icon

Zoznámenie cez pokec

3. sep 2023

Caute maminy
Par tyzdnov si pisem s celkom fajn chlapom cez pokec. Jasne, viem, ze tam je to nic moc, ale tento vyzera byt iny.
Je rozvedeny, ma deti, riadne sa stara a prispieva. Je vzdelany, vsestranne rozhladeny.
Vekovo po 40tke, cize uz zrejme vie, co v zivote chce.
Zatial sme si vsak nevymenili ani cisla, stretko takym stylom, ze ved mozeme skusit, ale nic konkretne. Pise vsak vela, ozaj vela, zaujem tam je.
Mam si to cislo vypytat ja, ale pockat. Aby som zas nevyzerala taka vlezla😀

autor
6. sep 2023

No zeny moje, vcerajsie rande bolo moc fajn a vyzera to ozaj dobre. Idem teraz do prace a pristihla som sa, ze sa usmievam😉 cez vikend ideme na vylet. Tak zda sa, ze ta online zoznamka nieje marna, nestracajte nadej🙂❤️

jan510
Autor odpoveď zmazal
autor
6. sep 2023

@jan510 a ty ako vies, s kym som bola vonku? Mas vestecku gulu doma?

jan510
Autor odpoveď zmazal
autor
6. sep 2023

@jan510 ved sa len pytam, na zaklade coho sudis, ze randim s chlapom, ktoreho poznas? Prepac, ale pride mi to scestne.

jan510
Autor odpoveď zmazal
autor
6. sep 2023

@jan510 ved ja nevravim ze pises v zlom🙄 len sa pytam, na zaklade coho z mojej diskusie tvrdis, ze ty vies s kym som bola na rande a ze si mam davat na neho pozor??? Teraz si to zmazala....o co ti ide? Nerozumiem, prepac...

jan510
6. sep 2023

Zeby som bola v podobnej situacii niekedy? Zeby som vedela o niecom ? Zeby som na nieco prisla? Mozno aj byvame v tom istom meste. A over si aj to ze je rozvedeny. Dokonca tu pred rokom pisal aj on aj jeho nova,znamost ta dokonca s nim ma nemanz dieta

jan510
6. sep 2023

Mazem lebo on tu cita tie diskusie ak chces tak ip

jan510
6. sep 2023

To je naozaj posledny krat co som sa k dotycnemu vyjadrila, nemozem vystrihat vsetky zeny za toto leto si tretia

jan510
6. sep 2023

Ale kludne mu ver a do roka a do dna ( mozno aj skor) pochopis. Zahrat to vie pekne, kvety, vecera.....dvojity zivot veru

autor
6. sep 2023

@jan510 dala som si námahu a precitala som vsetky tvoje prispevky, aj tvoj blog.
Nuz, vidim, ze si tu znama firma pod minimalne druhym nickom uz, pricom v kazdej teme sa vidis bud ty, alebo v nej vidis svojho ex kamarata, ktory ta nechal a zrejme to nevies stravit. Prepac mi moju uprimnost, nemyslim to v zlom, ale toto nieje v poriadku.
Podla tych prispevkov mas cez 40 rokov, manzela, uz niekolkeho, ak spravne chapem a deti.
A slusnu nadvahu, ako vsade citam. Akoze, really??? V kazdom prispevku zdoraznujes, ako skvelo a mlado vyzeras a mas kopec napadnikov🤭🤭🤭
Pricom mas pocit, ze ten chlap tu cita tvoje prispevky...silna kava toto na mna, naozaj, rob so sebou nieco, lebo toto v poriadku nieje.
Nevies stravit jeho odmietnutie. Ved mas manzela a deti a ako pises kopu napadnikov, tak naco toto robis?
Kym som to docitala, az mi ta je luto, ako si tu robia z teba srandu. A este podla vsetkeho si ucitelka?
Tvoj manzel toto vie? No chudak chlap teda.
No a k veci, nemyslim si, ze pises o chlapikovi, s ktorym som randila ja.
To, ze ho vidis vsade je znak toho, ze to jeho odmietnutie je opodstatnene, si riadna stihacka.
Aj som dlho vahala, ci tento post pridat, ale ty sa tu tak zhadzujes, ze mi ta je luto.
Tie clanky na blogu pises kvoli nemu, ze.
Aby ziarlil...no moja, tiez som bola nestastne zamilovana, ale toto uz prehanas. Presne toto chlapov odradi, ta posadnutost. Ze mu nedas dychat.

