Zmätenie z dvojakého správania ženy po prvom kontakte
Ahojte, poznal som včera na jednej zoznamke ženu. Veľmi sme si ľudsky sadli, bola príjemná, inteligentná, vtipná a mali sme veľa spoločného. Včera sme si písali asi 4 hodiny. Ku večeru sme sa pridali ako priatelia na FB a pekne sme sa rozlúčili. Dnes z jej strany nič. Napísal som jej okolo desiatej, odpísala o dvanástej na obed. tak veľmi všeobecne. Pozval som ju večer na kávu s tým, že môžeme aj kino. Napísala, že ďakuje za pozvanie, ale nemôže, že sa ozve, keď bude mať čas a niečo vymyslíme. A odvtedy už nič. Nechcem tlačiť na pílu. Len ten záujem zrazu skončil.
@anonym_autor asi sa vrátil manžel zo sluzobky 🤷
@anonym_autor moja rada, zabudni na ňu a už sa neznižuj ju kontaktovať. Nemá záujem. Keby mala, ide von hneď 😉
Ved si ju spoznal len vcera... daj jej priestor. Ludia maju aj zivoty mimo socialnych sieti.
Ak tvoju foto videla 1x az na FB, tak asi si jej nebol sympaticky 🤷♀️
@anonym_autor asi sa vrátil manžel zo sluzobky 🤷
@anonym_91bd92 nemá manžela, ani frajera, to viem, lebo máme spoločného známeho.
Ak tvoju foto videla 1x az na FB, tak asi si jej nebol sympaticky 🤷♀️
@belllinka nie práveže sme svoje fotky videli aj na zoznamke.
Pre boha takze dnes nemala cas velmi pisat a este Ti aj napisala ze sa ozve ked cas mat bude. Strasne ...
Pre boha takze dnes nemala cas velmi pisat a este Ti aj napisala ze sa ozve ked cas mat bude. Strasne ...
@ivik4 napísala, že ďakuje za pozvanie a že sa ohľadne stretnutia ozve, keď bude mať čas.
Ano... a ?
A ty uz blaznis, riesis
Ano... a ?
A ty uz blaznis, riesis
@ivik4 tak vidim, ze od obeda svieti online na zoznamke a je tam aktivna.
@ivik4 napísala, že ďakuje za pozvanie a že sa ohľadne stretnutia ozve, keď bude mať čas.
@anonym_autor osobne by ma pravdepodobne odradilo keby niekto koho som len vcera spoznala by sa hned dozadoval byt centrom mojej pozornosti. Nenapadlo ti, ze mala plany na vikend pred tym ako ste sa spoznali? To ma teraz vsetko zrusit lebo stretla TEBA? Uber z plynu, zacinas zniet zufalo. To nieje atraktivne. A ze je na zoznamke? To ze ste si vymenili FB este neznamena vylucny vztah.
Včera ste sa spoznali, a dnes už chceš ísť na kávu? Nie si trochu hŕŕŕŕ?
@anonym_autor osobne by ma pravdepodobne odradilo keby niekto koho som len vcera spoznala by sa hned dozadoval byt centrom mojej pozornosti. Nenapadlo ti, ze mala plany na vikend pred tym ako ste sa spoznali? To ma teraz vsetko zrusit lebo stretla TEBA? Uber z plynu, zacinas zniet zufalo. To nieje atraktivne. A ze je na zoznamke? To ze ste si vymenili FB este neznamena vylucny vztah.
@haley7897 chápem. Pýtal som sa jej včera medzi rečou, aké má plány na dnes. Povedala, že bude doma. nemá žiadne plány. Ešte som sa jej pýtal, či by prijala pozvanie na kávu, viac sa osobne porozprávať. Včera bola odpoveď áno - nie však konkrétne s termínom. Dnes už nemôže, a ona sa ozve, keď bude mať čas a priestor. A už ani obraz ani zvuk. Vidíme sa, vidí ma, že som online, aj ja ju, ale už komunikuje asi s niekým iným. Záujem skončil.
