icon

Zvláštne vzťahy s mamou: Je to pre vás problém?

11. dec 2024

zeny, konecne som stretla muza, ktory sa mi fakt paci.. prejavom aj fyzicky.. teda on mna stretol videl ma a pozval ma na kavu.. dal mi kontakt.. posielal mi hlasovku, ze dnes sa stara o mamu lebo je chora, hovorim si ake mile..pytal sa na tu kavu, hovorim mozem zajtra.. on, ze zajtra nemoze.. lebo nieco s mamou ale, ze v piatok moze.. dohodli sme sa na kine a vecera.. spokojna si laham do vane a, ze ved skusim ho najst na fb.. mna skoro prekotilo.. 80% prispevkov, ktore tam ma su posty od jeho mami.. typu, aky je silny clovek, prispevky o nejakom muzkom kruhu s mamami, ze je vynimocny, horoskopy, vseliake motivacne citaty… a 20% prispevkov su ich spolocne fotky z vyletov, restauracii, ktore dava on a k tomu popisky : “s najuzasnejsou zenou na svete” , s mojou najvacsou zivotnou laskou, s zenou mojho zivota atd.. zeny neviem, nie je to chore? ja som normalne znechutena a uz sa na to rande ani netesim.. a to nie je decko ma 43 rokov, ja 38 a uz dieta.. takze chapem materinsku lasku.. ale toto je extrem, ja som nikdy nic take nevidela..

kittykat22
12. dec 2024

@terezka1947 takze to, ze nema 18 znamena, ze ma ist do vztahu s chlapom a jeho matkou? To si myslis, ze frajer v 40 rokoch otoci a prestane panackovat okolo matky, pretoze si najde frajerku? Matka lepsia nebude, ich vztah urcite nevyhlasne kedze doslova ziju jeden pre druheho. Single muzov je urcite dost a na 100% sa tam najde niekto lepsi. Uprimne, radsej nez mat takeho chlapa na krku ako popisuje autorka, by som si kupila psa.

mandzula
12. dec 2024

@terezka1947 stale sa odvolavas len na chorobu, ostatne napisane veci evidentne prehliadas.

galioska
12. dec 2024

@hellokittyyy 🤣🤣🤣🤣 bla bla keci zvasty🤣😆

terezka1947
12. dec 2024

@mandzula aké veci?veď ani autorka toho chlapa nepozná,kde ešte my,čiže čo môžem prehliadať?
@kittykat22 a áno,môže byť aj takýto chlap úplne normálny a v pohode manžel a super otec.

mandzula
12. dec 2024

@terezka1947 citala si, co autorka pisala? Ako je jeho mama jeho najvacsou laskou, zenou jeho zivota? Ze je poloboh, gladiator, ze robi tajnosti okolo svojej prace atd.? Zabudla som este nieco? Pokojne ma ostatne doplnte.

januska20
12. dec 2024

📌

lonsdaleka88
Autor odpoveď zmazal
terezka1947
12. dec 2024

@mandzula neviem,nezaujíma ma to,lebo ja som si s ním nestretla,nevidela jeho FB,nevidela ho. Čiže nemám info.
Autorka ho zjavne dôverne pozná,vyriešila si to tu,že jednoducho je to čudák,na stretko nepôjdu s hotovo. Lebo neverím,že sa s ním stretne,aj keď si to dohodli🤷
Čo z toho robíme kovbojku?
Mňa len irituje,že všetci ste sa do neho pustili,akoby ste ho poznali🤷

mandzula
12. dec 2024

@terezka1947 nuz, ked to beries takto, ze ho nepoznas a ze ta to vlastne ani nezaujima, tak sa do diskusii na MK vlastne zapajas uplne zbytocne, lebo tu osobne nepoznas asi nikoho. Vzdy sa tu vychadza len z toho, co kto napise a na zaklade toho sa diskutuje, nepytame si adresy a nejdeme domov na vysluch.

lonsdaleka88
12. dec 2024

📌

svetlonos
12. dec 2024

Možno robi v krematoriu alebo na psychiatrii, to by pasovali k jeho popisu prace. A možno niečo nekalé a nechce to veľmi rozoberať.

earlgrey
12. dec 2024

@svetlonos Alebo nerobí vôbec, lebo sa stará o mamu.

svetlonos
12. dec 2024

Autorka,
sa ho rovno opytaj, ci je vkadtne z tejto planéty. Ja by som aj tepla, povie ti ze vládne nie a superman je jeho naj kamoš.
Ako, pokial by mi muz (po dlhšej osobnej znamosti s nabehol na vztah) a v rámci sexi srandy povedal, ze je poloboh a gladiator, tak ôk. Uskrnula by som sa a povedala, ze posúdiť po spoločne strávenej noci 😁 Ale takáto hláška je zvláštna, hlavne v tom veku.

