icon

Zničené manželstvo

Dnes o 10:23

Ahoj, aký mate nazor/pohlad na nasu situaciu?
Kludne anonymne. Uz neviem co dalej ....

Strana
z4
autor
Dnes o 16:17
@koniarova

Ja sa spýtam niečo iné. Deti sú tam spokojné?

@koniarova jasné,lebo mozu tam vsetko.... tak mi aj bolo povedane "moze sa co chce aby tam chodilo dieta rado"

autor
Dnes o 16:18
@anonym_be6604

Ono sa to väčšinou možno vyrieši samo (aj to ťažko, lebo väčšinou si takéto babky len vychovávajú ďalších pätolízačov z vnúčat), ale úctu a rešpekt do vzťahu ktoré sa vytratili, autorke a jej deťom už nik nevráti a ani ten rodinný čas a detské roky na ktoré majú tak ona ako aj deti nárok a právo. Rozhodne by som tak časté nävštevy zatrhla, nech si ide mamičkár sám keď nerešpektuje našu rodinu.

@anonym_be6604 povedal mi ze je rovnaky rodic ako ja a nebudem hovorit ci a kedy moze zobrat svoje dieta

anonym_9d505d
Dnes o 16:19
@anonym_autor

@anonym_9d505d ty pani uzasna, keby sa s tebou casto muz hadal,takkkk čo tak zamysliet sa nad tym co mu tak vadi,preco rype a snazit sa o zmenu...uvedomit si priority a nie travit cas na minimum .presne to som ja cakala od svojho.
Po dobrom,po zlom.

@anonym_autor tie invektívy si nechaj pre niekoho iného a neurážaj. A nevnucuj mi tvoj názor a nekomentuj ma. V živote by som nebola s mužom, ktorý by sa so mnou hádal denne a je jedno kvôli čomu

anonym_51ead9
Dnes o 16:21
@anonym_autor

@anonym_be6604 povedal mi ze je rovnaky rodic ako ja a nebudem hovorit ci a kedy moze zobrat svoje dieta

@anonym_autor preco si si nevzala k srdcu žiadne rady z poslednej témy, co si tu pisala? Tebe je uplne jedno, ze ta ako zenu partnerku a matku nerešpektujú? Hlavne tvoj muž teda. Je to velmi smutne

anonym_47a7ff
Dnes o 16:25

Z domu samozrejme 🙄😁

anonym_fe8028
Dnes o 16:30
@anjelicek26

@anonym_be6604 neviem komu pomoze rozvod, ale kedze je to uz stav na noze a same hadky a vlastne muz s detmi chodi "utek" k rodicom s nimi, tak to asi velmi inak ani nepojde... kazdopadne to znamena riesit uplne ine problemy navyse a svokrovcov uvidia aj tak mozno este castejsie ako teraz + pribudne casom aj ina "mamicka" a mozno dalsi surodenci, tieto veci budu jej deti potom riesit... ona bude riesit ine byvanie, cestovanie, financne bude uplne niekde inde, ale tak bude po jej, tie dni, kedy budu u nej, u svokrovcov nebudu... aj tak podla mna jej problem je manzel a nie oni... keby pomahal, keby len odviedol deti a vratil sa domov a venoval sa jej a pomohol v domacnosti v tom case, vnimala by aj ona celu situaciu inak.

@anjelicek26 Akurat, ci by tu striedavku dostala. Lebo v dome jej nepatri nic a isla by s povestnou igelitkou. Sa aj bojim, ci by deti neostali otcovi.

natalka13
Dnes o 16:31

Cim konkretne podryvaju svokrovci tvoju autoritu, co hucia synovi do hlavy a on s tum chodi domov?

koniarova
Dnes o 16:43
@anonym_autor

@koniarova jasné,lebo mozu tam vsetko.... tak mi aj bolo povedane "moze sa co chce aby tam chodilo dieta rado"

@anonym_autor čo všetko tam môžu?