@anonym_autor bud jej prisiel do cesty niekto iny, alebo len nema cas, alebo sa jej nieco nepacilo na tvojom fb, inak ist hned na druhy den na kavu je podla mna moc rychle, uvidis ci sa ozve.
no paaani ... veď ju nechaj žiť ... čo sa stane ak si budete písať zatiaľ každú sobotu? kam sa ponáhľaš?
@ivik4 tak vidim, ze od obeda svieti online na zoznamke a je tam aktivna.
@anonym_autor tak ak je aktívna na zoznamke, je to asi jasné, že stratila záujem a píše asi s niekým ďalším. Na FB máš možno nejaké príspevky, čo ju odradili. Ale ty si zrejme tiež ďalej aktívny na zoznamke, keď ju tam vidíš 🙂 alebo ju sleduješ?
@haley7897 chápem. Pýtal som sa jej včera medzi rečou, aké má plány na dnes. Povedala, že bude doma. nemá žiadne plány. Ešte som sa jej pýtal, či by prijala pozvanie na kávu, viac sa osobne porozprávať. Včera bola odpoveď áno - nie však konkrétne s termínom. Dnes už nemôže, a ona sa ozve, keď bude mať čas a priestor. A už ani obraz ani zvuk. Vidíme sa, vidí ma, že som online, aj ja ju, ale už komunikuje asi s niekým iným. Záujem skončil.
@anonym_autor mozne je vselico... mozno ti len povedala, ze na dnes nic nema, lebo nechcela zdielat plany s niekym koho prave stretla. A mozno nechce hned ist na osobne stretnutie s chlapom ktoreho stretla online len minulu noc. Ja osobne by som nesla. Definitivne by som chcela viac casu spoznat niekoho online predtym ako by som sa s nim stretla osobne.
A uprimne? (Ale to som ja, nehovorim za nu) mne by oci pretocilo 🙄 keby som sa zobudila na sms od cloveka ktoreho som ledva vcera spoznala a este by sa chcel hned aj stretnut. Ja by som ta pravdepodobne blokla 🫣🤣
Dopraj cas vstrebat dojmy, ozvi sa coskoro, nie vsak hned na dalsie rano. To je creep alert ⚠️ aj ked ty to mozes mysliet dobre.
@anonym_autor mozne je vselico... mozno ti len povedala, ze na dnes nic nema, lebo nechcela zdielat plany s niekym koho prave stretla. A mozno nechce hned ist na osobne stretnutie s chlapom ktoreho stretla online len minulu noc. Ja osobne by som nesla. Definitivne by som chcela viac casu spoznat niekoho online predtym ako by som sa s nim stretla osobne.
A uprimne? (Ale to som ja, nehovorim za nu) mne by oci pretocilo 🙄 keby som sa zobudila na sms od cloveka ktoreho som ledva vcera spoznala a este by sa chcel hned aj stretnut. Ja by som ta pravdepodobne blokla 🫣🤣
Dopraj cas vstrebat dojmy, ozvi sa coskoro, nie vsak hned na dalsie rano. To je creep alert ⚠️ aj ked ty to mozes mysliet dobre.
@haley7897 napísal som jej dnes okolo desiatej dopoludnia, kratku spravu, ako sa vyspala. Odpisala o dvanastej, kratka sprava, ze dobry den aj tebe, vyspala som sa dobre. Opytal som sa o hodinu na to, co bude robit. Ze asi by sa niekam isla prejst. Tak som jej navrhol, ze sa mozeme vecer vidiet, dat si kavu, kino, alebo sa prejst. Ona odpisala o hodinu a pol, ze dakuje za pozvanie, a ze dnes nemoze a ozve sa ona, ked bude mat cas. A potom uz ani obraz ani zvuk.
