Zoznamka pre ženy 40+
Ahojte,
konecne som sa nakopla registrovat sa na zoznamku. Hladam seriozny dlhodoby vztah.
Som tam aktivne tento rok. 100% chlapov chce len sex. Z toho 90% chlapov chce len sex a ziaden vztah. 10% chlapov by chcelo aj normalny vztah postupom casu. Z tych 10%, je 5% fajn, ktori vizeraju aj k svetu, maju realne foto a dobry profil. Moj problem je, ze vobec neviem zaujat tu velmi malu skupinu normalnych fajn chlapov. Mne osobne staci len jeden jediny muz, s ktorym si proste sadneme a budeme bezne fungovat.. plynule casom.
Mate nejake typy, ako na to? Foto aj profil mam normalne, pravdivo vyplnene vsetko. Po dlhom vahani som si povedala, ze vekovy rozdiel az do 12 rokov je pre mna stale ok, ak je ten chlap k svetu a normalny. V minulosti som mala 2 partnerov, boli ok, ziadny manipulanti ani narcisti, nemali ziadne red flags. Ja som sa uz dala dokopy celkom... Mam aj terapeuta, keby nieco vyplavalo na povrch. Ale tak rozvedeni chlapi toho tiez maju celkom nabaleneho. Priliz analyzuju. Nie je to ako v 20tke.
Popripade ake ine zoznamky okrem elitedate su pre vek 40+ az 55? Som v BA.
Take rady, ze maj sa rada, ja sa mam naozaj rada. Akceptujem sa, aka som. Netvrdim, ze som dokonala a netvrdim, ze mam super nervy na vsetko. Ale snazim sa.
Vdaka za kazdu radu.
Hláste sa u mňa. Som z okolia BA, mám 40+ takže sme celkom podobne na tom. Obidve greengirl aj korylan.
@done ohnive znamenia sa hodia k vzdusnym znameniam a k ohnimym znameniam. Pisala som normalne na elitedate zoznamku, ci tam vedia dat dobrovolnu kolonku znamenie zverokruhu, ze nie... Jeden chalan mi napisal, ze je strelec a zda sa, ze hlada normalny vztah, ale je BA... Neviem kolko rokov mas, ale aj kolega je strelec a hlada zenu normalne na zalozenie rodiny.
@greengirl a k čomu sa hodia vodné znamenia?
Hláste sa u mňa. Som z okolia BA, mám 40+ takže sme celkom podobne na tom. Obidve greengirl aj korylan.
@unbeholfen odprezentuj sa 😀
@unbeholfen odprezentuj sa 😀
@korylan no očúvaj sem: Som z regiónu blízo BA, TT, DS, NR, SC, NZ, SA som 183cm vysoký, slobodný, bezdetný, 44r, dosť všestranný že aj zábava, aj šport, aj kultúra, aj výlety, aj klidne doma, alebo len tak prechádzať sa, sedieť na lavičke, aj wellnes, aj pekne sa vyprávat vela, tak bárs čo, to sa už v rámci rozhovorov dá sa dopýtať.
Nefajčiar som ale nevadia mi fajčiari, neopíjam sa, neuznávam domáce násilie, já som za klid, slušnosť, a také.

@luccija motorkarov😮,este,ze nikoho nehladam😂