icon

20-ročné dievča a 42-ročný muž

1. nov 2022

Ahojte, čo hovoríte na takýto vekový rozdieľ? Spoznala som ho cez internet, 2 roky dozadu som chvíľu bola s 33 ročným a všetko super.. dnes idem s ním na rande, mám strašný stres, či sa mu budem páčiť a ako sa správať :D ja som trochu hanblivejšia čiže sa bojím, že budem ticho.

cyberk
1. nov 2022

Ak si tak skareda a zufala, isto sa mu budes pacit, lebo budes aj pekne naivna 🤗

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
ika11123
1. nov 2022

To je podľa mňa moc 😁úprimne ty máš ešte mladosť pred sebou párty...si vieš predstaviť že pôjdete von partia veď on sa bude cítiť ako váš otec 🙄

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
pribinak
1. nov 2022

@hazelgracegus nie som negativistka, ale nesedim si na vedení

veronikaszabova
1. nov 2022

@hazelgracegus ty si ides stale svoje. Zbytocna debata.

loyda
1. nov 2022

@hazelgracegus ale teba tu nikto neodcudzuje..autorka sa pýtala na názor a my sme si ho povedali. Ako píšeš, nie každá je tebou. Ja by som taký vzťah mať nemohla, ty si v takom šťastná. A tak to má byť. Nemôžeme mať všetci rovnaký názor na všetko. Ja ti držím palce. Myslím, že žiadna z nás ti tu nepraje nič zle. Takže nemusíš byť útočná, len preto, že sme sa s tebou nezhodli.

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
autor
1. nov 2022

ďakujem za názory, je to tak 50 na 50. Nesúdim žiadny názor, každý si môže byt s kým chce 🙂 tak sa tu nehádajte pre nič, každý ma iné túžby. Ja som práveže mala dosť rovesníkov a asi mi momentálne vek neprekáža, je pravda že čo by bolo v budúcnosti, ale tam ešte nie sme a kto vie čo bude 🙂 stresy z toho stretnutia skôr nie sú o veku ale o mne, či nič nepokazím a či sa mu budem páčiť 😀

veronikaszabova
1. nov 2022

@hazelgracegus kde konkretne ta @pribinak odsudzuje??

majoranka24
1. nov 2022

Hlavne, aby bol naozaj rozvedeny. Muzi v tomto zvyknu klamat.

loyda
1. nov 2022

Buď sama sebou,na nič sa nehraj a nepokazíš nič. Hlavne buď na prvom stretnutí opatrná ;) držím palce

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
bessie12
1. nov 2022

autorka, za skusku nic nedas. Mozno to vypali a mozno nie. Drzim palce nech to uz dopadne akokolvek.
Ja som vo svojom vztahu stastna. Toto je moj druhy starsi partner. S prvym to nevyslo. Ale to uz je o inom. A s terajsim som nic neplanovala a predsa osud to sam zariadil. Tiez je rozvedeny. Zachvilu budeme spolu rok a pol a taktiez planujeme babatko 🙂

pribinak
1. nov 2022

@hazelgracegus 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

veronikaszabova
1. nov 2022

@hazelgracegus ty pises, ze ta odsudzuje, pritom to tak nie je. Si vztahovacna, zbytocne. Nakolko debata tu je o autorke a jej potencionalnom partnerovi. Nie o tebe a tvojom chlapovi.

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
veronikaszabova
1. nov 2022
pribinak
1. nov 2022

@hazelgracegus ty si chudera

zmrzlinka2021
1. nov 2022

Poznam starych ludi, kde je v pohode 20 rocny rozdiel, dali sa dokopy, ked dievča malo 18-19, dnes uz ona ma 65 a on 85 a funguju.

Je to vsetko o hodnotach a o tom, ze ludia sa lubia a chcu spolu byt. Ci v zdravi, ci v chorobe a proste su s tym od zaciatku uzrozumeni, ze budu pocitovat tie rozdiely.

Takyto vztah moze byt dozivotny a naplneny, pokial ma silny zaklad, je tam laska, ucta....

Naco by som si vsak davala pozor je to, ze je rozvedeny...

loyda
1. nov 2022

@hazelgracegus tiež neviem, kde ťa odsúdila, ale ok. Ak by som bola taká vzťahovacna ako ty, skôr by som si mohla odsudzujúco vysvetliť tvoju poznámku, že kvôli nášmu názoru nás ľutujes, lebo sme nepocítili pravú lásku. 🙂 Ale ako si sama napísala, vek nehrá rolu, pravú lásku môžeš mať ako so starším, tak s mladším a tak aj s rovesníkom.

marsmykkok
1. nov 2022

@hazelgracegus neviem či máš zlý deň alebo si taká vzťahovačná vždy. Sama si najprv napísala, že ti to ok nepríde, ked je to cez internet, ty si spoznala muža v realite. A ostatné tiež reagujú na túto situáciu, je to choré ak niekto cielene na zoznamke hľadá tak mladšiu ženu alebo aj naopak ak žena na zoznamke cielene hľadá oveľa mladšieho muža.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
maribell
1. nov 2022

Milujem, keď idem popozerať diskusie a polovica komentárov je vymazaná 😅

retatka
1. nov 2022

Za mňa určite nie .Odpudivé čo i len pomyslieť .Mlada ,krásna kočka si môže vyberať a nie zobrať prvého čo ti vojde do cesty .Nechápem čo mladú babu môže priťahovať na mužovi ,v otcovom veku .A chlap neboj sa ,bude Tebou očarený ,hlavne že je to mlade mäsko .
Poznám jedného pána ,on tiež len na mladé letel ,15-20 rokov mladšie ,že žena po 30 tke je nezaujímavá tvrdil a vždy keď kúsok zostarla ,vymenil ju za novší model …

predaj12
Odpoveď bola odstránená
seli970
Odpoveď bola odstránená
brembo
Autor odpoveď zmazal