Ako často mávate sex?
Trošku blbá otázka ale aj tak.Ako často mávate s€x?Je mi to blbé ale kecajme
Nezijeme spolu . ja 42 on 49r , 1-2x tyzdenne
To si vážne niekto plánuje sex alebo sa snaží aspoň 3x týždenne? Ja na sex nemávam chuť asi vôbec a môj muž tvrdí že by chcel aj každý deň ale minulé som sa pre mohla a mali sme sex tri dni za sebou a štvrtý už nechcel,že tak to nefunguje že nič nič a zrazu stále. Tak ja tým mužom nerozumiem.
Asi som chorá ale v tomto som podľa môjho frigitna ja sex nejako k životu nepotrebujem a mám na to chuť možno raz do mesiaca môj pristel aj každý dne
@terka776 A ten muž si ide brať frigídnu ženu za manželku? 🤦♀️ ver mi moj zlatá, že ťa bude podvádzať jedna radosť!
To si vážne niekto plánuje sex alebo sa snaží aspoň 3x týždenne? Ja na sex nemávam chuť asi vôbec a môj muž tvrdí že by chcel aj každý deň ale minulé som sa pre mohla a mali sme sex tri dni za sebou a štvrtý už nechcel,že tak to nefunguje že nič nič a zrazu stále. Tak ja tým mužom nerozumiem.
@kikikat akoze nie. Troska aj normalne, ze treba aj nejaky oddychovy den. Je za tym nejaka biologia.
Naozaj nie stylom, bud tyzdne nic, alebo potom kazdy den
@kikikat akoze nie. Troska aj normalne, ze treba aj nejaky oddychovy den. Je za tym nejaka biologia.
Naozaj nie stylom, bud tyzdne nic, alebo potom kazdy den
@romino čiže ja keď nechcem sex tak som frigidna,ale keď nechce on tak si len chudáčik potrebuje oddýchnuť,a keď sa začne kurvit tak je to moja vina. Nuž majú to muži dobré vymyslené.
@romino čiže ja keď nechcem sex tak som frigidna,ale keď nechce on tak si len chudáčik potrebuje oddýchnuť,a keď sa začne kurvit tak je to moja vina. Nuž majú to muži dobré vymyslené.
@kikikat myslím, že chcieť 3 dni po sebe sex a na štvrtý deň si oddýchnuť, tak to nikto nenazve frigiditou bez ohľadu na to, či sa jedná o muža alebo ženu... trošku si z toho odporu k sexu zatrpknutá voči mužom, moja...
No tak u nás sa podarí raz týždenne, málokedy 2x za týždeň. Proste pri deťoch a práci na to už toľko nemyslím.
Ako kedy . Niekedy ,ako tento mesiac zatial kazdy den 😅,ale takych mesiacov je maló😅 Inak 3-4x do tyzdna standartne. Stalo sa sj 1x do tyzdna.
Vela zavisi od toho ako moc sa mi chce .😅
@diatar123 bohuzial tak raz za dva mesiace aktualne. Mam 28r a dve menšie deti. Chytajú ma z toho depky
ja nemam na sex ani pomyslenie. ja 35, manzel 40. keby je na mne , tak uz by som sex nemala
@diatar123 ako kazdy chlap po 30ke, kedy sa da a kedy zenu hlava neboli... ruky mam iba na obcas ale tiez sa za chvilu zacnu triast takze vyuzivam kym mozem
Ako kedy . Niekedy ,ako tento mesiac zatial kazdy den 😅,ale takych mesiacov je maló😅 Inak 3-4x do tyzdna standartne. Stalo sa sj 1x do tyzdna.
Vela zavisi od toho ako moc sa mi chce .😅
@anonym_16a234 ranny stojak?
ja nemam na sex ani pomyslenie. ja 35, manzel 40. keby je na mne , tak uz by som sex nemala
@iwuska10 toto je inak fakt zaujimave, ze u kolko zien je to takto. Ze im organizmus vypne tuto potrebu / pud.
Kym nie su deti - funguje potreba, chut, kdezeee vyroky typu "keby je na mne , tak uz by som sex nemala"
Ked uz su deti - uloha naplnena, telo si povie ze je to uz teda zbytocnost, vypina.
Kym vieme ze u muzov samozrejme nic takeho (aspon teda u drvivej vacsiny) - ved, zase len priroda.
A toto potom napasovat do spokojneho verneho spoluzitia, kym smrt nerozdeli 🙂
@iwuska10 toto je inak fakt zaujimave, ze u kolko zien je to takto. Ze im organizmus vypne tuto potrebu / pud.
