Ako by ste reagovali, ak by chlap chcel inú fotku?
Ahojte žienky, ako by ste brali keby si píšete s chlapom a aj po tom čo ste si vymenili fotku aby ste vedeli obaja ako vyzeráte a aj po tom by po vás hustil, že chce dalšiu fotku alebo či nemáte niekde inde nejakú fotku?
@a_alexandra_a na internete je kopec divných ľudí, on to nemusí byť ale človek nikdy nevie, ved ja ho nevidím a ani nepoznám
@miadi Ty a ja nemame problem davat svoje fotky na internet, ale su ludia ktory nedaju vobec nic a tak ju trochu chapem ze nie je z toho nadsena.
Autorka, jednoducho mu povedz preco nechces poslad dalsiu forku a stoj si za tym. Ak je normalny, tak to pochopi a budete si pisat dalej. Ak je magor uz ho nebudes zaujimat ale budes vediet na com si.
Co to znamena ze do teba "husti" Ako dlho uz pyta tu dalsiu fotku? To akoze kazdy den 2 spravy kde si pyta dalsiu fotku alebo 2x za mesiac povedal ze by mal rad viac tvojich fotiek.
Tak ak je to pre teba taký problém, navrhni osobné stretnutie
@andreatytler on mal len malú profilovku aj ja ale chápem, že toto nestačí a ja som si pred tým písala s niekým a vedel dôvod prečo s tým mám problém a pochopil to a stretli sme sa a vzniklo kamarátstvo 😀 ale on už 3 dni pýta fotku
@andreatytler ale tak zoznamovat sa na internete a mat problem poslat 2 fotky ? Trochu nelogicke.
Vy ste sa uz stretli ? Tak si urobte nabuduce foto spolu.
@miadi nie s ním ešte čo teraz riešim nie ale s niekým iným ale to už je rok stare
Bože, urob mu láskavosť a vykašli sa naňho, o paranoidnú hysterku nikto nestojí. Fotka, kde si oblečená sa dá určite zneužiť. 😂😂 Ak by od teba pýtal fotku, kde si nahá alebo v spodnom prádle, nepoviem ani slovo, ale foto, kde si oblečená? To už je iný level paranoje.
@lalala94 ta ked si ôedva hodinu píšeš s niekým a ešte sa ani nepoznáte nemôžeš vedieť čo je zač
ledva*
Pre mna osobne je taka komunikacia fotky pisanie neosobne, nic sa nevyrovna spoznavat cloveka na zivo . Pocut ton hlasu vidiet mimiku tvare . Napisat a odfotit sa da hocico. Mozes mat foto krasna plaz vyzera to dokonalo no ked tam nie si tak nevies ze tam bolo stado mravcou meduzy ci to ozaj bolo take kludne a krasne ako to vyzera.
Jednoducho mu napíš, že keď ťa chce vidieť môžete sa o týždeň stretnúť. Ani ja by som fotku hocikomu nedávala, načo.
@miadi my sme si aj hlasovky posielali na instagrame čiže aj hlas sme počuli, i ked reálne trošku iné ale dačo to je a realita je dosť iná
Nie som paranoid à aj ked budem za divnu, ale ďalšiu fotku by som mu neposlala, navrhla by som reálne stretnutie a bude vidieť aká si
Autorka, počúvaj svoju intuíciu, o fotky ako také tu nejde, skúša tvoje hranice a čo všetko si ochotná urobiť na jeho povel,kam vieš až zájsť....ešte ti nenavrhol trojku?
@januska12323 písala som mu to, dokonca , síce to bol iný človek sme sa tiež spoznali cez internet a tam sme po pár dňoch dali telefonny hovor cez instagram a zapli sme si na chvíľku kameru obaja
@sense to sme si navrhli tak spoločne, že by sme sa stretli
@anita6666 nie 3jku nie
Ved sa odfot vecer bude to cele zrnite pri zlom svetle. On len chce vediet ako naozaj vyzeras. Uchyl by pytal sexy fotky. Radsej sa rovno stretnite . Ja som si len raz v zivote pisala s chlapikom fotky ani nefrcali . To bol este basic net. A uplne vsetko mal rad to co Ja bla bla zdal sa super potom sme sa stretli vyzeral ok ale nebola tam chemia naopak pocit ze totalne sa k sebe nehodime a ze to co sme si pisali mi vlastne len pisal to co si myslel ze chcem pocut na zivo clovek musi reagovat rychlejsie a je to viac vidno ci je to uprimne ci nie.
Tak sa stretnite a nemusíte si posielať fotkx
V prvom rade cudziemu cloveku, ktoreho nepoznas, neposielaj ZIADNE fotky.
Ty sa asi moc nechces snim stretnut. Tak kasli na to mozno stretnes niekoho v realite.
@miadi s realnym stretnutím nemám problém ale vadí mi, že do mňa hustí opakovane aj ked vie prečo to nerobím
A čo do teba husti?
Ked bude pytat dalsiu foto povedz ze sa chces radsej stretnut. Ked bude vyhybavy ze nema cas nevie bla bla kasli nanho. Ak ma realne zaujem cas si najde.
@anita6666 ,,nepošleš ešte dalšiu fotku?"..... ,,chcem ťa ešte vidieť😇" máš facebook? ja som sa pýtala ano ale prečo? a on , že ,,ja len či tam nemáš fotku" ....
@miadi o tom sme si písali a vyzerá, že cez víkend
Tak nech vydrzi do vtedy 😄
@miadi vyzerá, že hej :D kedže mi píše večer ešte stále ,,dobrú noc"
A kde ste sa spoznali? Resp. Na základe čoho ta oslovil? Mala si fotku? On mal? Resp. ak chces napíš mi spravu

Ale on ťa nežiada o fotku kde si nahá... Myslíš, že si taká zaujímavá pre svet, že práve na tvoju fotku je každý zvedavý?