Zoznámenie cez pokec - ako zostať len priatelia
Ahojte, zoznámila som sa cez pokec s mužom, mal tam napísaný vek, info o sebe.
Najprv sme si písali, potom sme si začali volať, veľmi príjemný, rozhľadený muž, dobre sa mi s ním rozpráva, dokážeme sa rozprávať aj hodinu, veľa sa smejeme. Ale potom poslal fotku, najprv jednu, potom druhú, potom tretiu. A ja som zastala. Vôbec sa mi nepáči. Ja nie som plytká žena, to vôbec nie, nepozerám v prvom kroku na vzhľad. Ale on je o 10r starší odo mňa a vyzerá ešte o 10r staršie. Máme za sebou dva veľmi dlhé telefonáty včera. A počas nich vyšlo veľa vecí najavo, čo sa mi nepáčia. Čiže už vidím, že za mňa to na niečo viac nebude. Avšak si viem predstaviť, že budeme priatelia. Väčšine chlapov keď poviete túto informáciu, tak nemajú záujem. Ako by ste postupovali vy?
@anonym_autor ale píšeš, že chceš s ním byť kamarátka. Prečo? Prečo by normálna žena chcela byť kamarátka s niekým tak úbohým? Prečo by normálna žena chcela udržiavať ešte vôbec nejakú komunikáciu s chlapom, ktorý je buď chudák alebo klamár. Nechcela. Normálna žena nie.
@melanta lebo ja teraz nehľadám vzťah. On nie je úbohý, pre mňa má mnoho povedzme kontaktov a je byť dobre mať ho za známeho... kamoša...
@anonym_autor Sem to pises. Pretoze ak by bol na fotke sportovy zachovany fesak s domom a autom, sama zacnes doliezat. Na Pokec sa nechodi kecat, aj ked nazov k tomu zvadza.
@patrike ja nehladam vztah. A mam to aj na pokeci. Ani nic sexualne. Aj to tam mam. On do toho s tym isiel. Ze budeme only kamosi... nic viac... ale vcera sa retorika trochu zmenila. A to sa mi nem paci.
@melanta lebo ja teraz nehľadám vzťah. On nie je úbohý, pre mňa má mnoho povedzme kontaktov a je byť dobre mať ho za známeho... kamoša...
@anonym_autor Cize ho chces zneuzivat, to nie je "budme kamarati". Co by si mu v tom "kamaratstve" poskytla ty ? Co by on z toho mal, ak by ste sa stretavali na zaplnenie tvojho casu a on by ti robil nejake sluzbicky a poskytoval kontakty zadarmo ? Dostal by aspon kolac upeceny ? Budes ho vozit autom, kde si povie, kedze teraz nema vodicak ?
@anonym_autor Cize ho chces zneuzivat, to nie je "budme kamarati". Co by si mu v tom "kamaratstve" poskytla ty ? Co by on z toho mal, ak by ste sa stretavali na zaplnenie tvojho casu a on by ti robil nejake sluzbicky a poskytoval kontakty zadarmo ? Dostal by aspon kolac upeceny ? Budes ho vozit autom, kde si povie, kedze teraz nema vodicak ?
@patrike no zatial to vyzera tak, ze by on benefitoval z nasho kamaratstva. Detaily nebudem hovorit... ale uz som to zachytila.
@patrike ja nehladam vztah. A mam to aj na pokeci. Ani nic sexualne. Aj to tam mam. On do toho s tym isiel. Ze budeme only kamosi... nic viac... ale vcera sa retorika trochu zmenila. A to sa mi nem paci.
@anonym_autor Kolko mas rokov ? 12 ? Muzi vzdy chcu nieco sexualne a nie kamosky, to ber ako zakladny fakt a nulovy vplyv na to ma, co si ty popises do profilu.
@anonym_autor Kolko mas rokov ? 12 ? Muzi vzdy chcu nieco sexualne a nie kamosky, to ber ako zakladny fakt a nulovy vplyv na to ma, co si ty popises do profilu.
