icon

Ako by ste to chápali?

12. sep 2023

Ako by ste si vysvetlili, keby váš partner sa vyjadril o cudzích ženách že "je....čky". Napr.ze niekto sedí s 3 "je....čkami". Mňa ako ženu to dosť urazilo, v podstate nikdy sa nijak takto nevhodne predo mnou nevyjadril. A to veľmi dobre vie, že som žiarivá, mám problém so sebavedomím. Ďakujem za všetky názory.

autor
12. sep 2023

@cicikmicik u nás takáto forma komunikácie nie je. A nebola by som s takým chlapom. Toto sa stalo prvý krát po 2 rokoch

autor
12. sep 2023

@viestta ja viem, že je chýba aj vo mne. Moja žiarlivosť a nízke sebavedomie a aj on to vie. A namiesto toho aby mi s tým"pomohol", tak sa takto ešte vyjadrí

pralinka25
12. sep 2023

kedze viem ako chlapi v tomto veku tento vyraz vnimaju (je jedno co si teraz o tom myslim ja) tak ti hovorim ze to s tebou ani s vnimanim teba ako jeho partnerky nema vobec nic spolocne. je to proste obycajne pomenovanie zien.
reagujem vyslovene len na tu poznamku. do analyzy vaseho vztahu a tvojho vztah k sebe samej sa nepustam zamerne lebo to by bolo na roman.
vyraz jebacka je skratka vseobecnym pomenovanim zien a ani nemusia byt sexy

doriiis
12. sep 2023

@autor...tak kto sedel nakoniec s jeb...mi.Tvoj chlap,či jeho kamoš?

pralinka25
12. sep 2023

predsa len napisem jednu poznamku. chlap ti so sebavedomim pomahat nebude ale jedno je iste ked ho mas nizke skor ci neskor ho to odradi.

janulka1802
12. sep 2023

Ja by som to neriešila, nedotklo by sa ma to vôbec. Som iná povaha, ale chápem Ťa. Teba sa to dotýka, priam Ťa zraňuje jeho "hrubšie" vyjadrovanie. Každá sme iná, jedna je jemnejšia vo výrazoch, iná ako 4. cenová. Ja som taký stred, ani puritánka, ale zase vulgarizmy odtiaľ, potiaľ. Vykomunikuj si to s partnerom, že Ti to ubližuje. Popros ho, aby takéto výrazy používal v partii chlapov a nie pri Tebe.

jana_eyre_2
12. sep 2023

Urazilo by ma to poriadne, pretože je to prízemné a trápne.. je mi jasné že môjmu mužovi sa páčia aj iné ženy, nepotrebujem to ani vedieť a ani nepotrebujem počúvať také prízemné reči.. takže ano, mňa by sa to dotklo a úprimne neverím až tak moc že je nejako veľa žien ktoré by to odignorovali..

Môj muž našťastie sa chová slušne, takže myslieť si môže čo chce ale vie že takéto reči sú ako z tretej cenovej..

autor
12. sep 2023

@jana_eyre_2 presne tak. Ja viem, že chlap nie je slepý. Ani mi nikdy nič neslubil. Ani nie som tak naivná,že si myslím, že sa nikdy na inú nepozrie, možno aj niečo nepomysli.to, čo mi zle padlo, že to povedal priamo mne.a ešte takým vyrazom

autor
12. sep 2023

@doriiis jasne som napísala, že partner mi povedal ,že jeho kamarát sedí s j....

cicikmicik
12. sep 2023

Vôbec by som to nebrala tak strašné vážne , veď to je hroza , keby ti povedal že si p.ca alebo podobný výraz ,ok beriem..

doriiis
12. sep 2023

@autor....a keby teda povedal,že kamoš tam sedí s peknými ženami,s ktorými by rád aj súložil,cítila by sa lepšie?

viestta
12. sep 2023

On ti nema co pomahat. Ako by ti asi mal pomahat bojovat s tym co je v tvojej hlave? To akoze ma cely zivot stravit tym aby si daval pozor aby sa tebe v hlave nespustili procesy? No dakujem za taky zivot. Kaslala by som na takeho, pri kom musim byt v strehu, pri kom si mam strazit kazdy pohyb, kazde slovo, kazdy pohlad, lebo co ked by si to mohol ten druhy zle vysvetlit. Alebo sa s tym naucis pracovat ty alebo aj tento od teba utecie... A po nom kazdy, tak ako usli vsetci pred tymto.