Kym nie su deti - funguje potreba, chut, kdezeee vyroky typu "keby je na mne , tak uz by som sex nemala"
Ked uz su deti - uloha naplnena, telo si povie ze je to uz teda zbytocnost, vypina.
Kym vieme ze u muzov samozrejme nic takeho (aspon teda u drvivej vacsiny) - ved, zase len priroda.
A toto potom napasovat do spokojneho verneho spoluzitia, kym smrt nerozdeli 🙂
@romino no asi to tak je, neviem cim sposobene. asi tym ze zena ma vacsiu mentalnu zataz ako muz. takze nemam na sex ani pomyslenie
@diatar123 Ale s priateľom alebo s milencom myslíš??
@nikoletta1712 Tak toto je už iný level
No, my raz za týždeň. Sme manželia po 60-tke.
Ja som manželke povedal keď to klesne na raz za mesiac tak sa nebudeme trápiť či tento mesiac bolo alebo nie a necháme to už na stalo bez. Ona hneď že sa zmením že už nebude toľko objatí bozkov počas dňa. To ma pravdu toto sa vytratí tiez. Možno nie hneď ale postupne ano. Kamaráti spolubyvajuci môžme ostať aj naďalej. Nemyslím že by vzťah vydržal viac rokov takto ale na pár rokov možno.
10x za rok
Ja som manželke povedal keď to klesne na raz za mesiac tak sa nebudeme trápiť či tento mesiac bolo alebo nie a necháme to už na stalo bez. Ona hneď že sa zmením že už nebude toľko objatí bozkov počas dňa. To ma pravdu toto sa vytratí tiez. Možno nie hneď ale postupne ano. Kamaráti spolubyvajuci môžme ostať aj naďalej. Nemyslím že by vzťah vydržal viac rokov takto ale na pár rokov možno.
@anonym_0584fd nejako takto to bolo aj u nas. Uz potom bolo z toho 1x za 2 mesiace, neskor 1x za 3mesiace .. samozrejme, pomedzi to XY pokusov a naznakov, samozrejme len a len z mojej strany ... tak som sa uz razne vyjadril, stacilo, tak to uz nemusi byt vobec.
A tak sme uz len spolubyvajuci.
@diatar123 K čomu ti je táto informácia? Robíš nejaké štatistiky, alebo sa nudis
@anonym_0584fd nejako takto to bolo aj u nas. Uz potom bolo z toho 1x za 2 mesiace, neskor 1x za 3mesiace .. samozrejme, pomedzi to XY pokusov a naznakov, samozrejme len a len z mojej strany ... tak som sa uz razne vyjadril, stacilo, tak to uz nemusi byt vobec.
A tak sme uz len spolubyvajuci.
@romino tak po roku by som vzťah už asi neriešil mame len jeden život možno pre oboch by to bola lepšia cesta. Možno by sme obaja našli stastie inde. Veľa krát počujem ako sex prestane partnerov baviť a nakoniec sex by aj chceli len ich to nebaví s tým svojim ak by bol niekto nový tak že vzedy Ano. Niekde bolo písané ak je vo vztahu sex menej ako 8 krát za rok tak to už je vzťah bez sexu. Našťastie u nás to funguje aj po rokoch dobre. Síce skôr sa o to starám ja aby to klapalo aby to nebolo všedné aby manželka chcela aby mala niečo nové. To má aj mrzí že v tomto všetko necháva len na mna.
Ako kedy
Ale 3-5 x do týždňa..no minimálne 3 x určite
Záleží ako sme aj unavený a tak ..máme doma pubertu a malé necelé dva roky dieťa..spolu sme pomaly 18 r
nemávam sex častejšie ako 2 razy za rok, vyhýbam sa mu, radšej si s partnerom dopomôžeme rukami a ústami
Jezismaria, ja chcem mat od sexu svaty pokoj 🤣. Kludne aj tri mesiace by som najradsej nemala. My sme sa 3,5roka intenzivne snazili o babatko,z toho sa stala povinnost a averzia. Teraz som tehotna, ale vobec ma sex nezaujima, to je asi to posledne. Otravuje ma to a viem si predstavit ovela lepsie straveny cas s partnerom. Nie som z toho smutna, mne to tak uplne vyhovuje

Ak máme sex 1x do mesiaca, tak si môžeme gratulovať. Keby bolo na mne, tak ho nemáme vôbec, pretože ako nastúpila menopauza, tak u mňa sex skončil úplne. Bolí ma to a hlavne ho už doslova neznášam! Len keď sa muž priblíži a ja vidím, čo odomňa chce, chce sa mi grcať a naskakuje husia koža. Fuj-ble!
@anonym_13a640 v kolkych rokoch ti to zacalo aky to malo nastup? mam obacu ze aj u mna to tak bude