icon

46-ročná žena s 32-ročným

23. mar 2023

Ahojte,
Ako by ste reagovali keby ste sa dozvedeli,že 46 ročná žena (matka 23 ročnej dcéry a 12 ročného syna,ktorá je rozvedená) sa stretáva s 32 ročným kolegom (čo nie je až taký problém) ale hlavne ma zarazilo,že doma pred jej mamou babkou jej deti si vymyslela že v práci ma 16tku a pritom bola s ním teda spala u neho celu noc 😁 podľa mna to je úbohé a úplne detinské. Panička si spí do 12 tej do obeda doma nenavarí neuprace o 13:30 ide na poobednu a o všetko sa stará doma jej matka,ktorá je mimochodom chorá. Názory na situáciu? Príde vám to Ok?

autor
23. mar 2023

@haley7897 ako to myslite tým že 46 ročná núti matku? Sestra býva v prvom rade u mamy a ma mat doma nejaké povinnosti ma tam syna o ktorého sa ma starať,učiť sa s ním venovať sa mu a hlavne vážiť si mamu,že ma možnosť u nej bývať. Keď sa jej nepáči môže sa osamostatnit vek aj peniaze na to ma. Ale načo keď mama sa postará a sestra ma jedinú starosť chodiť do roboty a raz za týždeň upratať

autor
23. mar 2023

@abbey1 mamina ma 65 rokov ale ma zdravotne problémy čiže naša nebeha ako vrtuľa ako ta vaša v lete ju čaká aj náročná operácia. Bývajú B rodinnom dome nejde tam len o to uvariť upratať treba okolo dvora robiť na záhrade v lete v zime chodiť prikladať do kotla kúria drevom a uhlím

rebekamarcusko
23. mar 2023

Z tohto tvojho písania mi príde,že normálne na sestru ziarlis.

simca06022011
23. mar 2023

A co by pomohlo, keby si to povedala mame? sestre alebo mame? ako mama by staru tapu vytahala za usi alebo co? Aj keby bola s 18r zajacikom, je to jej vec. Ked tak,by som si ju chytila ako sestra, ze stara sa jej o vsetko matka a ona pracuje, k tomu ma frajera, ok nech ma.. ale nech aspon uprace, navari... a potom nech si ide. CIslo ako dcera mamy, by som sa postavila, ze mama nebude sluzku robit starej kofe.
Otazne je na co TY chodis pomahat, ked tam byva tvoja sestra a kopa schopnych ludi. Ved jasne, ked prides obriadis, tak inych nehne.. :D Zahradu treba mame urobit rychlo udrzbovu, ze naozaj si max pokosite a listie pohrabete a mas po probleme.

haley7897
23. mar 2023

Oj tebou veľmi lomcuje závisť. Sustred sa viac na svoj život a bude lepšie. Takto akurát živis negatívne emócie k sestre ktorá ti ani nič nespravila. Sama sebe ubližuješ.

autor
23. mar 2023

@rebekamarcusko prosím vás pekne co by som
Žiarila asi? Veď mne neprekáža že ma priateľa nech ma nech je šťastná ale trochu úctu a rešpekt voči mame a nie si vymýšľať a mama ju potom ľutuje že sa narobila pritom v robote ani nebola. Chcela som len poradiť či to maam mame naznačiť alebo nie ale toho sa asi nedočkám lebo tu na mk sa rozoberajú slovíčka a zabúda sa na podstatu nevadí

abbey1
23. mar 2023

Ale psychicky e mama ok? Je svojprávna? Ak áno, má ona riešiť, ak je s niečím problém. Ona, nie ty.

0silvia0
23. mar 2023

Ci sa ti to páči alebo nie, dve ženy žijú spolu v jednej domácnosti a ako si to zariadia je to ich vec. Ak nevládzu robiť okolo záhrady, nech ju jednoducho neobrábajú. Každý má svoje limity a každý má mať svoju kapacitu si ich uvedomiť. Keď niekto chce robiť 46-ročnej žene otroka, je to jeho voľba. Je to vec tvojej mamy a tvojej sestry.

autor
23. mar 2023

@abbey1 čo ma riešiť ? Keď je v tom že sestra bola v robote

abbey1
23. mar 2023

Čo má riešiť? Ty tu riešiš, že sa sestra o nič doma nestará, ani o domácnosť ani o syna. Tak ak to vašej mame vadí, to má riešiť.
Čo ty stále riešiš, kde spala! To je váš problém?

