Zvládanie odlúčenia od domáceho zvieraťa po odsťahovaní
Ahojte, asi cca pred mesiacov som sa odsťahovala od rodičov s partnerom. Hľadali sme niečo narýchlo lebo sme to potrebovali. No ale mam mačičku 8 rokov a mám s ňou silný vzťah ale bohužiaľ som ju musela nechať u rodičov, lebo majiteľ nechcel povoliť mačku a to som sa ho snažila prehovoriť. Veľmi ťažko to zvládam si teraz od nej odvyknuť, neviem to proste prekusnúť a neviem čo s tým. Boli ste niekto v takej situácii? Ďakujem
@jania023 nie nie je to smiešne,poznám reálny prípad,kedy sa majitelia bytu nechali ukecat,povolili zvieratko v byte,a odvtedy už by tam nikoho so zvieraťom nepustili.Nebudem písať podrobnosti,chyba bola samozrejme v tých ľuďoch,že dovolili zvieratku ničiť nábytok a veci,ktoré neboli ich,ale majiteľom jedna takáto skúsenosť stačí.Takze kto nemá rád zvieratá,nemá rád ľudí je riadna blbosť😉.Pekný den
@domkakvet je vidno ze nevlastnis byt. Pises uplne z cesty. Ty ked znicis nabytok v byte, platis to ty, nie majitel len preto ze dostava "nehorazne peniaze"
Ja ked zaplatim z tych nehoraznych penazi vsetky naklady na byvanie plus internet, telku, dan z prenajmu (ano aj dan platim), hypoteku, zostane mi tak 50eur. Ale aj keby som tu hypoteku neplatila, tak ako pardon, je to MOJA zarobkova cinnost, na ktorej sa snazim zarobit, lebo ma ten byt stal napriklad 200 000eur! Ja som do toho bytu investovala zivotne uspory!
A ty ked si nieco znicis, tak plat. TY plat. Ty si sposibila skodu.
A ten zakon co spominas....som sa zasmiala. Aj keby bol taky zakon, tak aj tak si prenajimatel vyberie toho bez zvierata a ty ako dokazes ze toto bol dovod preco si ta nebybral?
A teda to uz by bol nonsence zakon, aby som si ja, do vlastneho bytu nemohla urcit koho dam 🤦♀️
@jania023 na chrapuna môžeš srat jedine vo svojom 😉
@jania023 preco je podľa teba niekto chrapúň, keď má v zmluve napísané, že si nemá vodiť domáce zvieratá do bytu?? Ja zvierata milujem, ale v ziadnom pripade nechcem smrad v byte a uz vobec nie od macky. To je iny blivajz.
@domkakvet podľa tvojej reakcie vidieť, že vlastnis aspoň tri byty a prenajíma ich a vieš čo všetko to obnáša a s akými debilmi sa musíš potýkať. Nemas paru.
@joannita @stanulienkat uz sa nebavim na tuto temu, mozno mate v niecom pravdu, len po tom s tym trpia aj slusny ludia, ako napriklad autorka, ktorej macka je urcite vychovana.
No mňa porazí asi, že zobrať ju tajne na byt. Keby prenajímam byt a nájdem tam mačku asi by som urobila poriadny rozruch. 😂 Ja som alergik a nemôžem ani cítiť mačky, takže chápem, že majiteľ nesúhlasí. Čo to ma spoločne s tým či človek má alebo nemá rad zvieratá??
@anjelicek26
@jania023 baby to akože myslíte vážne?! Klamať majiteľa?! Teraz si to zoberte z opačnej strany, že ešte svoju nehnuteľnosť do prenájmu a majitelia si tam bez vášho vedomia prinesú zviera? A čo že nešteká, raz si to tak nepraje tak nech to rešpektuje a hľadá iné bývanie.
A majiteľ chrapúň?! Prečo!?