autor
12. sep 2023

@doriiis asi vôbec nechápeš čo tu píšem. Mne vadí že vôbec ma partner potrebu mne komentovať iné ženy. Nech si to hovoria medzi sebou, ak už musia. Ale nie mne.

retatka
12. sep 2023

A to už keď je muž vo vzťahu ,už nemôže dať cudzím ženám kompliment ?Ani sa na žiadnu pozrieť ?Porozpravať sa?
No ľutujem tvojho partnera .Si majetnicka žiarlivka a onedlho budeš bývala .Nečudujem sa mu ,že už o Teba nemá záujem keď kvôli takejto banalite robíš cirkus .
To ,že je je hulvát je už ina vec ,mohol sa slušnejšie vyjadriť o pekných ženách .

autor
12. sep 2023

@retatka rozpráva sa s rôznymi ženami, akceptujem
No ako by si sa cítila, keby tvoj muž tebe komplimenty nedával ale cudzím áno??

autor
12. sep 2023

@viestta tak nechcem tu rozpisovať a rozoberať iné veci nášho vzťahu
Ja som mu veľa razy pomáhala so všetkým možným. Nikdy nič nechcela späť. Ale chcem úctu, rešpekt a lásku. A nechcem aby mi partner ubližoval niečím, čo vie, že pre mňa nie je akceptovateľné

gejb
12. sep 2023

Autorka, prišla si si sem pre slova uistenie ze ta tvoja drama je oprávnená. Máš ale na 3 stranách písané že prehanas a ostatne ženy to tak ani zdaleka neprezivaju. Už sa krutis stále v kruhu a jediný problém je vlastne ten, ze tebe nehovorí aká si krásna a nemáš pocit ze ta ľúbi. Sama si to tu niekde napísala...toto je hlavný problém nie nejaké "j**acky". A to si ries s nim. Načo ste potom spolu ??

doriiis
12. sep 2023

Chudák chlap.Autorka ty sa daj do poriadku,lebo takto ostaneš na ocot.

viestta
12. sep 2023

Moja zlata, ked ty povazujes jeb*acka za kompliment, tak zbohom aleluja. Keby sa predo mnou takto vyjadril chlap o inej zene, tak si pomyslim, ze kde ten buran na toto chodi, ako sa moze takto vyjadrovat o zenach, nie aby som riesila, ze o nejakej sa vyjadril lichotivo. Mozno v jeho dutej hlave je to lichotka, ale inac je buran... Naozaj potrebujes pri sebe takeho burana? (ale ano, potrebujes, normalny chlap od ziarlivej uteka, normalny s babou bez sebeucty a sebevedomia nebude, takze ti ostavaju len podobni tomuto)

autor
12. sep 2023

@gejb nie sme už spolu, to neriešim.
Pýtam sa na to, čo píšem v úvodnom príspevku.
Zaujímali ma názory, a je ich pár aj takých, ktoré sa prikláňajú k môjmu. Tak asi nie som jediná, čo to tak vníma. A to mi úplne stačí. Je mi jasné, že mnohé by to prehliadli. Ale zas nebudem prehliadať niečo, čo mi ubližuje.aj tak by ma to vnútorné stále zozieralo.

doriiis
12. sep 2023

Preboha🤦

gejb
12. sep 2023

Takže vy ste už rozideni?

autor
12. sep 2023

@viestta mám sebaúctu (aspoň to) a práve preto som to ukončila

ivangeline
12. sep 2023

Moj nema taky slovnik.

autor
12. sep 2023

@gejb áno. Záleží na Tom? Chcela som len vedieť názory na danú otazku

doriiis
12. sep 2023

To si sa rozišla s chlapom kvôli tomu,že povedal,že jeho kamoš tam sedí s jeba...mi?

gejb
12. sep 2023

Hej záleží.. ušetrila by si čas a energiu tým, ktoré ti tu radili...nabudúce rovno priznaj farbu 🤦‍♀️🤦‍♀️

tykat
12. sep 2023

Uz ci vymyslene ci nie... ja som asi "stara skola", nepohybujem sa medzi ludmi s tymto slovnikom, mne by takyto chlap "odpadol od chuti". Asi ako ked sa clovek tesi na zakusok a zbada na ňom vlas.

emma2782
12. sep 2023

Seba úcta je od teba ďaleko ako Košice od Bratislavy.
Ak by si ju mala, neriešila by si tu na fóre čo ti povedal kedysi tvoj ex 🙂

doriiis
12. sep 2023

Je mi ťa ľúto autorka.S takýmto mindsetom to musíš mať v živote ťažké.