Ako často meníte pyžamové nohavice?
cavte. chcem od vas pocut vas nazor. mam novu frajerku a uz 2 tyzdne mi stale posiela v noci fotky vselijeke, ale stale v rovnakych pyzamovych nohaviciach a nic pod tym. Ked si uvedomim ze to je to iste co galotky a ze niekto nosi tie iste galotky dva tyzdne tak nemam ani chut sa s nou stretnut. Ze sa bojim . je to normalne?
galotky to nieje normálne
@anonym_5ed330 to bolo prirovnaie.
Normálne som si musela vygooglit, co su galotky😂. Inak, mozno ma dvoje rovnaké a medzitým vyperie.
Normálne som si musela vygooglit, co su galotky😂. Inak, mozno ma dvoje rovnaké a medzitým vyperie.
@lukbe urcite nie, na kazdej fotke a videu co mi posle je to iste pyzamo
Ja niekedy až každý deň 😆proste schmatnem nové keďže spím v kraťasovom pyžame mám ich veľa. Ale väčšinou maximálne 3-4 dni hovorím maximálne
ráno operiem, večer oblečiem stále to isté, nechce sa mi brať zo skrine ďaľšie 🙂
Tak sa jej na to opýtaj,ako často mení a budeš mať predstavu.
tak vieš možno jej ich mama cez deň operie alebo dá do sušičky a má ich čisté a možno je len špindíra alebo má dvoje na výmenu, ako to už bolo spomenuté..z príspevku usudzujem, že si ešte mladučký, ktovie ako ty často si meníš spodné prádlo/pyžamo ak vôbec nejaké nosíš 😂
@anonym_autor ved jej napis, nech modelkuje aj v inych nohaviciach 😂
Inak len pre informáciu, ja si každé ráno skoro zapínam práčku a periem... a do večera mám veci vyschnuté a čisté.
tak vieš možno jej ich mama cez deň operie alebo dá do sušičky a má ich čisté a možno je len špindíra alebo má dvoje na výmenu, ako to už bolo spomenuté..z príspevku usudzujem, že si ešte mladučký, ktovie ako ty často si meníš spodné prádlo/pyžamo ak vôbec nejaké nosíš 😂
@zuzacka16 ja myslym ze na veku nezalezi, mamina ma ucila vzdy cistote a toto je podla mna cez ciaru. ani nemam chut sa s nou stretnut aj ked je pekna
Bezne hodim behom dna pyzamo do pracky, susicky, za 3 hodiny je to hotove a vecer ho ciste obliekam.
@anonym_autor veď sa nestretni, kto ti káže? každý je strojcom svojho šťastia 😉
@zuzacka16 čo sú galotky? Tento termín nepoznáme...
@zuzacka16 čo sú galotky? Tento termín nepoznáme...
@anonym_0ca06a nohavicky sa tak u nas volaju
@anonym_autor a odkial vies, ze pod pyzamom nema normalne gatky, ktore si meni denne?
@anonym_autor a prečo to nevoláš tak, ako sa to volá? Odkiaľ vieš, že tam nemá nohavičky? Ja napríklad mám vždy pod pyžamom nohavičky a intímku. A aj to si periem každé ráno, aby bolo do večera čisté: Inak mimochodom mám asi 3 rovnaké pyžamá. Tri rovnaké topy a dokonca dve - tri rovnaké nohavice.
@anonym_autor a odkial vies, ze pod pyzamom nema normalne gatky, ktore si meni denne?
@anonym_26c918 no ved co myslite preco my posiela asi tie fotky a videa
Susicka ti nic nehovori? Ak nie, je to taky stroj, ktory do cca 2hodin vysusi oprate pradlo. A teda ak rano da prat, poobede uz ma suche a vecer si moze to iste obliect.
@anonym_autor a ešte mám vlnu prečo otázok. Prečo ti posiela každý večer svoje fotky, čo si nejaký úchyl? Prečo sa jej to nespýtaš osobne, ale na mamičkovskom fóre o tom zakladáš témy? Ako často sa sprchuješ ty a meníš si slipy a trenky? A koľko máš rokov? Ty si naozaj úchyl.
@anonym_autor takze to pyzamo je priesvitne? Ked si si isty, ze pod nim nema gatky?
Za mňa som napr. V lete kúpila päť rovnakých pyzam, lebo sa mi páčia a sú pohodlné, tak nemusím hľadať ďalej. Čiže ak na ňom nemá nejakú výraznú škvrnu, dieru alebo niečo iné, podľa čoho jednoznačne poznať, že je to furt toniste. Tak to kľudne môže byť rovnaký prípad.
Ani na druhy den by som si ich nedala a nechce sa mi verit ze ozaj by ich kazdy den prala a to mam tiez susicku, tiez mam niektore veci hned ciste a suche
@anonym_autor Hovoriť nespisovne a používať nárečové slová je rovnako odpudivé ako nemeniť si spodné prádlo. Vy dvaja ste sa teda našli!
@anonym_autor ja mam niekolko kusov rovnakych, ked sa stretnes budes vidiet, ci smrdi, ale ked ti posiela foto v priesvitnom pyzame asi bude lahsia dievcina.
ja menim cca kazdy druhy den, mozno nafotila seriu fotiek a postupne ti ich davkuje, to by bol ten lepsi pripad 🤭
@anonym_autor tak možno vyperie, dá do sušičky a večer oblečie znovu.

galotky to nieje normálne