Aká je ideálna dĺžka penisu?
Ahojte, chcela by som sa spýtať na tému ktorá ma už dlho zaujíma. Aká je podľa vás ideálna dĺžka penisu? Viem, že každý má iný vkus a že veľkosť nie je všetko ale zaujíma ma váš názor a skúsenosti. Čo je pre vás dôležitejšie dĺžka, hrúbka, alebo skôr celková spokojnosť a to ako to funguje v praxi? Myslíte že existuje nejaký priemer ktorý väčšina žien považuje za ideálny alebo je to úplne individuálne? Rada by som si vypočula vaše postrehy a skúsenosti aj tie úprimné aj tie menej príjemné . Veľmi ma zaujíma čo si myslíte a čo by ste odporučili ostatným.
Vopred ďakujem za vaše odpovede!
Baby, ja čúram 😃😃😃😃
@goodidea toto ako tiež nechápem. Však ok, hodím nejaký očný odhad, ale merať so sublerou...že 17,5. Tak tresnem 17 alebo 18. Nie 17,5. Si neviem predstaviť, že by mi chlap reálne meral krajčírskym metrom miery, hruď, pás, boky. A hlbku a šírku dierky teda už vôbec nie.
@kristiii šírka dierka sa meria v palcoch😀
@anonym_b10687 ja by som tiež chcel vidieť tú ženu,ktorá mera prirodzenie svojmu mužovi...to musí byť aka groteska :D
@goodidea jaaa sa hlásim 😜 najlepšie sú na to buď krajčírsky alebo keď nemáš, tak aj papierový čo dávajú v hornbachu, mobelixe a pod 😂
(pridalo mi 2x, jedno som zmazala)
@anonym_0320be nikdy ma prosím ťa nekontaktuj
@morpheuss ta musí byť riadne roztahana
@goodidea jaaa sa hlásim 😜 najlepšie sú na to buď krajčírsky alebo keď nemáš, tak aj papierový čo dávajú v hornbachu, mobelixe a pod 😂
(pridalo mi 2x, jedno som zmazala)
@zuzanka.zuzu nemám taký meter ja som chlap mám len pracovný meter.. zajtra idem ho Hornbachu hľadať papierový meter :D
@zuzanka.zuzu nemám taký meter ja som chlap mám len pracovný meter.. zajtra idem ho Hornbachu hľadať papierový meter :D
@goodidea takže aj ty máš problém s parkovaním 🤔😄
@demodun 112 strán, k tomuto sa ženy vedia vo veĺkom a odborne vyjadriť 😀
@karolinakr myslíš to cúvanie? 😁
Tak vždy lepšia téma ako čo obliecť dieťaťu alebo čo uvariť 😂