Zoznámenie cez pokec
Caute maminy
Par tyzdnov si pisem s celkom fajn chlapom cez pokec. Jasne, viem, ze tam je to nic moc, ale tento vyzera byt iny.
Je rozvedeny, ma deti, riadne sa stara a prispieva. Je vzdelany, vsestranne rozhladeny.
Vekovo po 40tke, cize uz zrejme vie, co v zivote chce.
Zatial sme si vsak nevymenili ani cisla, stretko takym stylom, ze ved mozeme skusit, ale nic konkretne. Pise vsak vela, ozaj vela, zaujem tam je.
Mam si to cislo vypytat ja, ale pockat. Aby som zas nevyzerala taka vlezla😀
@jan510 koncim. Podla mesta a prispevkov presne viem kde pracujes a rozvedena 40tnicka s nadvahou a 2 detmi tam nebudes neprehliadnutelna. Toto si uz preklepnem ja. Skolstvo je fakt biedne, ze toto dopustia.
@jan510 ja som uplne kludna. A uz asi aj viem kto si. S.S.ze? Aj ja mam znamosti, aj tam kde ty robis. Toto tak nenecham, aby mna niekto urazal. Chudak tvoj manzel
Ok mozme sa konfrontovat kludne, oznacila si ma za labilnu a dala tu moje inicialy . Je ti jasne ze je verejne ohovaranie? Budes znasat dosledky? V oraci nemam problem ja vychadzam s ludmi velmi dobre
Tak toto už je kovbojka.
Chcela som ju v dobrom vystrihat lebo on je znama firma v regione aj pokeci. No zda sa ze to nezvladla
@jan510 no vyzera to tak, ze znama firma v regione ste skor vy, mila pani. Len oci otvaram. A nie, urcite nerandime s tym istym muzom.
ved v poriadku tak mas potom carovnu gulu ked si tu zavesila moje inicialy. Prajem Ti vela stastia 🙂
@jan510 a ja Vam. Poprosim, uz ma neoznacujte. S vami nic nechcem mat spolocne
pises ako anonym ja ta neoznacujem 🙂
@jan510 tvoje inicialy mi povedala kamoska, podla popisu ze nad 40 rokov a velka vaha, ze to budes jedine ty. Je smutne, ak si stale presvedcena, ze toto pise tvoj ex kamarat, fakt uz neviem, ako ti to citlivo povedat. Ze ma tu urazas ze som vymleta, alebo ze ine zeny su vymlete, to mna nerozhadze. To je iba tvoja vizitka. Velmi by som chcela vediet, cim ta ten chlap tak ocaril, ze sa ho nevies vzdat a toto robis, co to bude za frajera, to by ma zaujimalo. S michalom som bola dva razy von, z toho teraz aj u neho po usbcko s filmom, co mi pozical a veru, ziadne deti, ani novorodenec tam nebol.
Mrzi ma to, ze si sa tu zbytocne zhovadila, ale ty si tu nabehla s takym nasratim a istotou, ze ty ho poznas, az som bola sokovana.
Ja som sice podstatne mladsia ako ty, no tiez mam za sebou kadejake vztahy a trva mi, kym ludom doverujem. Michala som si overila a keby moj znamy nebol tiez policajt a nepovedal by mi, ze on je v pohode stretko by som ani nenavrhovala.
Sla som s nim von, lebo mi pripada zbytocne vypisovat si dlhe tyzdne, ked nazivo moze byt trapne ticho. On suhlasil, ze sam len zbieral odvahu ma pozvat, aby ma nevyplasil.
Ak to vyjde, budem rada, ak nie, svet sa nezruti.
Chcela som tu povzbudit mlade mamky, aby nestracali nadej na zoznamenie, no ty si mi celu temu totalne znechutila.
Z 30 000 ludi v meste ma kamoska dobry odhad😃
A co ta tak rozculilo ked to je iny muz? Vsak klud a uzivaj si a neries mna. Mozno mas zly odhad na ludi a hned si mi tu vynadala do sialenych a posadnutych. Co pritom vobec nie je pravda. Do nikoho zalubena ani nikym posadnuta nie som. To ze ty si toho nazoru je tvoja vec.
Btw. 73 kil je velka vaha??? Az taka ze ma kamoska spozna v 30 000 meste? Podla opisu ze 2 deti, 73 kil a ucitelka? Tak potom nech sa kamoska zivi vestenim ma talent
@jan510 rozculena si tu akurat ty.
@jan510 prepac, ja som videla tvoju foto na stranke vasho zariadenia. Nemyslim, ze mas 73kg, ale ved to je jedno. Ved podla seba vyzeras velmi super mlado, tak to neries🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ano som so sebou spokojna aj s vyzorom veru, nemam s tym najmensi problem .
@jan510 okej tak pekny vecer a drz sa. Fakt ti prajem aby si bola stastna a zila svoj zivot, nie zivot nejakeho blazna, co klame svoju rodinu. A prosim ta za tvojho manzela, rozved sa. Poznam ho, z videnia iba, ale on si toto nezasluzi. Mne ho je luto tazky osud a teraz toto. Aj tvojho starsieho syna poznam, L.
