Zvážili by ste vzťah s menej vzdelaným partnerom?
Ahojte... moja otázka je skôr zo zaujímavosti a skôr pre tie, ktoré ste/boli v podobnej situácii. Mám 28 rokov, som vysokoškolsky vzdelaná, mám vlastný byt, ovládam 3 cudzie jazyky, výzorovo som lepší priemer, snažím sa lepšie obliekať, starať sa o seba, aktívne cvičím 3x do týždna.. Boli by ste s partnerom, ktorý nemá vysokú školu ako vy a v podstate "nič nevie"? Stretla som sa s jedným mužom, páči sa mi, športuje, je milý, má 31 ale odrádza ma to, že zarába menej ako ja a nemá v mojich očiach kariérnu perspektívu.. Ja som mala 2 partnerov, ktorí nemali vysokú školu a vôbec mi to nevadilo, pretože boli zruční a vedeli zarobiť v tom, v čom boli šikovní.. A mám celkom obavu z toho, aby sa z neho nestala taká "pijavička", ktorá sa bude na mne voziť.. pretože ja v práci dosť makám a makala som aj počas vysokej školy, učila sa cudzie jazyky, jednoducho som sa snažila...
@anonym_329b11 robí kuriéra a popri tom si privyrába ale to zarobí pár korún.. neviem koľko má dokopy ale veľa to nebude...
@muchotrafka298 veď to.. ja som mala ex, ktorý robil s autami ale vedel zarobiť a bol šikovný a vždy sa vynašiel
@anonym_autor No kurier, žiadna sláva. Šoférovať vie každý. Keby bol napr živnostník elektrikar alebo iný majster, tak ma aspoň kopec peňazí a je vidno, že vie byt samostatný.
@anonym_autor
Aj ty si daaka cudna najednej strane sa stazujez ale na druhu stranu zatial vsetci tvoji frajeri boli vzdelanim podla teba pod tvoju uroven.
@anonym_7dcd72 mať vysokú školu nemá nič s inteligenciou ale sú povolania, kde ju potrebuješ. Jeden ex bol Itčkar.. a tam tu školu nepotrebuješ. A mne absolutne nevadilo, že tí dvaja ju nemali ale boli inteligenti a vedeli zarobiť. Tento to nevie..
@anonym_autor No kurier, žiadna sláva. Šoférovať vie každý. Keby bol napr živnostník elektrikar alebo iný majster, tak ma aspoň kopec peňazí a je vidno, že vie byt samostatný.
@anonym_fa8122 veď to.
@anonym_7dcd72 mať vysokú školu nemá nič s inteligenciou ale sú povolania, kde ju potrebuješ. Jeden ex bol Itčkar.. a tam tu školu nepotrebuješ. A mne absolutne nevadilo, že tí dvaja ju nemali ale boli inteligenti a vedeli zarobiť. Tento to nevie..
@anonym_autor Inak všimla som si u tých, ktorí nedokončili školu s potenciálom perfektnej prace a začali robiť manualne, že sa z nich stali mentálne roboši- s primitívnym spôsobom zmýšľania. Vôbec tomu nerozumiem, asi vplyvom prostredia. Veď ten človek nemohol byt hlúpy, ak zvládol napr 4 roky VŠ technického smeru.
Zase sa ozvali dámy ktoré neznesú, že iná žena pozná svoju hodnotu a neberie prvého čo sľúbi, že včas vytiahne.
Ak robi kuriera a popri tom si privyraba este niecim, tak mi nepride uplne nesikovny. Snazi sa. Ale ak uz teraz vidis cervenu u neho, tak kasli na to a hladaj inde.
Ja vnimam partnerov skoro ako ty, ak nema VS, tak musi mat zlate ruky a nieco v hlave, ak ani to, tak z dobreho srdiecka si clovek nekupi dovolenku, neuzije matersku, toto nech znasaju tie, co beru vsetko, co sa o nich pretrie...
