Aká je ideálna dĺžka penisu?
Aká dĺžka je minimálne a maximálne vyhovujúca pre vás baby? Pre mňa Max 18 ponad to už veľa.
pod 20 si len kamarát
@anonym_d83d33 Tak to som mala potom len kamarátov…
Nudíme sa cez víkend? 10-20cm podľa veľkosti chachary 😎 Už starí Indovia vedeli, že malý vo veľkej je na nič a veľký v malej v podstate tiež.
Počas štúdie bolo zistené, že priemerná dĺžka pošvy je 9,6 cm – v rozsahu od 6,5 do 12,5 cm. Čo sa týka šírky, tá bola priemerne stanovená na 2,1 až 3,5 cm.
Tak si chodte zmerat na sone tu Vasu a urcite si, co je pre konkretnu zenu "tak akurat", naco su dobre tieto diskusie? 🫣.
Počas štúdie bolo zistené, že priemerná dĺžka pošvy je 9,6 cm – v rozsahu od 6,5 do 12,5 cm. Čo sa týka šírky, tá bola priemerne stanovená na 2,1 až 3,5 cm.
Tak si chodte zmerat na sone tu Vasu a urcite si, co je pre konkretnu zenu "tak akurat", naco su dobre tieto diskusie? 🫣.
@anonym_7a7246 aby bola sranda? Kto uz moze takuto debatu brat vazne?
Je to veľmi individuálne.
18 cm je pre jednu priveľa, pre druhú akurát a pre tretiu ako keď pleskneš klobásku do chodby.
18 cm je pre jednu priveľa, pre druhú akurát a pre tretiu ako keď pleskneš klobásku do chodby.
@bomba36 Mozno by na zoznamkach malo byt pri tomto kriterium s velkostou (ona/on) XS-S-M-L-XL-XXL. Potom by sa nestretla klobaska s chodbou.
Manželský pár je v zúfalej životnej situácii, tak sa obaja dohodnú, že manželka pôjde na výpadovku poskytovať sexuálne služby za peniaze.
Muž organizuje: "Spravíme to tak, že ja zaparkujem asi sto metrov od Teba, aby som na Teba videl a mohol zasiahnuť, keby sa Ti malo niečo stať. Keď príde auto so záujemcom, tak ho najprv zinkasuj. Pýtaj stovku za jedno číslo. Prídeš mi odovzdať peniaze, vrátiš sa k nemu do auta a potom ho obslúžiš."
Tak sa do toho pustili.
Pri žene zastane po chvíľke auto a v ňom sedí prvý zákazník - veľmi príťažlivý, usmievavý mladý muž. A vraví žene: "Chcel by som od Teba sex-službičku, ale mám pri sebe len 30€ hotovosti. Čo mi môžeš ponúknuť?"
"Počkaj chvíľu, poviem Ti."
A žena beží za manželom a pýta sa ho: "Ten chalan má pri sebe len 30€. Čo s tým?"
"Zober to, ale za 30€ môže mať leda tak ručnú prácu."
Ona sa vráti ku zákazníkovi a oznámi mu podmienky. Mladík súhlasí, stiahne si teda nohavice, boxerky a objaví sa pripravený nástroj pozoruhodnej veľkosti.
Žena sa zarazí: "Moment, chvíľku počkaj!"
Beží späť ku autu s manželom a pýta sa ho: "Ty, Fero, počúvaj nemáš mu náhodou požičať 70€?"
Ktora ohodnoti? Xixi 😁
@anonym_autor taká čo ťa nebolí ale ani iba nešteklí🤣
@bomba36 kamoš tomu ,,nadával" behal som jak potkan po pivnici
Mala som prípad, 2 cm
@anonym_4a3ace 2 čím v erekcii? A bol s nim sex?
Tieto témy... 😂
@anonym_4a3ace 2 čím v erekcii? A bol s nim sex?
@anonym_53c3a4 áno 2 cm v erekcii nie sex nebol lebo zaspal predtým 🤣 on ti v podstate počas zaspal 😂😂
@anonym_53c3a4 áno 2 cm v erekcii nie sex nebol lebo zaspal predtým 🤣 on ti v podstate počas zaspal 😂😂
@anonym_4a3ace To si ani nechcem predstavovať, aký by to bol sex.
@anonym_autor moja kolegyňa sa vyjadrila ,že taky ideal su aspoň 2 pästičky 🤣 . Takže ked ma žena ruky ako Hulk tak každy chlap je chudačik pri nej a pre pästičky nejakej drobnej Thajky je skoro každy ideal. Ako sa vravi ,Na každu dieru sa najde zaplata. Ale keď ma niekto 3cm tak to ma naozaj ťažke.
Nemyslím že ženy riesia veľkosť ak to nieje extrém hore alebo dole. Keď sme sa o tom rozprávali tak vecsina žien o chlapoch povie taký normálny nehodnotia to moc. Skôr vydrž alebo či to vie chlap používať. Ale veľkosť ak to je priemer tak sa s tým nezaoberajú. Ak sa chlap stará aj o zenu pri sexe tak cm hore dole mu odpustí😉 u nás to je tak že viem čo si mozem dovoliť aby nebolelo a ostane ide samo. Chlapi skor zbytočne riešia čo nemôžu ovplivnit.

@anonym_autor hlavne aby bol hrubý a poriadne tvrdý. Ale 15cm by bolo úplne fajn.