Aká je ideálna dĺžka penisu?
Ahojte, chcela by som sa spýtať na tému ktorá ma už dlho zaujíma. Aká je podľa vás ideálna dĺžka penisu? Viem, že každý má iný vkus a že veľkosť nie je všetko ale zaujíma ma váš názor a skúsenosti. Čo je pre vás dôležitejšie dĺžka, hrúbka, alebo skôr celková spokojnosť a to ako to funguje v praxi? Myslíte že existuje nejaký priemer ktorý väčšina žien považuje za ideálny alebo je to úplne individuálne? Rada by som si vypočula vaše postrehy a skúsenosti aj tie úprimné aj tie menej príjemné . Veľmi ma zaujíma čo si myslíte a čo by ste odporučili ostatným.
Vopred ďakujem za vaše odpovede!
pre mna minimalne 19 idealne okolo 23 cm
@anonym_0320be kludne mi napis
Ideálna je taká, aby ti vyhovovala. Lebo keď ti poviem napr. 16,5 cm, pre jednu je to príliš veľa a pre druhú je to ako keď pleskneš klobásku do chodby.
Toto je už moc.
@anonym_522edf možno moc ale aspoň raz by som to skúsiť chcela 😜
😀
@anonym_522edf možno moc ale aspoň raz by som to skúsiť chcela 😜
@anonym_522edf mozeme 🙂
Ideálne 19 cm ako mam.. Dôležitá aj tak hrúbka a technika
Moj manzel ma tak maximalne 9cm a este aj taky tenky, ale je taky fajn zahnuty do strany, ze to vobec neprekaza :D
Moj manzel ma tak maximalne 9cm a este aj taky tenky, ale je taky fajn zahnuty do strany, ze to vobec neprekaza :D
Matúš sa už určite cíti oslobodený, keď sa táto informácia konečne dostala von

Tolko tolko chcete velke parky az vas je nskoniec plna zoznamka rozvedenych. Mam maly a co? Moja je so mnou cely zivot. Chodi k nam nas kamarat z detstva aj kolwga a obcas dovedie frajerku nikdy vsak neprisiel 2x s tou istou. ma velkeho a mal vela zien ale nema vztah. Tak si vyber. cim vacsi parok tym viac zaujemkyn on ako vcely na med.
Tolko tolko chcete velke parky az vas je nskoniec plna zoznamka rozvedenych. Mam maly a co? Moja je so mnou cely zivot. Chodi k nam nas kamarat z detstva aj kolwga a obcas dovedie frajerku nikdy vsak neprisiel 2x s tou istou. ma velkeho a mal vela zien ale nema vztah. Tak si vyber. cim vacsi parok tym viac zaujemkyn on ako vcely na med.
@anonym_ff9e71 kvalita chlapa len okrajovo suvis s tym ako je obdareny v medzinozi. Viac zalezi ako je obdareny pod ucesom
@anonym_ff9e71 ale ono neplatí analógia čím väčší penis tým väčší kkt 😀 aj muži s veľkým penisom sú skvelý, rovnako ako môžu byť aj tí s malým 🤷 akurát keď si môžem vybrať, tak beriem dobráka s veľkým než dobráka s malým 😜

@magic08 víno áno, popcorn si nechaj
@katarinka963 vsak si daj k vínu čo chceš 🙂