autor
23. mar 2023

Ešte raz aby ste ma chápali je mi jedno že ma sestra priateľa,že u neho prespáva atd. Štve ma len to že do oči našej mame klame že je v robote a pritom nebola

rebekamarcusko
23. mar 2023

Však ale ona nemusí hovoriť mame kam ide,ona nemá 15 rokov. Zisrlis na to,že ju mama ľutuje. Tak si vymyslela,že bola v robote, lebo asi to nechcela s mamou rozoberat,akože ja na tom nič hrôzostrašné nevidim

cookie29
23. mar 2023

zalobaba... to je jedine, co ma napadlo. Prepac, keby sa to opakovala pravidelne a zneuzivala mamu, tak pochopim, ale zatial sa to stalo raz. A aj v takom pripade by som to asi riesila skor so sestrou ako zalovala mame.

autor
23. mar 2023

@rebekamarcusko nemusí? Mama je doma s jej synom nemá podľa vás voči obom nejakú zodpovednosť? Informovať mamu kde sa nachádza ? Keby sa jej synovi niečo stalo ona je zaňho zodpovedná ako neho zákonný zástupca a ako jeho matka napríklad podľa mna. Ale asi som staromódna

autor
23. mar 2023

@cookie29 áno máte pravdu stalo sa to raz upozorníme sestru ak sa to nebude opakovať mala by o tom vedieť aj mama čo ma doma

mb2021
Odpoveď bola odstránená
0silvia0
23. mar 2023

Ano, skor bude vhodnejsie upozornit sestru.

simca06022011
23. mar 2023

Nie tvoja sestra nema ziadnu povinnost mamu informovat o nicom. Ma ale povinnost sa starat o svoje dieta. A si jej sestra, tak sup, chod ju zdrapit za vlasy a vyjasni si to s nou.. zbytocne sa rozculovat tu.

autor
23. mar 2023

Ďakujem dievčatá upozornim sestru

akiana
Autor odpoveď zmazal
lilope
23. mar 2023

Však sa opýtaj sestry či jej nie je trápne klamať matku, mame by som nehovorila že ju dcéra oklamala. Možno si vstúpi do svedomia a už ju klamať o svojom pobyte nebude. Alebo bude klamať naďalej s tým, že už ani tebe nebude vešať na nos kam ide. 🤷

miriam11
23. mar 2023

Závidíš? Každý nech si žije ako len chce... prečo pchať nos do vecí do ktorých nás nič.

januska12323
23. mar 2023

Povedz sestre, že ak chce klamať mame je to jej vec ale ty to robiť nebudeš a viac sa do toho nestaraj. Nech si to riešia oni dve.

betulinka1
23. mar 2023

No jedine divne spravanie mas ty. Tvoja mama je dospela a ked jej to bude vadiť, tak nech si to vybavi s dcérou sama. Co mi pride divne, ze ty chodis pomahat mame od 4 deti. Mame by som pomohla jedine tak, ze by som si ju k sebe zobrala sem tam na vikend, nech sa o deti a domacnost stara sama sestra. Ale urcite chodit pomahat do cudzej domacnosti urcite nie.

nikpa
23. mar 2023

Akoze tá babka mala mať volaku robotu s tými 12 a 23 ročnými ,,deťmi,, ved tie sa už skôr postarajú o ňu keď je chorá 😄 Je to jej vec ale zbytočne klame vlastnej mame, kľudne môže povedať, že niekoho má ale tak možno to nepovažuje sa dôležité, nie je to vážna známosť...

babababka
23. mar 2023

a čo ťa do toho.

moonlight1210
23. mar 2023

Priatel je irelevantny. Pokial nie je chlapec pod zakonom, je to vec ich dvoch.

Ze mame nechce povedat o milencovi, chapem tiez. Asi ani ona sama si o sebe nerobi iluzie, ze vedla neho zrazu omladla o desat rokov a je z nej mladica. Ved o 4 roky bude slavit 50tku.
A pokial je to kratko, stale je to len taky ulet, este len vzajomne spoznavanie sa, este neriesia nic vaznejsie, tak je pochopitelne, ze ani nechce, aby sa to doma rozoberalo.
Ani dvihalo obocie, ani robili kazne, ani frflalo, ci sa zblaznila za zajacom v jej veku behat, atd.
O to nestoji nikto.

Ale to ako sa ona chova k mame je neuctive na druhej strane.

Ze jej zaklame o stretkach s milencom, ok. Ma na to svoje dovody.
Ale nechat to zajst tak daleko, ze mama okolo nej obskakuje, lebo jej dcera je "unavena, lebo taha dlhe smeny v praci", to je trochu moc. Kedze v realite "tahala smenu" v milencovej posteli.

Nech si nabuduce vymysli, ze ide trebars s kamoskou na vylet. Nemusi o milencovi povedat ani slovo, ak nechce. Ale bude to adekvatnejsie tomu, ze v realite sa sla zabavat miesto prace.

anita6666
23. mar 2023

To,že na starej .....sa dobre cvičí

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená