icon

Aká je ideálna dĺžka penisu?

Včera o 20:45

Aká dĺžka je minimálne a maximálne vyhovujúca pre vás baby? Pre mňa Max 18 ponad to už veľa.

Strana
z2
anonym_b94720
Dnes o 09:03

@anonym_autor hlavne aby bol hrubý a poriadne tvrdý. Ale 15cm by bolo úplne fajn.

minenkaa
Dnes o 09:06
@anonym_4f791c

@minenkaa možno preto si stále taka hašterivá....ešte si nezažila poriadne sex 😂😂😂😂😂

@anonym_4f791c no možno

nikoletta1712
Dnes o 09:20

@anonym_autor Po moje mandle - sú hlboko…

nikoletta1712
Dnes o 09:21
@anonym_d83d33

pod 20 si len kamarát

@anonym_d83d33 Tak to som mala potom len kamarátov…

anonym_794f8f
Dnes o 10:15

Nudíme sa cez víkend? 10-20cm podľa veľkosti chachary 😎 Už starí Indovia vedeli, že malý vo veľkej je na nič a veľký v malej v podstate tiež.

anonym_7a7246
Dnes o 10:59

Počas štúdie bolo zistené, že priemerná dĺžka pošvy je 9,6 cm – v rozsahu od 6,5 do 12,5 cm. Čo sa týka šírky, tá bola priemerne stanovená na 2,1 až 3,5 cm.

Tak si chodte zmerat na sone tu Vasu a urcite si, co je pre konkretnu zenu "tak akurat", naco su dobre tieto diskusie? 🫣.

anonym_f5feeb
Dnes o 11:53
@anonym_7a7246

Počas štúdie bolo zistené, že priemerná dĺžka pošvy je 9,6 cm – v rozsahu od 6,5 do 12,5 cm. Čo sa týka šírky, tá bola priemerne stanovená na 2,1 až 3,5 cm.

Tak si chodte zmerat na sone tu Vasu a urcite si, co je pre konkretnu zenu "tak akurat", naco su dobre tieto diskusie? 🫣.

@anonym_7a7246 aby bola sranda? Kto uz moze takuto debatu brat vazne?

bomba36
Dnes o 11:56

Je to veľmi individuálne.
18 cm je pre jednu priveľa, pre druhú akurát a pre tretiu ako keď pleskneš klobásku do chodby.

anonym_cca2a3
Dnes o 12:00
@bomba36

Je to veľmi individuálne.
18 cm je pre jednu priveľa, pre druhú akurát a pre tretiu ako keď pleskneš klobásku do chodby.

@bomba36 Mozno by na zoznamkach malo byt pri tomto kriterium s velkostou (ona/on) XS-S-M-L-XL-XXL. Potom by sa nestretla klobaska s chodbou.

orisker
Dnes o 13:36

Manželský pár je v zúfalej životnej situácii, tak sa obaja dohodnú, že manželka pôjde na výpadovku poskytovať sexuálne služby za peniaze.
Muž organizuje: "Spravíme to tak, že ja zaparkujem asi sto metrov od Teba, aby som na Teba videl a mohol zasiahnuť, keby sa Ti malo niečo stať. Keď príde auto so záujemcom, tak ho najprv zinkasuj. Pýtaj stovku za jedno číslo. Prídeš mi odovzdať peniaze, vrátiš sa k nemu do auta a potom ho obslúžiš."
Tak sa do toho pustili.
Pri žene zastane po chvíľke auto a v ňom sedí prvý zákazník - veľmi príťažlivý, usmievavý mladý muž. A vraví žene: "Chcel by som od Teba sex-službičku, ale mám pri sebe len 30€ hotovosti. Čo mi môžeš ponúknuť?"
"Počkaj chvíľu, poviem Ti."
A žena beží za manželom a pýta sa ho: "Ten chalan má pri sebe len 30€. Čo s tým?"
"Zober to, ale za 30€ môže mať leda tak ručnú prácu."
Ona sa vráti ku zákazníkovi a oznámi mu podmienky. Mladík súhlasí, stiahne si teda nohavice, boxerky a objaví sa pripravený nástroj pozoruhodnej veľkosti.
Žena sa zarazí: "Moment, chvíľku počkaj!"
Beží späť ku autu s manželom a pýta sa ho: "Ty, Fero, počúvaj nemáš mu náhodou požičať 70€?"

Strana
z2