Zvažovali by ste dieťa s hocikým, aby ste sa vyhli osamelosti?
Ak by ste boli aj po 40ke stale same a na obzore by nebol nikto pouzitelny (rozumej inteligentny a ochotny so mnou zalozit rodinu), nechali by ste si urobit dieta od hociakeho nepouzitelneho nahodneho chlapa zo zoznamky, len aby ste nezostali same?
@anonym_autor To toto chces urobit dietatu ? Sebectvo najhrubsieho zrna. A na dieta nemyslis ? Ze nebude mat otca ?
Určite nie s hocikým.... To dieťa zdedí gény aj po otcovi, aj prip. choroby z jeho strany rodiny ...
Na Voyo ide dokument sperminator....ja viem, že nemôže každý vyzerať ako Herkules ale gro tých profi oplodnovacov no neviem ani IQ ani krása... Ťažko sa mi chápe zúfalstvo žien v tomto prípade...
moja kolegyňa takto má chlapčeka, je nekonečne šťastná, do 40 sa stále vzdelávala a robila kariéru a naraz sa takto rozhodla cez inzerát podarilo sa jej otehotnieť na 3x odvtedy už nie s darcom v kontakte
Určite NIE!!!
Nie, ale len preto, ze takto sa to nerobi, aby sa chlap stal otcom proti svojej voli. Co povies potom dietatu ked bude patrat po otcovi? Svedomie ta nebude hryzt?
O pohnutkach stat sa matkou aby clovek nezostal sam je skor na psychologa ako na materstvo.
Ale ked chces, ivf sa uz podla mna niekde robi aj zenam bez manzela s darcovskymi spermiami - tak ano, popatrala by som po takejto legalnej moznosti.
Určite nie. Chudák dieťa. To je maximálny egoizmus
@anonym_autor určite nie
Je ich viacej, moja byvala kolegyna tiez takto mala syna. Ale ona chlapa poznala a “vybrala” si ho ako inseminatora. Uz som s nou neni v kontakte, ale toho casu mal ten chalan 12r a ten chlap ani len netusil, ze ten chlapec je jeho.
Ja bych do toho nesla, syna som sama vychovala a uz vtedy to bol zahul. A po 40-tke uz duplom nie.
Nikdy som sa viac necitila sama ako som teraz s dvomi malymi detmi. Deti ti samotu nezaplnia, mozno na par rokov, ked budu partaci. Inak je to len velka drina, sama by som do toho nikdy nesla
Nie na to, aby som sa necitila sama, ale preto, ze som deti chcela a clovek nikdy nema zaruku, ze niekoho schopneho stretne, najma ked ma take vyssie naroky (rovnake ako na seba). Takze som to spravila rovno 2 krat. A isla by som do toho aj treti krat, len vo veku 39r. to uz nejako nejde. Teda som spokojna, ze som necakala do posledneho momentu
@anonym_autor Nie!
Nie. Ale tu na MK som čítala taky pohľad od 43r ženy, že si dieťa robí preto, aby sa o ňu mal kto starať v starobe 🤗 takže verím, že je takých ľudí viac.
@anonym_c3f9f2 Pri tomto argumente vzdy rozmyslam, ze ako to dieta k tomu donutia, aby sa o nich postaralo? 😃
V žiadnom prípade.
Nie.ale adopcia ano.
Od debila s ktovieakou genetickou vybavou ruky prec. Pokial po tom fakt tuzis a mas dostatocne financne zazemie a pomoc rodiny, tak si radsej vyber ,,top samca" - inteligentneho a fesneho kurevnika, pripadne karieristu, ktoremu nejde o vztah, ale nevadilo by mu rozosiat svoju geneticku informaciu a idealne aj trochu prispiet na vychovu.
@strelkyna1 má ísť za Borisom Kollárom?
@anonym_c3f9f2 Pri tomto argumente vzdy rozmyslam, ze ako to dieta k tomu donutia, aby sa o nich postaralo? 😃
@luccys však toto..
@strelkyna1 má ísť za Borisom Kollárom?
@anonym_49dd49 nie som si ista tou genetickou vybavou v jeho pripade a vek uz tiez nie je bohvieco... ale stale lepsie, nez nejaky mamickarsky ozran z pokecu, co si za takmer polstorocie nedokazal najst zenu...
@anonym_autor Nikdy. Najblbsi napad. 1. Geneticky si nevyberies kompatibilneho jedinca. 2. Mozes sa nakazit sexualne prenosnou chorobou - kym to vyjde, budes musiet absolvovat niekolko pohlavnych stykov 3. Otec sa moze dozvediet o tvojom tehotenstve a brutalne ti skomplikovat vychovu a zivot, za par eurove vyzivne budes mat na krku cudzieho pofiderneho chlapa a jeho rodinu 4. Bude fyzicky, mentalne aj financne nesmierne narocne sa starat o dieta sama - co ked sa nenarodi zdrave a budes musiet ostat sa starat o dieta sama? Radsej zmierni kriteria na vyber partnera, ja poznam neskutocne vela slobodnyvh muzov, co by si rodinu zalozili - preco do pekla stracate cas poondenym tinderom, kde nekvalitni jedinci hladaju kvalitny sex? Minimalne polovica z nich je pritom zadana..
@anonym_autor nepouzitelny nie, dieta zdedi jeho geny a budes vychovavat rovnako nepouzitelneho cloveka, napr nizke IQ, sklon k alkoholizmu, nieco vies vychovou ovplyvnit, ale geny neobabres. Takze viem pochopit, ak si zena vyhliedne nejakeho vzdelaneho akoze kamosa s benefitmi a s nim otehotnie a dieta bude len jej.
Keby mám zabezpečené byvanie, našetrené dosť peňazí a aj pomoc rodiny tak áno, ale nie od hocijakého debila. Vybrala by som si nejakého ktorý je celkom fešák, a vyzerá že je k svetu. Ale samozrejme o dieťaťu by nevedel a nikomu by som ani nepovedala od koho je babo
asi áno ak by som bola zabezpečená a trebárs mala aj nejakú podporu resp. vedela, že to zvládnem. Toľko žien chodí do spermobaniek a nikto otom ani nevie. Ženy nemavaju pomoc a otca pre deti niekedy ani od toho s kým chceli žiť cely život. A nikto im nehovori že sú sebecké
@anonym_autor urcite nie
Ja by som si skor adoptovala v tvojom pripade, mozes dat domov niekomu, kto ten domov nema ;) pomozete si navzajom.
U nas v rodine je nieco podobne. Zena po 40tke, zufalo tuziaca po dietati, chlap nikde. Ale ona si oficialne nasla o 5 rokov mladsieho priatela, s ktorym do mesiaca od zaciatku randenia otehotnela. Vraj do toho isli obaja vedome, ziadne "nahodou uslo". V priebehu par mesiacov sice 2x potratila, teraz je 3x tehotna, ale vidno, ze ona si splnila svoj ciel a chlap je taky... Proste darca spermii, bez zazemia. Cely ten vztah je postaveny len na dietati, kedze ona je uz vo vyssom veku a logicky to je pre nu priorita. No a nasla niekoho,.kto jej to splnil.

@anonym_autor ten hocijaký nepoužiteľný chlap so zoznamky bude mať rovnaký právny nárok na "tvoje" dieťa a môže ovplyvňovať tvoj život najbližších 18 rokov