earlgrey
12. dec 2024

Alebo...keď s ním komunikuješ...skús sa ho opýtať ako si predstavuje vzťah so ženou...či je ochotný odsťahovať sa od mamy ak by si našiel partnerku, resp. či by si vedel nájsť čas na stretávanie, randenie atď.

lonsdaleka88
12. dec 2024

A spia oddelene ci v manzelskej posteli? 🤔

svetlonos
12. dec 2024

@earlgrey
k tomu ake nepasuje divne životné prostredie. Moj ex na ID sa dlho staral o svoju babku. On mal síce ine problémy ale napriek veľmi peknému vztahu s babkou aj mamou mal dlhoročný vztah a napriek svojim zdravotným problémom zil s priateľkou vo svojom byte. A tam by sa on vždy postavil za mamu a babku. Pravidelne 2-3x do týždňa sa stretávali, ci na obed, ci navu a kolac, hrávali karty. Bol to v tomto smere syn aj vnuk na pohladanie. Ale nebol ani z ďaleka maminkou nejaký pripeceny! Keď mama prepratala skrynu po jeho priateľke, vyčistil jej žalúdok a uz to nikdy v živote neurobila.
To by ozaj tento podivin inak písal, keby to ma v hlave všetko na poriadku.

terezka1947
12. dec 2024

@mandzula súhlasím,ale autorka ho nepozná,strašne málo informácií napísala a už ho všetci odsudzujeme.
Prečo?pre mňa je aj na diskusiu na MK toto veľmi málo info na nejakú radu,tobôž na odsudenie niekoho.

mandzula
12. dec 2024

@terezka1947 pravda je, ze jeho odsudzovat nemusime, myslim si vsak, ze vztah s takymto clovekom je vopred odsudeny na zanik, to uz zas clovek vie na zaklade zivotnych skusenosti.

terezka1947
12. dec 2024

@mandzula áno,môže to tak byť,aj nemusi-to je zase moja osobná skúsenosť 😉

ruzovakrava
12. dec 2024

Tu si ľahnem lebo som zvedavá čo z mamánka vypadne ak vôbec k stretnutiu dôjde 😀

sticker
earlgrey
12. dec 2024

@svetlonos No chápem, ale tak za opýtanie nič nedá. Len či tento nie je typický zoznamkový chlap, ktorý len zabíja nudu písaním so ženami a naťahovaním ich. Ja by som na toto nervy nemala.

diamont00
12. dec 2024

musi zosuladit 🤦‍♀️ mama ho musi este nakojit a potom moze...

raiper34
12. dec 2024

Bože, nepríde mi normálne ani jeho správanie a ani tvoje správanie, že tu preberaš úplnú blbosť verejné na internete. Doba je fakt uletena... Nemáš čo robiť? Prečítaj si knihu, pozri film, vybehni von s kamoškami, zacvic si, alebo prevetraj drevené tesidielko 😅 Ak máš chuť stretnúti sa s ním a uvidíš, ak nie, tak mu daj košom. Ale aby som sa celého fóra pýtal čo je red flag a čo nie... Dosť nevyzrete a mimo tiež teda... Možno by si ťa mama obľúbila 🤣😂 Mám pocit, že dnešný ľudia sa bez internetu nevedia ani vy... vyspovedať samozrejme 😏

nelka93
13. dec 2024

@rozculena možno jej chripka sadla na priedušky a schytala nejakú fajnú bakteriu, na to jej už dajú atb

nairia
13. dec 2024

autorka a co teda? zatial plati to kino dnes?
inak atb na chripku davaju niektori lekari a veru ich nie je malo. mnohi z dovodu, aby sa nemuseli hadat s pacientmi, ktori vystudovali medicinu na googli.

autor
13. dec 2024

tak rande zrusene 🙂

earlgrey
13. dec 2024

Ty si zrušila alebo on?

svetlonos
13. dec 2024

@earlgrey
Ani ja, písať by ma nebavilo. Dohodneme sa, stretneme, pokecame, vybavené. Určite by som v 38 nečakala ako sa pánko rozhodne a mala svoj program.

earlgrey
13. dec 2024

@svetlonos Veď to...písať si môžem s kamoškami...ja v tomto nevidím vôbec zmysel...od rána do večera vypisovať...

la_dolce_vita
13. dec 2024

Autorka, podaj hlasenie prosiiim 🙂)