senta_sofia
Dnes o 16:45
@anonym_autor

@anonym_autor
Mam manzela po 40tke s ktorym sa vkuse hadame,prakticky cele niekolkoročne manželstvo sa hadame snad kazdy tyzden. Pricina svokrovci a muzov prehnany vztah k nim. Zacalo to narodenim deti..byvame blizko tak denné navstevy,poucania co robit,nerobit,ako vychovavat. Denne telefonaty ci prideme,kde,kedy,co robime. Samozrejme ja to vycitam muzovi, a to je jeho Achillova pata 🤦‍♀️ snazila som sa dohovarat, riesit ze dajak vychadzajme spolu vsetci ale nie tak casto a do vsetkeho sa starat.
Po rokoch hadok som sa dopracovala k tomu,ze deti tam "musia ist" kazdy druhy den... tamti sa pytaju ci deti pridu, tak ked nahodou den sme sami ako rodina,hned na druhy den tam muz musi ist s detmi aby potesil rodicov.. kasle na mna ze mne to vadi,ze sa trapim,ze to vyvolava nezhody a nici nam manzelstvo. Hlavne ze rodicia su spokojni. Samozrejme potom vyvolam hadku. Lebo inac nejde za tie roky.
Znasala by snad ina poučanie a denne pchanie sa do zivotov? To musia deti byt u baby 4-5x do tyzna? Dospelo to do stavu,kedy zacal byt na mna hnusny, a poslal ma do diery skade som prisla a do riti.. kvoli nim. Rodicia a ich spokjnost je dolezitejsia. Keby sme zili dalej, tak nic z tohto by nebolo.
Ja chodim k nasim raz za dva tyždne na dva noci.

@anonym_autor hranice si treba nastavit hned na zaciatku, keby to nespravim, tak by sme s manzelom neboli spolu uz tri mesiace po narodeni prveho dietata. Na dvoch stolickach sa sediet neda. Ja som mu povedala, ze nemam nic proti, ak ma on potrebu tam ist, ale nech do toho netaha nas. On inak tu potrebu nemal, len jeho mater je citova vydieracka cislo jeden, co mu vyvolavala kazdy den a mala potrebu starat sa do vsetkeho a o vsetkom rozhodovat, bez ohladu na to, ze sa to tyka nas. Takze tu ine riesenie ako odstrihnut sa nebolo. Ona nebola ochotna respektovat nic, stale len poza chrbat, muzovi neustale nieco vycitala. Proste chory clovek. Chodia sem len na sviatky deti, zdvorilostna navsteva a idu do kelu. Kazdy, kto v okoli mal potrebu to riesit, najma vo vztahu ku mne, ze aka som, som povedala, ze si len chranim svoju rodinu a nenecham si ju znicit. Niekedy sa bohuzial neda inak. Moj manzel to nastastie pochopil, tvoj sa nechysta.

tiezjedna
Dnes o 16:48
@anonym_autor

@anjelicek26 pre mna uz to nie je len stresujuce,ale nespavam po nociach, mam busenie srdca, zaludocne bolesti hocikedy. Vsetko z nervov. Je to vela rokov.
Tebe by nevadilo,keby muz ma prehnany vztah k rodicon, vsade ich musi zakomponovat a ty sa postav na hlavu?

@anonym_autor ja by som to hlavne "dlhé roky" netolerovala... To je peklo. A vinník je iba tvoj muž, ktorý absolútne nepochopil svoju rolu vo vašich životoch. Ako z toho von, to neviem. Napadá mi jedine rozvod, ak s ním nie je rozumná reč.

tiezjedna
Dnes o 16:51
@biba_18

@anonym_autor napriek tomu nerozumiem - na to ako ty ich budeš vychovávať doma dosah nemajú. to si ty a tvoj muž - čo s tým majú návštevy u nich ...

