8 rokov bez sexu

12. okt 2022

Ahojte, ani neviem ako zacat... som zena po 30iatke, pred 8 rokmi som mala aktivny sexualny zivot. Avsak som sa zamilovala do cloveka s ktorym som uz 8 rokov a este sme spolu nemali pohlavny styk. Oralny ano.
Musim podotknut, ze on ma obezitu avsak stale nerobi pre to nic aby schudol a posunul sa v zivote dalej. Ja som mu samozrejme v tom vela krat pomahala a stale som oporou, len uz nevladzem. Stale pocuvam len sluby a pekne reci aky zivot budeme mat krasny ako budeme mat spolu rodinu deti atd. Ale on nic pre to nerobi. Dokonca zacina mat manipulatorske sklony a ja uz nevladzem. Aj ked ho stale lubim, ale moj zivot som cely prisposobila jemu a ja uz ani neviem kto som, necitim sa ako plnohodnotna zena. Uz ani neviem ci by som vedela s niekym inym mat vztah, mat zdravy sex..
Nemam sa ani komu s tym zdoverit, je to pre mna velmi chulostiva zalezitost...
Co si myslite o tom? Co by som mala este spravit?
Citim sa ako v zacarovanom kruhu.

caroline_
12. okt 2022

Nema depresiu? Pripadne ine psychicke problemy? A jemu sex nechyba?

zorana999
12. okt 2022

@caroline_ tak to, či má alebo nemá depresiu, by mi bolo úplne u riti a okamžite by som ukončila tento chorý vzťah. Už teraz si premarnila toľko rokov, bože dievča 😶

veronika66
12. okt 2022

Život máme len jeden a ty ho strácaš pri takom človeku? Odíď čo najskôr lebo sa nenazdas a budeš mať 50 a život ďaleko za sebou. Teraz máš najkrajšie roky a šanca sa najist si niekoho normálneho je tak sa schop a odid

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
teki1
12. okt 2022

Bez sexu spolu rodinu nikdy mať nebudete,mrzí ma že ti to ešte nik nepovedal.

lasoli
12. okt 2022

No tak asi nema on zaujem a preco on chce len oralne,ma problem ,mozno to treba zacat riesit u doktora.A ty ak chces mat deti tak bud sa pojde on liecit so svojim problemom ale o si najdi ineho.Ale ak pises,ze ma manipulatorske sklony,tak radsej to uz ukonci,8 rokov je dlha doba a ziaden posun,mozno to tak bude dalsich 8

vilma7
12. okt 2022

Keď som si prečítala nadpis, tak som si myslela že si sama, bez partnera...ale takto? A to akože na čo čakáte? Alebo on na svadbu? Nejako nechápem...a prečo k tomu styku nedošlo pri intímnych chvíľkach?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
micusa2222
12. okt 2022

jediná rada..odísť od človeka, ktorý len sľubuje, klame a nič nerobí, aby zmenil život..a ty máš 8 rokov premárnených,si mladá, začni nový život ..držím palce !!

zuzap33
12. okt 2022

@vilma7 ak je morbidne obezny, tak toho styku ani nie je schopny. Pohyb, poloha... Pozeravam v telke 270 kg zivot a tam obezny az od urcitych kg je schopny. Boze, autorka, utekaj....Uz vcera bolo neskoro

jakoma
12. okt 2022

Mal 8 rokov na chudnutie, najvyssi cas na zmenu partnera

zuzkaa1991
12. okt 2022

Určite by som tlacila na zmenu životnehl stylu....any schudol ;) tiez som bola taka nechcela.som chudnut ved.nemam.cas.....je zas pravda nemala.slm extremnj obezitu...ale schudla som tento rok aj popri malej dcere ;)

martul
12. okt 2022

Mala by si odísť a začať žiť, ešte nie je neskoro

loyda
12. okt 2022

Autorka, daň mu podmienku. Teda, ak ho naozaj úprimne ľúbiš a cítiš, že je to ten pravý. Buď začne chudnúť (môžeš to uhrať aj na zdravotný stav, že sa o neho bojíš) alebo odídeš. A neboj sa to urobiť. Si mladá. A on si to tiež dobre premysli, ak mu to páli. Lebo povedzme si pravdu, už tak ľahko takú tolerantný ženu nenájde.

