icon

46-ročná žena s 32-ročným

23. mar 2023

Ahojte,
Ako by ste reagovali keby ste sa dozvedeli,že 46 ročná žena (matka 23 ročnej dcéry a 12 ročného syna,ktorá je rozvedená) sa stretáva s 32 ročným kolegom (čo nie je až taký problém) ale hlavne ma zarazilo,že doma pred jej mamou babkou jej deti si vymyslela že v práci ma 16tku a pritom bola s ním teda spala u neho celu noc 😁 podľa mna to je úbohé a úplne detinské. Panička si spí do 12 tej do obeda doma nenavarí neuprace o 13:30 ide na poobednu a o všetko sa stará doma jej matka,ktorá je mimochodom chorá. Názory na situáciu? Príde vám to Ok?

Strana
z4
haley7897
23. mar 2023

Viac úbohé a detinské ako riešiť niekoho súkromie na verejnej sieti?

matovicova
23. mar 2023

Nehas čo ťa nepáli

77daniela77
23. mar 2023

Pokial sa ma toto netyka je mi to jedno....🤔

ibrunova
23. mar 2023

Ty si tá matka, ktorá sa o všetko stará?

autor
23. mar 2023

@haley7897 ide o moju sestru a trápi ma to voči našej mame nemohla jej normálne povedať pravdu? Premýšľam či povedať mame že o tom viem.

liljana
23. mar 2023

Ze by zavist? 🙂

autor
23. mar 2023

Zaujíma ma či by ste to povedali mame keby ste v mojej situácii

autor
23. mar 2023

@liljana a čo mám závidieť? Že zneužíva dobrotu a starostlivosť našej mamy a úboho ju klame?

talbotko
23. mar 2023

dopriať šťastie vlastnej sestre?? pokiaľ to nebude robiť pravidelne a dlhodobo, že bude využívať mamu?

77daniela77
23. mar 2023

Preco to nechce povedat mame?Pokial to s nim mysli vazne tak by ho mala predstavit rodine....vek nie je dovod.

haley7897
23. mar 2023

Čiže ešte raz. Ideš žalovať na svoju 46 ročnú sestru. Tak? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Niektoré fakt nemáte život, len mindráky... 🙈

autor
23. mar 2023

Mimochodom som zabudla napísať,že sestra doma absolútne nevari,upratuje raz za týždeň aj to nie vždy. O všetko sa väčšinou stará mama samozrejme ja chodím mame pomáhať keď sa mi dá nakoľko mám vlastnú rodinu a 4 deti ale snažím sa aspoň 2-3 týždenne tam ísť a pomôcť jej

autor
23. mar 2023

@77daniela77 mama o jej známosti vie aj keď ho ešte nepredstavila lebo je to čerstvé nemala voči tomu výhrady žiadne veď je dospela preto neviem pochopiť prečo si teraz vymyslela nejakú 16tku v práci

derdia
23. mar 2023

Chod pred zrkadlo pozri na seba a ries seba. Nie 46 rocnu sestru, ktora mozno obetovala svoj zivot detom, manzelovi, s ktorym nakoniec nie je a mozno konecne preziva pocity stastia.
Teba do jej zivota nic. Kde si vzala vobec to presvedcenie, ze mas pravo riesit 46 rocnu dospelu zenu???!

autor
23. mar 2023

@haley7897 áno uvažujem o tom lebo dnes mi mama volala so slovami : chúďatko tvoje sestra mala 16tku teraz ide na poobednu tak sa narobí v tej robote a pritom viem že to tak nebolo

autor
23. mar 2023

@derdia tvoj názor ale trápi ma to kvôli mame že ju zneužíva inak mi je ukradnuté nech si robí čo chce

derdia
23. mar 2023

A co ked ma sestra chut konecne si v ti zivotw nechat nieco pre seba? Je to jej zivot. Kazdy mame pravo na svoj zivot... Aj ked mnohokrat ani nie je nas, ale vsetkych naokolo.

h2
23. mar 2023

Čiže tvoja sestra aj s jej deťmi bývajú spolu s mamou? A ako s tým súvisí vek jej partnera? Keby chodila s rovesníkom, zmenilo by to niečo na situácii?

derdia
23. mar 2023

Tak to povedz sestre, ze sa ti nepaci, ze klame mamu. Ze je to ubohe.

nnnuuunnn
23. mar 2023

Bože mať Tvoje problémy. Zrejme sestre závidíš aj tých 8 hodín navyše s novým chlapom. Veď si nájdi aj ty nejakého keď to nevieš prežiť. A ako chorá je Vasa mama, o čo sa tak stará? Navarí, poprace? Čo teraz sestra má byť v celibáte do smrti, resp. po matkinej smrti? 😁 Joj ešte, že si spomenula ten vek, že si dovolila 46 ročná, 32 ročného. Keby mala 50 ročného, asi by to celé menilo situáciu a bola by si kludnejsia. 😀 Staraj sa o seba, aby sa po Tebe obzrel tiež o 14 rokov mladší. 😀

77daniela77
23. mar 2023

Tak povedz sestre nech mame povie pravdu lebo vas tym zneuziva a ak to nepovie ona tak jej to povies ty,lebo uz mas toho dost......

liljana
23. mar 2023

Ako hovori Gregorova. Ked do pekla, tak na mladom koni. 😝

annadan
23. mar 2023

neviem teda, že prečo to má trápiť teba konkrétne? je to niekto tebe blízky? ak nie, nerieš, nechaj ich tak, ty máš takisto tvoj súkromie, do ktorého nikto nos nestrká a tiež by ti nebolo asi najpríjemnejšie, keby áno.

autor
23. mar 2023

@annadan áno ide o moju sestru ako som písala vyššie

haley7897
23. mar 2023

Len ci to nieje skôr tak, že sa jej matka mieša do života tak ako ty. Ono to bude asi rodinná tradícia. Nepoznáte kde je vaše miesto. Pochybujem ze 46 ročná núti svoju matku aby jej chodila upratovať a variť.

autor
23. mar 2023

@h2 sestra býva u mamy so synom jej staršia dcéra už je samostatná býva so snúbencom vek s tým ziadno nesúvisí veď som písala v zátvorke že o vek nejde

komplikovana
23. mar 2023

trosku nestastne si formulovala svoj prispevok. Nech si sestra spi s kym chce, ale urcite ma v prvom rade urcitu zodpovednost voci svojim detom a potom aj domacnosti. Nepises ako su dohodnute s mamou, kto co robi, kto vari, kto upratuje a tak podobne. Povedz sestre nech si na to da pozor - bohuzial tak to v zivote funguje, naprv povinnosti, potom zabava. Nech nezneuziva mamu, ktora je chora.

h2
23. mar 2023

Tak keď o vek nejde, prečo je v názve diskusie a hneď v prvej vete príspevku?

autor
23. mar 2023

@nnnuuunnn o vek nejde ako som písala vyššie ale okey. A nebudem tu rozpisovať mamin zdravotný stav to je myslím irelevantné

abbey1
23. mar 2023

Koľko rokov má vaša mama? Mám sestru v tom veku a tá behá ako vrtlula aj okolo vnúčat, cestuje po celom svete. S čím potrebuje tvoja mama pomôcť? Veď tam bývajú 3 osoby, ktoré sa môžu postarať? Čo riešiš ty? Veď mama snáď má občiansky preukaz a vlastný rozum.

Strana
z4