icon

Ako by ste reagovali, ak by chlap chcel inú fotku?

7. feb 2023

Ahojte žienky, ako by ste brali keby si píšete s chlapom a aj po tom čo ste si vymenili fotku aby ste vedeli obaja ako vyzeráte a aj po tom by po vás hustil, že chce dalšiu fotku alebo či nemáte niekde inde nejakú fotku?

autor
7. feb 2023

@anita6666 to nepísal a keby hej tak to by som sa ani nestretla s takým, ale keby to navrhne vonku tam to odmietnem

andreatytler
7. feb 2023

@miadi Ano... aj ja som sa na tom bavila ze maju dohodnute svoje gesto pocas videa aby vedeli ze je to live video. Mozno je to bezne v online dating... neviem, nikdy som to nerobila. Celkove som rada ze nemusim randit.😀

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
andreatytler
7. feb 2023

@miadi Ano je to nelogicke mat problem davat fotku ak sa zoznamujes cez internet.

anita6666
7. feb 2023

Tak na akej úrovni sa vlastne bavíte? Čo vlastne on hľadá? Ti to nejako odprezentoval? Čo vlastne od teba chce?

autor
7. feb 2023

@elizabet173 s jedným som si písala tak 2 mesiace a až potom sme sa stretli

autor
7. feb 2023

@anita6666 vraj hľadá vzťah

anita6666
7. feb 2023

A to mu veris?

autor
7. feb 2023

@anita6666 tak je to pre mňa také, že možno ano možno nie ale ja takto na začiatku mám veľké zadné vrátka

autor
7. feb 2023

@anita6666 čiže veľmi nič neočakávam

anita6666
7. feb 2023

Ešte si odpozoruj,ako sa vyjadruje o svojich ex,ako dlho je sám a podobne....

miadi
7. feb 2023

No lacne rande vo February do parku a na caj. Pre tych 20r ok ale ked mas nad 25 tak aspon vecera v restike .

autor
7. feb 2023

@anita6666 o tom sme sa ešte nebavili ale uvidím čo bude

autor
7. feb 2023

@miadi ja na také reštiky nie som, a už vôbec nie večer s niekym neznámym, a mám radšej prechádzky

toskanka
7. feb 2023

@elizabet173 Na zoznamke musíš mať fotku, inak ti nikto nenapíše. Bez fotky ani ťuk.

miadi
7. feb 2023

Tak pri tej tvojej paranoi dalsia nelogicka vec. V restike medzi ludmi si v bezpeci aj s uplne neznamym clovekom ale ty ides do parku radsej s chlapom co vobec nepoznas 😉 ovela vacsie % znasilneni sa stalo v parku ako v restike. Ved prechadzka je intimnejsia ako na verejnom mieste kde mas okolo seba ludi,

autor
7. feb 2023

@miadi ten park je v meste a tam je kopec ľudí, poznám to tam

autor
7. feb 2023

@miadi ja som už také reštiky zažila bola to dosť nuda

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
toskanka
7. feb 2023

@elizabet173 Čím viac fotiek, tým väčšie šance na úspech, tak to chodí. U mňa sa to tiež rapídne zmenilo, keď som pridala ďalšie fotky.

luccija
7. feb 2023

@miadi ja som rada, keď to čítam, že mám časy randenia za sebou🙂Video s mávnutím ruky to je uz super level.

toskanka
7. feb 2023

@autorka Veď to ber úplne športovo, sadnite niekam na kávu a uvidíš. Ideálne je nemať vopred žiadne očakávania a ani neklast veľký dôraz na prvý dojem. To zistíš až po cca 3 mesiacoch, ako si sadnete.

autor
7. feb 2023

@toskanka ja na prvých stretnutiach nemám takmer žiadne očakávania, nikdy som nemala možno 1% :D dávam, že to vyjde

autor
7. feb 2023

@luccija tak aj mne to bolo úsmevné ale tak čo už no :D

sticker
danica2711
7. feb 2023

Kriste, koľko rečí o ničom... Keď mu nechceš poslať druhú fotku - aj keď väčšina tebou zbytočne oslovených ľudí nechápe, prečo - tak mu ju proste nepošli! Keď ťa preto pošle do teplých krajín, tak ťa pošle, no a čo. Nabudúce sa radšej zoznamuj reálne a nie virtuálne, tam netreba posielať fotky a triasť sa, čo ten dotyčný s fotkou urobí. Dá sa ísť rovno do toho parku alebo do reštaurácie. A len tak na okraj, nuda môže byť rovnako v parku ako aj v reštaurácii, akurát že v reštaurácii sa aspoň naješ...

autor
7. feb 2023

@danica2711 tak ja jesť nepotrebujem, ked idem na takéto stretnutie.

a_alexandra_a
7. feb 2023

@anita6666 ty tiež už hneď vidíš katastrofálne scenáre, hneď sa pýtaš či jej navrhol trojku, že hneď ju bude volať k sebe domov… ako neviem v akej spoločnosti sa pohybuješ ty, ale toto nie je pravidlo

katkine_terapie
7. feb 2023

Dievcata, vobec nejde o to ci je normalne pytat fotku, ci je 1,2,3, 5 fotiek ok/malo/vela. Zakladna pointa celeho prispevku je, ze este sa ani nestretli a uz nerespektuje jej rozhodnutia. A toto je problem.

miadi
7. feb 2023

@luccija Hej nejake gesto rukou Asi nie prostednik alebo r🤘Mna niekedy chlapi balia Aj ked som sama s detmi vonku Takze keby sme raz boli “ mlade” vdovy neboj este stale sa da aj inak ako online 😆 popripade nejake gesto rukou na zivo 🤣

danica2711
7. feb 2023

autorka, to vôbec nebola pointa môjho príspevku, skús čítať to predchádzajúce s pochopením