@patrike no ja sexualne nechcem a nehladam. A to vedel od zaciatku.
@patrike no zatial to vyzera tak, ze by on benefitoval z nasho kamaratstva. Detaily nebudem hovorit... ale uz som to zachytila.
@anonym_autor Uz sa do toho zamotavas.
@anonym_autor dlhodobo nezamestnaný, odobratý vodičák, žijúci u ex - a podľa teba nie je úbohý? Bývalý manažér s kontaktmi - k čomu sú jeho kontakty, keď takto dopadol? Poviem ti, keby mi zavolal nejaký stroskotanec, že niečo potrebuje pre svoju známu, tak proste nie. Stroskotancovi konttakty nepomôžu. Ale ako vidím aj tvoje ďalšie odpovede, ty si extrémne jednoduchá naivka a zúfalkyňa. Čiže ste sa našli, úbohý stroskotanec a naivná zúfalka. Škoda energie.
@anonym_autor Ved povedz, nik nepozna teba ani jeho. Napis presne, co by si mu v tom kamaratstve poskytla.
Dam ti priklad, sice ide o muza, ale : kamosovi som natahal elektriku v pivnici, on mi za to vytlacil par veci z umelej hmoty a daroval mi zvysne kable a zaplatil mi obed.
@anonym_autor Uz sa do toho zamotavas.
@anonym_088525 chce odo mna, aby som mu pomohla s niecim napriklad, s pracou mimo ineho.
@patrike sčasti máš pravdu. Tu ale môže byť motivácia dotyčného iná. Získať bývanie u nikoho iného ako u ex a niekoho, kto bude živiť nezamestnaného.
Možno jeho zena o tom ešte ani nevie, že je ex.😁To je na Zoznamkach zvykom.Never všetkému čo ti nejaky zufalec napíše len aby sa k tebe bližšie dostal
@anonym_autor Ved povedz, nik nepozna teba ani jeho. Napis presne, co by si mu v tom kamaratstve poskytla.
Dam ti priklad, sice ide o muza, ale : kamosovi som natahal elektriku v pivnici, on mi za to vytlacil par veci z umelej hmoty a daroval mi zvysne kable a zaplatil mi obed.
@patrike mám kamoša 28 rokov, najlepšieho, nikdy medzi nami nič sexuálne nebolo, ani nebude. Sme v podstate BFF, a nikdy sme nikto od toho druhého neočakávali. Sme ako brat a sestra. Ja viem, čo je priateľstvo bez sexu.
Možno jeho zena o tom ešte ani nevie, že je ex.😁To je na Zoznamkach zvykom.Never všetkému čo ti nejaky zufalec napíše len aby sa k tebe bližšie dostal
@anonym_b2a4c1 je rozvedený, to viem naisto. krátko, ale je.
@anonym_088525 chce odo mna, aby som mu pomohla s niecim napriklad, s pracou mimo ineho.
@anonym_autor veď si písala, že je ex manažér a má kontakty, kvôli ktorým by si chcela ostať jeho známa. Tak prečo by potreboval teba, keď má kontakty. Fakt sa do toho zamotávaš dievča zlaté.
Instinkt ti hovori nechat tak, tak daj nan. Ked niekoho nechces, ze ti nesadol, naco sa nutit. Ako setrne skoncit? Postupne obmedzovat pisanie na menej a bavit sa iba o vseobecnych temach. Ved ani vztah nehladas. Ak sa nechces vyhovorit na vek, tak ze teraz nic nehladas.
