
@slovakboy Na zaklade coho si usudil, ze si dlhsie pisali? Nikde nic take nenapisala, ze dlhsie. Vobec nie je trapne dalej nepokracovat, po prvom rande viem, ci sa chcem este stretnut alebo nie. Ak ma niekto vyslovene nezaujme, nevidim dovod to silit. Je smiesne niekoho obvinovat, ze sa malo snazil. Skratka nepreskocila iskra a nesadli si. Ziadna drama. Mne vadi len to, ze sa pytal asi moc osobne otazky, na ktore nemala tak uprimne odpovedat cudziemu cloveku.
@slovakboy Na zaklade coho si usudil, ze si dlhsie pisali? Nikde nic take nenapisala, ze dlhsie. Vobec nie je trapne dalej nepokracovat, po prvom rande viem, ci sa chcem este stretnut alebo nie. Ak ma niekto vyslovene nezaujme, nevidim dovod to silit. Je smiesne niekoho obvinovat, ze sa malo snazil. Skratka nepreskocila iskra a nesadli si. Ziadna drama. Mne vadi len to, ze sa pytal asi moc osobne otazky, na ktore nemala tak uprimne odpovedat cudziemu cloveku.
@mircalla písali sme si cca 3-4 týždne
Stále to opakujem...čo z peknej tváričky, peknej postavy, pekného zadku a pekných pŕs, keď žena otvorí ústa a všetka tá krása zrazu pominie...a to isté platí aj o mužoch...môže byť pekný, najkrajší a neviem čo, keď z jeho úst idú samé hlúposti...
Nikdy nikomu nehovorim ziadne osobne veci, pokial toho cloveka nepoznam. Tak isto nevie kde byvam, kde pracujem. Lebo v dnesnej dobe treba byt opatrny a hlavne nerozpravat kazdemu vsetko na pockanie a tiez nepisat. Ano, o sebe nieco neutralne povedat je fajn, porozpravat sa na temy ako je co Ta bavi, co mas rad/a, kam rad/a chodis ale nic osobne.
Tak sa to nakoniec vyvinulo takto. Zivot ide dalej a pride niekto, s kym si sadnete.. a mozno na uplne inom mieste, nez nejaka zoznamka.
Na TINDERi sa zoznamuje za účelom sexu, aspoň čo ja viem. Nie na vzťah.
@unicornlady nesúhlasím , mala som viac x rande kde chceli chalani vztah ,teda viac rande atd no nesadli mi a nasla som si tam chalana s ktorým som mmt 5 rokov , takze tinder nie je len na sex.
Ak by som bola muz, tak by som tvoju uprimnost a odpovede "na rovidu" zrala vsetkymi desiatimi. Podla mna je to uzasna ludska vlastnost. Neznasam pretvarku a falos.
Hladaj dalej. Som si ista ze je kopec muzov ktori ocenia tvoju uprimnost.
Zobrala by som si z tohto ponaucenie ze ked mas blby pocit z rande a chlap sa vyjadruje tak ze si si nie ista o co ide, tak to znamena ze nema zaujem. Neoplati sa stracat cas a energiu analizovanim a hladanim toho ze co to asi znamena a preco to tak je.
Ak by som bola muz, tak by som tvoju uprimnost a odpovede "na rovidu" zrala vsetkymi desiatimi. Podla mna je to uzasna ludska vlastnost. Neznasam pretvarku a falos.
Zobrala by som si z tohto ponaucenie ze ked mas blby pocit z rande a chlap sa vyjadruje tak ze si si nie ista o co ide, tak to znamena ze nema zaujem. Neoplati sa stracat cas a energiu analizovanim a hladanim toho ze co to asi znamena a preco to tak je.
@andreatytler 🫶🏼🥹
@andreatytler Uprimnost je uzasna, hovorit niekomu po 30 minutach osobne a intimne veci az take uzasne nie je
@andreatytler Uprimnost je uzasna, hovorit niekomu po 30 minutach osobne a intimne veci az take uzasne nie je
@mircalla nehovorila som nikomu po 30min žiadne intímne veci..len som mu povedala niektoré veci zo svojho života na ktoré sa ma pýtal (nie intímne) a tie mu konkrétne nepáčili.. kašľať už na to, ide sa ďalej
Tak mas ponaucenie do buducnosti, ze treba si dobre rozmysliet, co komu hovoris. A hlavne veci z minulosti, aj ked sa dotycny opyta. Su veci co sa nehovoria a neznamym ludom uz vobec nie.

@mircalla Lenze dnes uz je ina doba…bohuzial cely Tinder je len o sexe
@natalienka12 tak keď to ty povieš tak to musí byt pravda