icon

Zvažovali by ste dieťa s hocikým, aby ste sa vyhli osamelosti?

20. aug 2025

Ak by ste boli aj po 40ke stale same a na obzore by nebol nikto pouzitelny (rozumej inteligentny a ochotny so mnou zalozit rodinu), nechali by ste si urobit dieta od hociakeho nepouzitelneho nahodneho chlapa zo zoznamky, len aby ste nezostali same?

Strana
z4
janinah
20. aug 2025
@anonym_c3f9f2

@janinah a keď je dieťa mimo svk? Keď cestuje ma svoju rodinu? Ma sa všetkého vzdať aby dochovalo svojich rodičov?

@anonym_c3f9f2 nemusi predsa osobne vymienat matke plienky,ale postarat sa,aby ta starostlivost piskytnuta bola..
V nasej rodine sa opatrovatelky nonstop starali o leziacu pani 5 rokov.boli na to tri a dospele dieta panej to riadilo telefonicky a obcasnymi navstevami ako mu okolnosti dovolili

anonym_a005e9
20. aug 2025
@dadis

@anonym_a005e9 1. Vobec nie, zamilovanost, pritazlivost a chemia je urcity indikator kompatibility, nehovorim o povahovych vladtnostiach, ktore sa dedia - kym partnera a jeho rodinu dobre nespoznas, tak triafas naslepo. S tou inteligenciou to vobec nie je dokazane. 2. Chcem vidiet, ako ONS vyzves, aby ti doniesol zdravotny preukaz...a to nepisem ani o zahranici..3. By ma zaujimalo, ako to v zahranici vybavis.. naplanujes si na ovulaciu dovolenku v turecku ci egypte? 🤦‍♀️ 4. Absolutne netusis, co to je byt zodpovedna za dieta sama. Mam zverene deti a je to skara rozdiel v zodpovednosti oproti tomu vychovavat v kompletnej rodine - nehovoriac o dokazanom pozitivnom a dolezitom vplyve otca vo vychove dietata

@dadis 1. Dakedy ani dlhorocneho partnera nepoznas. Staci citat pribehy tu. 2. Normalne idete na testy spolocne. Uz som to spravila, dotycny - otec mojho druheho dietata - nemal vobec problem. Bolo to v krajine, kde je viac HIV. Islo by to aj inde, vsak je to win-win pre obe strany-ist na testy spolocne. 3. Zoberies si neplatene volno a ides do Timbuktu na par mesiacov. Alebo sadnes na vlak do Rakuska cez vikend a predlzis ho tak, aby to bolo v tie dni pred ovulaciou? 4. Absolutne netusim? Mam 2 deti sama od narodenia. Dobrovolne a ako pisem, potesila by som sa aj tretiemu.

goodidea
21. aug 2025
@anonym_49dd49

@anonym_autor ten hocijaký nepoužiteľný chlap so zoznamky bude mať rovnaký právny nárok na "tvoje" dieťa a môže ovplyvňovať tvoj život najbližších 18 rokov

@anonym_49dd49 odo mňa chcela takto dieťa jedna žena mala 22r. mentálne dievča nie žena ,že jej spravím dieťa a zrieknem sa otcovstva

dadis
21. aug 2025
@anonym_a005e9

@dadis 1. Dakedy ani dlhorocneho partnera nepoznas. Staci citat pribehy tu. 2. Normalne idete na testy spolocne. Uz som to spravila, dotycny - otec mojho druheho dietata - nemal vobec problem. Bolo to v krajine, kde je viac HIV. Islo by to aj inde, vsak je to win-win pre obe strany-ist na testy spolocne. 3. Zoberies si neplatene volno a ides do Timbuktu na par mesiacov. Alebo sadnes na vlak do Rakuska cez vikend a predlzis ho tak, aby to bolo v tie dni pred ovulaciou? 4. Absolutne netusim? Mam 2 deti sama od narodenia. Dobrovolne a ako pisem, potesila by som sa aj tretiemu.

@anonym_a005e9 Beriem tvoje argumentz, akoze fuj, ale beriem..ale nikde nespominas, ako si nahradila ulohu otca v zivote deti...

anonym_60a83b
21. aug 2025

A čo ženy, ktoré si spravia dieťa s umierajúcim partnerom? Tiež ostane bez otca a takých dnes je dosť, ešte to aj verejne prezentujú.

anonym_a005e9
21. aug 2025
@dadis

@anonym_a005e9 Beriem tvoje argumentz, akoze fuj, ale beriem..ale nikde nespominas, ako si nahradila ulohu otca v zivote deti...

@dadis tak mi povedz, co presne ta uloha otca zahrna podla teba, nech sa zamyslim. Zarobim aj za neho, aj partnera mam teraz…snazim sa byt mila, aj s hranicami (prisna), ked treba

dadis
21. aug 2025
@anonym_a005e9

@dadis tak mi povedz, co presne ta uloha otca zahrna podla teba, nech sa zamyslim. Zarobim aj za neho, aj partnera mam teraz…snazim sa byt mila, aj s hranicami (prisna), ked treba

@anonym_a005e9 Spytaj sa svojich deti, ci im nieco nahradi otca, ci tvoj prijem alebo tvoj frajer. Ja otca mam a neviem si predstavit svoj zivot bez neho, ani alzdy raz umrie, ale mne za mojich 44 rokov dal tolko pozornosti, lasky, starostlivosti - a to svoju mamu mam. Tebe sa moze nieco stat - ochories, umries - ppstara sa o ne tvoj frajer? Ja som rozvedena, moje deti otca maju, avsak pp rozvode su s nim menej, nez by bola moja predstva, ale hocikedy mozu za nim ist, ponoze im, podrzi ich, kym sme sa nerozviedli, vela sa im venoval, hral sa s nimi, bral ich na bicykel, turistiku a pod.. Ak by sa mne nieco stalo, viem, ze tu maju svojho otca.

anonym_a005e9
21. aug 2025
@dadis

@anonym_a005e9 Spytaj sa svojich deti, ci im nieco nahradi otca, ci tvoj prijem alebo tvoj frajer. Ja otca mam a neviem si predstavit svoj zivot bez neho, ani alzdy raz umrie, ale mne za mojich 44 rokov dal tolko pozornosti, lasky, starostlivosti - a to svoju mamu mam. Tebe sa moze nieco stat - ochories, umries - ppstara sa o ne tvoj frajer? Ja som rozvedena, moje deti otca maju, avsak pp rozvode su s nim menej, nez by bola moja predstva, ale hocikedy mozu za nim ist, ponoze im, podrzi ich, kym sme sa nerozviedli, vela sa im venoval, hral sa s nimi, bral ich na bicykel, turistiku a pod.. Ak by sa mne nieco stalo, viem, ze tu maju svojho otca.

@dadis tesim sa s tebou. Ja som vyrastala skor v rodine, kde sa mama starala o vsetko a s otcom nemam ziadny blizky vztah. A doteraz su spolu. Takze moje deti to nemaju v nicom horsie ako ja. Samozrejme by som im rada ponukla aj druheho cloveka, ktory ich lubi ako ja. Ale chapes, ze rozhodnutie je medzi tymto aktualnym, co nie je zle - vies, ja mam stastny zivot a napriek nevztahu s otcom mi momentalne nic nechyba - a medzi tym, ze tie deti neexistuju vobec

Strana
z4