jan510
6. sep 2023

Ved uz rob ako chces zistis sama

jan510
6. sep 2023

Blog pisem o mojej praci, si zas nefandi zeby som mala zaujem o zenateho chlapa co pretiahne vsetko +ma nemanzelske novorodeniatko. Jeminenky niektirym zenam vymleli mozog. Rob co chces veru, ved sama som ho odmietla ked sa chcel vratit🫣

jan510
6. sep 2023

Srandu si zo mna robila tu len jeho exmilenka a on. Ale ved vyskusaj uvidis. Obhajovat niekoho koho poznas 2 tyzdne a branit ho. Kvoli comu branis cudzieho cloveka? Lebo ti niekto chce naburat iluziu? Tak vela stastia pochopis sama, mudri ludia sa ucia z chyb druhych, ini zas sami musia zazit

autor
6. sep 2023

@jan510 vymleli mi mozog? Vyjadrenie ozaj hodne pani ucitelky, skolstvo je na tom fakt zle.
Okej, tak ak si myslis, ze dotycneho chlapika poznas, tak ma dvoch chlapcov skolkarov, je policajt a je to Michal D.?
Odkial ho ty poznas?

autor
6. sep 2023

@jan510 podla mna tebe slusne vyhrava. A este ma tu budes urazat?

jan510
6. sep 2023

Z pokecu zeby?

jan510
6. sep 2023

Ale meno nesedi tak mizno omyl😃🤷

maranco
Autor odpoveď zmazal
jan510
6. sep 2023

@maranco nie

avonladyba
6. sep 2023

To že ma 40 môže znamenať že vie čo chce, ale neznamená to aj to, že to bude to čo chces ty. A zároveň sa dá hrať, že chce to čo ty, aby si bola povolnejsia. 😀

autor
6. sep 2023

@jan510 ja som si urobila screen tvojich prispevkov. Pre pripad, ze to opat zmazem, dam sem screen. A pevne dufam, ze ten tvoj princ to ozaj cita, aby fakt videl, ze toto v poriadku nieje, co ty robis. Fakt silne kafe. Pani ucitelka. Chudak manzel a deti.

jan510
6. sep 2023

Daj screen ved uz ako myslis. Mne je to jedno co si utocna

autor
6. sep 2023

@jan510 a ty, tak uzasne a mlado vyzerajuca zenska s kopou napadnikom a x tym manzelom musis lovit na pokeci?🤣 Aj o tom napis clanok a vyzdvihni mladistvy vzhlad. Ved to je smiesne uz co robis. Chudak tvoj manzel.

jan510
6. sep 2023

Neviem preco riesis mna? Staraj sa prosim o seba a mne daj pokoj. Na nete mozem vyjadrit svoj nazor na cokolvek ak pisem z vlastnej skusenosti

autor
6. sep 2023

@jan510 a ja nemozem vyjadrit svoj nazor? Prepac, ale ty si sem prisla a zacala ma urazat ze som vymleta. A mne pises, ze ja sa mam starat o seba a dat ti pokoj? Ty mas slusny problem.

jan510
6. sep 2023

Napisala som ze dnesne baby su vymlete. Sa tam radis ked sa Ta to dotklo? Podla seba sudis mna? Ved ja nikoho nelovim. Chcela som ti pomoct ak je to iny muz daj sa do kludu a hotovo

autor
6. sep 2023

@jan510 a odkial vies kolko ma tvoj byvaly toto leto zien? To ho sledujes? Vies, ze to co robis je chore? Ja sa mu vobec nedivim, ze s tebou nic nechce mat. Ty si posadnuta.

jan510
6. sep 2023

Lebo tie baby maju kamosky a niektore poznam. Tal sa mi to dostalo do usi. Ako ho mam sledovat? Ved som ho vsade blokla aby mi dal pokoj. A jedna ma sama nakontaktovala cez konik.
Ved sa ukludni vsak tvoj napadnik to nie je.