Aká časť tela na mužovi vás zaujme?
Aká časť tela sa vám na chlapovi páči ? Okrem pohlavných orgánov. Dúfam že tu budú normálne odpovede
ja napíšem,čo sa mi nepáči😂 chlpatý chrbát,brada,fúzy,pokazené zuby,zápach....
@crazy_cat_lady a napríklad hruď nie ?
@anonym_autor stehna a široké ramena
Moj nie je vyšportovany ale ramena ma široké
@anonym_autor Páčia sa mi tmavé vlasy, tmavé oči a upravená brada. Takisto aj brucho - nie obézne, ale také trochu vyčnievajúce nad opaskom.
Vsetko mozne, kedyai sa mi pacili modrooki, ale mam muza s hnedymi ocami, chemia urobila svoje. Mne musi chlap vonat a vacsinou mi nikto nevonia, len tento jeden moj 😅. No a potom ruky, dlhe, stihle prsty, z nich som hotova. Bez apiny za nechtami. A sa teraz smejem, lebo ja ako zacne jar, tak mam za nechtami stale daku spinu, v zahrade travim dost casu 🤣.
Mne sa páči aj sebavedomá chôdza na chlapoch 😀
Na 1.mieste zuby a na 2.mieste oci, zuby musia byt zdrave a oci tmave a uhrancive....
@tenerifka a opačne nemôže ze zuby tmavé a oči zdravé?🤪😀
Výška, celkové vyžarovanie, mužnosť (opak zženštilosti), vôňa, nohy nie ako špáradlá, celkovo chlap, nie tintítko. Zuby , úsmev, oči, nos.
Malý zadok, a veľký "predok" 🤭
Úprimne asi skôr také vyžarovanie, niekedy stačí otvoriť ústa a je to bez šance. Výzor samozrejme taký normálny, povedala by som, že aby bol takej mojej vekovej kategórie, čiže ani nie veľmi starší ani mladší. A aby nebol zanedbaný.
Oči a " uhrančivý pohľad" . Niekedy chlap, hoc pekný, má taký nič nehovoriaci bezduchý pohľad. Páčia sa mi muži s iskrou v oku😀.
pekný úsmev, husté tmavé vlasy, snedá pleť

Zadok 😂🙈 modré oči 🥰
@stellarstar napodobne... a potom hlavne ako sa hybe. Neviem to vysvetlit ale taky celkovy pohyb, gesta, ako posobi v priestore, to ma zaujme skor ako cokolvek ine.