Zvláštne vzťahy s mamou: Je to pre vás problém?
zeny, konecne som stretla muza, ktory sa mi fakt paci.. prejavom aj fyzicky.. teda on mna stretol videl ma a pozval ma na kavu.. dal mi kontakt.. posielal mi hlasovku, ze dnes sa stara o mamu lebo je chora, hovorim si ake mile..pytal sa na tu kavu, hovorim mozem zajtra.. on, ze zajtra nemoze.. lebo nieco s mamou ale, ze v piatok moze.. dohodli sme sa na kine a vecera.. spokojna si laham do vane a, ze ved skusim ho najst na fb.. mna skoro prekotilo.. 80% prispevkov, ktore tam ma su posty od jeho mami.. typu, aky je silny clovek, prispevky o nejakom muzkom kruhu s mamami, ze je vynimocny, horoskopy, vseliake motivacne citaty… a 20% prispevkov su ich spolocne fotky z vyletov, restauracii, ktore dava on a k tomu popisky : “s najuzasnejsou zenou na svete” , s mojou najvacsou zivotnou laskou, s zenou mojho zivota atd.. zeny neviem, nie je to chore? ja som normalne znechutena a uz sa na to rande ani netesim.. a to nie je decko ma 43 rokov, ja 38 a uz dieta.. takze chapem materinsku lasku.. ale toto je extrem, ja som nikdy nic take nevidela..
Akoze, zacinam uvazovat ci si k tomu nemam popcorn spravit 😅
@enmery a s chrbatom nebolo pomoct ho umyt? 😇🙂
@enmery vieš čo, mali sme celá rodina takú chrípku, že sme sa nemohli ani pohnúť, pripraviť si čokoľvek na jedenie bolo nemožné (mama mi cez okno podávala hrniec polievky), takže viem pochopiť, že v tej akútnej fáze môže mama potrebovať pomoc a nemusí to byť hneď na nemocnicu. Ako však píšem v celej diskusii, tento typ chlapa by u mňa neprešiel, nechytajme sa teraz jednej chrípky, tá nie je ústredným problémom.
v jednej sprave ti dvakrat zasebou zopakoval, ze nikam nejde, lebo nechce nechat mamu samu doma .... 🤦♀️
posledna sprava, ktoru mi napisal na nejake moje dotazy znie : “ Zijem inak ako ini 40 tnici.
Nikoho druheho takeho nepoznam, mam divnu pracu a zvlastne zivotne prostredie.”Neviem presne co si pod tym predstavit, ale uz som sa viac nepytala..
toto je red flag velka ako Europa. ked vezmem do uvahy vsetky tvoje prispevky vratane toho dnesneho o 18:01.
toto nechces, pusti to dalej do obehu. A aj ked ta mozno pokusa zistit, ze co je za tym - nerob to. Zbytocne budes venovat cas magorovi - lebo teda on nim evidentne je.
ak ma choru matku lebo neviem co a maju silny vztah ---- napisal by ti to inak. Nieco v zmysle - mama je chorlavejsia, nechcem ju nechat samotnu ked berie antibiotika. OK, akceptujem, nie je problem - presunme stretko. Ale dristy o tom ako inak on zije a ako ma ine zivotne prostredie.... Co zije v pralese? V pusti? Na opustenom ostrove?
a pytam sa druhykrat autorky, kam to mam zajtra prist namiesto neho?😇🙂
A akú má prácu? To ti povedal?
@princkrason preco ta tu vlastne este ziadna neklofla? Co maju proti tebe? ;)
@kaktusik007 netusim a tu aj niekdo niekedy nejaku klofol?🙂
@princkrason asi nie, za mojich aktivnejsich cias tu myslim bol jediny muz, a to zrovna iba vtedajsi admin 🤣
@kaktusik007 😀
@kaktusik007 ale zase Trebisov ma vola @earlgrey a to tak ze ani adresu neda , tak ja neviem 😒🙂
Aj keby mamky nebolo, títo starí mládenci sú kapitola sama osebe.Nevedia ako žiť vo vzťahu , sú zvyknutí na život osamote, bez potreby sa prispôsobovať, robiť kompromisy a v 40- tke sa už veľmi ťažko menia návyky.Prakticky tie najideálnejšie roky premrhal, keď mal najvyššiu šancu spoznať niekoho pre život .Evidentne má iné priority a život s ním, odhliadnuc od matky by bol veľký boj a neustále prispôsobovanie sa.Ja by som do toho určite nešla, to už radšej rozvedeného alebo človeka ktorý bol v dlhodobom vzťahu .Či ho budeš v 40-tke učiť ako sa funguje vo vzťahu ?Treba ti toto?
@princkrason jej ty si chlap? 😅..tak sa mi trosku opis 😅
@princkrason Aj keby som dala adresu, tak neprídeš. Si majster sveta vo výhovorkách🤣
pozri si shreka. tam bol krason 😉
On je celý divný, nielen že prácu má divnu, asi robí gigola. A princ Krason teda podľa rozprávky taky nič moc.
@earlgrey sorry jako ,ale 400km tam a potom späť? tak to teda nie moja🙂
@autorka pupkaty od piva , mastne vlasy z plesinou , bez prednych zubov, ale s velkym srdcom 🙂
@princkrason No vidíš a preto si vlastne aj sám, lebo si pohodlný, nevychádzaš zo svojho komfortu, čakáš že ti buchta padne rovno do úst 🤣
mna len zaraza, ze si mu nahodne nekukla na fb pred tym ako si s nim niekde sla😀 ze nahodne ma vsetko viditelne na fb a celkovo mi to pride vymyslene ako 3/4 vsetkych prispevkov tuna🤣
@earlgrey presne tak 🙂
@galioska ved to robi vacsina zien ze trocha postalkuje predtym nez sa stretne a aj to ze ma vsetko viditelne na fb je dost bezne
Kto mal v živote chorého rodiča,veľa času mu musel obetovať a napriek tomu sa oženil,vydal.....vie,ako je ťažké sa s niekým zoznámiť a najmä,zoznámiť s niekým,kto má buď podobný osud alebo je empatický,neodsudzuje ho,ale dáva šancu aspoň na zoznámenie.
Nič čudné na Tom nie je,že sa stará o mamu....nekracate v jeho topánkach a autorka,keby si ho spoznať chcela,nepíšeš na MK,ale ideš na jedno stretko a zistis,či to má zmysel.
Šancu si mu nedala,ale vysmievas sa mu,čo celkom fér nie je.
Takže hľadaj ďalej,tiež nie si najmladšia,máš,čo to za sebou a tiež by ti ľahko nepodali,keby ťa niekto odsúdil bez stretka.
Pfuu, ja by som sa aj bala po tych reciach na to rande ist. Odhliadnuc od jeho neprestrihnutej pupocnej snury s mamou, to je nejaky podivin😳
sprostosť,na chrípku sa atb nedávajú

@princkrason V sprche som bola😁