icon

Zmätenie z dvojakého správania ženy po prvom kontakte

12. okt 2025

Ahojte, poznal som včera na jednej zoznamke ženu. Veľmi sme si ľudsky sadli, bola príjemná, inteligentná, vtipná a mali sme veľa spoločného. Včera sme si písali asi 4 hodiny. Ku večeru sme sa pridali ako priatelia na FB a pekne sme sa rozlúčili. Dnes z jej strany nič. Napísal som jej okolo desiatej, odpísala o dvanástej na obed. tak veľmi všeobecne. Pozval som ju večer na kávu s tým, že môžeme aj kino. Napísala, že ďakuje za pozvanie, ale nemôže, že sa ozve, keď bude mať čas a niečo vymyslíme. A odvtedy už nič. Nechcem tlačiť na pílu. Len ten záujem zrazu skončil.

Strana
z2
elenita
13. okt 2025

Podla toho, co pises, mi to tiez vychadza tak, ze ju odradilo nieco na Tvojom fb profile...ked cely cas super, vymenili ste si fb a odvtedy to viazne...

anonym_b4852b
13. okt 2025

Moja rada je teraz sa odmlcat. Aj keby to znamenalo koniec kontaktovania. Co sa udialo aj tak nezistis. Nemyslim si, ze si nejako tlacil. Mna moj partner pozval hned prvy den na stretko s tym, ze to bude lepsie ako dlhe vypisovanie, chceli sme obaja vztah. Suhlasila som a sme spolu roky.

binarypete
Autor odpoveď zmazal
romiada
14. okt 2025

@anonym_autor možno zvažuje aj iné možnosti z tej zoznamky. Možno potrebuje hrať trosku nedostupnu na začiatok. Urob to čo cítiš. Kľudne jej napíš aj Ty prvý. Ak bude odpoveď zase odmietava, nechaj ju tak. Potom naozaj nemá záujem.

miskajerry
14. okt 2025

a odvtedy sa neozvala?

Strana
z2