icon

Ako bezbolestne skúsiť análny sex?

10. feb 2025

ahojte, ktore nechcete neodpisujte, ktore odpíšete dakujem … s priatelom sme 3 roky a chceme skusit analny sex… objednali sme si nejake hračky aj analny kolík, na zaciatok uplne maly … nikdy pred tym som to nemala … mate nejake rady skusenosti ako na to aby som si to užila ? aby to nebolelo ? Paci sa vam takyto druh sexu alebo nie ? Dakujem za odpovede

Strana
z2
vorkola
14. feb 2025

@kiki68 Mozne je vsetko, fisury poranenia trhliny konecnika,nie su len z potravy,maloktory ,pcient ked pride , neprizna ze mal analny sex,, moze povedat asi to mam hemoroidy ,trhliny v konecniku,, napr.padla som a udrala somsi konecnik vymyslia hocico ,len pravdu nepoviedia ani jeden nepovie analsexuanalny pacienti,lebo sa hanbia,,tak ked tam je napr,, trhina ,,tak sa
lieci trhlina, hemoroid z analu nie je hned,,,mozno po case,,, ak tam v konecniku vznikne nejaky zapal,,Sliznica konecnika,je ina ako sliznica maternice, Maternica,ta je uz od prirody pripravena na sex, Je to prirodzena vec,,vagina + penis, ale toto je uplne absurdne,,konecnik je usposobeny na zahustovanie vykalov,,teda konecnik splna funciu len na defektaciu stolice v stolici sa mozu nachadzat velmi vela bakterii,,preto ta defektacia byt musi,, aby sa organizmus, vsetkeho toho odpadu zbavil,,takze idete robit to,co je proti prirode..V poslednch rokoch sa zacail v ramci gastrovysetreniach robit aj scriningi konecnika, a to je ako preventivka dobré

dobryden
15. feb 2025

@torysheer ale prosim ta,blbost?yakoze z jedneho analu nie ale z pravidelného uz je riziko.A v neskoršom veku aj únik stolice,kedze ten zvierač sa ti tymto moze poškodiť.

lenuska852
23. feb 2025

@zuzanapjat ja som s manželom skúšala popper viac krát,pre mňa úplne super,ale manžel skúsil 2x a zakaždým ho bolela stoho strašne hlava,tak potom radšej už neskúšal

lady511
4. mar 2025

@kiki68 ahoj vieš mi odporučiť dobrý ale naozaj dobrý analny lubrikant,dakujem

kiki68
4. mar 2025

@lady511 za mna aquaglide, nic lepsie som nenasla. Ale nie ten extra liquid, ale ten klasicky, potom mam este nejake silikonove, to je zmeska v podstate s pridanim silikonoveho oleja. Tam mam myslim znacku Pjur. Len pozor ked to kvapne na zem, lebo to miesto bude smyklave este dlho po zotreti. Aqaglide je na vodnej baze.

lady511
4. mar 2025

@kiki68 napisem ti súkromnú správu ak môžem

kiki68
4. mar 2025

@lady511 kludne

22lucy
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2