50-ročnému priateľovi sa nestoporil penis
Baby mám takú dilemu. Dnes sme mali mať s mojím priateľom prvý sex. Ja 44, on 50rokov. Veľmi sme sa obaja na to tešili. Ale... nestoporil sa mu penis 🙈. Boli sme obaja nahí, sami doma, sviečky... asi po tristvrte hodine láskania som to vzdala a ponížená odišla. Beriem to tak, že sa mu nepáčim. Keď sme sa bozkávali veľakrát predtým, cítila som, že je vzrušený. No dnes nič. Neviem čo si mám o tom myslieť....zažili ste to niektorá? Lebo mne sa to ešte ani raz nestalo. Tvrdí že ma miluje a páčim sa mu. No nie som si istá...
Ze 44 tak max 13r máš

A mala ostat a čo asi tak robit? nechapem, stretli sa kvoli sexu, hodinu sa snazila nič a čo tam mala zo sucitu sediet este 10 hodin a spievat žalospevy? tak v prvom rade mal nadhlad mat on, ked videl, že nefunguje, potom povedat pričinu asi stres, nie je najmladsi, sam vie, či sa mu to stava casto, pravidelne, ojedinele, povedat pravdu, ci sa mu pači či nie..dat si vino a dohodnut si ine stretko? furt tu sucit omielate, ale ked sa jedna o ženy, vtedy take hŕŕŕ do tychto rad nie ste...no este aby som plakala mad splasnutym penisom.Nic ine mi k stastiu nechyba
@karolinakr Ale oni sa nestretli kvôli sexu. Majú spolu vzťah, bozkávajú sa, vyznáva jej lásku. Keby to bolo účelové stretko kvôli sexu, bola by to úplne iná situácia. Mimochodom, myslím, že keby to tak bolo, že by o nič nešlo, len o sex, tak by žiadny problém s erekciou nemal.
Tak po 45 minutach laskania uz chlapa davno prejdu chute 😄😄
Sorry ty si hrozna hlupana.Ja na jeho mieste by som s tebou uz nmdruhy sex ani neskusala.
Nechce sa mi veriť, že máš 44 rokov. Zachovala si sa ako adolescent.
Ad admin, to ozaj treba nazov temy menit tak doslovne a popisne? Nesyaci problem s erekciou pri prvom sexe napr? Ako fakt....
Ad zakladatelka reakcia hodna 14r pubertacky.
1. Už bol po vyprazdneni
2. Bol posilnený alkoholom
3.stres
4.diagnoza
My tu nevieme co je problém- skus sa s ním otvorené porozpravat
....no zasa. Ja to naopak chápem....len vy dvaja viete čo sa tam dialo tých 45 minút a co im predchádzalo 🙂 výnimočne sa môže stať že chlapa niečím žena schladi natoľko ze to proste neide. Každopádne ak všetko prebiehalo v poriadku skutočne je tvoja reakcia voči nemu nefer. Pokiaľ ti na ňom záleží mala si to s nim prebrať a možno by si sa necítila ani ponizene keby si pri nom zostala alebo s nim hodila pokec.....vysvetlilo by sa to hneď, lebo spravidla takéto veci majú jednoduché vysvetlenie. 😉 teraz ta to bude zozierat. Každopádne rovnako ako ostatní si myslím ze bol asi pod tlakom keďže to malo byt vaše prvé .....
No a čo, nevolal ti odvtedy? Nedate si repete? 😅
Wtf? 44 ročná žena ešte vážne plytvá energiou zamyslanim sa nad zatuchlym nestoporenym dedkom?

@h2 presne aj môj ma 48 a funguje ako za mládi😂😊