icon

Zoznamka pre ženy 40+

greengirl
4. apr 2025

Ahojte,
konecne som sa nakopla registrovat sa na zoznamku. Hladam seriozny dlhodoby vztah.
Som tam aktivne tento rok. 100% chlapov chce len sex. Z toho 90% chlapov chce len sex a ziaden vztah. 10% chlapov by chcelo aj normalny vztah postupom casu. Z tych 10%, je 5% fajn, ktori vizeraju aj k svetu, maju realne foto a dobry profil. Moj problem je, ze vobec neviem zaujat tu velmi malu skupinu normalnych fajn chlapov. Mne osobne staci len jeden jediny muz, s ktorym si proste sadneme a budeme bezne fungovat.. plynule casom.

Mate nejake typy, ako na to? Foto aj profil mam normalne, pravdivo vyplnene vsetko. Po dlhom vahani som si povedala, ze vekovy rozdiel az do 12 rokov je pre mna stale ok, ak je ten chlap k svetu a normalny. V minulosti som mala 2 partnerov, boli ok, ziadny manipulanti ani narcisti, nemali ziadne red flags. Ja som sa uz dala dokopy celkom... Mam aj terapeuta, keby nieco vyplavalo na povrch. Ale tak rozvedeni chlapi toho tiez maju celkom nabaleneho. Priliz analyzuju. Nie je to ako v 20tke.

Popripade ake ine zoznamky okrem elitedate su pre vek 40+ az 55? Som v BA.

Take rady, ze maj sa rada, ja sa mam naozaj rada. Akceptujem sa, aka som. Netvrdim, ze som dokonala a netvrdim, ze mam super nervy na vsetko. Ale snazim sa.

Vdaka za kazdu radu.

Strana
z5
tundra
9. apr 2025

@luccija motorkarov😮,este,ze nikoho nehladam😂

greengirl
autor
9. apr 2025

@luccija mam to v inzerate, o tych znameniach. Vsetko duchovne som uz vymazala z inzeratu a duchovno uz nebudem proste riesit vobec. Nehladam duchovneho chlapa. S tym filtrovanim je to tak, presne ako pises. Ja to tiez tak mam. Ostatne max 10 a z toho ja nikomu nesadnem 😉

greengirl
autor
9. apr 2025

@luccija nadupat sa pozitivnou energiou do konca mojho zivota... 🙂 🙂 🙂 inaac to vobec nevidiiim. Do konverzacie na zoznamke len pozitivne myslienky odteraz... A cele hladanie brat ako cisty sebarast... Dalsie nechat plynut postupne, ak sa uz nieco zacne rysovat.

0silvia0
9. apr 2025

@greengirl nemusíš do konverzácie dávať len pozitívne myšlienky, môžeš aj neutrálne. Hlavne žiadne vyplakávačky, to nikto nemá rád, to každý radšej zdupká.

greengirl
autor
9. apr 2025

@0silvia0 tak jasne, rozvedeni/single chlapi na zoznamkach 45+, pravdepodobne mali nervozne, kriticke a vyplakavacie zeny... a teraz oni uz tolko analyzuju tiez... ze jedna poznamka a som samy RED FLAG 😉

demodun
9. apr 2025

@tundra no vidíš, motorky už nie sú sexi 😎
Hlavne prosím ťa neprejdi na tekvicové kapučíno 😅

0silvia0
9. apr 2025

@greengirl záleží aká to bola poznámka

tundra
9. apr 2025

@demodun to je čo?😂

unbeholfen
19. okt 2025

Hláste sa u mňa. Som z okolia BA, mám 40+ takže sme celkom podobne na tom. Obidve greengirl aj korylan.

maya_hi
19. okt 2025
@greengirl

@done ohnive znamenia sa hodia k vzdusnym znameniam a k ohnimym znameniam. Pisala som normalne na elitedate zoznamku, ci tam vedia dat dobrovolnu kolonku znamenie zverokruhu, ze nie... Jeden chalan mi napisal, ze je strelec a zda sa, ze hlada normalny vztah, ale je BA... Neviem kolko rokov mas, ale aj kolega je strelec a hlada zenu normalne na zalozenie rodiny.

@greengirl a k čomu sa hodia vodné znamenia?

korylan
19. okt 2025
@unbeholfen

Hláste sa u mňa. Som z okolia BA, mám 40+ takže sme celkom podobne na tom. Obidve greengirl aj korylan.

@unbeholfen odprezentuj sa 😀

unbeholfen
19. okt 2025
@korylan

@unbeholfen odprezentuj sa 😀

@korylan no očúvaj sem: Som z regiónu blízo BA, TT, DS, NR, SC, NZ, SA som 183cm vysoký, slobodný, bezdetný, 44r, dosť všestranný že aj zábava, aj šport, aj kultúra, aj výlety, aj klidne doma, alebo len tak prechádzať sa, sedieť na lavičke, aj wellnes, aj pekne sa vyprávat vela, tak bárs čo, to sa už v rámci rozhovorov dá sa dopýtať.
Nefajčiar som ale nevadia mi fajčiari, neopíjam sa, neuznávam domáce násilie, já som za klid, slušnosť, a také.

unbeholfen
19. okt 2025
@maya_hi

@greengirl a k čomu sa hodia vodné znamenia?

@maya_hi ku mne sa hodia vodné znamenia. To sú také skupiny.

Strana
z5