Ako bezbolestne skúsiť análny sex?
ahojte, ktore nechcete neodpisujte, ktore odpíšete dakujem … s priatelom sme 3 roky a chceme skusit analny sex… objednali sme si nejake hračky aj analny kolík, na zaciatok uplne maly … nikdy pred tym som to nemala … mate nejake rady skusenosti ako na to aby som si to užila ? aby to nebolelo ? Paci sa vam takyto druh sexu alebo nie ? Dakujem za odpovede
@zuzanapjat ja som s manželom skúšala popper viac krát,pre mňa úplne super,ale manžel skúsil 2x a zakaždým ho bolela stoho strašne hlava,tak potom radšej už neskúšal
@lady511 za mna aquaglide, nic lepsie som nenasla. Ale nie ten extra liquid, ale ten klasicky, potom mam este nejake silikonove, to je zmeska v podstate s pridanim silikonoveho oleja. Tam mam myslim znacku Pjur. Len pozor ked to kvapne na zem, lebo to miesto bude smyklave este dlho po zotreti. Aqaglide je na vodnej baze.

@kiki68 Mozne je vsetko, fisury poranenia trhliny konecnika,nie su len z potravy,maloktory ,pcient ked pride , neprizna ze mal analny sex,, moze povedat asi to mam hemoroidy ,trhliny v konecniku,, napr.padla som a udrala somsi konecnik vymyslia hocico ,len pravdu nepoviedia ani jeden nepovie analsexuanalny pacienti,lebo sa hanbia,,tak ked tam je napr,, trhina ,,tak sa
lieci trhlina, hemoroid z analu nie je hned,,,mozno po case,,, ak tam v konecniku vznikne nejaky zapal,,Sliznica konecnika,je ina ako sliznica maternice, Maternica,ta je uz od prirody pripravena na sex, Je to prirodzena vec,,vagina + penis, ale toto je uplne absurdne,,konecnik je usposobeny na zahustovanie vykalov,,teda konecnik splna funciu len na defektaciu stolice v stolici sa mozu nachadzat velmi vela bakterii,,preto ta defektacia byt musi,, aby sa organizmus, vsetkeho toho odpadu zbavil,,takze idete robit to,co je proti prirode..V poslednch rokoch sa zacail v ramci gastrovysetreniach robit aj scriningi konecnika, a to je ako preventivka dobré