Zrušil stretnutie na poslednú chvíľu
Ahojte, včera som sa mala stretnúť s chalanom, píšeme si nejaký čas a na poslednú chvíľu zrušil stretnutie napísal len, že nevie či sa dnes stretneme, lebo ma menší problém...žiadne vysvetlenie nič...tak som sa spýtala aký problém a doteraz neodpísal a to bola moja správa posielaná včera o 17ej 🤷🏼♀️ čo myslíte vykašľať sa na neho? Veď keby chcel odpíše a dá nejaké vysvetlenie nie?
no čo som čítala tak zbežne tú tvoju diskusiu predtým,ak mám zlú intuíciu a tušáka o niekom ani by som s ním nikde nešla.Ja by som už písanie uťala keby sa mi dačo nezdá.Teda nechcelo by sa mi ani len obliekať a íst za ním😁 ale to som ja.Neviem síce kolko máš ty rokov ale najprv som si myslela že je tam opis nejakého pubertiaka a on už 30 plus má a asi vyzerá byť ako decko rozumovo stále.No to sú tie rande cez zoznamky o ničom a z nudy.A inak čo sa týka výšky ja mám tiež tak 158 cm a mala som frajera čo mal 185 to nie je o tom.Síce som sa pri ňom výškovo ani ja dobre necítala ale tak niekomu to nevadí.To zbytočne sa takto oberáte o čas keď ani ty ho riadne nechceš a asi ani on teba
no čo som čítala tak zbežne tú tvoju diskusiu predtým,ak mám zlú intuíciu a tušáka o niekom ani by som s ním nikde nešla.Ja by som už písanie uťala keby sa mi dačo nezdá.Teda nechcelo by sa mi ani len obliekať a íst za ním😁 ale to som ja.Neviem síce kolko máš ty rokov ale najprv som si myslela že je tam opis nejakého pubertiaka a on už 30 plus má a asi vyzerá byť ako decko rozumovo stále.No to sú tie rande cez zoznamky o ničom a z nudy.A inak čo sa týka výšky ja mám tiež tak 158 cm a mala som frajera čo mal 185 to nie je o tom.Síce som sa pri ňom výškovo ani ja dobre necítala ale tak niekomu to nevadí.To zbytočne sa takto oberáte o čas keď ani ty ho riadne nechceš a asi ani on teba
@liusa82 Bola som s ním nakoniec..ospravedlnil sa, no mala som pravdu išlo mu len o sex, ktorý samozrejme nedostal..po asi hodine keď videl, že to je márna snaha povedal: zaveziem ťa domov? vidím, že nič nebude 🙈 tak ma zaviezol domov a viac mu neplánujem napísať ani len bodku..
Blokuj ho hned
On ťa potom znova zavolal, či ako sa to stalo?
On ťa potom znova zavolal, či ako sa to stalo?
@unicornlady áno ospravedlnil sa, dal vysvetlenie..
A vysvetlenie bolo ...? 😅
že druhá mu nedala, tak skúšal ďalej 😀
Vidím ze nič nebude?... No to je chuj 🤦🏼♀️
Vidím ze nič nebude?... No to je chuj 🤦🏼♀️
@bielasovicka Áno presne toto mi povedal, nehovoriac o tom, že po 10min ako sme sa stretli ma chcel bozkávať 🤣🤦🏻♀️
Ale sa z toho pouč, autorka.
Veď s tebou ani nekomunikoval férovo. Skôr také o ničom.
Ale veď on ti nie je dlžný žiadne vysvetlenie, je to jeho osobná vec. Človek nie je povinný nikomu nič vysvetľovať. Nie je to myslene v zlom. Ak ti neodpísal ani opäť nenapisal, kašli na to, je to debil. Ak je normálny ospravedlní sa a navrhne nový termín. Sama uvidis. Hlavne sa neponizuj a nepíš mu 🙂 zapamätaj si - if he wanted to, he would. A to 100% platí. A odporúčam film - he’s just not that into you. Povinne by si mala pozrieť každá žena.
Ale veď on ti nie je dlžný žiadne vysvetlenie, je to jeho osobná vec. Človek nie je povinný nikomu nič vysvetľovať. Nie je to myslene v zlom. Ak ti neodpísal ani opäť nenapisal, kašli na to, je to debil. Ak je normálny ospravedlní sa a navrhne nový termín. Sama uvidis. Hlavne sa neponizuj a nepíš mu 🙂 zapamätaj si - if he wanted to, he would. A to 100% platí. A odporúčam film - he’s just not that into you. Povinne by si mala pozrieť každá žena.
@pivonka28 precitaj si celú diskusiu prosím ťa🙂
Bol aspoň pekný? 😃
Kasli nanho 🙂
Napísal mi, ze nech prídem ku nemu večer domov, že sa nebude o nič snažiť..napísal, že si objednáme pizzu a pustíme film...sam tomu neverí 😃🤦🏻♀️
Hej pustime si film, takzvane poďme si zatrtrkať 😂😂
Prečítala som si.
Podľa toho ale čo píšeš je to jednoznačne hráč.
A ty si mu odpísala?
Ak sa neozval blokni ho a nerieš
Podla tvojho opisu v tej predoslej konverzacii je to plateny clovek - plateny za to, ze si pise a udrzuje tam uzivatelov zoznamky.

Kašli na neho.Uzavri to v sebe a choď ďalej.Hlavne nebuď smutná.A popracuj na svojom sebavedomi.Nevolaj mu, nepíš,nevtieraj sa.Vsetko dobré želám.🙂