Zmätené pocity zo záhadného muža
Boli sme s babami v meste a stretli sme skupinku zaujimavych muzov, dali sme sa do reci co to popili, jeden bol velmi charizmaticky, advokat po 40tke, scitany, vtipny, sexi.. povedala som si toto je ON. Bol velmi prijemny, galantny.. nejak sme skoncili u neho na byte. Byva v centre mesta, krasny byt, vsetko ma svoje miesto, bolo vidno, ze ma rad system. Tvrdil, ze nema ziadnu zenu a v byte to aj tak vyzeralo, ziadne zenske doplnky ani farby, topanky, atd.. na posteli iba jedna perina. V noci sme sa sice trochu mojkali aj snaha bola ale zo sexu nakoniec nic, lebo vraj asi bol dost opity. Nevadilo mi to, lebo som to brala tak, ze na vsetko mame cas, naozaj sa mi paci. Ked sa rano zobudil bol ako vymeneny, ziadne mile slova, drzal sa dva metre odomna a len tocil o niecom, ze ma daky program. Isla som teda do kupelne, ze sa osprchujem a zo zvedavosti otvorila zasuvky, a tam komplet zenska vybava, makeup, sminky, kremy, vlozky, fen, vonavka.. ostala som ako obarena. Nezmohla som sa na slovo odisla domov s tym, ze mozno je to mamine, sestrine.. ze sa potom spytam cez WA. Napisala som hned ako som dosla domov, ze dakujem za vecer a rada sa uvidim znova. A on.. precital a NIC! Hovorim si mozno zaspal este.. ale ani vecer nic. Potrebujem vysvetlenie, zvazujem zajst k nemu domov sa porozorat. Je mi luto zahodit tak zaujimaveho muza, len pre nedorozumenie. Co by ste robili vy?
@anonym_autor ožrala by som sa znovu, možno nájdeš nejakého ešte zaujímavejšieho, čo sa mu postaví aj pod vplyvom alkoholu 🤣
@anonym_3ec2ea A bude mať krajšie dámske prádlo v zásuvke a kvalitnejšie vložky pre mamičku.😅
@aurora33 ved ja uz druhy den cakam na pokracovanie a slecna nic 🙂 Mne to pripominu tu co sa pchala za sefom vsade aj ked mal tehotnu snubenicu.
@anonym_edf528 Aj mne veru...
@anonym_edf528 Aj mne veru...
@anonym_0deb1b aj mne.nič o nej nevieme?
@anonym_autor nič, neboj... Pôjdeš znova do mesta a potom k nejakému cudziemu typkovi hneď domov na sex a ak ani vtedy nič, tak k ďalšiemu a ďalšiemu a raz príde ten, ktorý si ťa za to bude vážiť a možno aj kvôli takej ako si ty, opustí priateľku ;)
@anonym_autor Byl opilý, natáhl si domů nějakou babu, a ráno mu došlo, co udělal za kravinu, tak ji ( Tě ) vyhodil. Co je na tom k nepochopení?
@anonym_0deb1b aj mne.nič o nej nevieme?
@anonym_1a9265 veru nie . Ja isto nie .. mozno niekto ano, mozno napise...
@anonym_autor podľa mňa tie vložky aj šminky mal pre Teba schované aby si sa ráno mohla pekne namaľovať a vlepit si vložku na gaťky aby si sa citila čistejšie ako v noci 🙈 bože nebuď naivná a zabudni že je niekto zaujímavý a super ak schováva ženské veci (svojej inej ženy, pichandy) pred pouličnou jednonočnou znamostou. A odmerany bol preto lebo zrazu vytriezvel a chcel sa Ta zbaviť. Načo chceš aké vysvetľovanie. Nerob zo seba handru.
Takyto muzi maju radi slobodu. Nevymenia lovenie za vztah. S kamaratmi mozu preberat kto.koho ulovil a idu dalej. Nie kazdy muz chce vztah. Jedna vydrzi noc ina ak je vynimocna aj dve tri noci. Tadialto dievca cesta nejde

@aurora33 ved ja uz druhy den cakam na pokracovanie a slecna nic 🙂 Mne to pripominu tu co sa pchala za sefom vsade aj ked mal tehotnu snubenicu.
@anonym_edf528 slecna asi hľadá priateľku toho advokáta. Aby jej všetko povedala 😂