@biba_18 tak ak on ich rozumy presadzuje doma a názor jeho ženy je mu u zadku, tak to zasahuje dosť výrazne. Myslím, že o tom to celé u nich je. Niektorí naozaj majú tak ťažkého Oidipa, že to skončí rozvodom... A za mňa dobre. Pretože tá žena má zo života houby.

anonym_18a990
Dnes o 17:07
@anonym_9d505d

@anonym_18a990 má rodinu, kde sú na dennom poriadku hádky. Fakt úžasná rodina. A áno, som normálna. Keby som žila v rodine kde na denník poriadku sa so mnou háda niekto, tak tiež by som v tej rodine trávila čas na minimum

@anonym_9d505d možno si treba položiť otázku, či by hádky vznikli, keby manžel aspoň čiastočne rešpektoval názor manželky.Tie hádky totiž nie sú príčinou, ale následkom, nemýľ si to

tiezjedna
Dnes o 17:08
@anonym_9d505d

@anonym_18a990 má rodinu, kde sú na dennom poriadku hádky. Fakt úžasná rodina. A áno, som normálna. Keby som žila v rodine kde na denník poriadku sa so mnou háda niekto, tak tiež by som v tej rodine trávila čas na minimum

@anonym_9d505d pán manžel je príčinou tých hádok. Nemá mu podľa teba ešte poďakovať za to, že sa chová ako nesvojprávny blb?

anonym_9d505d
Dnes o 17:12
@tiezjedna

@anonym_9d505d pán manžel je príčinou tých hádok. Nemá mu podľa teba ešte poďakovať za to, že sa chová ako nesvojprávny blb?

@tiezjedna prišla dobrovoľne bývať s igelitkou neďaleko nich, tak snáď nečakala, že sa nebudú navštevovať.

biba_18
Dnes o 17:25

@tiezjedna celkom pochybujem že sa tak prejavil až po druhom dieťati 😏 to po prvé. a potom - my nevieme ako ona komunikovala od začiatku tému nová rodina - stará rodina. pretože áno, aj také trhnuté ženy sú ktoré kvôli svadbe žiadajú od muža aby sa na rodinu vykašlal…

tiezjedna
Dnes o 17:32
@anonym_9d505d

@tiezjedna prišla dobrovoľne bývať s igelitkou neďaleko nich, tak snáď nečakala, že sa nebudú navštevovať.

@anonym_9d505d komentár hodný tupého anonyma...

vilma7
Dnes o 17:33

A koľko maju deti rokov?Tak pokiaľ tam chodia radi, nerieš, ono ich to časom prestane baviť.

tiezjedna
Dnes o 17:35
@biba_18

@tiezjedna celkom pochybujem že sa tak prejavil až po druhom dieťati 😏 to po prvé. a potom - my nevieme ako ona komunikovala od začiatku tému nová rodina - stará rodina. pretože áno, aj také trhnuté ženy sú ktoré kvôli svadbe žiadajú od muža aby sa na rodinu vykašlal…

@biba_18 každodenné prepadovky nie sú v poriadku ani pri tých najlepších vzťahoch. Ja by som netolerovala ani obdeň lietanie k svokrovcom a rozhodne to nie je žiadne odtrhnutie. Kde je ich spoločný život ako rodiny? Bez šance! Správať sa dospelo a žiť dospelo, vyžaduje notnú dávku zdravého rozumu, ktorá v ich prípade absentuje na oboch stranách (tou druhou myslím jeho rodičov).

stanislavicenka
Dnes o 17:36
@anjelicek26

Deti vedia dobre rozlisovat, ze v kazdej domacnosti platia ine pravidla. Ked mamka robi furt cirkus, tak s toho vyjde, ze radsej "mamke nepovieme".... sama pises, ze su stale hadky... .nepodari sa ti na to vyprdnut a stat nad vecou a zacat ten volny cas, co tym ziskas, vidiet pozitivne a vyuzit ho pre seba? Byt stale na noze za somariny je pre muza strasne stresujuce, lebo stale je niekde uprostred dvoch uplne zbytocnych "nazorov" a konfliktov a vzdy si musi vybrat ten "spravnejsi" a aj tak nikomu nevyhovie... ze rozmysla nad rozvodom aby mal od tohoto pokoj a ze by si nasiel zenu, co je trosku zrelaxovanejsia a kludnejsia, tomu sa vobec necudujem... aj striedavku mu daju, ked bude mat svokrovcov po ruke... .dobre sa nad tym zamysli...