@haley7897 napísal som jej dnes okolo desiatej dopoludnia, kratku spravu, ako sa vyspala. Odpisala o dvanastej, kratka sprava, ze dobry den aj tebe, vyspala som sa dobre. Opytal som sa o hodinu na to, co bude robit. Ze asi by sa niekam isla prejst. Tak som jej navrhol, ze sa mozeme vecer vidiet, dat si kavu, kino, alebo sa prejst. Ona odpisala o hodinu a pol, ze dakuje za pozvanie, a ze dnes nemoze a ozve sa ona, ked bude mat cas. A potom uz ani obraz ani zvuk.
@anonym_autor to si este dobre dopadol 🫣🤣 seriozne, mne by oci pretocilo keby sa ma rano prakticky cudzi chlap pyta "ako som sa vyspala".
Ale teda kazdy to ma inak. Za mna to bolo prilis skoro 🤷♀️
Prepáč za úprimnosť,ale našla niečo lepšie, podľa tohto jej správania. A keďže je stále online,asi má ten čas, odpísať. Hľadaj ďalej.
@anonym_autor to si este dobre dopadol 🫣🤣 seriozne, mne by oci pretocilo keby sa ma rano prakticky cudzi chlap pyta "ako som sa vyspala".
Ale teda kazdy to ma inak. Za mna to bolo prilis skoro 🤷♀️
@haley7897 ona sa ma včera ako cudzia žena pýtala, akú mám sobotu, ako mám plány na víkend, čo pozerám v TV, bavili sme sa o programoch, o filmoch, posielali sme si svoje tipy, apd. Inak FB navrhla ona, nie ja. Dokonca si ma predtým našla na FB, cez spoločného známeho a cez moju fotku. Ja som do ničoho netlačil. Ten postup na inú platformu navrhla ona. Dnes mi olajkovala fotky a vlastne už je ticho. Zvláštne. Nebudem sa teda ozývať a uvidíme.
Tiež si myslím že ju niečo odradilo na tvojom profile na FB....
@haley7897 ona sa ma včera ako cudzia žena pýtala, akú mám sobotu, ako mám plány na víkend, čo pozerám v TV, bavili sme sa o programoch, o filmoch, posielali sme si svoje tipy, apd. Inak FB navrhla ona, nie ja. Dokonca si ma predtým našla na FB, cez spoločného známeho a cez moju fotku. Ja som do ničoho netlačil. Ten postup na inú platformu navrhla ona. Dnes mi olajkovala fotky a vlastne už je ticho. Zvláštne. Nebudem sa teda ozývať a uvidíme.
@anonym_autor jj, to je "small talk", take tie bezne veci ktore sa opytas niekoho, koho velmi nepoznas len aby sa rozbehla komunikacia. FB navrhla aby si ta mohla trochu "preklepnut". Daj tomu priestor. Chod tiez na zoznamku, mozno stretnes niekoho zaujimaveho. Neinvestuj vsetku energiu a cas do niekoho koho si prave stretol. Daj tomu cas ci sa z toho nieco vyvynie. Nieje to dobre ani pre teba emocne sa hned investovat prv nez niekoho realne spoznas a druhej strane to dava pocit, ze moc tlacis a akurat budu mat snahu z toho vycuvat. Chod do toho z lahkostou. Nie sa hned na druhe rano pytat ako sa vyspala akoby ste boli vo vztahu.
@anonym_autor mna by asi 4 hodiny pisania odradili :D pisanie ma sluzit na dohodnutie si rande, vtedy a vtedy tam a tam. Dovi, dopo. Ak by mi niekto stale vypisoval, asi ho bloknem :D
@anonym_autor mna by asi 4 hodiny pisania odradili :D pisanie ma sluzit na dohodnutie si rande, vtedy a vtedy tam a tam. Dovi, dopo. Ak by mi niekto stale vypisoval, asi ho bloknem :D
@anonym_2c6041 to písanie iniciovala ona. Ja som nijak špeci včerajšok nedrivoval, práve naopak, bolo to v jej réžii a sama načínala témy, ktorých sme sa dotkli. Sám som bol prekvapený tým, ako dlho to trvalo.