Ak robi kuriera a popri tom si privyraba este niecim, tak mi nepride uplne nesikovny. Snazi sa. Ale ak uz teraz vidis cervenu u neho, tak kasli na to a hladaj inde.
Ja vnimam partnerov skoro ako ty, ak nema VS, tak musi mat zlate ruky a nieco v hlave, ak ani to, tak z dobreho srdiecka si clovek nekupi dovolenku, neuzije matersku, toto nech znasaju tie, co beru vsetko, co sa o nich pretrie...
@cyberk presne si ma vystihla..
V 28 rokoch? Ozaj máš 28 a nie si ta 45+ čo tu stále vypisuje o chlapoch 🙂
‘’Aj mne ex hovori že som prebrala a stratila to najlepšie a nechápe, že som nechcela byť s niekým (starým) len kvôli peniazom’’
‘’keď som bola mladá, mi to rok vyhovovalo, som pocestovala...’’
V 28 rokoch? Ozaj máš 28 a nie si ta 45+ čo tu stále vypisuje o chlapoch 🙂
‘’Aj mne ex hovori že som prebrala a stratila to najlepšie a nechápe, že som nechcela byť s niekým (starým) len kvôli peniazom’’
‘’keď som bola mladá, mi to rok vyhovovalo, som pocestovala...’’
@anonym_7e1c49 niee :D s týmto som bola keď som mala 21 a prvý vzťah som mala v 17
@anonym_autor rozmýšľam....asi VS by som možno oželela, lebo nie je VS ako VS. Ale chcela by som, aby bol šikovný,mal chuť do života a hlavne, mali by sme spoločne témy, aspoň podomne názory na podstatné veci a rovnaký svetonázor.
Pre mňa nestačí, aby sa muž sprchovať, chodil k barberovi, do posilňovne 2x do dňa a nosil Nike 🤷
Toto nie je chlap.
@muchotrafka298 Keby si vs dobre zarabajuci muzi mali vyberat iba vs a rovnako vela zarabajuce zeny, tak polovica zien zostane single. 🙂
@anonym_270fb0 tak to urcite nie je nejak pausalne. Ja som ale osobne nastavena tak, ze by som chlapa nezivila zo svojich penazi. Niekomu to ale pride OK, mne uplne nie. Je to ale o nastaveni kazdeho cloveka. Niekomu to prekaza, ak nie je partner ambiciozny, iny to neriesi. Tu autorke prispevku vadi uz od zaciatku toto a z mojej skusenosti, ak ti nieco vadi na zaciatku, casom to bude este horsie.
som mlada,krasna,perspektivna,mam VS,vlastny byt,dobru pracu,3x do roka dovolenky,super faro.Nehladam nikoho,iba sa tak chvalim.
Za mna nie, mala som bez VS partnera a uz by som to neurobila. SPociatku sa javil perspektivny, zamestnanie v pohode, dokonca rozhladeny, no vekom ked mal 45 a viac uz potom stacil mu taky jednoduchy zivot na sebe nepracoval, reci typu co ideme uvarit a pod. Potom priznal ze som bola pre neho vyzva ze trosku to zahral na mna ze chce ist tiez studovat a pod.
Proste vytratili sa take rozhovory on sa do mojej prace velmi nevyznal a ani nechcel nejako o tom pocut a ked sa ma denne opytal ako bolo v praci a uz som videla ze ked som opisala daky problem tak ho to podla mna ani nezaujimalo ani sa do toho nevyznal cize nic k veci mi k tomu ani nevedel povedat. Predtym sa snazil zaujimal no potom chytil take ze ved ja mam VS nech vybavim, zariadim. Ako vravim uplny obrat ked ma ziskal
Po vete "nemá v mojich očiach kariérnu perspektívu" je situacia jasna, nezacinaj si s nim, zbytocne ti utecie cas a biologicke hodiny zacnu ukazavat 5 minut po 12-tej.