janulka1802
12. okt 2022

Nechala by som ho na Tvojom mieste a ešte jedna vec, ja by som určite chlapa orálne neuspokojovala, ak by som ja bola permanentne neuspokojená. Mám rada samú seba a tiež mám svoje potreby, túžby a takto strádať takú dlhú dobu, neexistuje. Čo je to za chlapa? Chlap, ktorý miluje ženu, ju chce obšťastňovať s radosťou a často. Nie, aby pán mal pravidelne fajku a ona pozerala do stropu. To by som nedovolila. Určite nájdeš takého, len urob prvý krok.

miriam11
12. okt 2022

Odist by si mala.

wheel
12. okt 2022

8 rokov bez sexu vo vztahu? Ved to aj kebyze 8 rokov NEMAM vztah tak mam asi tisic percentnu sancu ze sa k nejakemu sexu pocas tych 8 rokov dopracujem. :D

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jaskolka
12. okt 2022

8 rokov ste spolu a nemáte klasický styk? A on ti sľubuje deti a rodinu? A to vám ich bocian donesie?
Okrem toho, píšeš, že aj iné veci ti vadia. Prázdne sľuby, sklony manipulovat ta.
A toto chceš ďalej znášať? Strácať ďalšie roky?

marylinmary
12. okt 2022

Myslim, ze ak za tych osem rokov nedokazal nic zmenit hlavne kvoli tomu, ze s o to ani nesnazil, tak uz nemozes ocakavat ziadnu zmenu a musis si vybrat, ci obetujes zivot pre takeho cloveka, alebo zacnes konecne mysliet na seba a zariadis si lepsi partnersky zivot s niekym inym

drakaria
12. okt 2022

No osem mesiacov keby sa somnou nevyspí poletí nie osem rokov ..😃😃

rawmamka
12. okt 2022

@zorana999 Súhlasím do bodky 👍, ešte by som dodala - milá autorka, ak mu toľké roky nestojíš ani za to, aby schudol a mali ste spolu sex a normálny život ako ostatní ľudia, nechápem, čo ešte pri ňom robíš. Každý deň s ním je strata pre teba. Roky ti už nikdy nikto nevráti.

danica2711
12. okt 2022

sorry, ale toto je podľa mňa fake. Žiadna normálna žena by nevydržala 8 rokov bez sexu s nechutne obéznym chlapom, neschopným sexu

simca06022011
12. okt 2022

Uz pre 7 rokmi.bolo neskoro, urob jedine, pusti ho k vode. 😂

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
derdia
12. okt 2022

Ahoj odid, skonci to. Vysvetli to tak, ako to je, ze uz nevladzes mu byt oporou. Alebo proste sa strat...
Toto ta znici. Dala si mu 8 rokov zivota, choremu cloveku... Zena nie si povinna takto zit. Kolko ma kg?

stanulienkat
12. okt 2022

Dufam, ze vymyslena tema. Hrozna predstava uz len mat s obeznym akykolvek pohlavny kontakt.🤢

oli18
12. okt 2022

Co na nom milujes? Ako si sa vobec mohla dat do kopy s takym morbidne obeznym clovekom, ktory z titulu obezity nemoze mat plnohodnotny sexualny zivot?

liljana
12. okt 2022

Osem rokov bez sexu znamena, ze vzhladom na tu obezitou ma asi poruchu tam dole. Odpoved uz vies, bud ti staci to co mas aj nadalej, nic sa nezmeni, alebo svoj zivot zmenis. A s nim by bola stastnejsia nejaka zena, co zase nie je prilis zatazena na sex.

rawmamka
12. okt 2022

@liljana S ním by bola najšťastnejšia žena nie nejaká, ktorá nie je "príliš" zaťažená na sex, ale taká, ktorá sex nepotrebuje vôbec - nejaká na 100% frigidná, bez akéhokoľvek náznaku libida....len zas premýšľam, načo by bol akejkoľvek normálnej žene chlap, ktorý má plnú hubu prázdnych rečí a manipuluje ju, aby sa cítila ako posledná chudera, keďže sa tak zrejme cíti aj on sám a nechce byť v tom marazme sám. Je pre neho oveľa prijateľnejšie mať pri sebe ženu, ktorá sa bude cítiť taká istá neschopná ako je on.