Spoznali ste sa vcera. Vcera. Este raz, vcera. To vazne take dramy kvoli niekomu, s kym si si zacal pisat VCERA?
@anonym_autor moja rada, zabudni na ňu a už sa neznižuj ju kontaktovať. Nemá záujem. Keby mala, ide von hneď 😉
@telefon00 alebo minimálne navrhne presný deň a približný čas, kedy by mohla
@anonym_2c6041 to písanie iniciovala ona. Ja som nijak špeci včerajšok nedrivoval, práve naopak, bolo to v jej réžii a sama načínala témy, ktorých sme sa dotkli. Sám som bol prekvapený tým, ako dlho to trvalo.
@anonym_autor mozno dalsi den bola aktivna, ale teba ignorovala preto, ze natrafila na muza, ktory toto robil pre nu. Tak citila zaujem o seba z jeho strany a nemala chut to prerusit kvoli muzovi, ktoremu vecer predtym musela robit animatorku, aby sa s nou bavil. (Zeny to takto nastavene nemaju. Ked oni musia zabavat muza, a on sa nema moc k cinu, nechava iniciativu cely cas na nej, neprevezme iniciativu aj na seba, tak ziskavaju pri nom skor pocit velkej sestry.)
A mozno ma pocit, ze ju teraz vyhladavas len preto, ze chces zase svoju davku zaujmu od nej. A nechce si uz pripadat ako starsia sestra. Hlavne ak trafila na muza, ktory dava jej prijemnu davku zaujmu o nu. Je ten iniciativny.
Je malo zien, ktorym vyhovuje partner, co bude viac ticho a da sa viest.
@anonym_autor mozno dalsi den bola aktivna, ale teba ignorovala preto, ze natrafila na muza, ktory toto robil pre nu. Tak citila zaujem o seba z jeho strany a nemala chut to prerusit kvoli muzovi, ktoremu vecer predtym musela robit animatorku, aby sa s nou bavil. (Zeny to takto nastavene nemaju. Ked oni musia zabavat muza, a on sa nema moc k cinu, nechava iniciativu cely cas na nej, neprevezme iniciativu aj na seba, tak ziskavaju pri nom skor pocit velkej sestry.)
A mozno ma pocit, ze ju teraz vyhladavas len preto, ze chces zase svoju davku zaujmu od nej. A nechce si uz pripadat ako starsia sestra. Hlavne ak trafila na muza, ktory dava jej prijemnu davku zaujmu o nu. Je ten iniciativny.
Je malo zien, ktorym vyhovuje partner, co bude viac ticho a da sa viest.
@moonlight1210 takto, ja som sa o ňu zaujímal, pýtal som sa, chcel som vedieť mnoho vecí. Tým som chcel povedať, že nijako som ju nenútil do písania, práve naopak. Tie 4 hodiny ubehli ako voda, medzitým sme obaja večerali, dali si sprchu a zase sme sa k sebe vrátili. Videl som záujem z jej strany, to vidíš a cítiš, keď druhá strana odpovedá. To, že to drivovala ona. Sama mi posielala linky na nejakú hudbu, na filmy, sama mi poslala fotku, sama si ma vyhľadala na FB a prelustrovala vlastne dopredu. Ona vedela do čoho ide. Pred koncom komunikácie ona navrhla, aby sme sa presunuli na FB a dala mi svoje meno, Tam si ma pridala medzi priateľov a napísala mi na msng poslednú správu, že ďakuje za pridanie a teší sa na budúce. Ja som sa jej poďakoval za čas a poprial jej dobrú noc. Takto skončila naša komunikácia.

Vitaj vo svete zoznamiek... Zvykaj si