Ako by ste reagovali, ak by chlap chcel inú fotku?
Ahojte žienky, ako by ste brali keby si píšete s chlapom a aj po tom čo ste si vymenili fotku aby ste vedeli obaja ako vyzeráte a aj po tom by po vás hustil, že chce dalšiu fotku alebo či nemáte niekde inde nejakú fotku?
@miadi Ano... aj ja som sa na tom bavila ze maju dohodnute svoje gesto pocas videa aby vedeli ze je to live video. Mozno je to bezne v online dating... neviem, nikdy som to nerobila. Celkove som rada ze nemusim randit.😀
@miadi Ano je to nelogicke mat problem davat fotku ak sa zoznamujes cez internet.
Tak na akej úrovni sa vlastne bavíte? Čo vlastne on hľadá? Ti to nejako odprezentoval? Čo vlastne od teba chce?
@elizabet173 s jedným som si písala tak 2 mesiace a až potom sme sa stretli
@anita6666 vraj hľadá vzťah
A to mu veris?
@anita6666 tak je to pre mňa také, že možno ano možno nie ale ja takto na začiatku mám veľké zadné vrátka
@anita6666 čiže veľmi nič neočakávam
Ešte si odpozoruj,ako sa vyjadruje o svojich ex,ako dlho je sám a podobne....
No lacne rande vo February do parku a na caj. Pre tych 20r ok ale ked mas nad 25 tak aspon vecera v restike .
@anita6666 o tom sme sa ešte nebavili ale uvidím čo bude
@miadi ja na také reštiky nie som, a už vôbec nie večer s niekym neznámym, a mám radšej prechádzky
@elizabet173 Na zoznamke musíš mať fotku, inak ti nikto nenapíše. Bez fotky ani ťuk.
Tak pri tej tvojej paranoi dalsia nelogicka vec. V restike medzi ludmi si v bezpeci aj s uplne neznamym clovekom ale ty ides do parku radsej s chlapom co vobec nepoznas 😉 ovela vacsie % znasilneni sa stalo v parku ako v restike. Ved prechadzka je intimnejsia ako na verejnom mieste kde mas okolo seba ludi,
@miadi ten park je v meste a tam je kopec ľudí, poznám to tam
@miadi ja som už také reštiky zažila bola to dosť nuda
@elizabet173 Čím viac fotiek, tým väčšie šance na úspech, tak to chodí. U mňa sa to tiež rapídne zmenilo, keď som pridala ďalšie fotky.
@toskanka ja na prvých stretnutiach nemám takmer žiadne očakávania, nikdy som nemala možno 1% :D dávam, že to vyjde
@luccija tak aj mne to bolo úsmevné ale tak čo už no :D

Kriste, koľko rečí o ničom... Keď mu nechceš poslať druhú fotku - aj keď väčšina tebou zbytočne oslovených ľudí nechápe, prečo - tak mu ju proste nepošli! Keď ťa preto pošle do teplých krajín, tak ťa pošle, no a čo. Nabudúce sa radšej zoznamuj reálne a nie virtuálne, tam netreba posielať fotky a triasť sa, čo ten dotyčný s fotkou urobí. Dá sa ísť rovno do toho parku alebo do reštaurácie. A len tak na okraj, nuda môže byť rovnako v parku ako aj v reštaurácii, akurát že v reštaurácii sa aspoň naješ...
@danica2711 tak ja jesť nepotrebujem, ked idem na takéto stretnutie.
@anita6666 ty tiež už hneď vidíš katastrofálne scenáre, hneď sa pýtaš či jej navrhol trojku, že hneď ju bude volať k sebe domov… ako neviem v akej spoločnosti sa pohybuješ ty, ale toto nie je pravidlo
Dievcata, vobec nejde o to ci je normalne pytat fotku, ci je 1,2,3, 5 fotiek ok/malo/vela. Zakladna pointa celeho prispevku je, ze este sa ani nestretli a uz nerespektuje jej rozhodnutia. A toto je problem.
autorka, to vôbec nebola pointa môjho príspevku, skús čítať to predchádzajúce s pochopením

@anita6666 to nepísal a keby hej tak to by som sa ani nestretla s takým, ale keby to navrhne vonku tam to odmietnem