7-ročný vekový rozdiel
Je podľa vás velky 7 rocny vekový rozdiel? Ja mam 23. Podľa mna to nie je nejaka tragedia.. síce mi povedal ze som trochu detska ale ze sa mu to paci a ze on sam je veľké decko, začali sme si potom robit vtipy že sa budeme hrať na pieskovisku. Inak si veľmi fajn rozumieme, samozrejme v nejakych veciach je omnoho vpred odomna ale nemyslím si že je to nieco zle.
No raz sa ma spytal že či si nemyslim ze je na mna stary…
7 ročný vekový rozdiel je OK ... skôr by mi vadilo, že 30-ročný chlap povie, že "on sám je veľké decko", v tom veku by to mal mať už v hlave ako tak upratané.
Medzi mnou a partnerom je 11 ročný rozdiel. Klape nám to vo všetkých stránkach.😊 Úprimne si už neviem predstaviť byť vo vzťahu s rovesníkom. 7 rokov nie je nejaký obrovský rozdiel, je to úplne bežný vekový rozdiel u partnerov.🤷🏻♀️
Vekový rozdiel v pohode, ale tiež by ma skôr zarazilo to, že je veľké decko a aj mňa považuje za detskú 🤷♀️
ak nema 16, ale 30 - vekovo je to ok, zalezi ako si rozumiete ;)
je to ok
My s mužom máme 7 ročný vekový rozdiel. A už sme spolu celkom dlho, takže ja tam problém nevidím.
Moji rodičia 9 rokov a už mali svadbu po 50 rokoch.
No ja som vždy mala 6-10r vekovy rozdiel, ale presne ako vyššie spomínajú. Tiež sa mi kedysi páčilo keď aj starší vedel byť "dieťa" až kým neprišli situácie kedy som mala pocit, že naozaj mam vedľa seba dieťa a ja všetko ťahám...
Takže o veku to nie je, si dospelá, je to o tom ako si rozumiete. 🙂
ja mam s muzom 7r rozdiel..sme spolu 16rokov.problem som ziadny nenasla.
To že je dieta myslel tak že je za každú srandu a tak… v nicom inom… je zabezpečený, ma auto, ma dom, podniká a myslim si že to ma aj celkom usporiadane v hlave
@dzulli1980 chlap dospeje až po 40
mame s manzelom 7rocny vekovy rozdiel.zoznamili sme sa v mojej 17tke....teraz budeme oslavovat 22rokov spolu👌👌👌 3 krasne deti a skvely zivot👌👌👌

Ja mám vo vzťahu 10 ročný rozdiel a som veľmi spokojná, pretože sama mám trochu iné zmýšlanie ako moji rovesníci, 7 rokov naozaj nieje nič, ak si rozumiete a robí ťa šťastnou, to je to na čom naozaj záleží.🫶🏻 Vek je iba číslo ak ste obaja dospelí ľudia, čo aj ste, prajem nech vám to klape☺️