S tvojim nadmernym sebavedomim odporucam dieta od zahranicneho stredneho manazera, aj vyzivne ti potom bude platit slusne.
Úprimne, neviem. Napísala si toho za mňa málo, aby sa viem konkrétne vyjadriť. Ale asi skôr nie. Mne na samotnom titule nezáleží, ale ak k tomu ako bonus ešte aj nemá záujem o rast, tak to je u mňa veľké nie.
Po vete "nemá v mojich očiach kariérnu perspektívu" je situacia jasna, nezacinaj si s nim, zbytocne ti utecie cas a biologicke hodiny zacnu ukazavat 5 minut po 12-tej.
S tvojim nadmernym sebavedomim odporucam dieta od zahranicneho stredneho manazera, aj vyzivne ti potom bude platit slusne.
@patrike ono je divne čítať príspevky takýchto žien, lebo vlastne sú tam samostatné, že nepotrebujú nikoho a možno si aj automaticky vyberajú mužov, kt.by mali pod svojou kontrolou a manažovali ich. Chcú silných mužov, ale ....
Prečo by muž mal žene niečo dokazovať a žena mužovi?
Už toto je zlé.
No s autorku by som aj chápala, ale neviem, mne tiež príde, že nevie, čo chce. A túži po niekom silnom, ale zase nie až takom silnom, aby ho nemala pod kontrolou a stačila by na neho.
Ako vypln miesta, pokial nutne niekoho potrebujes je to ok .. ale v style ako pises je to z pohladu do buducnosti strata casu pre obidvoch … Myslim, ze v 28 sa nemusis este lepit na kazdeho, co sa usmeje a je krajsi od certa … raz pride ten, pri ktorom si nebudes davat otazky .. nemusi to byt ani ten “pravy” ale tento je naozaj len taka docasna zabavka. Dalsia vec je … mozno je mily teraz, raz sa s tebou vyspi a posle ta do …. A mas po probleme Stava sa aj tym krajsim a bohatsim.
Poznám pár takýchto žien ako autorka. Všetky sú 30 tnicky (+- pár rokov) a majú spoločné to, že sú single jak kol v plote.
Mávajú take šťastné obdobia, keď sú si sebou také isté, že odmietnu každého normálneho chlapa lebo ( nedajboh) pracuje rukami, nie je vo vedúcej pozícii a nezarába dosť euricok pre ich velebnost.
Potom majú depkove obdobie, keď im nejde do hlavy, prečo ich nikto nechce ani len pretiahnut a závidia každej menejcennej samozrejme škaredsej, že chlapa majú.
A pomaly ale isto sa tie hlavne 30 + dostávajú do veku, keď sú radi, že sa na ne ešte nejaký chlap vôbec usmeje.
Darmo máme epidémiu 30 tnikov, ktorý sú slobodní, bezdetní a miesto budovania vzťahu čakajú na hotové. A ostávajú sami
@anonym_autor a chcel by on byť s tebou keby si toto prečíta ? Môj manžel má dve vysoké školy v čase keď sme sa spoznali som ja nemala ani jednu. Dnes už titul mám a študujem aj napriek tomu ďalej externe popri práci. Keby sa na mňa vtedy pozeral tak ako ty asi by sme spolu neboli.
@anonym_autor Jednoznacne ho kopni do zadku a najdi si seberovneho.Idealne tiez krasneho,mudreho,s bytom,aspon 3jazyky a po vyplate sa budete konfrontovat kto viac zarobil,kedze peniaze su pre teba najpodstatnejsia hodnota.Tak bud si s nim,lebo ho mas rada,alebo sa na to vy....