Jasne veru tazky osud ma moja rodina, nezasluzia si taku mamu🙄🫣. Ak este raz tu das inicialy mojich deti a mna tak sa budeme bavit na policii a nech ti ten tvoj michal pomoze
Ja stastna a spokojna som. Ak naozaj ode o ineho kuza stacilo slusne povedat a nie hmed sa zo mma vysmievat , z mojho vyzoru, ktory je normalny a tie inicialy mna mojich deti to uz tu jedna pridavala pred rokom ked toho pana obhajovala. Ta ma teraz ine starosti.
Tak sa skludni lebo si ti na smiech.
@jan510 klud. Pekny vecer s rodinkou.
Vidis napriek podla teba odpudivemu vyzoru som sa vydala( dokonca dvakrat), a roky za mnou behal aj ten pan ktoreho sme si pomylili. Dokonca 7 rokov sa so mnou kamaratil a este mesiac dozadu ma volal na kavu,kde chcel obnovit priatelstvo no kedze sa uplne zmenil a nema take hodnoty ako mal uz som nechcela. Co nejdes predychat ze aj o ine ako stihke zeny maju muzi zaujem?😃. Nastastie sme boli len kamarati spolu. Takze klidek na radovanky mal ine..stihlunke blondinky😉. Bud rada ze totp cele je nastastie nedorozumenie. A mas ineho napadnika. Ja uz ani na fb nic nepridavam co ma tak sledoval, aj z cudzich uctov. Blokla som ho vsade aj telefonne cislo. A tak ma sleduje tu po koniku. Aj na tej kave v juli to priznal a este ma sleduje aj na pracovnej stranke to tiez priznal. Takze o posadnutosti by som radsej pomlcala. Ja som.ho strihla uz pred vyse rokom vsade kde sa dalo a 3 tyzd dozadu som ho odmietla mailom
Mam este screeen. Ale kedze je to iny pan tak to nejdem pridavat. Bud rada ze je to niekto iny. Pekny den
Jaa som cez pokec s tym mojim uz 13 rokov. Pockaj, uvidis
@jan510 ved sme si to vyjasnili, vsetko je ok. Aspon z mojej strany. A ten tvoj je tiez z turian? Ci co ta to vlastne napadlo si to spojit? Sedia ti inicialy?
Inicialy nesedia ved som ti pisala ze Michal D. nie je. Spojila som si to podka inych indicii
@jan510 ja nepisem nikde ze si odpudiva
Citala som temy kam chodis a tvoj vzhlad sa tam casto spominal suvislosti s obezitou. Podla prispevku na tvojom profile mi hned bolo jasne, v kt.zariadeni pracujes, ved na to nemusim byt detektiv. A znama tam ma sestru stacil jeden call. Neboj, vsetko som nenapadne a nemienim ti robit hanbu ani nic take. Inicial tvoj som uviedla aby si verila, ze viem uz kto si. Ja ti to pisem v dobrom, ze to prehanas. Ciste teatro si tu urobila z toho. A hned v uvode som ta stopla, ze ako si mozes byt ista, tak si vyletela ze som vymleta. Mozem dufam tykat, aj ked si podstatne starsia, ze? Tu si tykame.
@jan510 a aj ked ti nesedi meno ides si svoje? Ved podla tych starsich tem ta ten chlap nechce ani citit. Aj ta tema kde tak uraza on je o tebe, ze? Preco ho tak uhanas
Ale nechod mi tu s touto rozpravkou. Call vies komu hovor, mam tolko znamych ze uz by mi dali echo. Vsak ok, obezitu spominala jedine nova milenka mojho kamosa a on sam v case ked behal za nou dost si tu robili srandu z toho a vyzera ze toto tiez teba najviac serie. No hold kazdy sme nejaki a muzom sa aj tak pacia zeny nie kost a koza. Ved to je jedno. Ja ho neuhanam, to tvrdi len on. To ze veris veciam a ujde ti pointa je tvoja vec. Ako mozem niekoho uhanat koho som vsade blokla a odmietla??? Nikoho som meuhanala ani neuhanam. Ved co by som videla na 45r chlapovi co doma zene klame a dalsich xy ma na telefone? Akonahle som sa dozvedela ze ma viac znamosti a nie je taky aky sa robil som kontskt zrusila a dokknca aj uplne fb odstrihla lebo ma sledoval z inych profilov..zial sledujr ma stale aj na pracovnej stranke nie je tazje to zistit ale snad ho to raz prejde ta posadnutost ....mna rok uhanal pokial som sa s nim vobec zacala kamaratit, takze cestu mal trnistu. Ale 7 rokov sme sa celkom pekne kamaratili, az pokial nezacal robit blbosti .....
Uz sa mi nechce tym ani tebou zaoberat..bud rada ze tvoj je iny. Naozaj daluj bohu.pekny vecer. Uz sa mi nechce vypisovat.
@jan510 ty si ides stale svoje. No nic, strata casu toto, caw

Uplne si chytila hystericky zachvat. Vsak klud preboha. Je to iny pan tak nerues