@anjelicek26 prepac, toto nie su somariny. Mne by to vadilo. Podryvanie autority, disrespekt k mojej osobe? Vadilo by to aj tebe

biba_18
Dnes o 17:36

@tiezjedna ale ona písala že predtým (vraj) nebol mamánek…

betulinka1
Dnes o 17:38

@anonym_autor co ja viem, preco sa rozculujes??? Ved mas kazdy druhy den dve hodiny klud. Kazdy druhy vikend si prec. Detom to nevadi. Tvoj muz je rodic ako ty, moze rozhodnut, kde budu deti kazdy druhy den na dve hodiny. Ak ta to štve a chces ho niekedy naštvať, tak ich zober niektory den na vylet skor ako muz k rodicom, telefon nechaj doma. Pridete domov az po osmej vecer na spanok. Ak teda deti budu chciet ist s tebou. Ale toto nie je situacia, ak su deti spokojne, aby si si kazila tvoje duševne zdravie. Neboj pridu do veku, kedy tam uz nebudu chciet ist. Skor si myslim, ze ta serie tvoj muz a nie svokrovci. Len to hádžes na nich. A to je druha vec. Trosku sa ukludni a neries to. Kazdy druhy den na dve hodiny chod cvicit, za kamoskou, urob si program.

anonym_9d505d
Dnes o 17:43
@tiezjedna

@anonym_9d505d komentár hodný tupého anonyma...

@tiezjedna je mi jedno čo si myslíš, nemusíš ma komentovať a presviedčať o niečom. Za mňa táto žena, ktorá sa denne háda kvôli niečomu čo musela vedieť od začiatku, si sama za to môže že deti a manžel tam radi chodia. Namiesto žiarlenia sa mohla chovať normalne a možno by ani ten chlap tam nechodil tak často a bola by mu vlastná rodina prednejšia. Či čo má prísť šťastne domov, kde je jedna fúria. A nemusíš mi podsúvať tvoj názor a urážať. Je mi to fuk

anonym_18a990
Dnes o 18:22
@anonym_9d505d

@anonym_9d505d ani nemá zmysel komentovať túto odpoveď

tiezjedna
Dnes o 18:26
@anonym_9d505d

@tiezjedna je mi jedno čo si myslíš, nemusíš ma komentovať a presviedčať o niečom. Za mňa táto žena, ktorá sa denne háda kvôli niečomu čo musela vedieť od začiatku, si sama za to môže že deti a manžel tam radi chodia. Namiesto žiarlenia sa mohla chovať normalne a možno by ani ten chlap tam nechodil tak často a bola by mu vlastná rodina prednejšia. Či čo má prísť šťastne domov, kde je jedna fúria. A nemusíš mi podsúvať tvoj názor a urážať. Je mi to fuk

@anonym_9d505d nič ti nepodsúvam, to si projektuješ ty, mne si úplne jedno. Reagovala som na tvoj stupídny komentár. To tak v diskusiách chodí.

anonym_9f6eb6
Dnes o 18:33
@anonym_be6604

@negymama ale oni ho vychovali ako závislého od nich a ďalej to živia. Oni sú jediní, ktorí môžu zastaviť skazu no nespravia to, lebo si egoisticky vychovali syna len pre seba a on to má hlboko v sebe.
@anonym_9f6eb6 v úvode napísala, že si nárokujú, aby tam deti boli každý druhý deň a keď to tak nie je vydobíjajú si “svoje” nátlakom a vyvolávaním. Dúfam, že nerobîš svojim deťom to isté. O tom ako trávi čas rodina a ich deti majú rozhodovať rodičia (nie jeden rodič a na úkor rodiny a manželstva), ktorí nesú bremeno výchovy ako životného poslania na svojich ramenách. Väčšina rodín chce mať doma čas spolu bez ďalších osôb.

@anonym_be6604 Nie, nerobím to mojim deťom, moje deti sú ešte malé. Stále som sa ale nedopátrala k tomu, že ČO jej na tom vadí. Máš pravdu, rodina chce byť aj spolu bez ďalších osôb. Ale veď svokrovci ku nim nechodia. Ja si myslím, že ak nie je na to závažný dôvod prečo to autorke vadí, keď to nie je len z princípu, že sú to proste svokrovci, ak sú tam deti spokojné a chcú tam chodiť, tak ja na tom nič zlé nevidím ak s otcom idú na návštevu 3 alebo 4x za týždeň na dve hodiny k starým rodičom.

Strana
z4