Ty mas 40, on cca 50, podla teba vyzera starsie. Je mozne, ze sa o seba prilis nestara, nesportuje. Pauza v praci je normalna vec, otazka je, ako dlho je nezamestnany. Ak pol rok, rok, je vzdelany, predtym vzdy pracoval a ma za co zit, je to jeho vec. Ked zena nerobi aj 20 rokov a bola v domacnosti, zaujimave, to red flag nie je. Red flag je byvanie spolu s ex, nemaju to doriesene. Nezije u ex, to by ho davno vykopla, ak je to s tym rozvodom teda pravda. Ziju asi v byvalom spolocnom dome. Predat nechcu a ex asi nema na vyplatenie, tiez ziadna vyhra.
Rataj s tym, ze mas 40, o par rokov budes aj ty vyzerat starsie ako na svoj vek, na kazdeho to pride.
Zase pozor,byvaly manazer moze mat zarobene a investovane tolko, ze nemusi prstom pohnut a len si uziva predcasny "dochodok" ako rentier. S nepracovanim sa casto spaja predstava nepouzitelnej socky nalozenej v liehu, ale nie je to automaticke. Pozrite si, co je to FIRE, je plno stranok o tom, ako nerobit uz povedzme v 40, 45 - ke.
Zase pozor,byvaly manazer moze mat zarobene a investovane tolko, ze nemusi prstom pohnut a len si uziva predcasny "dochodok" ako rentier. S nepracovanim sa casto spaja predstava nepouzitelnej socky nalozenej v liehu, ale nie je to automaticke. Pozrite si, co je to FIRE, je plno stranok o tom, ako nerobit uz povedzme v 40, 45 - ke.
@patrike on má zarobené a viem, že dostal veľmi nadštandardné odstupné, ale netuším, prečo býva so ženou, fakt mi to hlava neberie. On povedal, že z trucu. Ale má byt v inom meste.. oveľa, oveľa ďalej a keď nie je tu, je tam. A keď je tu, je doma, lebo je to ešte jeho byt na 50% ....
@patrike Takych je na SK len par. Tento ocividne hlada job, takze az tak za vodou podla mna nebude.
@anonym_autor veď si písala, že je ex manažér a má kontakty, kvôli ktorým by si chcela ostať jeho známa. Tak prečo by potreboval teba, keď má kontakty. Fakt sa do toho zamotávaš dievča zlaté.
@melanta teba nikdy nikto nepožiadal o to, či nemáš voľnú momentálne adekvátnu manažérsku pozíciu, ktorá by zodpovedala jeho požiadavkám? Lebo povedzme, takých nie je zase veľa na trhu. reálne sa pýtam teba ako headhuntera, nepožiadal ťa nikto?
@patrike on má zarobené a viem, že dostal veľmi nadštandardné odstupné, ale netuším, prečo býva so ženou, fakt mi to hlava neberie. On povedal, že z trucu. Ale má byt v inom meste.. oveľa, oveľa ďalej a keď nie je tu, je tam. A keď je tu, je doma, lebo je to ešte jeho byt na 50% ....
@anonym_autor Alebo nevie varit a prat, a nevie sam existovat? 😄
@anonym_autor Cize byvaly manazer ziada od zeny z pokecu pomoc najst mu pracu ? WTF ?
@anonym_autor Alebo nevie varit a prat, a nevie sam existovat? 😄
@anonym_088525 nie, práveže on je v tomto veľmi samostatný.
@anonym_autor Cize byvaly manazer ziada od zeny z pokecu pomoc najst mu pracu ? WTF ?
@patrike ak je to moja práca?
Ok, tak on teba chce novy job. A ty od neho?

@melanta ja ale vzťah v tejto chvíli nehľadám, to mám aj na pokeci. A do toho snáď išiel, keď so mnou komunikoval. A nič fyzické na úrovni FWB s ním nechcem mať.
@anonym_autor ale píšeš, že chceš s ním byť kamarátka. Prečo? Prečo by normálna žena chcela byť kamarátka s niekým tak úbohým? Prečo by normálna žena chcela udržiavať ešte vôbec nejakú komunikáciu s chlapom, ktorý je buď chudák alebo klamár. Nechcela. Normálna žena nie.