Ja mam vs, manzel nie. Manzel zaraba viac. Je inteligentny, ma rozhlad, da sa s nim bavit o hocicom. Po spolocnych rokoch a po 2 detoch - keby mi zajtra povedal, ze ide do prace, kde ma menej stresu a prevezme vacsiu cast starostlivosti o deti on, tak by som sa rozrevala od radosti a kludne by som ozelela aj tisicku na vyplate. Lebo popri jeho a mojej praci sa vidime malo, deti latame ako sa da, robime mega kompromisy. Ta lahkost, keby bol muzik domaci s obycajnym zamestnanim..
Poznám pár takýchto žien ako autorka. Všetky sú 30 tnicky (+- pár rokov) a majú spoločné to, že sú single jak kol v plote.
Mávajú take šťastné obdobia, keď sú si sebou také isté, že odmietnu každého normálneho chlapa lebo ( nedajboh) pracuje rukami, nie je vo vedúcej pozícii a nezarába dosť euricok pre ich velebnost.
Potom majú depkove obdobie, keď im nejde do hlavy, prečo ich nikto nechce ani len pretiahnut a závidia každej menejcennej samozrejme škaredsej, že chlapa majú.
A pomaly ale isto sa tie hlavne 30 + dostávajú do veku, keď sú radi, že sa na ne ešte nejaký chlap vôbec usmeje.
Darmo máme epidémiu 30 tnikov, ktorý sú slobodní, bezdetní a miesto budovania vzťahu čakajú na hotové. A ostávajú sami
@doriiis Zase na pretahovanie problem nebyva, lenze to ony nechcu, aby sa necitili lacno a hlavne nech sa to nedozvie okolie. Pripadne neradaju do body countu, ked idu na dovolenku a tam ich vyklati nejaky Jose alebo Abdul.
cicinu ma zlatu?
@anonym_d1ea9e Ja mám. Nemá to nič spoločné s príspevkom, iba sa tu chválim.
@anonym_480181 pre mňa sú bohužiaľ peniaze a schopnosť zarobiť peniaze veľmi dôležitá.. uberiem z výzoru, urobím kompromis vo veľa veciach ale v tomto nie.. vernosť a schopnosť zarobiť nie... aj mne hovorí jeden ex, ktorý bol odo mňa o 25 rokov starší, že som prebrala a stratila to najlepšie a nechápe, že som nechcela byť s niekým (starým) len kvôli peniazom.. on nechcel rodinu, teda kvôli mne by si to decko urobil.. citujem🙂)
@anonym_autor ja ti fandim, keby som bola aj ja tak rozmýšľala, nemusela som si dodzubat zdravie a zivot
@anonym_autor neviem čo si mám o tebe mysliet, tiež mám vysokú školu. Môj muž výšku neba iba strednú a zarába velmi dobře síce kariérne sa neposuva čo mne neprekáža lebo má zlaté ručičky. Strašne je šikovný. Skús sa ozvať keď budeš mať 40 či si stále taká nadpriemerne vyzerajúca vydatá panička s dieťaťom a mužom čo zarába viac jak ty
Vysoká škola nemusí byť znakom úspechu, alebo, že človek sa bude mať ako prasa v žite. Ja som napríklad vyštudoval učiteľstvo, takže si viete predstaviť, ako si žijem.
obycajna zlatokopka velmi slusne napisane.Stary ti nevadil,bo mal prachy...ostanes aj tak sama a budes si na dochodku obzerat svoje vyplatne pasky a tesit sa aka si bola uspesna
obycajna zlatokopka velmi slusne napisane.Stary ti nevadil,bo mal prachy...ostanes aj tak sama a budes si na dochodku obzerat svoje vyplatne pasky a tesit sa aka si bola uspesna
@anonym_337d72 takýmto hlupaňiam sa len smejem...jednu takú dokonalú som poznala a keď sa jej do cesty priplietol veľmi dobrý chlapec, ale "chudák " nebol na peniaze,tak ho odkopla ako lúzra...až nato, že časom chlapec zdedil majetok ako prasa a cesty späť pre panička dokonalú už nebolo...

mňa by zaujímalo, ako sa športuje neaktívne...🤔