icon

Zvláštny vzťah: Platenie výletov a absencia sexu?

kvetina1990
29. jún 2024

Žienky. Takto pol roka mam vzťah s jedným chlapom. Milý, ukecany, spoločne témy a záujmy, rozumie si s mojou dcérou. Keď sme sa spoznali práve bol v cechach robil tam on ma živnosť. To bol november. V decembri došiel domov no sviatky. Nakoniec ostal do aprila. Ze tamten teraz nema prácu pre nich. V apríli šli do zahraničia tam boli od apríla 15 do 15 mája a od vtedy sú stále doma zase a dokonca ich ešte nevyplatili. To som zistila keď sme šli na 3 dňový pobyt a ma poprosil nech to platím cele ze im neprišli peniaze on mi to vráti keď dôjdu peniaze. Tie samozrejme do teraz stále nemá. Pýtala som sa a to akože nemáš nič odložené? Nedával si si bokom? Vraj teraz to tak vyšlo co boli doma tak platiť sociálnu atď. Ze sa mu to nestáva. Samozrejme keď bol doma a sme niekam šli alebo on k nám vždy niečo priniesol aj nákup keď som poprosila a nepýtal nič späť aj malej nosil. Ale keď sme boli u mňa a sme si niečo objednali tak vždy som platila ja za pizze atď on sa netrhal ze zaplatí on alebo ze on ma iba kartu ze hotovosť nenosi. Okej možno sa stane. Véd sme iba ľudia. Ale vadí mi aj to ze mu nevadí keď sme malo spolu vidíme sa max 2 krát do týždňa keď mám voľno alebo rannú v práci. Teraz som mala voľno 4 dní a on nič. Došlo mi ze vždy to ja iniciujem ze láska mam voľno prídi. Keď to neurobím nič. A hlavný bod stále nebol sex. Ako nechápem. Chlap vzrušený, tvrdý leží pri mne a nechce? Niekedy rozmýšľam ci nie je panic a sa bojí alebo co. Lebo nechápem... Celé cudne toto všetko. Cítiť ze ma ľúbi len neviem co si myslieť o tom všetkom. Som poučena z minulého vzťahu pri ktorom som pri tom chlapovi nemala nič poriadne a už takto nechcem skončiť. Dcérka je zaklad.

Strana
z2
vyrovnanaosoba
29. jún 2024

@kvetina1990 a on sa teda nevie ani p seba, tak ako sa postará o vás?

mirkam3
29. jún 2024

@kvetina1990 Mna skôr zaujíma, prečo s nim vlastne stracas čas. Podľa príspevkov vyzeráš byt normálna baba, žiadna zufalka ktorá silou mocou potrebuje byt vo vzťahu... píšeš, že je milý, ukecany, sex ste nemali, peniaze nemá, píšete/voláte si 2x denne- S TROCHOU NADSAZKY SAMOZREJME,no mila a ukecana som aj ja, sex by som s tebou tiež nemala, ak ma budeš v podstate príležitostne živiť ako jeho, tiež sa ti môžem 2x denne ozvať 😉, môjmu muzovi to vadiť nebude😂. A teraz vážne - si mladá, hľadaj niečo perspektívne, tento pan zjavne nebude rovnocenný partner.

doriiis
29. jún 2024

No jo.Tutmak,čo si nevie ani bývanie zabezpečiť a ani ta poriadne pomilovať.Strata času jak oči.Gratulujem

dankanka
29. jún 2024

@kvetina1990 on by sa mal hanbit ze vyciciava slobodnu mamicku. A Ty..no...uz si taketo vztahy nemozes dovolit, nemas nast a rozhodujes aj za dcerku.. co mas z tohoto leniveho chmula?

zuzanapjat
29. jún 2024

@kvetina1990 mamičkin maznáčik, jedináčik. Do ničoho sa nehrnie, lebo je mu s rodičmi dobre. Keby nemal čo žrať, tak dávno maká vo firme v Nemecku kde ho zaplatia viac ako dobre. (chlapov na robotu tam treba furt) Podľa mňa panic (minimálne už za polroka ti mohol povedať o bývalých partnerkách, alebo by si sa dozvedela od niekoho že s kým v minulosti žil, alebo chodil.... pes ti dá viac lásky, ako taký moták...

tttbb
30. jún 2024

Kto chce hlada sposoby, kto nechce hlada dovody.. Keby ta chlap chcel tak je pri tebe casto a nie nevyvolava ti. Samozrejme obcas by si aj ty mala prejavit iniciativu , ale ak ju prejavujes vylucne Ty tak to asi je hlupost. Sex, no zdravy chlap prve mesiace vztahu by si ho mala krotit a nie sa stazovat na nedostatocnu aktivitu z jeho strany :D A praca/byvanie/peniaze.. To uz duplom nepotrebuje komentar... Zivis miesto dietata, svoje druhe dieta teda chlapa. Toto kto pricetny potrebuje?

Strana
z2