icon

4 roky mám priateľa a namotala som sa na iného chlapa

lilo188
16. jún 2022

Ahojte žienky potrebujem poradiť 😕 Ocitla som sa v dosť ošemetnej situácií..Mám priateľa 4 roky...Ako áno je to v poslednom čase také, že viac menej už na seba ani nemáme vela času, občas hádky a tak..ale zase nemôžem povedať že ho neľúbim..o tom potom..ale..posledný čas som cez jednu dajme tomu že hru spoznala jedného chalana..Ako sme sa spoznali tak sme si začali písať takmer nonstop, ako o obyčajných veciach, o živote a tak..samozrejme som mu povedala že som zadaná..po čase sme začali aj volať a tak.no len problém je ten, že sa namotal 🙁 a ja naňho...poznáme sa síce iba cez internet ale mám pocit že sa poznáme fakt dlho, vieme sa rozprávať doslova celý den..a on je z toho samozrejme neštastný že som zadaná a že primne cíti že proste by som bola tá pravá 🙁 toto sa mi stalo fakt prvý krát po tých 4 rokoch a niekedy mám pocit, že normálne rozmýšlam čo a ako...povedala som mu, že neviem čo bude ale že zatiaľ sa rozchádzať nechcem a už vôbec nie kvôli 3 osobe a on povedal že nemôže byť so mnou iba kamarát.. a normálne mi chýba rozmýšlam nad ním :( ach...tak som si ho oblúbila ..čo myslíte vy?

Strana
z2
karolinakr
17. jún 2022

On môže mať hrozne maleho a hneď ťa prejde veĺká láska 😂

maisynka
24. júl 2023

😂😂 ako malé decko. ked mas vztah a chces ineho, tak ho ukonci a zacni si s tym chalanom. ale nebude za vela stat, pretoze ak vie, ze si zadana a nevadi mu to a namotava teba (aj akoze seba), tak to je dost velky redflag 🤣 taku ma uctu k tebe a k sebe, ze namotava zadanu babu 😂 cez net napise hocico 😂 namotala si sa len na predstavu a ani nevies, ci by ti nazivo "vonal" a ci by ta pritahoval osobne

hladamematku
24. júl 2023

@lilo188 ??????? A ????? Načo litánie na modrom koníky, rozíd sa. Nebudeš prvá ani posledná

Strana
z2